فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌍 استفن والت رئالیسم را تعریف میکند 🌍
یکی از برجستهترین نظریه پردازان روابط بینالملل و استاد دانشگاه هاروارد. نویسنده کتابهای تأثیرگذاری مانند «ریشه اتحاد ها» و «لابی اسراییل و سیاست خارجی آمریکا».در این کلیپ او تعریفی کلی از نظریه واقعگرایی را ارائه میدهد.
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌قفقاز و جنگ قدرت
سفر پر حاشیه پوتین به جمهوری آذربایجان و سخنان سرگئی لاوروف درباره لزوم راه اندازی زنگزور نقطه عطف تحولات آینده قفقاز خواهد بود
روس ها مشخصا استراتژی خود را در حمایت از باکو و راه اندازی زنگزور تعریف کردند چون بازی ارمنستان را کاملا غربی و آمریکایی می دانند.
تمرکز روسیه بر جنگ اوکراین باعث شده نقش آن ها در قفقاز جنوبی کم رنگ شود موضوعی که با افزایش روابط ایروان با ناتو و آمریکا روبه رو شد.
فاصله ارمنستان از روسیه از زمانی آغاز شد که پاشینیان از سازمان پیمان امنیت جمعی انتظار مداخله نظامی در جنگ ۲۰۲۰ با آذربایجان داشت موضوعی که با رفتار سر مسکو برای حمایت از ارمنستان ادامه پیدا کرد
بنابراین قفقاز آماده مانور قدرت میان روسیه با ناتو و آمریکا می شود
روس ها با حمایت از کریدور زنگزور و آذربایجان مانور ژئوپلیتیکی می دهند و آمریکا نیز برای توسعه اهداف راهبردی خود و تضعیف روسیه و افزایش قدرت ناتو در مرزهای شمالی ایران و حیات خلوت روسیه از کارت ارمنستان استفاده خواهد کرد.
روس ها کریدور زنگزور را جزئی از امنیت ملی خود در قفقاز تعریف کرده اند تا با آن ارمنستان را به عنوان پایه های نفوذ ناتو و آمریکا تضعیف کنند
تصاحب مسیرهای ترانزیتی قفقاز سوای از فرصت های ترانزیتی و انتقال انرژی که برای اروپا دارد ،ماهیت امنیتی و جنگ قدرت پیدا کرده است
در این ماجرا تهران با روسیه در نقطه مقابل ماجرا قرار دارد(مگر آنکه پشت صحنه تحولات چیز دیگری در میان باشد)
یعنی تهران راه اندازی کریدور زنگزور در سیونیک ارمنستان را نقض امنیت ملی و منافع ملی کشور در قفقاز تعریف می کند
تهران برای اتصال آذربایجان_نخجوان رهگذر جایگزینی را در داخل خاک کشورمان معرفی کرد که در حال احداث است.
اما مساله ما در قفقاز و سیاست های سهل انگارانه دو دهه قبل در قفقاز جنوبی شرایط را به نقطه ای رساند که موضوع با رهگذر ایرانی قابل مدیریت نیست چراکه ابتکار عمل و اهرم فشار رقبا بسیار زیاد است و آن ها برتری نسبی بر روی زمین دارند.
باکو و ترکیه با حمایت روسیه می توانند اجماع منطقه ای متمرکزی را برای پیگیری زنگزور شکل دهند
در دوگانه باکو_ترکیه_روسیه و ارمنستان_ناتو_آمریکا
تهران تنها از جنوب سیونیک باید دفاع کند
تهران می تواند با تقویت نگاه سلبی نسبت به حضور ناتو در قفقاز جنوبی و پرهیز از دوگانه مذکور از مرزهای خود و استان سیونیک ارمنستان مراقبت کند موضوعی که ارمنستان به آن نیاز پیدا خواهد کرد
دو دهه سهل انگاری و سطحی نگری در قفقاز و امتیاز های بی فایده به علی اف و فرصت سوزی های متعدد برای نفوذ پایدار در این کشور
زخم پنهان شده آقایان که با استخاره برای قفقاز تصمیم گیری می کردند به مرحله عفونت رسید.
ذهن های ساده اما پر ادعای دو دهه قبل در قفقاز پرونده های پیچیده ای برای کشور ایجاد کرده است
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
🌎 لابی اسرائیل چگونه نمایندگان مخالف اسرائیل در کنگره را حذف میکند
🔹مطابق تحقیقات جدید، از ۵۳۵ عضو مجلس نمایندگان و سنا آمریکا، ۳۴۲ نفر آنها در حال حاضر از لابی اسرائیلی آیپک کمکهای مالی دریافت میکنند و به این لابی وابستگی دارند.
🔹همچنین این لابی اسرائیلی در انتخابات مقدماتی اخیر حزب دموکرات، بیش از ۳۰ میلیون دلار فقط برای شکست دو نامزد منتقد اسرائیل (کوری بوش و جمال بومن) هزینه کرده است.
🔹جو بایدن، کاملا هریس، دونالد ترامپ و معاونش نیز مبالغ بسیاری از لابی اسراییل دریافت کرده اند.
🔹همچنین شلدون ادلسون مبلغ بسیار زیادی به ترامپ در انتخابات گذشته داد و در این انتخابات نیز همسرش ۱۰۰ میلیون دلار به ترامپ داده و گفته است که اگر ترامپ وعده دهد که غزه و کرانه باختری را هم به اسراییل می بخشد، یک میلیاردر دلار به کمپین انتخاباتی او کمک خواهد کرد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بیانات رهبر انقلاب درباره اقدامات شهید حاج قاسم سلیمانی که آمریکا را به زانو در آورد
@amniatemeli
✅ نتیجه رأی اعتماد مجلس به کابینه دولت چهاردهم
🔹وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی محمدرضا صالحی امیری ۱۶۸ رأی موافق
🔹وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی محمدرضا ظفرقندی ۱۶۳ رأی موافق
🔹وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی احمد میدری ۱۹۱ رأی موافق
🔹وزارت امور اقتصادی و دارایی جناب آقای عبدالناصر همتی ۱۹۲ رای موافق
🔹وزارت آموزش و پرورش علیرضا کاظمی ۲۶۸ رأی
🔹وزارت ارتباطات ستار هاشمی ۲۶۴ رأی موافق
🔹وزارت اطلاعات سید اسماعیل خطیب ۲۶۱ رأی موافق
🔹وزارت امور خارجه عباس عراقچی ۲۴۷ رأی موافق
🔹وزارت کشاورزی غلامرضا نوری قزلجه ۲۵۳ رأی موافق
🔹وزارت دادگستری امین حسین رحیمی ۲۶۸ رأی موافق
🔹وزارت دفاع عزیز نصیرزاده ۲۸۱ رأی موافق
🔹وزارت راه خانم فرزانه صادق مالواجرد ۲۳۱ رأی موافق
🔹وزارت صنایع، معادن و تجارت محمد اتابک ۲۳۱ رأی موافق
🔹وزارت علوم حسین سیمایی صراف ۲۲۱ رأی موافق
🔹وزارت فرهنگ سید عباس صالح شریعتی ۲۷۲ رأی موافق
🔹وزارت کشور اسکندر مومنی ۲۵۹ رأی موافق
🔹وزارت نفت محسن پاکنژاد ۲۲۲ رأی موافق
🔹وزارت نیرو عباس علی آبادی ۲۵۵ رأی موافق
🔹وزارت ورزش و جوانان احمد دنیامالی ۲۵۳ رأی موافق
✨@amniatemeli
37.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / الی کوهن؛ جاسوس موساد که تا عمق حکومت سوریه نفوذ کرد /قسمت پایانی
🔹غرور کوهن باعث لو رفتنش شد او سرکشی میکرد و تصور نمیکرد که بتوانند او را شناسایی کنند
🔹نقاط ضعف او نقاط بزرگی بود؛ او از رادیو بیش از حد استفاده میکرد
🔹او نباید بیشتر از دو دقیقه از دستگاه کد مورس استفاده کند اما ارسال اطلاعات او زمان زیادی به طول میانجامید
🔹سفارت هند معترض بود که امکان ارسال اطلاعات در ساعت مشخص شده برای خود را ندارد؛ دولت سوریه تلاش کرد اختلال را شناسایی کند
🔹یک مهندس که افسر ارتش بود و در آلمان زندگی میکرد توانست ساختمانی که اطلاعات از آنجا ارسال میشد را شناسایی کند
🔹کوهن نهایتا در حین ارسال اطلاعات دستگیر شد
🔹اسرائیل تهدید کرده بود که درصورت اعدام کوهن به سوریه حمله میکند
🔹اسرائیل هنوز خواهان تحویل جسد کوهن است.
@amniatemeli
🔺آمریکا: انتخابات به سبک خاورمیانه عربی - بخش دوم
حسین دهشیار
با وقوف به واقعیت نیاز به انباشت و تداوم قدرت باید گفت که اصولاً طبقهبندی ساختارهای سیاسی به جمهوری و یا پادشاهی در منطقه کاملاً بیمعنا جلوه میکند چرا که تفاوت ماهوی در هدف غایی وجود ندارد. قدرت در هر قوارهای که ظاهر شود صاحب آن خواهان حفظ، انباشت و در صورت امکان تداوم آن در خانواده حتی پس از مرگ به هر قیمتی میباشد. در چارچوب این منطق است که تلاش برای موروثی نمودن قدرت در ساختارهای سیاسی جمهوری و پادشاهی همتراز است.
ملک حسن حکمران مراکش در سال ۱۹۹۹ پس از نزدیک به ۴۰ سال سلطنت صحنه را ترک کرد و یکی از پنج فرزند خود یعنی ملک محمد چهارم را در مسند رهبری نشاند. در این پادشاهی عربی قدرت مطلقه از پدر به پسر انتقال یافت و تودهها هم پذیرا گشتند. معمر قذافی غرب ستیز که جمهوریت نظامی محور را در سال ۱۹۶۹ به صحنه آورد در طول چهار دهه یکه تازی فردی در لیبی، سرمایهی نفتی کشور را به سوی کمک به گروهها و تشکیلاتی در گسترهی جهانی روانه نمود که شعار مبارزه با امپریالیسم و استکبار ستیزی میدادند بدون اینکه توجهی به شرایط حقارت بار زیستی جمعیت کم کشور در تمامی ابعاد آن بنماید. او پسرش سیف الاسلام را آماده نموده بود که پرچم رهبری کشور را پس از او در اختیار بگیرد اما مداخلهی نیروهای ناتو به رهبری آمریکا در جنگ داخلی لیبی که مرگ تحقیر آمیز او را رقم زد به برهم خوردن معادلات سیاسی در کشور منتهی شد.
به دست گرفتن قدرت به دست نظامیان در سال ۱۹۵۲ حکومت مصر را از پادشاهی به جمهوری تحت کنترل صاحبان اسلحه تغییر داد. به دنبال پایان رویارویی نظامی مستقیم با اسرائیل و از میان رفتن خطر شکست دوباره در رویارویی خصمانه با نزدیکترین متحد غرب در خاورمیانه، رهبر نظامی مصر پس از ترور انورالسادات فرصت تحکیم و انباشت قدرت را در برابر یافت. حسنی مبارک به دنبال کسب قدرت در سال ۱۹۸۱ با دخالت دادن نظامیان در امور اقتصادی کشور و درگیر نمودن آنان در مسیر کسب ثروت و سرمایه و به تبع آن اطمینان خاطر یافتن از خنثی شدن هرگونه مخالفتی از سوی نظامیان با سیاستهایش، فرزند جوانتر خود کمال را به فعالیت در فضای سیاسی تشویق و او را به مقام معاونت دبیر کلی حزب رساند تا مسیر برای به دست گرفتن اهرمهای قدرت به وسیله پسرش پس از او هموار گردد. اما جنبش اجتماعی سال ۲۰۱۱ سقوط او را رقم زد و چندی بعد هم مرگ او را در آغوش گرفت.
«ادامه دارد»
@amniatemeli
22.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / ۱۰ ترور مهم تاریخ
🔹از ترور گاندی تا آبراهام لینکلن/ انتخاب
@amniatemeli
✅تعریف دو نوع حکومت "آریستوکراسی" و " اولیگارشی "
⚛⬇️ ۱.آریستوکراسی
نظریه و عمل گروهی نخبه در امر حکومت است. این گروه معمولاً امتیازات موروثی دارند و از نظر فرمانروایی شایستهترینِ همه قلمداد میشوند. این معنی اصلی اصطلاح است که حاوی توجیهی اخلاقی برای حاکمیت چنین نخبگانی است. پیدا کردن معیارهای پذیرفتنی برای همگان که براساس آنها بتوان گفت گروه «بهین» در یک جامعهٔ معین، چه کسانی هستند، البته بسیار دشوار است و عملاً هم چنین معیارهایی را به ندرت به کار گرفتهاند.
ارسطو میان اشرافسالاری و آریستوکراسی (نخبهسالاری) با عبارات زیر فرق گذاشته بود: ” انتخاب بر اساس ثروت، اشرافسالاری است؛ و انتخاب بر اساس شایستگی، نخبهسالاری. همچنین ارسطو بر این عقیده بود که هنر (یا فضیلت) معرف نخبهسالاری است همان گونه که ثروت معرف اشرافسالاری و آزادی معرف مردمسالاری است. ” با این وجود در بسیاری موارد کلمهٔ نخبهسالاری با اشرافسالاری مترادف فرض میشود.
در عرف، حکومتی را «نخبهسالار» میخوانند که قدرت دولت در آن مطلق و در دست طبقهٔ ممتاز باشد و آن طبقه، حاکمیت را از راه وراثت و امتیازهای طبقهای در دست گرفته باشد و دیگر طبقات را در آن راه نباشد. این نوع حکومت امروزه در کمتر جای جهان دیده میشود و جای خود را به دیکتاتوریهای اشرافسالارانه سپردهاست.
آریستوکراسی (نخبهسالاری) از ریشهٔ یونانی aristos kratia به معنای بهترین حکومت، یا حکومت بهینکسان آمدهاست.
⚛⬇️ ۲.الیگارشی
اولیگارشی (به انگلیسی: oligarchy) (یا حکومت گروه اندک) کلمهای است که اشارههای تحقیرآمیزی دارد؛ معنی آن نه تنها حکومت یک گروه کوچک، بلکه حکومت گروه کوچکی است که در برابر تودهٔ مردم مسئول نیست، فاسد است، یا از جهات دیگر مورد نفرت همگان است. اولیگارشی ممکن است به حاکمیت عدهای اندک نه تنها در زمینهٔ حکومت کشور، بلکه به حکومت عدهای هممسلک یا گروه کوچک در هر مجمع خواه کلیسا، اتحادیۀ کارگری، یا هر مجمع دیگر اشاره داشته باشد. در مفهوم سیاسی، این اصطلاح از زمان افلاطون با مونارشی (حکومت شاه) و دموکراسی (حکومت تودهٔ مردم) فرق نمایان داشته است. اما اولیگارشی در نظر افلاطون شکل منحط حکومت، یعنی صورت فاسده شدهٔ آریستوکراسی (حکومت نخبگان) است، همانگونه که جباریت صورت فاسد شدهٔ سلطنت و حکومت تودهٔ بلواگر صورت فاسد شدهٔ دموکراسی است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ️ شکنجه و آزار جنسی فلسطینیها در ابوغریبِ اسرائیل
@amniatemeli
✅پتانسیل های جغرافیای ایران و تاثیر آن بر توسعه کریدور شمال به جنوب
بخش اول
🔸دانشمندان بسیاری در عرصه ژئوپلتیک کتابهای زیادی نگارش کردهاند و به نقاط مهم جغرافیایی اشاره کردهاند که همواره شاهد تنازع بر سر آن جغرافیاها بوده و هستیم. حال آنکه دانشمندان بر جبر جغرافیایی حاکم بر این نقاط نیز اشاراتی کردهاند .
برای هرجغرافیایی، جبرهایی موجود است آن هم به دلیل قرارگیری در منطقه(جغرافیایی) خاص و محدودیت ها و امتیازهایی که آن جغرافیا به آن کشور میدهد.
جغرافیای ایران به لحاظ نگاه ژئوپلتیکی و جغرافیای سیاسی تا قرنها و طی چندین هزار سال، جغرافیای تجارت بوده و چهارراه تجاری جهان لقب گرفته بوده تحت نام جاده ابریشم.
عدهای معتقدند که جاده ابریشم از بین رفته است اما اینگونه نیست. نقش راه ابریشم بعد از آنکه عمده تجارتجهانی توسط غرب و استعمار از مسیر دریایی شکل گرفت، کم رنگ گردید. اما اکنون طرح یک کمربند_یک جاده چین همان جاده ابریشم است که چین تمایل به احیای آن دارد. طبق برآوردها تجارت از راه خشکی به صرفهتر و حدود ۷۰ الی ۷۵ درصد از تجارت در مسیر دریایی ارزانتر است.
اما بحث اصلی این است که جغرافیای ایران، جغرافیای تجارت بوده و جغرافیایی نبوده که مجبور به انتخاب یک سمت یا یک بلوک سیاسی بوده باشد و اصولا جغرافیاهایی مانند ایران و ترکیه که جغرافیای میانه محسوب میگردند نیازمند روابط مناسب و با تنش پایین با سایرین هستند وبر این مبنا باید هدف اصلی خود را تجارت تعیین کنند.
جغرافیای ایران داری منابع متعدد و عظیمیاست، اما ایران از مشکل آب و محیط زیستی رنج میبرد و پتانسیلی که بیشتر از سایر موارد ایران میتواند بر روی آن حساب کند، تجارت است،تا سایرین از اتصال به جغرافیای ایران خود را به سایر مناطق متصل کنند در مقام مثال بیان کرد : منطقیترین و
به صرفه ترین راه برای اینکه چین بخواهد به شاخ آفریقا ،مدیترانه و به اروپا وصل شود از مسیر ایران است و منطقیترین و
به صرفه ترین راهی که اروپا بخواهد به هند،چین، خلیج فارس و کشورهای اطراف آن و آسیای میانه وصل شود از مسیر ایران است یک چهارراه به معنای واقعی و این جغرافیا برای ایران، جبری را به همراه خواهد داشت. حال باید به اینمطلب بپردازیم که جَبرِ مد نظر کجا قرار دارد، غرب تجارت محور عمل میکند و تا حدودی منافع خود را مدنظر قرار میدهد، منافع غرب ایجاب میکند، علی رغم آنکه جمهوری اسلامی تمام تلاش خود را برای اقدام علیه مظاهر و نظاممدنظر آن انجام میدهد تصمیم به معاف کردن هند را از تحریمهای موجود علیه ایران بگیرد.
اطمینان خاطر از تجارت با ایران را برای هند به وجود میآورند و به این دلیل آن را از تحریمها معاف میکنند تا تولیدات آن با سرعت و به صرفه از خاک ایران به اروپا برسد . میتوان از این دیدگاه نگریست که غرب برای جغرافیای ایران برنامهای بلند مدت دارد و جغرافیای ایران برای غرب اهمیت بیشتری دارد تا برای شرق.
برای غرب، ایرانِ جغرافیایی اهمیت فراوانی دارد و اهمیتش مانند افغانستان نیست. آمریکا از افغانستان زمینسوخته ساخت زیرا در بلندمدت سودی برایش نداشته و به دلیل همسایگی با چین آن را رها کرده تا با ایجاد معضل امینتی و حضور طالبان یککمربند_یکجاده چین مورد تهدید قرار گیرد و اگر نتواند با زمینسوخته افغانستان آن را از بین ببرد حداقل پیشبرد آن را به تاخیر بیاندازد.حال که ۳ ناوگروه از ۵ ناوگان خود را در فیلیپین، مالاکا و خروجی دریای چین قرار داده است. از سوی دیگر با معافیت هند آنها را نیز از سودی بهرهمند میکند، چرا که چین با خرید نفت ایران( خرید با تخفیف و ارزانتر) به ایران در دور زدن تحریمها کمک میکند، حال هم هند با این معافیت از منافعی برخوردار میگردد و هم در موازنه چین گامی رو به جلو خواهد بود چون با زمینسوخته افغانستان و ناوگروه های خود صادرات چین را تحتالشعاع قرار خواهد داد و از سوی دیگر صادرات هند راحت تر به اروپا منتقل خواهد شد.
پس در رابطه با ایران این نکته وجود دارد که جغرافیای آن ارزش بلند مدت برای غرب دارد علی رغم تضاد و تقابل موجود با جمهوری اسلامی.
از سمت دیگر اتصال کریدور شمال_جنوب از بندر چابهار ایران به سن پترزبورگ روسیه، روسیه را نیز درگیر این کریدور و راهبرد خواهد کرد و چین نیز از این موضوع احساس خطر خواهد کرد.و در اینجا انشقاقی ما بین چین با ایران و روسیه به وجود خواهد آمد
و چین در حالت انزواگونه قرار میگیرد اما زمانی که از حالت انزوا خارج شود بر این موضوع واکنشات بیشتری نشان خواهد داد. چین در بازه زمانی فعلی تمرکز بیشتری بر اعراب، آفریقا و آمریکایجنوبی و کارائیب دارد و بعد از کاهش تمرکز از این مناطق، تغییر رویکرد نیز خواهد داد.
ادامه دارد....
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سفر_در_تاریخ
🔴 به مناسبت سالگرد کودتای 28 مرداد 1332:
🔹مصاحبهای جالب از سفیر آمریکا در ایران طی دهه 1950 و سخنان یک مقام نظامی آمریکایی در مورد کودتای سال 1953 در ایران را تماشا کنید.
🔹 در این مصاحبه سفیر وقت آمریکا در ایران اعلام میکند طی تحقیقات گسترده تاریخی در ایران و آمریکا، به طور کلی مشخص شد که سرویسهای اطلاعاتی آمریکا و انگلیس کودتای سال 1953 را شکل دادند و دولت نخست وزیر وقت ایران، محمد مصدق را سرنگون کردند. برآورد اغلب سیاستمداران آمریکایی درباره اقدام دولت وقت آمریکا نشان میدهد که ایران رابطهی خوبی با آمریکا داشته و حکومت محمدرضا پهلوی پشتوانه خوبی برای آمریکا در دوران جنگ سرد بوده است.
🆔 @amniatemeli
🔹یادی سرباز شهید وطن «حسینعلی صدآفرین»
✍️جلال محمدی-در سوم شهریور 1320 آنگاه که نیروهای شوروی از نقاط مختلف مرزی از جمله نمین به خاک ایران تجاوز میکنند؛تسخیر پاسگاه مرزی کلوز نخستین هدف آنها بود.
🔹فرمانده پاسگاه ژاندارمری،همراه با معدود نیروهای خود پاسگاه را ترک کرد و به او نیز گفت که پاسگاه را ترک کند. اما ژاندارم "جوانمرد"،حسینعلی صدآفرین تنها در پاسگاه ماند،با یک برنو.
🔹تنها با یک برنو ساعتها ستون نیروهای متجاوز را زمینگیر کرد و تعدادی از نیروهای دشمن را از پای درآورد. در نهایت متجاوزان،پاسگاه را به توپ بسته و ویران کردند.فشنگ های صدآفرین تمام شد. برنو را به دیوار کوبید و شکست و دست خالی با نیروهای اشغالگر درگیر شد.وقتی دستگیرش کردند،نخستین سوالی که از او پرسیدند، این بود: چرا سلاح خود را شکستی؟ پاسخ داد: برای سرباز ایرانی،سلاح چون ناموس است. آن را به دشمن نمی دهیم!
🔹سربازان دشمن که از ساعتها مقاومت یک سرباز ایرانی در مقابل یک ستون مجهز و کشته شدن همقطاران خود عصبی بودند،سر از تن صدآفرین جدا کردند.
اهالی او را در همان پاسگاه-که بعد از آن حماسه شگفت به پاسگاه صدآفرین معروف شد-به خاک سپردند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴روایت استاد مشهور روابط بینالملل از اوضاع وخیم اسرائیل
🔻جان مرشایمر: اسرائیل در وضعیت وخیمی قرار دارد. هرچه به جلو نگاه میکنیم، مشکلاتش بیشتر و بیشتر میشوند.
🔻اگر به نحوه برخورد اسرائیل با حمله ایران نگاه کنید، کاملاً واضح است که اسرائیلیها به ایالات متحده نیاز دارند. برای مدت طولانی، استقلال یکی از ارکان اصلی سیاست امنیتی اسرائیل بود. اما این استقلال دیگر وجود ندارد و از بین رفته است.
🔻این موضوع نشان میدهد که موشکهایی که در خاورمیانه گسترش یافتهاند و اکنون در اختیار گروههایی مانند حزبالله، حماس، حوثیها و ایرانیان قرار دارند، چقدر بازی را تغییر دادهاند و مهم هستند.
@amniatemeli
🏴 متن کامل بیانات رهبر انقلاب اسلامی در پایان مراسم عزاداری هیئتهای دانشجویی به مناسبت اربعین حسینی
✏️بسماللهالرّحمنالرّحیم
مثل همهی اربعینهای دیگر، امروز شما جوانان عزیز این حسینیّه را با حضور خودتان، با احساسات پاک خودتان، نورانی کردید؛ از همهی شما تشکّر میکنم به خاطر حضورتان و برنامهای که بحمداللّه به بهترین وجهی انجام گرفت. برنامهها بسیار خوب بود، سرود خوب بود، تلاوت قرآن خوب بود، زیارتی که خواندند بسیار خوب بود، منبر بسیار خوب بود، برنامهی آقای مطیعی بسیار خوب بود؛ بحمداللّه همهی برنامههایی که شما اینجا اجرا کردید، برنامههای پُرمغز، پُرمعنا و آموزندهای بود.
✏️در زیارت عاشورا، شما به امام حسین (علیه السّلام) عرض میکنید: یا اَبا عَبدِ اللّهِ اِنّی سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَكُم اِلىٰ يَومِ القِيامَة. «اِلىٰ يَومِ القِيامَة» یعنی چه؟ یعنی این کارزار میان جبههی حسینی و جبههی یزیدی تمامنشدنی است؛ این کارزار ادامه دارد. جبههی حسینی خودش را معرّفی کرده؛ امام حسین (علیه السّلام)، در همین سفر کربلا، در چند جا مشخّص کرده که حرفش چیست، هدفش چیست. فرمود: اِنَّ رَسولَ اللّهِ صَلَّى اللّهُ عَلَيهِ وَ آلِهِ قالَ مَن رَأَى سُلطاناً جَائِرا؛ مسئله، مسئلهی ظلم است، مسئلهی جُور است. مُستَحِلّاً لِحُرُمِ اللّهِ ناكِثاً لِعَهدِ اللّهِ ... يَعمَلُ فی عِبادِ اللّهِ بِالجَورِ وَ العُدوان؛ مسئله این است. این جبههی حسینی است که در مقابلهی با ظلم فعّالیّت میکند و جهاد میکند. نقطهی مقابلش هم جبههی جُور است، جبههِی ظلم است، جبههی شکستن عهد الهی است.
✏️امروز شما در دنیا این را میبینید، قبل از دوران امام حسین (علیه السّلام) هم این دوجبههای وجود داشت، در زمان بعد از ایشان هم وجود داشته، امروز هم وجود دارد، تا آخر هم وجود خواهد داشت. در همهی اینها «اِنّی سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم»؛ با هر کسی که در جبههی شما است، من خوبم؛ «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم»، با هر کسی که با جبههی شما میجنگد، میجنگم. این جنگ اَشکال مختلفی دارد: در دوران شمشیر و نیزه یک جور است، در دوران اتم و هوش مصنوعی و امثال اینها یک جور دیگر است، ولی هست؛ در دوران تبلیغات به وسیلهِی شعر و قصیده و حدیث و بیان کلمات یک جور است، در دوران اینترنت و کوانتوم و امثال اینها هم یک جور دیگر است، ولی هست؛ در دوران دانشجو بودنِ انسان یک جور است، در دوران مدیر شدن و مسئول شدن یک جور دیگر است؛ در همهِی احوال هست. «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» نباید فراموش بشود. «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» همیشه به معنای تفنگ به دست گرفتن نیست؛ به معنای درست اندیشیدن، درست سخن گفتن، درست شناسایی کردن، دقیق به هدف زدن است؛ «حَربٌ لِمَن حارَبَكُم» اینجوری است. بدانید وظیفه چیست، بشناسید راهی را که باید بپیمایید. اگر اینجور فکر کردیم، اینجور شناسایی کردیم، اینجور همّت کردیم، زندگی معنا پیدا میکند، زندگی هدف پیدا میکند. پول لایق این نیست که هدف زندگی باشد؛ مقام و قدرت و موقعیّتهای اجتماعی حقیرتر از آن هستند که هدف زندگی انسان قرار بگیرند. هدف زندگی بندگی است، رسیدن به خدا است. راهش هم فقط همین است: سِلمٌ لِمَن سالَمَكُم وَ حَربٌ لِمَن حارَبَكُم.
✏️جوانیتان را قدر بدانید؛ میدان وسیعی در مقابل شما است. انشاءاللّه شصت سال دیگر، هفتاد سال دیگر شما در این دنیا حضور خواهید داشت و کار خواهید داشت؛ از این فرصت استفاده کنید؛ برای این فرصت طولانی برنامهریزی کنید؛ برای اینکه برنامهریزیتان درست از آب دربیاید فکر کنید؛ برای اینکه درست بتوانید فکر کنید با قرآن آشنا بشوید، قرآن را بخوانید، تأمّل کنید، از کسانی که پیش از شما و بیش از شما تأمّل کردند یاد بگیرید. یاد گرفتن ننگ نیست، افتخار است؛ همیشه باید یاد بگیریم، تا آخر عمر باید یاد بگیریم. فکر کنید، مطالعه کنید، شناسایی کنید، آنجایی که اقدام لازم است اقدام کنید. اقدام یک وقت در آزمایشگاه است، یک وقت در کلاس درس است، یک وقت داخل محیط دانشگاه است، یک وقت در محیط اجتماعی است، یک وقت در محیط سیاسی است، یک وقت در راه کربلا است، یک وقت در راه فلسطین است، یک وقت شعار برای اهداف عالیهی اسلامی است. انقلاب اسلامی این راه را روی ما باز کرد. عزیزان من، جوانهای من! شماها آن روزگار را ندیدید؛ خوشحال باشید که ندیدید. ما دیدیم آن روزگار را؛ روزگار بدی بود، روزگار سختی بود، روزگار سیاهی بود، روزگار یأس بود. انقلاب ورق را برگرداند، انقلاب راه را باز کرد، انقلاب به ما فرصت داد. میتوانیم از این فرصت استفاده کنیم؛ شما میتوانید از این فرصت استفاده کنید. میشود هم استفاده نکرد؛ اگر استفاده نکردیم، خسران است؛ اگر استفاده کردیم، فلاح است: قَد اَفلَحَ المُؤمِنون.
انشاءاللّه که موفّق و مؤیّد باشید.
والسّلامعلیکمورحمةاللّهوبرکاته
@amniatemeli
46.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / چرا مسیحیان انجیلی دلباخته اسرائیل هستند؟
🔹مسیحیان انجیلی معتقدند جنگ آخر الزمان در فلسطین رخ میدهد
🔹بیشتر قدرت لابیاسرائیلی ها از طرف طرفداران انجیلی است. آنها معتقدند اسرائیل حق حیات دارد چون خداوند اینگونه خواسته
🔹۷۰ میلیون مسیحی انجیلی در آمریکا وجود دارد که حدود ۸۰ درصد آنها حامی اسرائیل هستند. در حالی که کل یهودیان دنیا ۱۴ میلیون نفر هستند
🔹آنها بزرگترین سازمان لابی حامی اسرائیل در آمریکا هستند
🔹بخش اعظم پول آنها صرف ساخت و ساز در شهرکهای غیرقانونی در فلسطین میشود
🔹نوع حمایت مسیحیان انجیلی از اسرائیل آنها را به یکی از طرفهای درگیر در جنگ اسرائیل و فلسطین تبدیل کرده است
🔹آنها معتقدند بر اساس وعده انجیل کنترل یهودیان بر سرزمین مقدس منجر به ظهور مجدد مسیح میشود
@amniatemeli
هدایت شده از ابوقاسم
📌مصاحبه یک شخص پانترک با رئیس جمهور محترم و استفاده از واژه ملت برای یکی از اقوام عزیز آن هم در چنین شرایط پیچیده، تعجب برانگیز است و شعار تجزیه طلبانه بر علیه امنیت ملی است
سوال این است که دسترسی این شخص تجزیه طلب و پان ترک به نهاد ریاست جمهوری چرا به این راحتی انجام شده است؟شیطنت ها و نفوذ با چه انگیزه ای انجام می شود؟
عزیزان حفاظت نهاد ریاست جمهوری دقیقا کی و کجا میخواهند از این نهاد مراقبت کنند؟
بکارگیری واژه ملت آذربایجان آن هم در ملاقات با رئیس جمهور مملکت سنگ بنای بسیار خطرناکی را در کشور خلق خواهد کرد این موضوع به واکنش صریح مقامات کشور نیاز دارد
همه باید بدانیم که همه اقوام در ذیل پرچم و سرود و مرزهای مشخص، ملت ایران را تشکیل می دهند
چیزی به نام ملت آذربایجان و تعصبات تجزیه طلبانه نداریم.
هیچ یک از اقوام ایرانی برتری و مزیتی نسبت به سایر اقوام ندارند و مزیت تام متعلق به همه ملت ایران است.
مساله پان ترکیسم و شعار ملت آذربایجان در شمال غرب کشور از سال ها قبل در دستور کار سرویس های امنیتی و رسانه ای ترکیه و آذربایجان قرار گرفت و با انفعال سرویس های امنیتی و سیاسی ایران و سیاست های ساده اندیشانه ای که در قبال نفوذ جمهوری آذربایجان نشان داده شد این نگاه تجزیه طلبانه از نفوذ بالایی در بخش های مختلف نخبگانی،سیاسی و اجتماعی شمال غرب برخوردار شده است
توسعه روز افزون پان ترکیسم در شمال غرب تاثیر محسوسی بر سیاست های جمهوری اسلامی ایران در قفقاز گذاشت و این تاثیر ممکن است در ایام پیش رو که از قرار معلوم بازی قدرت ها در قفقاز در حال شکل گیری است بیشتر نیز بشود.
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
31.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: رد خون
روایتها از حمله طالبان به کنسولگری ایران در سال ۷۷
@amniatemeli
بینش جامعه شناختی
همه ما روزانه آمار و ارقام مختلفی را میشنویم. از میزان گرسنگان جهان گرفته تا احتمال موفقیتمان در بازار سرمایه! اما این آمارها تا چه اندازه به ما کمک کردهاند؟ چارلز رایت میلز که یکی از جامعهشناسان پیشرو آمریکایی به حساب میآید، در کتاب بینش جامعه شناختی تقریبا رویکرد جامعه شناسان عصر خودش را به طور کامل زیر سوال برده است. او باور دارد مردم در جهان مدرن (و حتی پست مدرن) بیش از هرچیز به بینش جامعه شناختی نیاز دارند. ابزاری که به آنها کمک کند تا همزمان با کمک گرفتن از آمار و قدرت استدلال خودشان بهترین تصمیمات را برای زندگی خود بگیرند.
آنچه میلز روی آن تاکید دارد یک جامعه شناسی انسانگرا است. در یک جامعه شناسی انسانگرا، ابعاد شخصی، اجتماعی و تاریخی زندگی ما به درستی در نظر گرفته میشوند. کتاب بینش جامعه شناختی مشکل از تعدادی از بهترین مقالات میلز در این باره است. نشر شرکت سهامی انتشار با ترجمه عبدالمعبود انصاری این کتاب را منتشر کرده است.
@amniatemeli
50.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات صبح دیروز رهبر انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم. ۱۴۰۳/۶/۶
@amniatemeli
🔺دیپلماسی هنجارگرای ایران در قبال رژیم صهیونیستی
📍حمله تروریستی در تهران که به شهادت رئیس دفتر سیاسی حماس به عنوان مهمان رسمی ایران انجامید نمونه صریح اقدامات جنگ افروزانه رژیم اسرائیل علیه ایران است، در حالی که رژیم صهیونیستی به پشتوانه اطلاعاتی و نظامی آمریکا امکان انجام این اقدام تروریستی در هر کدام از کشورهای منطقه چون ترکیه و قطر را هم داشت.
📍از نگاه ایران که از سوی مقامات مختلف کشور بیان شده، پاسخ به اقدام تروریستی صهیونیست ها علیه یکی از رهبران مقاومت در تهران دارای دو پاسخ مستقیم حتمی و قطعی خواهد بود؛ یکی از سوی مقاومت فلسطین و دیگری از سوی تهران، به دلیل نقض حاکمیت ایران و ترور مهمان رسمی کشور.
📍همانطور که در پی هدف قرار گرفتن ساختمان کنسولگری ایران در سوریه، جهان شاهد رویکرد تعاملی و هوشمندانه ای میان نهادهای نظامی و دستگاه دیپلماسی ایران در سطح منطقه و جهان بود که به تقویت جایگاه ایران در نیل به اهداف چندلایه تعیین شده انجامید، در پاسخ به اقدام تروریستی در تهران نیز ایران نشان داده به عنوان بازیگری هنجارگرا محاسبات سیاسی-حقوقی بینالمللی و اصل تناسب و غافلگیری نظامی را با هشیاری در نظر دارد.
📍درخواست ایران برای تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد را باید گامی برای زمینه سازی مهم حقوقی برای تقویت جایگاه نهاد سازمان ملل و جامعه ملل در مبارزه با تروریسم سازمان یافته دولتی ارزیابی کرد. آمادگی ایران برای مدیریت تنش از مکانیسمهای حقوقی و نهادهای بین المللی با استفاده از جمله استنادهای بسیار دقیق و اقناعی درباره پایبندی ایران به نظم و امنیت منطقهای و بینالمللی بودند.
📍تمام شواهد نشان می دهند نقض مکرر منشور سازمان ملل متحد درباره تمامیت ارضی کشورها از سوی رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا به رویه عادی تبدیل شده و رویه بین المللی مبارزه با تروریسم را تضعیف کرده است.
📍اقدام تلافی جویانه نظامی ایران در واکنش به اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی را نیز باید در رویه حقوقی-نظامی مبارزه با تروریسم تعریف کرد. در حالی که نهاد شورای امنیت از سوی برخی دولت های غربی به گروگان گرفته شده و قادر به تصمیم مقتضی برای پایان دادن به اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی نیست، پاسخ نظامی ایران به اقدامات تروریستی رژیم اسرائیل، تقویت رویه حق اقدام متقابل در چارچوب منشور سازمان ملل و جلوگیری از تروریسم سازمان یافته دولتی است.
📍مطرح کردن شرط آتش بس در غزه، در قبال خودداری ایران از اقدام تنبیهی علیه اقدامات تروریستی رژیم اسرائیل نیز نوعی بازی با افکار جریحه دار شده عمومی منطقه و جهان، برای سرپوش نهادن بر بیش از ۱۰ماه نسل کشی فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی است.
📍بدین ترتیب به مانند عملیات وعده صادق، تهران در دیپلماسی مدبرانه قبل از اجرای عملیات نظامی تنبیهی علیه رژیم صهیونیستی، همه مسیرهای حقوقی و سیاسی را طی کرده و در فضای فقدان قاطعیت نهادهای بین المللی چون شورای امنیت، حق مشروع خود می داند در پاسخ به انتظار ملت ایران پاسخ متناسب و قاطعی به رژیم صهیونیستی داشته باشد.
📍عملیات وعده صادق نشان داد ایران به کانونهای آسیبپذیری رژیم اشراف اطلاعاتی و امنیتی دارد و لذا ابهام موجود درباره ابعاد واکنش ایران بخشی از عملیات ایران است تا نشان دهد زمان، مکان و نوع عملیات با انتخاب ایران خواهد بود.
📍قصد ایران، تحریک به یک جنگ نبوده، بلکه واکنش لازم به ۱-اقدامات تحریک آمیز و مکرر رژیم صهیونیستی در برابر ایران، ۲-جنایات بی وقفه این رژیم در غزه و ناکارآمدی نهادهای بین المللی برای پایان نسل کشی در غزه، ۳-سیاست های متناقض و ضدبشردوستانه غربی در مواجهه با جنایات رژیم اسرائیل و ۴- شکست راهبرد دیپلماسی حقوقی و سیاسی در نهادهای بین المللی به دلیل کارشکنی آمریکاست.
📍تمرکز بر برهم زدن انسجام روانی دشمن و حساس نمودن ادراک تهدید دشمن، یک از اهداف مهم ایران از کاربرد دیپلماسی سیاسی، حقوقی، دفاعی و تهاجمی خاص در این دوره جنگ و تنش است که پیام ها و مخاطبان گوناگونی دارد.
📍بر خلاف رژیم صهیونیستی که بهرهبرداری تبلیغاتی از رفتارهای جنگافروزانه خود را از طریق مجاری غیررسمی صهیونیستی و تبلیغات رسانه ای غربی-اسرائیلی انجام میدهد و مواضع آمریکا نیز در تکمیل این الگوی رفتاری رژیم اسرائیل است، الگوی رفتاری ایران شفاف-هنجارمند و در چارچوب اختیارات قانونی مندرج در اسناد مهم بینالمللی سازمان ملل متحد و پروتکل های مورد وثوق جامعه جهانی است.
@amniatemeli
39.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / ماجرای طرح موساد برای ترور خالد مشعل / «بی سروصدا بکشش!»
قسمت اول
@amniatemeli
🔺چرا پاسخ ایران به اسرائیل در پی ترور شهید هنیه به تاخیر افتاده است؟! بهترین پاسخ چه می تواند باشد؟!
سبحان محمدی/ کارشناس روابط بین الملل
🔸در مباحث و مطالب پیشین اشاره شده بود که، بحران در امنیت بین الملل، ناشی از برهم خوردن توازن قدرت میان دو یا چند بازیگر یا در یک سیستم مشخص است؛ و تا زمانیکه موازنه و کنترل مجدد ایجاد نشود بحران ادامه و روند تصاعدی پیدا خواهد کرد. همه بحران ها یک ریشه تاریخی دارند و تا زمانیکه موازنه قدرت پیرامون آن بحران به وجود نیاید، امنیت پایداری را نمیتوان تصور کرد.
پاسخ نظامی ایران به اسرائیل در ۲۶ فروردین ماه سال جاری در پی حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق و ترور فرماندهان محور مقاومت، تحت عنوان " عملیات وعده صادق " بیش از آنکه نتیجه تاکتیکی داشته باشد؛ اراده ایران را به رخ کشید، اما باید توجه داشت اگر آن عملیات کاملا موثر می بود اسرائیل یا باید نسل کشی در غزه را متوقف میکرد یا ترور سران و فرماندهان مقاومت را! اما نه تنها این موارد اتفاق نیفتاد بلکه اسرائیل، ترور را چه از لحاظ سطح سوژه و چه از حیث نقطه جغرافیایی ارتقا داد و جنگ را به پایتخت امن ترین کشور خاورمیانه یعنی ایران کشاند! حال که به ظن افکار عمومی و رسانه ها پاسخ ثانویه ایران به تاخیر افتاده است باید علل آن را بررسی کرد!!
ایران به چهار دلیل پاسخ به اسرائیل را به تاخیر انداخته است: ۱- المپیک اخیر در پاریس و پوشش رسانه ای جهانی آن که موجب به حاشیه رفتن اقدام ایران میشد ۲- صبر به جهت نتیجه مذاکرات آتش بس میان حماس و اسرائیل( که شکست خورد ) ۳- تشکیل دولت جدید در ایران و رای اعتماد مجلس به آن( حفظ آرامش سیاسی داخلی ) و ۴- تحمیل استرس به اسرائیل به منظور برهم زدن محاسبات اش ... اما باید خاطر نشان کرد که در حال حاضر این موارد تاریخ انتقضایشان تمام شده و متاسفانه آمریکا و اسرائیل فرصت یافتند آمادگی خود را جهت مقابله با حمله ایران بازیابی کنند ( برخی منابع غربی از حضور بیش از ۱۸ ناو آمریکایی در نقاط مختلف خاورمیانه خبر دادند!) ...
اما چه پاسخی برای بازیابی توان بازدارندگی ایران منطقی و مناسب است؟! بر اساس شواهد و تحلیل ها، بازدارندگی ایران تاکنون بر پایه توان موشکی و پهپادی، نسبی و کوتاه مدت بوده است و این شکل از بازدارندگی تا پیش از عملیات وعده صادق قابل اتکا بود. اما با ترور شهید هنیه ( که شکل و محل آن ترور به شدت توان حفاظتی و امنیتی ایران را زیر سوال برد) نیاز به ارتقا و رسیدن به سطح بازدارندگی مطلق و دراز مدت را بیش از پیش ضروری کرده است. در بحث بازدارندگی اتمی که بهترین، منطقی ترین و علمی ترین پاسخ به سوال فوق است، باید گفت که عموما تسلیحات اتمی به دو گونه کلی تقسیم میشوند: ۱- تاکتیکی ( محدود و غیر کشتار جمعی) و ۲- استراتژیک.
با رسیدن ایران به توان اتمی تاکتیکی و با دستیابی ایران به این سطح از بازدارندگی پس از حوادث اخیر، قالب افکار عمومی داخلی و خارجی اسرائیل را متهم خواهند کرد ( که مستقیما امنیت ایران را تهدید کرده و زیر سوال برده و ایران را ناگزیر به این سمت حرکت داده است، ضمن اینکه جهان ماه هاست خوی درنده اسرائیل را نیز در کشتار مردم فلسطین شاهدند) و از حیث سیاسی نیز ایران متهم نخواهد شد! در ادامه، به مانند تجربه آفریقای جنوبی در دهه ۷۰ میلادی، ایران پس از آزمایش اتمی تاکتیکی میتواند به جهت حسن نیت، وارد رژیم کنترل تسلیحات ( نه سیاست خلع سلاح به مانند دولت یازدهم و دوازدهم) شود و به جهان بفهماند که، مقصود از آن آزمایش صرفا تامین و حراست از امنیت ملی و تمامیت ارضی خود بوده و نیت تهاجمی ندارد ( پیام سخت به دشمنان) اما زین پس در سایه این توانایی، به هر تهدیدی پاسخ متناسب و بالاتر خواهد داد!!
@amniatemeli
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تماشا کنید: کامالا، تیمش و ایران
🔹گزارشی از حلقه سیاست خارجی کاملا هریس
@amniatemeli
کتاب تمایز
تمایز از بهترین کتاب های جامعه شناسی
اگر به دنبال کتابی هستید که وضع مردم طبقه متوسط را در جامعه مدرن به تصویر کشیده باشد، تمایز را مطالعه کنید. کتاب تمایز اثر پییِر بوردیو است. همه ما در زندگی روزمره خود مدام در حال انتخاب بین خوب و بد هستیم. با این حال قضاوت ما همیشه هم منصفانه و خالی از اشکال نیست. در واقع بیشتر انتخابهای ما به خاطر تمایزی است که بین یک چیز و گزینه جایگزینش وجود دارد.
پییر بوردیو در این اثر که از بهترین کتاب های جامعه شناسی هم محسوب میشود به ما نشان میدهد که جهان اجتماعی ما در واقع تلفیقی است یک نظام بر پایه روابط قدرت و استدلال و ذائقهای که خودمان با استفاده از قضاوتی که داریم آن را شکل دادیم. این دو در نهایت قضاوت اجتماعی ما را میسازند، همان چیزی که باعث میشود بین دو انتخاب، یکی را برگزینیم. نویسنده این کتاب را بر اساس نظرسنجیهایی که طی سالهای تحقیقاتش انجام داده نوشته است. نشر ثالث کتاب تمایز را با ترجمه حسن چاوشیان منتشر کرده است.
@amniatemeli
هدایت شده از دکتر محمد سجاد شیرودی🚩
📌 فایل پاورپوینت بی نظیر؛
جنگ شناختی
✔️اولین فایل جامع در کل کشور
📚فایل حاوی؛
۱.علوم شناختی
۲.ابعاد و عرصه های جنگ شناختی
۳.جایگاه علوم شناختی در جنگ شناختی
۴.جنبه های کمتر شناخته شده جنگ شناختی
۵.ارتباط جنگ شناختی با سایر جنگ ها
👌 ۹۵ اسلاید آموزشی
💳هزینه ارسال فایل برای اعضای محترم کانال با تخفیف ویژه مبلغ ۱۲۰/۰۰۰ تومان
شماره کارت:
۵۰۴۱۷۲۱۰۴۱۱۸۳۵۳۵روی شماره کارت کلیک تا کپی شود؛ پس از واریز وجه تصویر را ارسال تا خدمتتان ارائه شود. 💥بسیار بسیار عالی این فایل برای هر سخنران، استاد دانشگاه ، دانشجو ، پژوهشگر و ... لازم و واجب است(نتیجه ۶ ماه کار پژوهشی) ✅برای دوستان شرکت کننده در دوره جنگ شناختی بصورت رایگان ارسال گردید.... ✔️تا کنون فایل جامع و کامل در این حوزه نداشتیم.... © دکتر محمد سجاد شیرودی ...👇 💯📮 @drshiroody 💯📮 @drshiroody 💯📮 @drshiroody
🔴 برتری چشمگیر هریس نسبت به ترامپ در تازهترین نظرسنجی بلومبرگ/مورنینگ کانسالت
طبق این نظرسنجی در حال حاضر هریس در تمامی ایالتهای کلیدی پیش افتاده، و با اختلاف ۸۰ رای الکتورال برندهی ریاست جمهوری ایالات متحده خواهد بود.
@amniatemeli
▫️میدل ایست آی:آمریکا نظم جهانی را تهدید میکند، نه چین
▫️ايسنا
#بخش_اول
ایالات متحده مدعی است که چین نظم بینالمللی مبتنی بر قانون را تهدید میکند، اما اقدامات پکن نشان میدهد که این کشور تنها به دنبال الزام تمام کشورها به رعایت قوانین بوده و سعی دارد نسخهای از نظم بینالمللی را حاکم کند که منافع تمام کشورها را لحاظ کند.
پایگاه تحلیلی انگلیسی «میدل ایست آی» در مقالهای با شرح مختصر اقدامات چین و ایالات متحده در جهان و غرب آسیا، گزارش داد، این واشنگتن است که نظم جهانی مبتنی بر قانون را تهدید میکند، نه پکن.به گزارش این رسانه، بهاحتمال زیاد مهمترین نبرد ژئوپلیتیکی قرن بیست و یکم بین ایالات متحده و چین خواهد بود و آمریکا خود را متعهد به حفاظت از نظم جهانی مبتنی بر قوانین میداند؛ نظمی که توسط واشنگتن ساخته شده و از زمان پیروزی آمریکا در جنگ جهانی دوم آن را به پیش برده است. این نظم بینالمللی قاعدتاً باید با قوانین بینالمللی که از زمان تأسیس سازمان ملل متحد در ۸۰ سال قبل تدوین شدهاند، همخوانی داشته باشد؛ اما چنین نیست.
به گزارش رسانه انگلیسی، اگر خوشبین باشیم، میتوان گفت که این نظم جهانی تفسیر ایالات متحده و غرب از جنبههای دستچین شدهای از قانون بینالمللی است؛ اما اگر بدبین باشیم، باید گفت غرب اساسا قانون بینالمللی را به نفع منافع خود تغییر داده است.هدف اصلی در هر ۲ حالت، خدمت به منافع ژئوپلیتیک غرب و توجیه هژمونی آن است. قدرتهای غربی که سرمست از غرور هستند، فکر میکنند خدمت این قوانین به منافع آنها بدین معناست که منافع تمامی انسانها در قوانین لحاظ شده است، اما چنین نیست.غرب در روایت اصلی خود چین را تهدید اصلی برای این نظم مبتنی بر قوانین معرفی کرده و این ملت آسیایی را به تلاش برای به چالش کشیدن آن متهم میکند؛ اما این اظهارات غرب نشاندهنده ناهنجاری شناختی فاجعهباری است که در تصمیمگیریهای رهبران غربی مشهود است.
▪️شکستهای دیپلماتیک
به گزارش میدلایست آی، کشورهای غربی در حالی چین را به تلاش برای تخریب نظم بینالمللی متهم میکنند که این کشور - بر خلاف ایالات متحده - در تقریباً نیم قرن گذشته ارتش خود را در خارج از قلمرو خود مستقر نکرده است.علاوهبراین، چین هرگز در امور هیچ کشوری دخالت نکرده و کودتایی علیه دولتهای خارجی سازماندهی نکرده، اما آمریکا این کار را کرده است. همچنین برخلاف ایالات متحده، چین هرگز تحریمهای یکجانبهای علیه هیچ کشوری اعمال نکرده است، مگر در مواردی که شورای امنیت سازمان ملل کشوری را تحریم کرده باشد. همچنین برخلاف ایالات متحده، چین تنها یک پایگاه نظامی در خارج از کشور دارد و نیروی دریایی آن هم عمدتاً در دریای چین جنوب حضور دارد، منطقهای که زنجیره تأمین چین در آن متمرکز شده است.
ادعای ارضی اصلی چین بر سر تایوان است، جزیرهای در اقیانوس آرام نزدیک به ساحل چین که از سال ۱۹۷۲، ایالات متحده در سه تفاهمنامه مشترک با پکن، بهروشنی آن را بهعنوان بخشی از سرزمین اصلی چین به رسمیت شناخته است. آمریکا همچنین با تسهیل روند اخراج تایوان از سازمان ملل و اعطای کرسی آن به چین، هرگونه ابهامی درباره موضع خود در این مسئله را برطرف کرد؛ اما امروز واشنگتن حامی خودمختاری تایوان بوده و خود را به دفاع از آن در برابر چین متعهد میداند.در گزارش میدلایست آی آمده است: «اگر رفتارهای بسیار محدود و مسئولانه چین به عنوان تهدیدی برای نظم مبتنی بر قوانین معرفی شود، پس رفتار ایالات متحده و نزدیکترین متحدانش، به ویژه اسرائیل، چگونه باید ارزیابی شود؟»
رسانه انگلیسی رفتار ایالات متحده و چین در غرب آسیا را به عنوان معیار دیگری برای سنجش میزان تهدید این ۲ کشور علیه نظم بینالمللی معرفی کرده است. ایالات متحده از پایان جنگ جهانی دوم خود را حامی اصلی صلح و ثبات در این منطقه میداند؛ اما در سه دهه گذشته طرحهای آمریکا در غرب آسیا به صورت سیستماتیک شکست خورده است.
@amniatemeli
44.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیو / ماجرای طرح موساد برای ترور خالد مشعل / «بی سروصدا بکشش!»
قسمت دوم
@amniatemeli