فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روسها معتقدند ما باید نیازهای جنگی و غذایی مان را فقط از طریق ایران تامین کنیم/ رسانههای غربی با ذهن مردم بازی میکنند و باعث بدبینی مردم ایران به روسیه شدند
🔹محمودرضا سجادی سفیر اسبق ایران در روسیه: روزنامه ای در روسیه که از سوی دولت آمریکا تغذیه میشود، مینویسد دولت روسیه مواضع دولت ایران را در قبال مسائل هسته ای قبول ندارد، آن وقت در ایران جنجال میشود که ببینید، روسیه هم به ایران پشت کرد، در حالیکه آن روزنامه آمریکایی است و بارها بر علیه پوتین فحش نامه تولید کرده است، در ایران چون مردم، سواد رسانه اي ندارند، نوشتههای آن روزنامه باور میکنند!
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥✅نماهنگ سرزمین مادری
جانم فدای ایران 🇮🇷
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅حتما این چند دقیقه صحبت جناب آقای دکتر صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه را گوش دهید.
ایشان در این ۸ دقیقه گزارش کاملی از آخرین تحولات روابط اقتصادی و تجاری ایران با شرق و غرب، دلیل بیانیه چین و دستاوردهای سفر معاون نخست وزیر چین به تهران ارائه میدهد.
آقای صفری همواره به صراحت بیان و ارتباط عالی با رسانهها معروف است و معمولا در صحبتها از محافظهکاریهای بیهوده برخی مسئولین اجتناب و رک و بیپرده برخی موارد را شرح میدهد.
@amniatemeli
✅جنگ شناختی سایبری ،یکی از مولفه های چند گانه و چند بعدی غیرسنتی،در محیط جنگ ترکیبی است. بسیاری از کارشناسان معتقدند که این شاخص موثر می تواند به طور کوتاه و بلند مدت اثرگذاری خود را دنبال کرده و جامعه هدف را تحت الشعاع خود قرار دهد.
وستانیوز
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هدف اصلی رسانههای ضد انقلاب چیست؟
🔹 جایگاه فضای مجازی در آشوبهای اخیر چه بود؟
@amniatemeli
✅تهدیدات نوین
تهدیدات نوین، مخاطراتی است که در اثر گسترش فناوریهای نوین، مشروعیت جوامع و حتی حکومتها و زیرساختهای عینی دولت شامل مردم با سرزمین و تمامی منابع طبیعی و ثروتهای ساخت دست انسان را در دوران یا بیرون از مرزهای یک کشور تهدید میکند. بدین ترتیب در گام نخست از کتاب پس از ارائة کلیات مربوط به مفاهیم تهدید و انواع آن و ویژگیهای هر یک، نقش ماهوارهها به عنوان یک ابزار مهم رسانهای تبیین میگردد. سپس ضمن تشریح کامل سیستم مخابرات و دستاوردهای نوین آن تلاش میشود هر چند مختصر بر ویژگیهای تلفنهای همراه به عنوان یک وسیلة ارزان و در عین حال تأثیرگذار بر بحرانها توجه شود. در ادامه فضای مجازی دنیای اینترنت ترسیم و مطالبی درباره حقوق و امنیت در این فضا مطرح میشود.
@amniatemeli
✅ایران موفق به ساخت «فلرهای بارورسازی ابرها» شد.
🔹یک شرکت دانشبنیان،«فلرهای بارورسازی ابرها» را ساخته که برپایه «یودیت نقره» است.
🔹این فلرها بر روی هواپیما یا پهپاد نصب شده که دود غلیظی را ایجاد کرده و حاوی هستههای باران زا بوده و باعث باروری ابرها میشوند.
🔹نخستین نتایج از اولین نمونه ساخته شده در این شرکت دانشبنیان نشان داد که هر گرم از این ماده که بسوزد ۱۴۲۰ میلیارد هسته بارانزا ایجاد خواهد شد.
وستانیوز
@amniatemeli
✅اصول اساسی عملیات پدافند غیرعامل
۱) تسهیل عملیات مشترک
۲) صیانت و دفاع از مردم
۳) اشراف اطلاعاتی
۴) وحدت فرماندهی
۵) مدیریت هوشمند مخاطرات ناشی از تهدیدات
۶) تابآوری و تداوم کارکردهای ضروری
۷) آمادگی پدافندی
@amniatemeli
26.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ارسال سلاح توسط سپهبد سلیمانی به فلسطین از جایی که فکرش را هم نمیتوانید بکنید.
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
@amniatemeli
#آموزش_سیاسی
رابطه دولت و جامعه
اساسا موضوع اصلی جامعه شناسی سیاسی بررسی روابط متقابل میان قدرت دولتی و نیروهای اجتماعی است . پس وقتی از رابطه دولت و جامعه صحبت می کنیم ، یعنی حوزه مباحث ما جامعه شناسی سیاسی است . نیروهای اجتماعی ممکن است در مقابل ماشین قدرت دولتی بپاخیزند و یا در آن شرکت و اعمال نفوذ کنند و یا خودرا به کنار کشیده و منزوی شوند که در حالت آخر به آن انفعال سیاسی می گوییم . از سوی دیگر دولت ها ممکن است نیروهای اجتماعی خارج از عرصه قدرت را سرکوب کنند ، یا در خانه قدرت راه دهند و یا از آنها بهره کشی کنند بدون آنکه در قدرت مشارکت شان دهند.( ماتریکس این مولفه ها 3*2 می تواند برای ذهن های کنجکاو جالب باشد ) . بطور کلی دولت ها دارای 4 پایه یا رکن هستند . یکی پایه اجبار و یا چهره اجبار آمیز و قهری ( سرکوب ) . دوم پایه عقیدتی و چهره ایدئولوژیک ( دینی و غیر دینی ) ، سوم چهره عمومی یا تامین خدمات و کارکردهای عمومی مانند تامین آموزش ، تامین بهداشت ، تامین امنیت و... چهارم پایه منافع مادی یا چهره خصوصی مثلا منافع طبقه ای خاص یا حزبی خاص یا هدفی خاص . داشتن حداقلی از این پایه ها و کارکردها برای همه نظام های سیاسی فارغ از جمهوری یا سلطنتی ، پارلمانی یا ریاستی ، دموکراتیک یا اقتدارگرا ، ضروری است . حکومتی که توان اعمال زور را از دست بدهد و دستگاههای سرکوب آن ضعیف شوند ، حکومتی ناپایدار خواهد بود . معمولا مخالفان و دشمنان نظام های سیاسی حاکم ، با چهره جبار یا اجبارآمیز دولت ها آشنا هستند . توده های مردم نیز معمولا با چهره ایدئولوژیک دولت آشنا هستند . کارکردهای عمومی( امنیت ، آموزش ، بهداشت ، معاش و... ) هم تقریبا برای حفظ و تداوم دولت ها امری مسلم بوده و از دیرینه ترین وجوه نهاد دولت است . اما مهمترین وجهی که می ماند چهره خصوصی دولت است یعنی رابطه دولت با منافع گروهها و نیروهای اجتماعی . این وجه مهم در جامعه شناسی سیاسی مورد بررسی قرار می گیرد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥از دعوت به خشونت تا اعتراف به استیصال از براندازی در پخش زنده بیبیسی
«نیما توتکابنی» پژوهشگر جامعهشناسی دانشگاه «جانز هاپکینز» آمریکا:
🔹باید نگاه واقعبینانه به شرایط جامعه و جمهوری اسلامی داشته باشید، جمهوری اسلامی اصلا نزدیک به رفتن نیست؛ این تصور اشتباهی است که اپوزیسیون ایجاد کرده است.
🔹اینکه فکر کنیم مردم به خیابان بیایند و شش ماه دیگر حکومت ساقط شود، تصوری سادهلوحانه است!
@amniatemeli
✅به نظر مرشايمر دليل اصلی قدرت طلبی دولت ها را بايد در سه چيز جستجو کرد:
1) ساختار آنارشيک نظام بين الملل،2) توانمنديهای تهاجمی که همه دولت ها از آن بر خوردارند،3) وعدم اطمينان در مورد نيات ومقاصد دشمن.به باور مر شايمر بيشترطن مسئله ای که در اين ميان برای تبيين روابط بين الملل اهميت دارد، عوامل ساختاری مانند آنارشی وتوزيع قدرت اند. او کمتر به عوامل داخلی،همچون ملاحظات سياست داخلی و ايدئولوژی توجه دارد. مرشايمر بر خلاف واقع گرايی کلاسيک،سرشت قدرت طلب وجنگ طلب بشر را نيز مهم نمي داند.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کریستف کلمب و شکنجه بومیان آمریکا برای یافتن طلا!!!
چطور می توان سرزمینی را کشف کرد که خودش ساکنان زیادی داشت!
جمعیت آمریکا پیش از ورود کلمب ۱۰۰ میلیون نفر بوده است.
وستانیوز
@amniatemeli
از ديد واقع گرايان تهاجمی،آنارشی بين المللی حائز اهميت زيادی است. اين آنارشی عموما وضعيتی هابزی است که در آن امنيت امری کمياب است ودولت ها مي کوشند با حد اکثر رساندن امتيازات نسبی خود به آن نايل شوند.در اين جهان،دولت های خرد ورزی که به دنبال امنيت اند، به انجام اقداماتی تمايل دارند که ممکن است به تعارض با ديگران منجر شود و مي شود. از اين منظر تفاوت های داخلی ميان کشورها نسبتا بی اهميت است،زيرا فرض بر اين است که فشار های نظام بين الملل آن قدر قوی است که باعث مي شود دولت هايی که در وضعيت مشابهی اند، رفتار مشابهی داشته باشند. بنابر اين با بررسی توانمنديها ومحيط بيرونی دولت ها، مي توان رفتار آنها را فهميد.
نئورئاليسم تهاجمی از نظر استدلالی بسيار به کنت والتز شباهت دارند، اما در تحليل های خود بسيار به مطالعات تاريخی بها مي دهند وبا توجه به تاکيد بر غير مستقيم وپيچيده بودن تاثير قدرت نسبی بر سياست خارجی راه خود را از نو واقع گرايی جدا مي کنند.
مي توان فريد زکريا وجان مرشايمرونيز(ويليام وولفورت وتامس کريستيانسن) را مهم ترين نظريه پردازان نئورئاليسم تهاجمی دانست.
@amniatemeli
26.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥«مدیر خادم است»
شهید حاج قاسم سلیمانی: مدیر اثرش یک اثر جمعی است. مدیر رهبر یک جامعه است. استاندار شخص عادی نیست، امام جمعه محترم شخص عادی نیست. فرماندار شخص عادی نیست. فرمانده سپاه شخص عادی نیست. هر مسئولیتی، فرمانده نیروی انتظامی شخص عادی نیست، اینها بر جامعه اثر دارند...
وستانیوز
@amniatemeli
حکمرانی: فرایند قاعده گذاری، اجرای قواعد، بررسی، نظارت و کاربست بازخوردها با اعمال قدرت مشروع و به منظور دستیابی به هدف مشترکی برای همه کنشگران و ذینفعان در چارچوپ ارزشها و هنجارها در محیط یک سازمان یا یک کشور است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸کمال خرازی: توانایی را داریم ولی قصد تولید بمب را نداریم
🔹مشاور مقام معظم رهبری در سومین مجمع گفتگوی تهران: در زمانی که وزیر خارجه بودم نمایندگان برخی کشورهای عربی به ما میگفتند که وقتی توانایی دارید چرا بمب تولید نمیکنید؟ ما از لحاظ اعتقادی تولید بمب را حرام میدانیم و صلاح نمیدانیم.
@amniatemeli
قدرت سیاسی:
متفکران سیاسی غرب معتقدند که قدرت سیاسی، توانایی نهایی کنترل رفتار و اعمال دیگران است. عوامل متعددی در فرایند پیچیده قدرت سیاسی مؤثر هستند، که مهم ترین آنها عبارتند از: ثبات سیاسی، شکل حکومت، کیفیت رهبری، مشارکت سیاسی مردم و ساختار قدرت.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فردوسی از روی دست چه کسانی تاریخ اساطیر ایران را نوشت؟
@amniatemeli
✅حکمرانی خوب
" حکمرانی خوب" مفهومی است که توسط سازمانهای بین المللی در اواخر دهه ۱۹۸۰ وارد ادبیات توسعه شده و بر اساس معیارهای خاص، حکمرانی را حاصل تعامل و ارتباط متقابل دولت و کنشگران جامعه مدنی (سازمانهای غیردولتی، بخش خصوصی، گروههای ذی نفوذ و رسانه ها) جهت نیل به توسعه در هر کشوری میداند.
معیارهای حکمرانی خوب از نظر این سازمانها عبارت است از: مشارکت، حاکمیت قانون، شفافیت، پاسخ گویی، وفاق عمومی، حقوق مساوی، اثر بخشی و کارایی و مسئولیت پذیری.
@amniatemeli
متیو پتی، محقق روابط بین الملل در رشته توئیتی نوشت:
در بسیاری از گفت و گوها در مورد #ایران، تحریم ها، و اصلاحات یا انقلاب فرض بر این است که در صورت موفقیت یک انقلاب، تحریم ها از بین خواهند رفت.
اما به احتمال زیاد، ایالات متحده از تحریم ها به عنوان اهرمی برای گرفتن امتیازات هر چه بیشتر از یک دولت پس از انقلاب استفاده خواهد کرد.
این یک قمار بزرگ است که در آینده کشورتان به خارجی ها بر سر میز تصمیم گیری جا دهید. حتی اگر انگیزه واشنگتن صرفاً نیت های مهربانانه نسبت به ملت ایران باشد - نه آن چیزی که تاریخ نشان می دهد - آمریکا اولویت های متفاوتی با مردم ایران خواهد داشت.
پس از انقلاب سودان، دولت ترامپ تا زمانی که دولت جدید سودان 335 میلیون دلار به قربانیان آمریکایی القاعده پرداخت نکرد، از لغو تحریم های تروریسم خودداری کرد. این پولی بود که می توانست صرف بازسازی کشور برای همه سودانی ها شود.
سودان در نهایت سال گذشته دچار کودتای دیگری شد. فشار ایالات متحده احتمالا دلیل اصلی کودتا نبود، اما پرداخت رشوه تحقیرآمیز به خارجی ها آخرین چیزی بود که انقلابیون در حالی که انقلابشان هنوز جوان و شکننده بود به آن نیاز داشتند.
یا انقلاب به رهبری کردها در سوریه را در نظر بگیرید. با وجود آزاد کردن اکثر مناطق شمال شرق از اسد و شکست داعش، شورشیان هنوز مجبور بودند برای ساده ترین معافیت های تحریمی التماس کنند. این کمک سالها پس از میزبانی پایگاههای ایالات متحده به آنها رسید.
تحریمهای ایران چند لایه هستند - اگر تحریمهای تروریسم را لغو کنید، همچنان تحت تحریمهای هستهای هستید و غیره. دولت بعدی ایران احتمالاً مجبور خواهد بود امتیازات بزرگتری نسبت به سودان بدهد یا از اهرمهای بیشتری نسبت به کردهای سوریه برای رفع تحریم ها استفاده کند.
احکام صادر شده توسط دادگاههای ایالات متحده تا حدودی ایران را مسئول 11 سپتامبر شناختهاند. تصور اینکه دولت آمریکا بگوید "بله شما ج.ا نیستید، اما هنوز مسئول بدهی های آنها هستید و نمی توانید نفت بفروشید مگر اینکه بخشی از درآمد به خانواده های 11 سپتامبر برسد" سخت نیست.
تحریمهای ایالات متحده علیه اتحاد جماهیر شوروی هنوز در مورد کشورهای جانشین پس از شوروی اعمال میشد. بسیاری از آن کشورها سالها طول کشید تا از لیست تحریم خارج شوند. دهه ها، حتی: اوکراین در سال 2006 و مولداوی + روسیه در سال 2012.
اگر معتقدید که منافع کشورتان مستلزم تضعیف هر چه بیشتر موقعیت ایران است، این خبر خوبی برای شما است. اما اگر علاقه مند هستید که ایرانیها در یک دموکراسی موفق زندگی کنند، باید پاسخی برای اجتناب از «تحریمهای ابدی» داشته باشید.
وستانیوز
@amniatemeli
44.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند خنده تلخ به یک دروغ
🔹از پشت پرده زندان زنان چه میدانید؟
@amniatemeli
✅حکمرانی متعالی
به شیوه ای از حکمرانی گفته می شود که مبتنی بر یک نظام ارزشی الهی همچون اسلام برای نیل به سعادت دنیوی و اخروی مردم در یک حوزه جغرافیایی و یا حوزه های گستردهتر مطرح می باشد. بر اساس نظریه حکمرانی متعالی، حکومت از آن خداست و تنها اوست که میتواند بر انسان حکم براند به این دلیل حکمرانان تا زمانی دارای مشروعیت میباشند که از تزکیه نفس و مقبولیت برخوردار بوده و تنها مجری احکام الهی باشند.
در حکمرانی متعالی، تنظیم روابط، تبعیت و شیوه فعالسازی ظرفیتهای کنشگران و ذینفعان، بر اساس هدایت الهی و اراده مردمی، شکل میگیرد.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کمیسیون مقام زن سازمان ملل چیست؟
وستانیوز
@amniatemeli