✅جان میرشايمر در تبيين مفهوم قد رت های بزرگ بر مولفه ی چون توانايی های نظامی تاکيد کرده است. به اعتقاد میرشايمر،سياست های بين المللی قدرت های بزرگ به طور بنيادين بر مبنای تواناييهای نظامی ايشان تعيين مي شوند. او بر اين باور است که رئاليست های تهاجمی خوش بينی های غالب در باره روابط بين قدرت های بزرگ را به چالش مي طلبند وضمن تاکيد بر رفتار قدرت های بزرگ، اين نکته را مد نظر دارند که قدرت های بزرگ در سياست بين الملل به دنبال فرصت هايی هستند تا قدرت خود را در برابر ديگر رقبای خود فزونی بخشند.
@amniatemeli
29.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸مستند"به بهانه آزادی"
کودتای بزرگ علیه ایران با رمز مهسا امینی
وستانیوز
⬅️بخش دوم
@amniatemeli
15.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️مهم ترین عملکر در عصر جدید‼️
✅عصر جدید ، عصری است که در آن به سمت مخاطب فعال ، انتخاب گر می رویم و برای آنکه انسان بتواند در یک جامعه رسانه ای شده ، عملکرد و ارتباطات اجتماعی سالم و مطلوبی با رسانه ها داشته باشد ، باید بتواند اشکال مختلف رسانه ها را از یکدیگر تشخیص دهد و بداند در ارتباط با رسانه ها سئوال های اساسی و مفاهیم اصولی را چگونه طرح کند تا به مخاطبین بی سواد ، بی هویت ، منفعل ، نا توان ، مصرف کننده صرف و فاقد جسارت تبدیل نشود.
🔹بهترین راه آگاه سازی "بالا بردن سطح سواد رسانه ای است"
وستانیوز
@amniatemeli
✅راتزل به عنوان نظریهپرداز دوران ژئوپلتیک کلاسیک میگوید که برای ایجاد قدرت باید بر تأمین انرژی رشد تأکید کرد. انرژی رشد از دیدگاه او، فضای جغرافیایی و منابع اقتصادی است.
🔸 او میگوید که دولت قوی باید علاوه بر تصرف سرزمین، مناطق و مکانهایی که ارزش سیاسی و استراتژیک دارند، باید مناطقی که از منابع اقتصادی لازم برخوردار است را نیز درنظر بگیرد.
🔹ساختار اقتصادی مستعمرات تا قبل از هجوم و لشکرکشی امپراطورها و حضور قدرتهای استعماری در دوران استعمار کهن متناسب با شرایط محیطی شکل گرفته و دادوستد میان ملل مختلف بر اساس یک نظم طبیعی و عادلانه بود. کشورهای سلطهگر در اولین اقدام، با لشکرکشیهای خود، ثروتها و ذخایر قیمتی را که پشتوانهی اقتصادی جوامع مستعمراتی بود، غارت کردند. غارت این سرمایههای بالفعل از سراسر دنیا و انباشته شدن آنها در خزاین پادشاهان و بانکهای خصوصی، یکی از عوامل تفوق مالی اروپاییان در قرن شانزدهم برای تصرف سایر سرزمینهای و کشورهای جهان بود.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا حاج قاسم قهرمان ملت ایران و امت اسلام است؟
🔹شهید سلیمانی چگونه نقشه کلان آمریکا برای منطقه غرب آسیا را نقش بر آب کرد؟
@amniatemeli
چرا در تحلیل وضعیت جنگ در اوکراین دچار خطا میشویم؟
سبحان محمدی کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی
در حدود 10 ماه از آغاز عملیات نظامی روسیه در شرق و جنوبشرق اوکراین یا به طور دقیقتر، جنگ روسیه و ناتو در جغرافیای اوکراین میگذرد (به کاربردن عملیات نظامی به جای جنگ به این دلیل است که بر اساس قوانین داخلی روسیه، تاکنون اعلان جنگ رسمی به دولت اوکراین صورت نگرفته است. روسها این عملیات را از لحاظ حقوقی دفاع یا جنگ پیش دستانه - پیش دستی برای جلوگیری از حمله ای قریب الوقوع به خاک روسیه - میدانند). به طور کلی و برخلاف تصور بیشتر صاحب نظران، از طرف روسها این جنگ کاملا مرحله به مرحله و مدیریت شده به پیش میرود. بخش بسیار کوچکی از ارتش و توان نظامی روسیه درگیر این جنگ شده و پلن های غیر نظامی (سیاسی – اقتصادی) در طول عملیات نظامی و به موازات آن وجود داشته و دارد که این جنگ را فقط در میدان نبرد محصور نکرده است. یقینا اگر کمک های مادی و غیر مادی میلیارد دلاری ناتو و آمریکا در ماه های اخیر به دولت وابسته کی یف نبود، جنگ در اوکراین با سقوط دولت این کشور به دست روسها مدتها پیش به پایان رسیده بود. اما فارغ از نتیجه گیری زودهنگام، بحث ما اینست که با بررسی بیشتر متوجه خواهیم شد که اکثر تحلیل ها در فضای سیاسی – رسانه ای کشور با محوریت موضوع فوق در این مدت، به دور از واقعیت های پیشا و پسا میدانی - سیاسی و آمیخته با فضای دو قطبی دائمی حاکم بر رسانه ها بوده است.
ابتدا باید خاطر نشان ساخت که برای تحلیل درست، وجود دو ابزار کاملا ضروری است: 1 - شناخت از مساله 2 - اطلاعات پیرامون مساله. بر این اساس، درک و تحلیل صحیح از درگیری های شرق اوکراین با خوانش نسبی ذهن رهبران سیاسی – نظامی روسیه، امنیت حوزه <خارج نزدیک> پیرامونی روسیه، پیش زمینه های تاریخی شکل گیری جنگ، سیاست های خارجی واگرایانه اوکراین، وجود متغیرهای خارجی مستقل، انرژی، تهدید معتبر و قابل سنجش علیه روسیه و در کل سیاست بین الملل (قدرت های بزرگ) ارتباط دارد. اما متاسفانه در تحلیل های موجود به ندرت شاهد رعایت این موضوع هستیم و خواست و آمال تحلیلگر، گرایشات سیاسی و یا برداشت حداکثری از متون صرفا ترجمه شده رسانه های غربی، تحلیل و تصویر نادرستی از این جنگ به ما میدهد. تحلیل اصولی جنگ در اوکراین از چند محور قابل بررسی است که به صورت اجمالی به آن خواهیم پرداخت؛ 1 - نگاه تاریخی روسها به کی یف 2 - سیاست خارجی روسیه در دوره پوتین 3 -وقایع سال 2014 به بعد در شرق اوکراین 4 -اهداف استراتژیک روسیه ۵- وضعیت فعلی در میدان جنگ شرق اوکراین
1- نگاه تاریخی روسها به کی یف
اوکراین (که در برخی از منابع نام این کشور را < منطقه حائل > معنی کردند) اساسا تا قرن هفدهم منطقه ای بسیار کوچک و محصور در خشکی بود که از این تاریخ تا اوایل قرن بیستم با دست و دلبازی تزارهای روس سرزمین هایی به آن بخشیده شد. پس از امپراطوری تزارها و در دوران کمونیست ها ( از لنین تا خروشچف دهه 20 تا 60 میلادی) همین رویه نیز تداوم یافت و شبه جزیره کریمه آخرین منطقه ای بود که در دوران خروشچف (1954) از طرف شوروی به اوکراین ملحق شد. واقعیت تاریخی ماجرا اینست که بدون بخشش سرزمین هایی از خاک روسیه به کی یف الخصوص مناطق نُووروسیا ( شمال دریای سیاه)، کشوری به نام اوکراین به وجود نمی آمد.
2- سیاست خارجی روسیه
سیاست خارجی روسیه در دوران پوتین را میتوان به دو بخش کلی و کلان تقسیم کرد؛ دوره اول، از سال 2000 تا 2007 و دوره دوم؛ از 2007 تا کنون. در حد فاصل 2000 تا 2007 میلادی، روسیه به دلیل داخلی از جمله مشکلات اقتصادی بر جای مانده از تصمیمات اشتباه دولت یلتسین و برای تثبیت حاکمیت دولت و مبارزه با اُلیگارش ها و همچنین درک پوتین از شرایط جدید بین المللی که امکان صرف هزینه در سیاست خارجی - نظامی و پیگیری اهداف آرمانگرایانه به مانند دوران شوروی را نمی داد. اما دوره دوم سیاست خارجی روسیه که با سخنرانی پوتین در کنفرانس امنیتی مونیخ 2007 آغاز شد، نقطه عطف چرخش روسها پس از یک دوره تجربه همکاری با غرب بود. پوتین با تثبیت قدرت خود در ساختار سیاسی روسیه، در این نشست با انتقاد شدید از یکجانبه گرایی آمریکا، احیاء نقش آفرینی موثر این کشور به عنوان یک قدرت جهانی در معادلات بین المللی را مورد توجه قرار داده بود. از این دوران به بعد است که ما شاهد حضور موثر منطقه ای و بین المللی روسیه هستیم ( پیروزی بر گرجستان در جنگ 2008 ،کنترل شبه جزیره کریمه در 2014، ورود موثر به بحران داخلی سوریه 2015، آرام سازی اوضاع قزاقستان در پی اعتراضات 2021 و عملیات نظامی در شرق اوکراین 2022)
ادامه دارد...
@amniatemeli
24.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #اختصاصی/ ماجرای عجیب دستگیری سردار سلیمانی توسط FBI آمریکا؛ در فرودگاه بغداد چه اتفاقی برای حاج قاسم رخ داد...
وستانیوز
@amniatemeli
✅نظریۀ نو واقع گرایی تهاجمی
🔹نظریه نوواقع گرایی تهاجمی که یکی از خرده نظریه های رئالیسم است، توسط جان میرشایمر تئوریزه شده و مبتنی بر چند مفروض بنیادین است:
۱.نخستین و اصلی ترین هدف قدرتها، تضمین بقاست.
۲.نظام بین الملل آنارشیک است. هیچ اقتدار مرکزی وجود ندارد. (تفاوت اشکار با سیاست داخلی)
۳.دولتها به صورت بالقوه برای یکدیگر خطرناک هستند و نیت تهاجمی دارند. دولتها هرگز نمی توانند در مورد مقاصد و نیاتِ دولت هایِ دیگر، مطمئن باشند و امکانِ تقلب وجود دارد. کشورها، همواره نگران تقلّب کردنِ دیگران بوده اند و خواهند بود.(مثال معمای گوزن) احتمالِ تقلّب، با در نظر گرفتن تکنولوژی نظامیِ مُدرن، که می تواند به سرعت توازن قوا میان کشورها را تغییر بدهد، بسیار بالا ارزیابی می شود.
۳.دولتها به صورت بالقوه برای یکدیگر خطرناک هستند و نیت تهاجمی دارند. دولتها هرگز نمی توانند در مورد مقاصد و نیاتِ دولت هایِ دیگر، مطمئن باشند و امکانِ تقلب وجود دارد. کشورها، همواره نگران تقلّب کردنِ دیگران بوده اند و خواهند بود.(مثال معمای گوزن) احتمالِ تقلّب، با در نظر گرفتن تکنولوژی نظامیِ مُدرن، که می تواند به سرعت توازن قوا میان کشورها را تغییر بدهد، بسیار بالا ارزیابی می شود.
ادامه دارد...
وستانیوز(فراخط)
@amniatemeli
33.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند"به بهانه آزادی"
⭕️ کودتای بزرگ علیه ایران با رمز مهسا امینی
⬅️بخش سوم
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ ۱۳ دی سالروز شهادت جانفدای ایران، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
✅نظریۀ نو واقع گرایی تهاجمی 🔹نظریه نوواقع گرایی تهاجمی که یکی از خرده نظریه های رئالیسم است، توس
۴.قدرتها در سیاست بین الملل بازیگران عقلانی اند. آنها برای بقای خود در این محیط، رفتارِ مناسب را انتخاب می کنند. (جنگ فقط یکی از گزینه هاست)
۵. قدرت و امنیت نسبی است. افزایش قدرت و امنیت یک بازیگر منجر به کاهشِ قدرت و امنیت دیگری میشود. بازیگران در تقسیم کیک، به سهم خود نگاه نمیکنند، بلکه سهم خود را در مقایسه با بازیگر دیگر می سنجند، لذا هیچ وقت، قانع و خشنود نیستند. پس مذاکره بُرد- بُرد وجود ندارد و نتیجه گفتگوها متغیر صفر است.(برد - باخت)
@amniatemeli
44.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| بیانات کامل رهبر معظم انقلاب در دیدار خانواده و اعضای ستاد بزرگداشت شهید حاج قاسم سلیمانی
🔶 گواهی سیدحسن نصرالله به عنوان انسانی بی بدیل را درباره مجاهدت سردار سلیمانی، باب بزرگی در درک اهمیت کار سردار سلیمانی در احیای مقاومت است.
🔶 اخلاص شهید از همه این ویژگیها برتر بود و همین باعث شد پروردگار او را در دنیا اینگونه محل احترام و تمجید و تجلیل قرار دهد.
🔶 با وجودی که در مسائل پیچیده سیاسی ورود و فعالیت های خوبی می کرد اما انسان بی خدعه و صادقی بود که باید همه سعی کنیم خصوصیات شخصی او را در خود بوجود آوریم.
🔶 نباید بگونه ای سخن گفت و عمل کرد که خصوصیات سردار ماورایی و دست نیافتنی تصور شود.
🔶 باید با استفاده از انواع هنرها بگونه ای یاد شهید و خصوصیات فردی و کاری او را زنده نگه داریم و تبیین کنیم که حضور مردمی در تجلیل از او همیشگی و مستمر باشد.
@amniatemeli
✅مفهوم جنگ ترکیبی در قرن کنونی، زبان تحلیلی را ارائه می دهد که به «انعطافپذیری در رویکرد» و «نحوه اندیشیدن و عملکرد در محیط امنیتی آینده»،می پردازد.
وستانیوز(فراخط)
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅«وکیلی» نماینده اسبق تهران در مجلس: جایگاه حاج قاسم در ساحت سیاست یک شخصیت دلسوز برای کلیت ایران و نسلهایآینده بود*
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
چرا در تحلیل وضعیت جنگ در اوکراین دچار خطا میشویم؟ سبحان محمدی کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی در
3- وقایع سال 2014 به بعد در شرق اوکراین
نقض توافق< مینسک 1 و 2 > منعقد شده در سال 2014 و 2015 توسط اوکراین و حمله به اتباع روسیه و روس تباران (افراد دارای پاسپورت روسی) ساکن در شرق اوکراین مهمترین وقایع شرق اوکراین پیش از آغاز عملیات نظامی بود. سال 2014 توافقی موسوم به توافق < مینسک 1 > میان جدایی طلبان منطقه دونباس در شرق اوکراین (شامل ایالات لوهانسک و دونتسک ) و دولت اوکراین و با حضور روسیه، آلمان و فرانسه برای تعیین تکلیف جنگ در این مناطق صورت گرفت. با این وجود ارتش اوکراین و جدایی طلبان هر دو همدیگر را به نقض آتش بس متهم میکردند. در سال 2015 هم مجددا مذاکراتی حول محور همان موضوعات قبلی تحت عنوان توافق < مینسک 2 > 13 ماده ای با جدیت و جزئیات بیشتری با میانجیگری روسیه و سازمان امنیت و همکاری اروپا و فرماندهان نظامی دونباس برای ایجاد خط تماس و حائل، و آتش بس منعقد شد. اما این توافق هم به سرنوشت قبلی دچار شد؛ چرا که ارتش اوکراین با کمک مستشاران ناتو و کمک های تسلیحاتی، نظامی و مالی غرب از جمله آمریکا و همزمان با تلاش برای عضویت در ناتو، درصدد حمله مستقیم به دونباس و نقض توافق برآمد.
4-اهداف استراتژیک روسیه
در بحث سیاسی، هدف روسیه بی طرف سازی سیاسی و خنثی کردن ژئوپلیتیکی اوکراین در مناسبات روسیه با غرب بوده و هست. همچنین در حوزه نظامی نیز، روسها با تصرف و کنترل اوکراین شرقی ( شرق رودخانه دنیپر) تقویت نیروهای روس گرای دونباس و در ادامه با قطع تدریجی دسترسی اوکراین به دریای سیاه با در اختیار گرفتن مهمترین مناطق شرقی وجنوبی مانند دونباس، بندر ماریوپل، ژاپوریژیا، خرسون و احتمال در آینده نزدیک اُدِسا (همان منطقه تاریخی نُووروسیا ی روسیه– شمال دریای سیاه) به دنبال ترمیم و ایجاد سد امنیتی در برابر پیشروی ناتو هستند که موج دوم آن از 1997 تا کنون تهدیدی مستقیم علیه امنیت روسیه بوده است.
۵- وضعیت فعلی در میدان جنگ شرق اوکراین
هدف روسها در این جنگ هیچگاه گسترش ارضی قلمرو روسیه نبوده و رسیدن ستون زرهی روسها به پایتخت اوکراین در ماه های اول جنگ، نوعی تاکتیکی نظامی جهت برداشتن تمرکز اوکراین از جنوب بود( چون هدف روسیه از ابتدا پیشروی در جنوب بود اما طبیعی است که حفاظت از پایتخت یک کشور در اولویت حکومت آن باشد). کما اینکه با این حرکت ثابت کردند که اگر چنین قصدی نیز داشتند و اگر با همه قوا به میدان می آمدند دستیابی به چنین هدفی میسر بود. اما از آغاز عملیات نظامی خود دو هدف کوتاه مدت و میان مدت را در دستور کار قرار دادند: هدف کوتاه مدت؛ عقب راندن ارتش اوکراین از مناطق دونباس و آزادسازی آن و رفع تهدید قریب الوقوع شاخه نئونازی نیروهای مسلح اوکراین یعنی< گردان آزوف > مستقر در بندر مهم ماریوپل بود. هدف میان مدت ارتش روسیه نیز که در حال حاضر در جریان است، تثبیت جبهه های مناطق چهارگانه تحت کنترل درآمده جنوب و جنوبشرق اوکراین و حملات دقیق هوایی به زیر ساخت های نظامی و صنعتی جهت خنثی سازی ضد حمله اوکراینی هاست که بیشتر در کنترل مستشاران ناتو قرار دارد!
روسیه با شروع قرن جدید، به دنبال بازتعریف هویت خود پس از کنار رفتن نظم کمونیستی بود. تا نیمه دهه اول قرن 21 پوتین ابتدا تلاش کرد مسائل داخلی را سامان دهد. سپس از طریق ظرفیت های نظام بین الملل و از مسیر قواعد موجود، سعی کرد تا ملاحظات روسیه در سیاست خارجی و امنیتی را به دیگران بشناساند. نشست ها، کنفرانس ها، معاهدات، قراردادها و . . . همگی نشان از تلاش روسیه برای حفظ مسیر دیپلماسی در برابر غرب بوده است. مثلا در موضوع ناتو، روسها به مدت 15 سال درگیر سلسله مذاکراتی با ناتو برای دریافت تضمین امنیتی مبنی بر عدم گسترش به شرق بودند اما نه تنها این اتفاق رخ نداد، بلکه ناتو در 5 بازه زمانی، به مرزهای روسیه نزدیک و نزدیک تر شد؛ تا جاییکه برای روسها محرز شد دنیای غرب، چیزی جز یک < امپراطوری دروغ> نیست. جنگ همیشه آخرین گزینه است اما در دسترس است؛ زمانیکه یکجانبه گرایی هماهنگ شده غربیها، راهی برای تنفس ژئوپلیتیک و امنیتی یک دولت - ملت باقی نگذارد. غربیها در این سالها تلاش کردند با قاعده < بازی با حاصل جمع صفر> با روسیه برخورد کنند. در این میان هم اوکراین قربانی تکیه بر دیوار ترک خورده ای شد که رهبرانش بر روی آن یادگاری ها نوشتند. رهبرانی که بی خبر از مناسبات قدرت و تجربیات تاریخی بودند و با خوشبینی کاذب، برای ملت خود هزینه گزافی تراشیدند. <یکجانبه گرایی> بارزترین نشانه زوال نظم کنونی بین المللی است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سردار حاجیزاده: حاج قاسم بهخاطر مواضع ضدآمریکایی به حسن روحانی نوشت دستت را میبوسم
🔸این اتفاق به بعضی حزباللهیها برخورد و حتی در جلسات خصوصی هم از او گله کردند؛ اما حاج قاسم حاضر بود برای جذب و اصلاح مسیر افراد از آبروی خود هزینه کند.
@amniatemeli
39.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف بانوان. ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
@amniatemeli
هدایت شده از غرب آسیا
18.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸سخنان بحث برانگیز نماینده مجلس درباره مافیای خودرو در برنامه کشیک سلامت شبکه سلامت
مصلحت 80 میلیون ایرانی فدای 150 نفر مافیای خودرو شده است
آقای رئیس جمهور چرا کاری نمی کنید؟
وستانیوز(فراخط)
✅سازه انگاری
🔹مجموعه تلاش هاي فكري انجام گرفته در روابط بين الملل به نظريه هاي انجاميده است كه بر اساس نسبت آنها با جهان (مسايل معرفت شناسي) به نظريه هاي تبييني و تاسيسي قابل تقسيم اند. نظريه هاي تبييني در پي بيان چرايي رفتار دولت ها بوده كه بر اين اساس روابط ميان دولت ها به عنوان امري خارجي نسبت به نظريه تلقي كرده و در مقابل اين، نظريه هاي تاسيسي قرار ميگيرند قائل به اين امر ميباشند كه واقعيت ها و روابط ميان ملت ها از طريق زبان، ايده ها و مفاهيم ايجاد شده شكل ميگيرند. در اوايل دهه80 ما شاهد طرحي نو براي مطالعه واقعيت ها پديده ها و رفتارهاي بين المللي هستيم كه حد فاصل ميان نظريات تبييني و تاسيسي قرار ميگيرد. از اين طرح نو تحت عنوان سازه انگاري ياد برده ميشود.
وستانیوز(فراخط)
@amniatemeli
23.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند"به بهانه آزادی"
⭕️ کودتای بزرگ علیه ایران با رمز مهسا امینی
⬅️ بخش چهارم
وستانیوز(فراخط)
@amniatemeli
🔹به نظر ونت سازه انگاري يک تئوري ساختاري از سيستم بين الملل است که:
1- دولت ها واحد هاي اصلي تحليل کردن تئوري سياست بين الملل ميباشند.
2- ساختار هاي اساسي در سيستم دولت ها بين الذهني اند.
3- هويت ها و منافع دولت ها توسط ساختار هاي اجتماعي شان و در فرايند تعامل ساخته ميشوند.
4- ساختار و کارگزار به صورت متقابل بر هم اثر ميگذارند.
مهمترين تاکيد ونت بر هويت ميباشد که در فرايند تعامل بين دولت ها ايجاد ميشود.
@amniatemeli
12.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نظر دکتر سعید جلیلی درباره روایت درست برجام
🔹روایت درست از برجام کدام است؟
🔹آیا برجام تصمیم نظام بود؟
🔹فلسفه پذیرش برجام، پیشگیری از جنگ یا رونق اقتصاد؟
🔹آیا در سالهای توافق برجام (۱۳۹۴-۱۳۹۷) روند شاخصهایی چون رشد و سرمایهگذاری اقتصادی مثبت بود یا منفی؟
🔹چرا بعد از بدعهدی و خروج «ترامپ» از برجام، ایران نتوانست از آمریکا به شورای امنیت سازمان ملل شکایت کند؟
@amniatemeli
32.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مستند"به بهانه آزادی"
♨️ کودتای بزرگ علیه ایران با رمز مهسا امینی
⬅️ بخش پنجم و پایانی
#حجاب
#ارزشها
#دشمن
#ماهیت_غرب
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دانشمندی که فکرهای بزرگش به ایران بزرگی بخشید.
وستانیوز(فراخط)
@amniatemeli
🔹بدون تردید ؛ در عصر اطلاعات و جنگ ترکیبی، قوی ترین سلاح «حقیقت» است، اما افراد مختلف به دنبال آزادسازی ورفع انحصار کنترل اطلاعات نیستند، بلکه به دنبال آن هستند که «حقیقت» را ریشه کن کنند و صاحب «حقیقت» شوند تا به نتایج مطلوب خود برسند.اکنون آگاهی؛ از وضعیت موجود یک کلید واژه مهم برای کسب موفقیت در چنین موقعیت مبهم و پیچیده است.
@amniatemeli
15.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سخنرانی سردار «قاآنی» در همایش یاران سلیمانی
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران:
🔹امسال سومین سالی است که شهید سلیمانی که همیشه در کنار خانوادهها و فرزندان شهدا بود در بین ما نیست، یاد او را گرامی میداریم.
🔹شهید سلیمانی جلودار خیل تمام شهدایی بود که همسران و فرزندان و پدران شما بودند.
🔹فرزندان شما مصداق «و من تاب معک» در کنار رسول الله هستند و امر خداوند متعال و رسول او را به بهترین نحو اجرا کردند.
@amniatemeli
20.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سقوط آزادی
🔹با انقلاب صنعتی حق مالکیت در اروپا به زنها داده شد و اونها رو وارد جامعه کرد، اما اعطای این حقوق واقعا برای احترام به کرامت زنها بوده؟
@amniatemeli
✅دکترین امنیت ملی آمریکا در دوران ریاست جمهوری بوش پدر عبارت بود از نظم نوین جهانی و آماده شدن برای دست زدن به دو جنگ عمده منطقه ای همزمان. بوش پدر دیدگاه جدیدی را برای موقعیت جدید آمریکا در عرصه بین الملل ارائه داد و آن را نظم نوین جهانی نامید.
این ایده بر دو پایه عمده استواربود:
1-تحکیم و ارتقای موقیعت رهبری آمریکا در جهان از طریق دنبال کردن راههای سیاسی نظیر تشویق و ترغیب کشورها به دنبال لیبرال دمکراسی و کاهش دادن فعالیتهای نظامی و هزینه های مربوطه
2- مقابله با درگیری های منطقه ای
وستانیوز(فراخط)
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حاج قاسم در اوج درگیریهای جنگ با داعش به فرزندان شهدا زنگ میزد که ما گیر کردیم و به بچهها بگویید دعا کنند.
@amniatemeli
✅ویژگیهای نظام بینالملل
1- مهمترین ویژگی نظام بینالمللی این است که عنصر و عامل اصلی تشکیلدهنده و بهوجودآورندهی آن کشور است. با توجه به اینکه تصمیمگیرندگان و برگزیدگان سیاسی در پویش سیاستگذاری نقش تعیینکنندهای دارند.
2- خصوصیت دوم آن این است که گاهی محور و هستهی اصلی نظام مزبور فقط دو یا چند کشور خاص است، که روابط و اعمال متقابل سایر کشورها را تحت نفوذ و تاثیر خود قرار میدهد و مرکز ثقل نظام و سیاست بینالمللی به شمار میآید.
3- خصوصیت سوم نظام بینالمللی ثبات یا عدم ثبات و یا به تعبیر دیگر تغییرپذیری و تحول آن است. نظام بینالمللی وقتی ثابت است که عاملین و اجزاء متشکله نظام معلوم و مشخص بوده و رفتار و اعمال متقابل آنها قابل پیشبینی باشد. وقتی که بعضی از شرکتکنندگان (کشورها) در نظام اهمیت خود را از دست داده و اعمال و کنش و واکنش آنها غیرقابل پیشبینی باشد، نظام بینالمللی غیرثابت است.
وستانیوز(فراخط)
@amniatemeli