22.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️کودتای ۱۲۹۹
📽🎬کلیپ هشتم
#انقلاب_اسلامی_ایران
@amniatemeli
🔺 بزرگترین تهدید آمریکا از نظر مردم آمریکا کدام کشور/دولت است؟
🔸نظرسنجی جدید دانشگاه کوئینیپیاک:
اول- چین ۶۱ درصد
دوم- روسیه ۲۲ درصد
سوم- کره شمالی ۸ درصد
چهارم- ایران ۲ درصد
https://thehill.com/policy/international/3901788-60-percent-of-americans-think-china-is-a-bigger-threat-than-russia/
@amniatemeli
21.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥صحبت های تحلیلگر امریکایی که ایران رو مشخصه تعادل در خاورمیانه میداند.
@amniatemeli
🌏 مقاله «نبرد اجتنابناپذیر»
جان جی مرشایمر، استاد علوم سیاسی در دانشگاه شیکاگو
🔹 سه دهه پیش ، وقتی جنگ سرد پایان یافت، انتخاب مهمی بود. ایالات متحده پیروز شده بود و آنگاه تنها قدرت بزرگ روی کره زمین بود. به نظر می رسید که سیاستگذاران ایالات متحده با بررسی افق تهدیدها ، نگرانی چندانی نداشتند - و به ویژه درباره چین ، کشوری ضعیف و فقیر که بیش از یک دهه با ایالات متحده علیه اتحاد جماهیر شوروی همسو شده بود.
🔸 دولت های دموکرات و جمهوری خواه با فریب تئوری های غلط در مورد پیروزی اجتناب ناپذیر لیبرالیسم و منسوخ شدن درگیری قدرت های بزرگ ، سیاست تعامل را دنبال کردند که به دنبال کمک به ثروتمندتر شدن چین بود. واشنگتن سرمایه گذاری در چین را تشویق کرد و از این کشور در سیستم تجارت جهانی استقبال کرد و فکر کرد که این کشور به یک دموکراسی دوستدار صلح و یک ذی نفع مسئول در نظم بین المللی تحت رهبری ایالات متحده تبدیل خواهد شد.
🔸 البته این خیال هرگز عملی نشد. چین به دور از پذیرش ارزشهای لیبرال در داخل و وضع موجود در خارج از کشور ، همزمان با صعود ، سرکوبگر و بلندپروازتر شد. تعامل نتوانست مانع از رقابت شود و به جای ایجاد هماهنگی بین پکن و واشنگتن، پایان عصر به اصطلاح تک قطبی را تسریع کرد. امروزه چین و ایالات متحده در یک جنگ سرد جدید قرار دارند - یک رقابت امنیتی شدید که بر همه ابعاد روابط آنها تأثیر می گذارد. این رقابت سیاستگذاران ایالات متحده را بیشتر از جنگ سرد اولیه آزمایش خواهد کرد ، زیرا چین به احتمال زیاد رقیبی قدرتمندتر از اتحاد جماهیر شوروی در دوران جنگ سرد خواهد بود. و این جنگ سرد به احتمال زیاد داغ خواهد شد.
🔹 هیچ کدام از اینها نباید تعجب آور باشد. چین دقیقاً همانطور عمل میکند که واقع گرایی پیش بینی می کرد. چه کسی می تواند رهبران چین را به خاطر تسلط بر آسیا و تبدیل شدن به قدرتمندترین کشور روی کره زمین سرزنش کند؟ ⚡️مطمئناً ایالات متحده، کشوری که برنامه مشابهی را دنبال می کرد ، به یک هژمون در منطقه خود و در نهایت امن ترین و با نفوذترین کشور جهان تبدیل شد. و امروز ، ایالات متحده نیز همانطور عمل می کند که منطق واقع بینانه پیش بینی می کرد. این کشور که مدتهاست با ظهور دیگر سلطه گران منطقه ای مخالف است ، جاه طلبی های چین را تهدیدی مستقیم می داند و مصمم است که روند صعودی مستمر این کشور را مهار کند. نتیجه اجتناب ناپذیر، رقابت و رویارویی است. تراژدی سیاست قدرت های بزرگ چنین است.⚡️
🔸 رهبران ایالات متحده باید تشخیص میدادند که از میان همه کشورها، تبدیل چین به یک قدرت بزرگ، نسخهای دردسرساز است. از این گذشته، این کشور مدتهاست که به دنبال حل و فصل اختلافات مرزی خود با هند بر اساس شرایط مطلوب خود بوده و اهداف تجدیدنظرطلبی گسترده ای در شرق آسیا داشته است. سیاستگذاران چینی به طور مداوم تمایل خود را برای ادغام مجدد تایوان، بازپس گیری جزایر دیائیو (در ژاپن به جزایر سنکاکو) از ژاپن و کنترل بیشتر دریای چین جنوبی اعلام کرده اند - همه اهدافی که مقدر است با مقاومت شدید همسایگان چین روبرو شوند. ایالات متحده را نیز ذکر کنید. چین همیشه اهداف تجدیدنظرطلبانه داشته است. اشتباه این بود که به آن اجازه داده شد به اندازه کافی قدرتمند شود تا بتواند بر مبنای آنها عمل کند.
منبع ؛
http://www.foreignaffairs.com/articles/china/2021-10-19/inevitable-rivalry-cold-war
@amniatemeli
25.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بهائیت
🔰مستند بهائیت
قسمت سوم
🔸شیخ احمد احصایی که از علمای شیخیه است به خاطر عقایدش مورد تکفیر علمای شیعه قرار میگیرد.
🔸 رکن رابع چیست؟
🔸علی محمد با علمای شیخیه و صوفیان شیراز و بوشهر ارتباط می گیرد.
🔸سید ذکر لقب کیست؟
@amniatemeli
✅ ایران در سند امنیت ملی دولت بایدن
🔹 اولین سند امنیت ملی دولت بایدن در 20 مهر منتشر شد. پیشدرآمد این سند، قبلاً تحت عنوان «راهنمای راهبردی امنیت ملی» در مارس 2021 منتشر شده بود. در آن پیشدرآمد از ایران در کنار کره شمالی به عنوان بازیگران منطقهای نام برده شد که ارتقای تکنولوژیهای تغییردهنده بازی را ادامه داده و ثبات منطقهای را با چالش مواجه میسازند.
🔸 در سندی که به تازگی منتشر شده نیز ایران به مداخله در امور داخلی همسایگانش از طریق برنامههای موشکی و پهپادی و همچنین استفاده از نیروهای نیابتی، متهم شده است. پیشبرد برنامه هستهای فراتر از ابعاد غیرنظامی و تلاش برای ترور مقامات پیشین دولت آمریکا از دیگر اتهامات دولت بایدن به ایران در این سند است.
🔸 دولت بایدن سعی کرده در این سند به متحدانش در غرب آسیا اطمینان دهد که به آنها برای افزایش بازدارندگی در برابر «فعالیتهای بیثباتکننده ایران» کمک خواهد کرد. اما این کار را نه با حضور مستقیم نظامی بلکه از طریق افزایش همبستگی متحدان و فروش تسلیحات پیشرفتهتر به آنها انجام خواهد داد. امری که مؤید سیاست راهبردی واشنگتن مبنی بر خروج نظامی از غرب آسیا و تمرکز بر چین و احتمالاً روسیه خواهد بود.
🔸 طبق این سند، همچنان اولویت آمریکا در پرونده هستهای ایران، پیگیری مذاکرات است. عدم ذکر برجام در این سند نشان میدهد واشنگتن ممکن است به گزینههای جز احیای توافق، مانند پیگیری یک توافق جدید و یا توافق موقت نیز اندیشیده باشد. در عین حال که تهدید کرده در صورت شکست دیپلماسی، «آماده استفاده از ابزارهای دیگر است».
🔸 تأکید بر آنچه «همراهی با مردم ایران برای کسب کرامت و حقوق اولیه» خوانده، پایانبخش گزارههای مرتبط با ایران در این سند است که آشکارا نشانگر تأثیر آشوبها و حوادث اخیر بر نگرش دولتمردان آمریکاست که زمینههای مداخلهجویی آنان در امور داخلی ایران را فراهم آورده است.
📎 لینک سند استراتژی امنیت ملی آمریکا:
https://www.whitehouse.gov/wp-content/uploads/2022/10/Biden-Harris-Administrations-National-Security-Strategy-10.2022.pdf
@amniatemeli
47.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️معلوم نیست چه کسی به شهردار گفته است که خیابان های فرهنگ درخت ندارد ....
📽🎬کلیپ نهم
در این کلیپ گذر تاریخی زمان رضا شاه اشاره است...
#انقلاب_اسلامی_ایران
@amniatemeli
41.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 ترانه های نوروزی در تاجیکستان
@amniatemeli
✅ نگاه شورای آتلانتیک به توافق ایران و عربستان
🔸 اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک نظر تعدادی از صاحبنظران را در مورد توافق ایران و عربستان برای احیای روابط دوجانبه جمعآوری کرده است. ویلیام وچسلر مدیر ارشد مرکز رفیق حریری و مقام سابق آمریکایی معتقد است مقطع زمانیای که توافق حاصل شده است حاوی دو هشدار برای آمریکاست که سوالات استراتژیک مهمی را برمیانگیزد.
🔹 اولین هشدار این است که چین دو طرف را کنار یکدیگر گرد آورده است آن هم در زمانی که ژی جینپینگ رئیسجمهور این کشور سومین دوره ریاستجمهوری خود را آغاز میکند. پس از سالها اعلام موضع از سوی چین مبنی بر اینکه این کشور خواهان ایجاد روابط اقتصادی در خاور میانه است و به دنبال نفوذ سیاسی نیست اکنون میتوانیم بگوییم که آن مواضع دروغ بودند.
🔸 این توافق هنگامی حاصل شده است که آمریکا و اسرائیل با رزمایشهای نظامی مشترک در حال هماهنگی نزدیک برای پاسخ بالقوه به برنامه هستهای ایران هستند و مشاور امنیت ملی اسرائیل پس از سفر نتانیاهو به اروپا این هفته از کاخ سفید دیدن میکند.
🔹 دنیل شاپیرو سفیر اسبق آمریکا در اسرائیل معتقد است واشنگتن میتواند هم به نیمه پر و هم به نیمه خالی لیوان در مورد این توافق نگاه کند. کاهش تنشهای ایران و عربستان نیمه پر لیوان است. اما نیمه خالی لیوان، افزایش نفوذ چین با نمایش توانایی خود جهت استفاده از روابط سازنده با هر دو طرف درگیر در خاورمیانه است که تردیدهایی را در مورد قدرت آمریکا ایجاد میکند.
منبع:
https://www.atlanticcouncil.org/blogs/new-atlanticist/experts-react-iran-and-saudi-arabia-just-agreed-to-restore-relations-with-help-from-china-heres-what-that-means-for-the-middle-east-and-the-world/#Shapiro
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارشناس سیاسی نظامی سوری: داعش و بقیه تروریست ها از زمان مداخله آمریکا در سوریه گسترش یافته اند و داعش در مناطق تحت کنترل آمریکا حضور دارد.
@amniatemeli
✅نظریهی واقعگرایی و امنیت بینالملل
🔹برای اینکه مقولهی استقرار امنیت را بر اساس این مکتب توضیح دهیم ابتدا شش مفروض اصلی مکتب رئالیسم را متذکر می شویم:
🔸محیط آنارشیک نظام بینالملل: هیچ قدرت فائقهای در نظام بینالملل برای منع کردن از کاربرد زور یکی بر علیه دیگری وجود ندارد.
دولتسالاری: دولتها بازیگران اصلی سیاست بینالملل هستند.
قدرت: ویژگی تعریفشدهی محیط بینالملل که دولتها از آن بهرهمندند.
عقلانیت: دولتها محاسبهی هزینه- فایده انجام کارهای خود را قبل از انجام عمل میکنند.
بقا: که پیش شرط دسترسی به همهی اهداف ملی است.
خودیاری: برای بقا نمیتوان به تضمین دیگران متکی بود.
🔹از نظر واقعگرایی امنیت «بهمعنای یک جهان نسبتا کمتر خطرناک و خشن است تا جهانی امن، عادلانه و صلحآمیز». امنیت مطلق غیر قابل دسترس است، چون کارکرد آنارشی بینالمللی اجازه و امکان آن را نمیدهد.
💥 این نظریه همیشه در طول تاریخ نسبت به سایر نظریات روابط بین الملل، بر روابط بین کشورها حاکم بوده است.
@amniatemeli
49.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نماهنگ | «ایران رنگی»
«ایران رنگی» که با هفت گویش لری ،مازنی ، ترکی ، گیلکی ، کردی ، عربی و کورمانجی تولید شده است، روایتگر همبستگی و همدلی اقوام مختلف ایرانی می باشد.
🎬کارگردان : مهران علوی
👥اجرا : گروه سرود نجم الثاقب
✍🏻شاعر : محمد جواد الهیپور(سرپرست شعر)
@amniatemeli
🔻جنگ ترکیبی با مفهوم همافزایی یعنی، بهکارگیری همزمان روشهای متعدد جنگ برای رسیدن به هدف مشخص شده است.
▪️در اصل، تضادهای معاصر را نمیتوان با دوگانگی سادۀ «سیاهوسفید» مشخص کرد، اما آنها ویژگیهای ظریفتری دارند و درک مرزهای بین اشکال و مفاهیم مختلف را از دست میدهند.
بنابراین بایستی گفت ؛جنگ،هیبریدی است زیرا شیوۀ مبارزۀ دشمن ترکیبی از روشها، تاکتیکها و ابزارهای مختلف مانند قابلیتهای متعارف، تاکتیکهای نامنظم، تروریسم، خشونتهای بیرویه و اَعمال جنایتکارانه با مدرنترین فناوریها صورت میپذیرد.چنین وضعیتی با این واقعیت پیچیدهتر میشود که میدان نبرد هیبریدی کاملاً سهگانه است: ۱_متعارف،۲_ مرتبط با جمعیت بومی و۳_ صحنۀ بینالمللی.
▪️بیتردید تنها با برتری در هر سه میدان جنگ میتوان پیروز نهایی شد. در ادامه ، آنچه جنگ ترکیبی را از سایر انواع مبارزه متمایز میسازد این واقعیت بزرگ است که باید در هر سه میدان نبرد بهشکل همزمان و غیرمتوالی جنگید و به موفقیت های خاص دست پیدا کرد.
@amniatemeli
🔺حمله دشمن در جنگ ترکیبی به باور و اعتقادات مردم است.
@amniatemeli
✅ شیرین هانتر استاد روابط بینالملل دانشگاه جورج تاون
🔸 به نظر من هم ایران و هم عربستان به این نتیجه رسیدهاند که قادر به غلبه کامل بر دیگری نیستند و بنابراین باید نوعی همزیستی مسالمت آمیز با یکدیگر داشته باشند اما فعلا باید منتظر بود و دید که این توافق دوام خواهد داشت و منجر به نوعی همکاری خواهد شد و یا به صورت نوعی صلح سرد باقی خواهد ماند.
🔹موفقیت در برقراری صلح در یمن چند جنبه دارد؛ یکی از این جوانب نقش بازیگران خارجی و جنبه دیگر روابط بین گروه های یمنی است؛ بنابراین گرچه بهبود روابط ایران و عربستان ممکن است به این روند صلح یمن کمک کرده باشد اما به تنهایی قادر به حل این مشکل نخواهد بود.
🔸 بهبود روابط تهران و ریاض ممکن است به حل اختلافات داخلی عراق و شاید لبنان کمک کند اما باید در نظر داشته باشیم که بسیاری از این مشکلات منطقهای ریشه در شکافهای داخلی کشورهای منطقه دارد و بدون این شکافها، بازیگران خارجی نمیتوانستند در کارهای این کشورها نقش بازی کنند.
🔹اگر همه چیز به خوبی پیش برود، موضع ایران در منطقه بهبود مییابد. شاید بهبود روابط مانع از بعضی کارهای بازیگران منطقهای علیه ایران شود اما در زمینه اقتصادی به نظر من تا هنگامی که تحریمها ادامه دارند گشایش زیادی حاصل نخواهد شد.
🔸 از آن گذشته، توافق اخیر پارهای از ریشههای اصلی تنش بین ایران و بازیگران منطقه را از بین نبرده است. بنابراین اگرچه این توافق بسیار مثبت است، داروی درمان مشکلات ایران نیست.
@amniatemeli
43.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند فروشنده قسمت یکم بخش سوم
🔺روایت توافقنامه نافرجام
@amniatemeli
🔺 دیپلماسی بایدن در قبال ایران در حال فروپاشیاست
۳ دلیل وحشت آمریکا از جنگ با ایران
دنیل دی پتریس
🔸 اولاً، عملیات نظامی که برنامه هستهای ایران را هدف قرار میدهد، آنطور که طرفداران ادعا میکنند آسان نخواهد بود. همانطور که همکارم چاک پنا هفته گذشته نوشت، ایران انگیزههای اتمی خود را در یک ساختمان نگهداری نمی کند. زیرساخت های هسته ای آن در سراسر کشور پراکنده شده است، با تأسیسات بسیار مستحکم، که برخی از آنها در اعماق زمین مدفون شده اند. سیستمهای پیشرفتهی پدافند هوایی که این تأسیسات را احاطه کردهاند، باید خنثی شوند، مانند سایر سامانههای تسلیحاتی نظامی ایران که میتوان از آنها برای تهدید هواپیماهای آمریکایی استفاده کرد. ایالات متحده همچنین نمی تواند احتمال از دست دادن برخی از هواپیماها در طول عملیات یا اسیر شدن نیروهای نظامی خود را منع کند. تلفات غیرنظامی محتمل است، و شما می توانید شرط بندی کنید که ایران در مقابل این تلفات از حداکثر توان نرم و سخت خود استفاده میکند.
🔹 ثانیاً، حمله نظامی مناقشه هسته ای ایران را حل نمی کند. در بهترین حالت، گزینه نظامی برنامه ایران را در کوتاه مدت تا میان مدت به تاخیر می اندازد. بر اساس آنچه تا کنون تهران در عمل نشان داده است، باور اینکه دولت ایران بترسد و از انگیزههای هستهای خود پس از یک حمله مستقیماً دست بکشد، کاملاً اشتباه است.بطور قابل پیشبینی، تهران در نهایت از آسیب نجات یافت، سانتریفیوژهای باکیفیتتر و بیشتری نصب کرد و اساسا تعهد خود را برای اجرای یک برنامه غنی سازی درجه یک، دو چندان کرد. زمانی که پدرخوانده برنامه هسته ای ایران، [شهید] محسن فخری زاده، در نوامبر 2020 ترور شد، ایران نه با خمیدن به گوشه ای، بلکه با افزایش غنی سازی تا 20 درصد و محروم کردن آژانس از فیلم های دوربین خود با ظرافتی سرسختانه به آن پاسخ داد.
🔸 سوم و مهمتر از همه، هر گونه عملیات نظامی، هر چند به خوبی برنامه ریزی شده باشد، منجر به انتقامجویی علیه نیروها و داراییهای نظامی ایالات متحده در خاورمیانه میشود، و آنچه در حمله موشکی بالستیک ایران در ژانویه 2020 به تأسیسات آمریکایی در عراق رخ داد در مقابل این انتقامجویی، مثل پیادهروی در پارک به نظر می رسد. احتمالا غیرقابل انکار است که ایران در یک نبرد متعارف علیه ایالات متحده متحمل آسیب جدی خواهد شد. نیروی هوایی ایران به روز نشده، نیروی زمینی آن از دهه 1980 جنگی نداشته، و بودجه نظامی کلی آن تقریباً نصف هزینهای است که نیروی دریایی ایالات متحده در گذشته برای تدارکات سال گذشته خود هزینه کرده است)، زرادخانه موشکی مهیب آن (بزرگترین در خاورمیانه) و مجموعه ای چشمگیر از نیروهای نیابتی در منطقه باعث تلفات جانی قابل توجهی میشود.
منبع
https://spectatorworld.com/topic/bidens-diplomacy-iran-falling-apart/
@amniatemeli
48.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️ملی شدن صنعت نفت
کودتای ۲۸ مراد
🎬📽کلیپ دهم
#انقلاب_اسلامی_ایران
@amniatemeli
🔺انقلاب نارنجی زمینه ای از جنگ ترکیبی
🔘کامیون های زیادی از چادرها ، حصیرها و مواد غذایی که در هفته ها گذشته از آن محافظت شده بودند به سرعت در بین جمعیت معترض ظاهر شدند.یوشچنکو تلاش کرد در 23 نوامبر با سوگند به مقام مسئولیتش در یک جلسه تودیع پارلمان در مقابل 191 نماینده مجلس ، اختلافات را پایان دهد. در این زمان اوکراین دو رئیس جمهور منتخب داشت. باید راهی برای شکستن بن بست فراهم می شد.
🔘تحت نظارت مطبوعات بین المللی ، دولت ایالات متحده و اتحادیه اروپا ، 307 نفر از 450 عضو (پارلمان) در 27 نوامبر به بطلان دور دوم رای گیری رای دادند. پارلمان پس از سه روز بحث و مجادله داخلی، با به رسمیت شناختن آرء مخالفت کرد. یانوکوویچ خواهان اعمال فشار بر اصلاح طلبان و متهم ساختن آنها به از هم پاشیده شدن کشور کرد. وی در 28 نوامبر 2004 ، مراحلی را ترتیب داد که دو هیات روزنامه نگار خارجی برای تماشای تظاهرات گسترده که منطقه دونتسک را مجبور به جدا شدن از اوکراین می کرد ، به شهرسیورودونتسک پرواز کنند.
🔘 ستاره و لیدر این تجمع اعتراضی بزرگ شخصی به نام یوری لوژکف ، شهردار مسکو بود. کاملاً روشن بود که نخست وزیر یانوکوویچ به دنبال یک کسب منفعت از این شرایط است: "تمامی آشفتگی ها در منطقه شرق و در جنوب و هرچه اتفاق افتاده از بین می رود و مردم آرام خواهند شد."
🔘کشورهای غربی ،از جمله ایالات متحده آمریکا ،صدها میلیون دلار در راستای اجرای اهداف دموکراسی در گروه های جامعه مدنی هزینه کردند.بیشتر هزینه ها به طرفداران یوشچنکو اختصاص داده شد.در طرف دیگر،مسکو حمایت از یانوکوویچ را از اوایل تابستان 2003 آغاز کرد. کرملین بر این باور بود که همکاری با رئیس جمهورسابق بهترین سیاست خارجی روسیه بوده است.
🔘 بنابراین ، هرکسی که کوچما به عنوان جانشین خود انتخاب کرد ، نامزد کرملین خواهد شد. به عنوان مشوق اقتصادی اوکراین و برای حمایت از نامزد مورد نظر رئیس جمهور سابق، روسیه بدهی گاز اوکراین را از 2/2 میلیارد دلار به 4/1 میلیارد دلار کاهش داد و سهمیه های مربوط به لوله های فولادی اوکراین را لغو و یک قرارداد مالیاتی را امضاء کرد که 800 میلیون دلار برای پرداخت به خزانه اوکراین بود.
🔘یک مامور سیاسی روس طرحی را ارائه می دهد که حوادث سال ۲۰۱۴ به دقت در آن پیشبینی شده است. "وظیفه ما بی ثبات کردن اوضاع است (شاید شامل بازی های سیاسی باشد ، اما نه اقتصاد روزمره) در چیزی به نام "درگیری مستقیم" قرار نخواهیم گرفت. وظیفه رسانه ها تفسیر این اقدام به عنوان یک گمان از "ماهیت شناشی شرق و غرب است. "
🔘منافع تجاری روسیه ، احتمالاً از جمله گازپروم که تحت کنترل دولت قرار داشته ، 300 میلیون دلار به کمپین یانوکوویچ کمک کرده است. رئیس جمهور روسیه در طول انتخابات برای حمایت از یانوکوویچ نامزد مورد حمایتش دو بار به اوکراین سفر کرد ، این کار را دقیقاً قبل از هر دور رأی دادن انجام داده است.
🔘تلاش های روسیه برای تأثیرگذاری در انتخابات ناموفق بود. در تاریخ 3 دسامبر 2004 ، دادگاه عالی تصمیم گرفت که دور دوم رای گیری مجدداً برگزار شود ، زیرا مقامات آنقدر رانت و فساد داشتندکه کنترل اراده مردم غیرممکن به نظر می رسید.در دور دوم ، یوشچنکو به عنوان برنده مشخص ظاهر شد و یانوکوویچ را با 52 در مقابل 42 درصد شکست داد. پوتین با تحقیر دور دوم انتخابات اظهار داشت: "تکرار دور دوم هیچ نتیجه ای در بر نخواهد داشت. او گفت آیا قصد دارید این کار را سه ، چهار و یا شاید ۲۵ بار انجام دهید؟
🔘« تصمیم کرملین مبنی بر دخالت عمومی در انتخابات اوکراین یک تلاش آگاهانه توسط یانوکوویچ به منظور حمایت از زبان و فرهنگ روسی در شرق بود. او یک ماه قبل از انتخابات موافقت کرده بود که زبان غیر رسمی روسی را در اوکراین تقویت کند، شهروندان با تابعیت روسیه را به رسمیت بشناسد و تلاش برای عضویت در ناتو را استراتژی کیف کنار بگذارد. پتروف و ریابوف در تحلیلی از مداخله روسیه ، کرملین را به دلیل بی کفایتی مورد خطاب قرار دادند. (مشکل این نیست که کرملین بر روی نامزدی که باخته قمار کرده؛ اما دخالت کرملین بسیار مشهود و بی اساس بود. به نظر می رسد کرملین نه تنها می خواهد پیروز میدان شود ، بلکه نشان داده که اوکراین بخشی از حوزه حیاتی نفوذ روسیه به شمار می رود، جایی که دولت حق دارد مانند آنچه در مرزهای خودش عمل می کند با آنان رفتار کند ... نتیجه فقط شکست نبود ، بلکه یک تحقیر و روسوایی بزرگ است.)
🔘پاول آنیری اثرات انتخابات در سیاست خارجی را کاملاً انقلابی تحلیل کرده است. حوادث اواخر سال 2004 باعث بازنگری اساسی اوکراین توسط بازیگران اصلی شد ... روابط بهتر با دنیای غرب و عضویت در ناتو و سازمان تجارت جهانی به امکاناتی موثر برای تغییر نگاه تبدیل شد ...
ادامه دارد.
@amniatemeli
39.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی..
📽🎬کلیپ یازدهم
#انقلاب_اسلامی_ایران
@amniatemeli
32.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️ادامه کلیپ انجمن های ایالتی و ولایتی
#انقلاب_اسلامی_ایران
@amniatemeli
🔺 ظهور قدرت های بزرگ جایگاه رهبری آمریکا را در جهان خدشه دار کرده است.
🔸 نشریه The American Conservative در گزارشی در مورد تضعیف مواضع جهانی آمریکا نوشت: آمریکا همچنان به مبارزه برای حفظ جهان تک قطبی و جایگاه رهبری خود ادامه می دهد، اما ظهور ابرقدرتها و آغاز رقابت میان آن جایگاه رهبری آمریکا در جهان را خدشه دارد کرده است. سیاست خارجی آمریکا برای کشورهای از جمله چین و روسیه یک تهدید جدی به حساب می آید، از این رو مبارزه برای بدست آوردن جایگاه رهبری در جهان در سال های پیش رو با شدت بیشتری ادامه خواهد داشت.
🔹 در ادامه این مقاله آمده است، تشکیل جهان چندقطبی چندان دور از انتظار نیست و از هم اکنون برای ایجاد تعادل در جهان چند قطبی باید"مکانیسم تعامل سازنده" ای بین ابر قدرت ها ایجاد کنیم. آمریکا باید با تفاوت های دینی و اجتماعی دیگر تمدن ها کنار آید و رویکرد تهاجمی علیه آن ها را کنار بگذارد.
منبع
https://www.theamericanconservative.com/universalism-and-great-power-competition/
@amniatemeli
🔺جنگ سرد جدید خطرناک تر از جنگ اول خواهد بود و ممکن است بین ایالات متحده و چین آغاز شود - وزیر امور خارجه سابق آمریکا هنری کیسینجر.
@amniatemeli
🧨 هدیه نوروزی : کتاب پیشنهادی ما برای مطالعه در ایام تعطیلات نوروز برای شما عزیزان عضو کانال جنگ تجاری :
📚ماراتن صد ساله: استراتژی مخفی چین برای جایگزینی آمریکا به عنوان ابرقدرت جهانی
پر فروش ترین کتاب ملی در آمریکا در چند سال اخیر
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
یکی از کارشناسان برجسته چین در دولت ایالات متحده ،مایکل پل پیلزبری (متولد 8 فوریه 1945) نویسنده و مقام سابق عمومی در ایالات متحده است. او از سال 2014 مدیر مرکز استراتژی چین در موسسه هادسون در واشنگتن دی سی بوده است. او را "شاهین چین" و "معمار" سیاست امضای ترامپ در مورد چین نامیده اند
او استراتژی پنهانی را که به رشدچیندامن می زندرا فاش می کند و اینکه چگونه آمریکایی ها فریب خورده و فریفته شده اند تا به چین کمک کنند تا از آمریکا به عنوان ابرقدرت پیشرو در جهان پیشی بگیرد.
برای بیش از چهل سال، ایالات متحده نقشی ضروری در کمک به دولت چین برای ایجاد یک اقتصاد پررونق، توسعه توانایی های علمی و نظامی خود و یافتن جایگاه کنونی خود در صحنه جهانی ایفا کرده است، با این باور که ظهور چین همکاری با آمریکا را تضمین و به همراه خواهد داشت. دیپلماسی و تجارت آزاد هدف بود اما اگر قرار باشد رویای چین جایگزین رویای آمریکایی شود، همانطور که آمریکا بدون شلیک یک گلوله جایگزین امپراتوری بریتانیا شد، چه؟
ماراتن صد ساله بر اساس مصاحبه با جداشدگان چینی و اسناد امنیتی ملی که به تازگی از طبقه بندی خارج شده و قبلاً فاش نشده است، استراتژی مخفی چین برای جانشینی ایالات متحده به عنوان قدرت مسلط جهان و انجام این کار تا سال 2049، صدمین سالگرد این کشور و تأسیس جمهوری خلق چین را فاش می کند.
مایکل پیلزبری، سخنرانی مسلط به زبان چینی که از زمان ریچارد نیکسون و هنری کیسینجر در مناصب ارشد امنیت ملی در دولت ایالات متحده خدمت کرده است، از دهه ها تماس خود با مدیران سازمان های نظامی و اطلاعاتی چین استفاده می کند و اسناد و سخنرانی های آنها را ترجمه می کند. و کتاب هایی برای نشان دادن اینکه چگونه آموزه های دولت داری سنتی چین زیربنای اقدامات آنها است. او نگاهی درونی به چینیها ارائه میکند که واقعاً چگونه آمریکا و رهبران آن را بهعنوان وحشیهایی که معماران مرگ خودشان خواهند بود، میبینند.
پیلزبری همچنین توضیح می دهد که چگونه دولت ایالات متحده گاهی ناخواسته و گاهی عمدا به تحقق این رویای چین کمک کرده است، و او از ایالات متحده می خواهد که استراتژی جدید و رقابتی تر را در قبال چین آنطور که واقعاً هست اجرا کند و نه آنطور که الان هست و ممکن است آرزو کند که باشد.
ماراتن صد ساله زنگ بیداری است زیرا ما با بزرگترین چالش امنیت ملی قرن بیست و یکم روبرو هستیم.
مطالعه این برای همه علاقه مندان به سیاست و اقتصاد و تجارت و بازرگانی توصیه می شود.
@amniatemeli
🔺جنگ برای تغییر افکار
🔸استفاده دقیق و برنامهریزیشده از فضای اینترنت، برای اتاقهای گفتگو و همچنین نمایش فیلم و مستند عنصر مهمی در رادیکال ساختن افراد و تبدیلشدن به حامیان و فعالان و گهگاه تحتفشار قرار دادن خانوادههای آنها به شمار می رود.
🔹نشریات آنلاین سعی در الهام بخشیدن از جوانان ناامید در اروپا، آمریکای شمالی و حتی دورتر جایی در استرالیا داشتند تا بتوانند به مرزهای تحت کنترل داعش در عراق و سوریه عزیمت نمایند.
🔸بعدها، تأکید بر افراط گرایی افراد از طریق اینترنت و فضای مجازی در راستای انجام اقدامات خشونتآمیز در شهرو مکان هایی که در آن زندگی میکردند انجام شد و حتی دستورالعملهای زیرزمینی و پنهان برای ساخت مواد منفجره یا ترغیب به استفاده از وسایل نقلیه جهت زیر گرفتن عابران پیاده اجراگردید.
@amniatemeli
50.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند فروشنده قسمت یکم بخش چهارم
🔺روایت توافقنامه نافرجام
@amniatemeli
🔺 چین در توافق ایران و عربستان، آمریکا را کنار گذاشت و آمریکا و اسرائیل می توانند بازندگان احیای روابط دو کشور باشند.
کاتلین مک فال
فاکس نیوز
🔹 پس از سالها روابط خصمانه و پرنوسان، ایران و عربستان سعودی برای برقراری مجدد روابط دیپلماتیک و بازگشایی سفارتهای یکدیگر با هم به توافق رسیدند؛ آن هم با وساطت چین که تعحب همگان را در جهان برانگیخت. از زمان انتشار خبر این توافق، نگرانیها در زمینه معنا و مفهوم ترمیم روابط ریاض-تهران در بحبوحه شکست مذاکرات هستهای، ناکامی اسرائیل در ادامه توافقهای عادی سازی و همچنین افزایش نفوذ چین در خاورمیانه افزایش یافته است. توافق ۱۰ مارس میان ایران و عربستان نه تنها باعث شکوفاییِ داینامیک روابط پیچیده در منطقه خاورمیانه شده است بلکه نشان دهنده این است که چگونه روابط پرتنش آمریکا و چین باعث تغییر جهت سیاست خارجی در سراسر جهان شده است.
🔸 یک تحلیلگر بنیاد دفاع از دموکراسیها به فاکس نیوز در این زمینه گفت: چینیها تمایل دارند این را به یک بازی «حاصل جمع صفر»، یعنی «چین برنده و آمریکا بازنده» تبدیل کنند. آنها به دنبال این هستند که تاثیر این توافق در فضای عمومی سیاستگذاری برای آنها کارهایی انجام دهد. این به معنای فرسودگی تدریجی موقعیت ایالات متحده و همچنین فرسایش نظم تحت رهبری آمریکا در این منطقه است.
🔹 ایران منافع زیادی در این توافق دارد. تضمین ثبات در روابط ایران و عربستان سعودی منافعی نیز برای پکن در برخواهد داشت چرا که هر دو از بزرگترین شرکای تجاری این کشور در منطقه هستند. ترمیم روابط ژئوپلیتیکی ایران در خاورمیانه نه تنها به عنوان یک تقویت کننده برای اقتصاد این کشور عمل میکند، بلکه میتواند نفوذ تهران را در مسائل منطقهای مانند مناقشه اسرائیل و فلسطین افزایش دهد.
🔸 تجدید روابط ایران و عربستان می تواند منافع اسرائیل را به خطر بیندازد. اسرائیل در سال ۲۰۲۰ توافقهای عادی سازی با امارات و بحرین و برخی از کشورهای منطقه خاورمیانه را پیش برد اما اکنون این کشورها در حال ترمیم روابط با ایران هستند که این امر امنیت اسرائیل را زیر سوال میبرد. توافق ایران و عربستان یک «نشانه زمانه» است. توافق ایران و عربستان همچنین نشان میدهد که شرکای ایالات متحده به طور فزایندهای در حال عقب نشینی از نفوذ واشنگتن بر خود هستند.
منبع
https://www.foxnews.com/world/us-left-out-china-iran-on-top-latest-deal-saudi-arabia-sign-timeshttps://www.foxnews.com/world/us-left-out-china-iran-on-top-latest-deal-saudi-arabia-sign-times
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرید زکریا، تحلیلگر مشهور روابط بینالملل:
"دومین اقتصاد (چین) و بزرگترین صادرکننده گاز در جهان (روسیه)، قصد دارند تا به سلطه دلار به عنوان وزنه نظام مالی جهانی ضربه بزنند. دلار آخرین ابزار بسیار قدرتمند در دستان آمریکاست
واشنگتن میتونه بیپروا هزینه کنه و مطمئن باشه که بدهیش بر دوش دیگر کشورهاست. جنگ اوکراین و تقابل رو به گسترش آمریکا با چین، طوفانی رو رقم زده که چین و روسیه بتونند از دلار فاصله بگیرند."
@amniatemeli