مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🔺سه ـ روش عمليات ادراكي 🔹اين روش به دنبال اثرگذاري بر نگرشها، باورها، عقايد، اهداف و ارزشهاي طرف
🔺هشت ـ انسانيتزدايي و اهريمنسازي
🔹يكي از اثرگذارترين شيوههاي توجيه حمله دشمن به هنگام جنگ (نرم يا سخت)، «انسانيتزدايي» است. هنگامي كه حريف از مرتبه انساني خويش تنزيل يافت و در قامت اهريمني در ذهن مخاطب ظاهر شد، ميتوان اقدامات خشونتآميز را بر ضد اين ديو و اهريمن توجيه كرد.
🔺نه ـ ارائه پيشگوييهاي فاجعهآميز
🔸در اين شيوه، با استفاده از آمارهاي ساختگي و ديگر شيوههاي جنگ رواني (از جمله كليگويي، پاره حقيقتگويي، اهريمنسازي و...) به ارائه پيشگوييهاي مصيبتبار ميپردازند كه بتوانند حساسيت مخاطب را درباره آن افزايش دهند و افكار وي را بر اساس ميل و هدف خويش هدايت كنند.
🔺ده ـ حذف (سانسور)
🔸در اين روش، سعي ميشود فضايي مناسب براي ديگر شيوههاي جنگ نرم، به ويژه شايعه پديد آيد تا زمينه نفوذ آن افزايش يابد. ازاينرو، با حذف بخشي از خبر و نشر بخشي ديگر، به ايجاد پرسش و مهمتر از آن، ابهام ميپردازند و بدين ترتيب، زمينه توليد شايعات گوناگون خلق ميشود.
🔺يازده ـ جاذبههاي جنسي
🔹بهرهگيري از نمادهاي جنسي، از روشهاي مهم در رسانههاي غربي است؛ به طوري كه اكثر قريب به اتفاق برنامههاي رسانههاي غربي از اين جاذبه براي جذب مخاطبان خويش، به ويژه جوانان كه فعالترين بخش جامعه هستند، بهره ميگيرند.
ادامه دارد...
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
#قسمت_نهم
52.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #مستند_بهنامخلق | روایتی متفاوت از سازمان تروریستی منافقین
🔻ترور و نفوذ؛ آیا منافقین فقط دست به ترور و کشتار خواص میزدند؟
🔹منافقین برای رسیدن به خواسته های خود از هر روشی برای ایجاد رعب و وحشت استفاده میکردند #قسمت_دهم
وستانیوز
@amniatemeli
🔺پلورالیسم (Pluralism)
🔹پلورالیسم بهمعنای کثرتگرایی است. این واژه که در خود، مفهوم پذیرش و اصالتدهی به تعدد و کثرت را دارد، در عرصههای مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، اخلاقی، معرفتی و دینی معانی متفاوتی یافته است.
🔸فرض اصلی پلورالیسم، تکثر و تنوع منابع قدرت است و از شاخصهای مهم دموکراسی بهشمار میرود. به بیان سادهتر، نوعی نگرش است که در فرم بنیادین، بیانگر تنوع در افکار و پذیرش نظرات متعدد است که امکان همزیستی مسالمتآمیز منافع، اعتقادات و سبکهای مختلف زندگی را فراهم میکند.
🔹دموکراسیهای مدرن طبق تعریف کثرتگرا هستند، زیرا دموکراسیها آزادی تشکلها را مجاز میشمارند تا جامعه به تکثر، که لازمهٔ آزادی و دموکراسی است، برسد. با اینحال، کثرتگرایی ممکن است بدون دموکراسی هم وجود داشته باشد.
🔸 ویژگی اصلی پلورالیسم این است که اقلیتهای مختلف در حوزههای گوناگون، قدرت تصمیمگیری دارند. پلورالیسم سیاسی باعث ترغیب مشارکت و پویایی زندگی سیاسی میشود. در پلوراليسم سياسی تنوع نگاهها و سلايق میتواند جمع شود و محصول حاصل از آن، در رفتارهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ظهور یابد. انواع پلورالیسم سیاسی عبارت هستند از: پلورالیسم لیبرالی، پلورالیسم انجمنی و پلورالیسم رادیکال.
🔹پلورالیسم از طریق افزایش انگیزهٔ رقابت بین گروههای مختلف میتواند منجر به رشد اقتصادی شود، زیرا رشد اقتصادی نتیجهٔ فعاليت همهٔ فعالان اقتصادی و کارآفرینان است. فعالان اقتصادی و کارآفرینان از طرفی میخواهند حاصل فعاليت خود را رونق دهند، و دولت هم میخواهد حاصل فعاليت اقتصادی را در ميان مردم توزيع كند تا رفاه اقتصادی حاصل شود. برآيند اينها در جايی جز پلوراليسم بروز نمیکند.
🔸بنابراین، پلورالیسم میتواند نوعی سیستم آزادی اقتصادی با ساختار مختلف نیز محسوب شود، زیرا معتقد به رقابت گروههای مختلف بدون دخالت دولت است. درنتیجه میتوان گفت كه آزادی اقتصادی، بدون پلوراليسم سياسی، امكان رشد ندارد، و پلوراليسم سياسی هم بدون آزادی اقتصادی، معنا ندارد.
@amniatemeli
37.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽ببینید: هشدار در خصوص جعل تاریخ در حوزه کتاب از سوی افراد و ناشران بیگانهگرا در آذربایجان
🎤سخنران: دکتر عطاالله عبدی، استاد جغرافیای سیاسی دانشگاه خوارزمی
نشست تخصصی چشم انداز وحدت ملی ایران و نقش آذربایجان، تبریز، ۹ شهریور ۱۴٠۲
@amniatemeli
24.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 حفظ حاکمیت ایران در قفقاز در دوره نادرشاه افشار
↩️ نبرد باغ آورد
🔸 شکست قوای عثمانی در جنگ باغ آورد.
🔸قتل عام سربازان عثمانی توسط نادر در #قفقاز.
@amniatemeli
🔻 اضلاع ششگانهٔ آشوب امروز در چه شرایطی قرار دارند:
۱. ضلع اول: رسانه به محوریت اینترنشنال مجبور شد از شدت فشار و تهدیدات، انگلیس را رها کند و به امریکا برود. در حالیکه عابر بانکش یعنی عربستان با ایران وارد توافقهای جدیدی شد و برخی از زنان فعال و مؤثرشان چنان همکارانشان را افشا کردند که نه از زن نشانی ماند و نه از زندگی و آزادی!
۲. ضلع دوم: منافقین بودند. آنها جدا از دستگیریهای گسترده شبکه خرابکاریشان توسط سربازان گمنام در خیابانهای ایران، کیسهای رایانهشان هم از آلبانی به ایران رسید. دولت آلبانی رویهاش را در مقابل منافقین تغییر داد.
۳. ضلع سوم: تجزیهطلبان بودند. کومله و پژاک از همان روز اول اتفاقات وقتی قصد ورود نیروهایشان به درون ایران را داشتند هدف موشک و راکت سپاه قرار گرفتند و امروز ارتش عراق و حشدالشعبی، در حال اخراج آنها از این منطقه هستند.
۴. ضلع چهارم: اپوزیسیون خارج از کشور بود که بدنبال تشکیل شورای رهبری اپوزیسیون بودند تا اغتشاش را حول آن سامان بدهند. حالا آن فیل، موش زایید و از آن جمع، فقط پهلوی مانده که در تلآویو به دیدار کودک کشان برود!
۵. ضلع پنجم: آمریکا، سعودی، فرانسه و انگلیس بودند. رابرت مالی، مسئول میز ایران در امریکا از کار برکنار شد. امریکا بخشی از پول بلوکه ایران را برگرداند و وارد مذاکرات با ایران شد. سعودی، سفارتش را در ایران باز کرد و فرانسه که به قول مصی علینژاد، مکرون بهتر از پدرش بود، ناگهان وارد تعاملات جدی با ایران شد.
۶. ضلع ششم: رژیم صهیونیستی بعنوان مغز ماشین اغتشاش بود که از یک سو زیر ضربات انواع عملیاتهای مقاومت درون سرزمینهای اشغالی قرار گرفت و از طرف دیگر خود اشغالگران علیه مصونیت قضایی نتانیاهو درون اسراییل را بههم ریختهاند.
✅ پروژهٔ شش ضلعی آشوب با ضربات مقتدرانه جمهوری اسلامی روبرو شد تا دفع شر آنها، مسیر پیشرفت کشور و حل مشکلات اقتصادی را هموارتر و زندگی برای ملت بزرگ ایران شیرینتر شود. ان شاءالله
🌴 این ثمره مقاومت است.
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
🎥 #مستند_بهنامخلق | روایتی متفاوت از سازمان تروریستی منافقین 🔻ترور و نفوذ؛ آیا منافقین فقط دست ب
34.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #مستند_بهنامخلق | روایتی متفاوت از سازمان تروریستی منافقین
🔻 آدم سوزی منافقین؛ واکنش منافقین به این فاجعه ی بزرگ چه بود؟
🔹منافقین چهره ی واقعی خودشان را نشان دادند، آنان به هیچکس رحم نمیکردند پیر و جوان و کودک، زن و مرد را سوزاندند #قسمت_یازدهم
@amniatemeli
🌎 بازدارندگی آمریکا در مقابل چین دیگر جوابگو نیست
✍ مجله فارن پالیسی
🌿 نشریه فارن پالیسی در گزارشی به از بین رفتن سلطه نظامی آمریکا بر چین پرداخته و به واشنگتن توصیه کرد تا استراتژی منسوخ بازدارندگی خود در قبال پکن را تغییر دهد.
🌿 نشریه فارن پالیسی گزارش داد که به دلیل رشد فناوری، چالشهای فزاینده جهانی و تغییر در نظم حاکم بر جهان، ایالات متحده برتری نظامی نسبی را که در برابر چین داشت، دیگر ندارد. چین میتواند از موقعیت جغرافیایی خود استفاده کرده و در جنگ احتمالی با تایوان پیروز شود. حالا که آمریکا دیگر سلطه سابق را ندارد، باید برای افزایش قدرت بازدارندگی غیرهستهای خود چارهای بیاندیشد.
🌿 این نشریه ضمن انتقاد از کسانی که حامی حفظ نظام بازدارندگی کنونی آمریکا از طریق استقرار انبوه تسلیحات تهاجمی هستند، بیان میکند که چین حالا به بزرگترین قدرت دریایی، ارتش، نیروی راکتی و ناوگان غیرنظامی جهان تبدیل شده و پایگاه صنعتی چین میتواند با سرعتی بیش از دو برابر سرعت آمریکا، ناو و موشک بسازد.
🌿 در ادامه این گزارش آمده است: استراتژی نظامی فعلی آمریکا این است که به پکن نشان دهد برنده جنگ واشنگتن خواهد بود؛ اما این استراتژی به اشتباه برتری نظامی واشنگتن و سلطهاش را فرض میگیرد. حال آنکه آمریکا باید اشتیاق خود را برای بروز درگیری کاهش داده و کاری کند که گزینههای دیگر جذابتر جلوه نمایند.
به گزارش فارن پالیسی، لازمه این استراتژی این است که واشنگتن بپذیرد که چین قرار نیست از صفحه هستی محو شود و رهبران این کشور هم دست از بلندپروازیهای خود نخواهند کشید. آمریکا همچنین باید با این کنار بیاید که دیگر سلطه نظامیاش تضمین شده نیست. این شاید تنها راه همزیستی مسالمتآمیز آمریکا با دیگر قدرتهای جهانی باشد که واشنگتن در آن دیگر یکهتاز نیست.
🌿 تایوان جزیرهای خودگردان است که چین آن را بخشی از خاک خود دانسته و حمله نظامی را یکی از راههای پسگرفتنش میداند. پکن ارتباط دیپلماتیک مستقل کشورها با تایوان را مردود میداند.
🌿 سال ۲۰۲۲ بود که با سفر نانسی پلوسی، رئیس وقت مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان، تنشها میان پکن و غرب افزایش یافت و چین رزمایشهای گستردهای پیرامون این جزیره خودگردان برگزار کرد.
🌿 علاوه بر این، در سال میلادی جاری هم دیدار تسای اینگ ون، رئیسجمهوری تایوان با کوین مککارتی، رئیس کنونی مجلس نمایندگان آمریکا در کالیفرنیا خشم شدید چین را برانگیخت و به برگزاری رزمایشی سه روزه پیرامون تایوان منجر شد که تا چند روز پس از پایان آن، هنوز ادوات نظامی چین آبهای پیرامون این جزیره را ترک نکرده بودند.
آمریکا بزرگترین تأمینکننده تسلیحاتی تایوان بوده و بارها به روشهای مختلف اعلام کرده که در صورت حمله چین، به نحوی از این جزیره خودگردان حمایت خواهد کرد. بر اساس پیمانهای امضا شده میان واشنگتن و تایپه، ایالات متحده قانوناً موظف به حمایت از تایوان است.
@amniatemeli
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مدیر
🔹️ شهید حاج قاسم سلیمانی: مدیر باید در بحرانها مبتکر باشد. در دل بحرانها و سختیها، مهمترین فرصتها وجود دارد.
@amniatemeli
۲۶ شهریور ۱۳۵۹ | صدام حسين رييس جمهور عراق به طور یک طرفه قرارداد ۱۹۷۵ الجزاير که مربوط به مسائل مرزی ایران بود را در برابر دوربین های تلویزیونی پاره و الغا کرد و پنج روز بعد به واسطه این لغو به ایران حمله کرد
@amniatemeli
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایتی از عدم موافقت شهید حاج قاسم سلیمانی برای سفر شهید فخریزاده، از شهدای هستهای به کربلا
@amniatemeli
مطالعات امنیت ملی و جنگ نرم
۲۶ شهریور ۱۳۵۹ | صدام حسين رييس جمهور عراق به طور یک طرفه قرارداد ۱۹۷۵ الجزاير که مربوط به مسائل مرز
قرارداد ۱۹۷۵ الجزاير چیست؟
قرارداد الجزایر، پیمانی میان ایران و عراق با وساطت الجزایر است که خط مرزی دو کشور در آبهای اروند رود را تعیین میکند که یک بار، در سال ۱۳۵۹ توسط صدام، جلوی چشم رسانهها پاره شد.
🔹در شامگاه ۱۷ ام سپتامبر ۱۹۸۰ برابر با ۲۶ ام شهریور ۱۳۵۹ و درست پنج روز پیش از آنکه جنگ تمام عیار عراق علیه ایران آغاز شود، نمایندگان مجمع ملی عراق برای تشکیل جلسهای فوقالعاده دعوت میشوند.
🔹صدامحسین، رئیس جمهور عراق خود را برای ایراد یک سخنرانی طولانی و تاریخی آماده میکند و چنان با غرور و نخوت سخن میگوید که گویی جمال عبدالناصر رهبر مصر است و ملی شدن کانال سوئز را اعلام میکند.
🔹صدام با برگزاری جلسهی فوقالعاده مجمع ملی عراق از همان ابتدا مشخص میکند که اعلان جنگی در راه است؛ جنگی که وی باوری قاطع داشت بر شکوه و قدرتش در چشم ملتهای عرب و جهان غرب و نامش را در فهرست فاتحان بزرگ تاریخ قرار میدهد.
🔹صدام در این سخنرانی، با متهم کردن ایران به همدستی با امپریالیسم و صهیونیسم به دلایل انعقاد موافقتنامه الجزایر در ۶ مارس ۱۹۷۵ و نقش آن در حفظ استقلال و امنیت عراق اشاره میکند و شرایط نامناسب ارتش در دسترسی به تسلیحات و تجهیزات را خاطر نشان میکند و سپ قرارداد الجزایر که پنج سال پیش از آن، یعنی در سال ۱۹۷۵ در حضور شاه ایران و "هواری بومدین" رئیس جمهور وقت الجزایر امضا کرده بود را در دست میگیرد و در برابر دوربینهای فیلمبرداری و عکاسی پاره میکند.
🔹وی پس از لغو این قرارداد، تاکید میکند که حاکمیت عراق بر "شط العرب" قطعی و انحصاری است و ادامه میدهد که مردم عراق و ارتش آن آماده هستند تا در اجرای این تصمیم تاریخی سرسختانه بجنگند؛ وی رسماً ایران را تهدید میکند که هرکس بخواهد با این تصمیم مشروع عراق مخالفت کند، ملت این کشور آن را با تمام قدرت و امکانات خود سرکوب خواهند کرد.
@amniatemeli