7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ دستگیری چند کارگردان و بازیگر تئاتر مشهد در پارتی مختلط شبانه موجب رونمایی از پروندههای عجیبتری مانند سقط جنین یکی از بازیگران تئاتر پس از رابطه نامشروع با کارگردان شد.
🔷🔶 ( @amoofidel ) 🔷🔶
عموفیدل 🔆
این مجلس حیاط خلوت و وکیل دولت شده، نه وکیل مردم! از این رو امیدی نیست که مجلس درباره کارهای اساسی
هدایت الله خادمی، عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برخی گمانه زنی ها در خصوص افزایش نرخ بنزین اظهار داشت: فعلا چیزی که به صورت رسمی و شفاف از سوی دولت اعلام شده و مجلس هم در جریان آن قرار گرفته باشد اتفاق نیفتاده است.
وی با بیان اینکه دولت در فاصله سال های 92 تا 96 غیرشفاف عمل کرد، افزود: دولت می توانست در این سال ها با یک شیب ملایمی این افزایش قیمت را انجام دهد تا هم مردم تحت فشار قرار نگیرند و هم شوک اقتصادی وارد نشود اما از آنجایی که انتخابات 96 را پیش رو داشت در دوره اولیه ریاست خود هیچ تغییری در خصوص نرخ بنزین انجام نداد اما یکباره دید اشتباه کرده است.
خادمی تصریح کرد: از این رو در لایحه بودجه سال 97 افزایش 60 درصد قیمت بنزین را اعلام کرد که به محض اعلام این افزایش، مجلس آن را رد کرد، چرا که بخشی از مردم بیکار هستند یا قشر شاغل جامعه که حداکثر حقوق شان ماهی 200 دلار است توان پرداخت این افزایش قیمت را نداشتند.
عضو کمیسیون انرژی تاکید کرد: آقایان افزایش قیمت حامل های انرژی کشورهای اروپایی را با قیمت حامل های انرژی کشورمان مقایسه می کنند که این قیاس مع الفارقی است. چرا آنها میزان درآمد و فرصت های شغلی این کشورها را با کشورمان مقایسه نمی کنند؟ چرا نمی گویند در ژاپن برای هر نفر 168 فرصت شغلی وجود دارد اما در ایران برای هر یک میلیون نفر یک فرصت شغلی هم نیست!
وی با بیان اینکه دولت در لایحه بودجه 98 هیچ گونه پیشنهادی در خصوص افزایش نرخ بنزین به مجلس ارائه نداد، گفت: جالب است همین دولتی که می گفت کارت سوخت و افزایش قیمت بنزین بد است و دو نرخی شدن و سهمیه بندی بنزین فسادزا است اکنون با دستپاچگی می خواهد کارت سوخت ایجاد کند و اگر با آن نرخ های شایعه ای بخواهد بنزین را بفروشد شاهد تورم بیشتر و ریزش هر چه بیشتر اشتغال در جامعه خواهیم بود.
نماینده مردم باغملک و ایذه یادآور شد: نمی شود هزینه ناکارآمدی ما را مردم بدهند. کشوری که دارای بزرگترین ذخایر نفت و گاز جهان است امروز درباره سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین صحبت می کند. اقتصاد شامل صدها قلم است، نمی توان یک قلم از این سبد به نام بنزین را بیرون آورد، برای آن تصمیم گرفت، آن را مجدد در سبد گذاشت و انتظار داشته باشیم که بر روی دیگر اقلام تاثیر نگذارد. وقتی قیمت سوخت افزایش می یابد تاثیر آن بر روی صدها قلم صورت می گیرد از مایع دستشویی و نان گرفته تا دیگر اقلام ضرورری مردم.
خادمی تاکید کرد: یعنی اگر سرپرست خانواده می توانست روزانه 10 نان برای خانواده اش خریداری کند با این اتفاق تنها می تواند روزی 2 نان خریداری کند.
عضو کمیسیون انرژی در خصوص نظر مجلس درباره افزایش نرخ بنزین گفت: این مجلس حیاط خلوت و وکیل دولت شده، نه وکیل مردم! از این رو امیدی نیست که مجلس درباره کارهای اساسی کشور، تصمیمی خلاف نظر دولت بگیرد.
🔷🔶 ( @amoofidel ) 🔷🔶
🔸 فرمانده کل ارتش: یگانها خود را به سطح استراتژی شبحملهای برسانند/ تهدیدات جدی است
👇 👇 👇 👇
https://fa.alalamtv.net/news/4196296
🔷🔶 ( @amoofidel ) 🔷🔶
💢 طراحی #روسیه برای "روز مبادا"ی اینترنت
🔹ولادیمیر پوتین لایحه «حاکمیت اینترنت» را امضا کرد. طبق قانون جدید تهیه کنندگان خدمات #اینترنت در روسیه نباید به سرورهای خارجی متصل باشند. علاوه بر آن باید یک سیستم DNS ملی توسعه یابد تا در صورت قطعی اینترنت جهانی، روسیه بتواند از خدمات آنلاین استفاده کند/ جام جم
✍ مسئولین کشور ما هم تمام تلاششون رو میکنن که مبادا #اینترنت ملی بشه و درآمد آقا زاده هاشون از دلالی #تلگرام و #اینستاگرم قطع بشه!؟
🔷🔶 ( @amoofidel ) 🔷🔶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی گیری در سیل
🔷🔶 ( @amoofidel ) 🔷🔶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمرم جانم ماه تابانم🌸✌
🔷🔶 ( @amoofidel ) 🔷🔶
عموفیدل 🔆
یک روزنامه لبنانی نوشت، اگر عربستان و امارات به مشارکت خود در تجاوز اقتصادی آمریکا به ایران ادامه ده
البناء: عربستان و امارات اگر ادامه دهند، نفتشان از هرمز عبور نخواهد کرد
یک روزنامه لبنانی نوشت، اگر عربستان و امارات به مشارکت خود در تجاوز اقتصادی آمریکا به ایران ادامه دهند، ممکن است نفتکشهایشان از عبور از تنگه هرمز منع شود.
العالم - لبنان
روزنامه لبنانی البناء در یادداشتی با عنوان «قاره ایران و تصمیم غیر عملی آمریکا»، فاکتورهای قدرت ایران در برابر تحریمها و دلایلی را که مؤید محال بودن توقف صادرات نفت ایران است، برشمرد.
«صادق الحسینی» نویسنده روزنامه البناء در مقدمه این یادداشت خطاب به آمریکاییها گفت:کافی است که با نگاه دقیق به نقشه ایران نگاه کنید، سپس در ساعتهایتان هم تاریخ را بنگرید تا مطمئن شوید که شما اصلا نمیتوانید ایران را محاصره کنید، چه برسد که بتوانید آن را منزوی کرده و صادرات نفت آن را به صفر برسانید.
الحسینی نوشت: جغرافیای ایران در همسایگی بیش از پانزده کشور با نظامهای سیاسی مختلف واقع است و بیشتر آنها از هماهنگی کاملی با واشنگتن برخوردار نیستند، حتی آنهایی که دوستیهای تاریخی یا روابط سیاسی خوبی با آمریکا دارند، بلکه همه آنها نیاز شدیدی دارند همچنان انرژی ایران به رگهای اقتصادشان تزریق شود.
به عقیده نویسنده، ایران در دورهای حرکت میکند که مطمئنا دیگر نمیتوان آن را زمان پیروزی برقآسا مقابل مستضعفان یا زمان بزن و در رو برشمرد؛ بلکه کاملا برعکس است. ما در دورهای به سر میبریم که قدرت ملتها برای به دست آوردن پیروزیهای بزرگ مضاعف شده است به گونهای که دشمنانشان را وادار میکند که جام زهر را پیاپی بنوشند.
نویسنده در ادامه به چند نکته اشاره کرد؛ نخست اینکه هیچ کدام از همسایگان نزدیک ایران قصدی برای مشارکت در اجرای تصمیم خصمانه آمریکا ندارند چه ترکیه، چه عراق، چه کویت، چه قطر، چه افغانستان و چه پاکستان و چه کشورهای همسایه دریای خزر و در رأس آن روسیه و کاملا برعکس این قضیه صادق است؛ چون کشورهای مذکور برای جلب رضایت آمریکا به خودشان آسیب نمیزنند، هر چقدر که آمریکا دوستشان باشد.
نکته دوم نویسنده این است که «تنها دو کشوری که تصمیم خود را برای مشارکت در جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران اعلام کردند، عربستان و امارات بودند؛ دو کشوری که نه تنها تاریخ قبلا به آنها ثابت کرده، بلکه جغرافیا نیز به آنها ثابت خواهد کرد که نه فقط آن دو هستند که در محاصره ایران قرار دارند، بلکه این دو کشور اگر به مشارکت خود در تجاوز (اقتصادی آمریکا) اصرار ورزند، نه فقط از صدور نفتشان به دنیا - از طریق بسته شدن تنگه هرمز روی نفتکشهایشان- منع خواهند شد، بلکه در تیررس انزوای کامل نیز قرار دارند».
روزنامه لبنانی آورده است: در نکته سوم باید پرسید چه کسی میگوید ریاض و ابوظبی واقعا قدرت عملی در جبران کمبود نفت ایران را دارند؟ نه امکانات این دو کشور در زمینه استخراج نفت، نه نوع نفت آنها و نه کیفیت نفتی که مصرفکننده بینالمللی عادت به مصرف آن کرده و باید طبق کیفیت پالایشگاههای نفت این دو کشور باشد، اجازه عملی شدن نقشه آمریکا را میدهد.
نویسنده تاکید کرد: این گفتهها را بر اساس محاسبات عینی مطرح کردیم؛ اما اگر بخواهیم بیشتر در مساله فکرکنیم کافی است مواضع چهار سوی جهان را در قبال اقدام ضد ایرانی آمریکا ببینیم؛ اروپا، ژاپن، کره و هند از این رفتار یکجانبه آمریکا که به منافع ملی این کشورها آسیب میزند در حقیقت ناراضی هستند؛ علاوه بر روسیه و چین که مخالفت قاطع خود را با آن اعلام کردند.
البناء در ادامه، پرسش دیگری را مطرح کرد و نوشت: اصلا چه کسی میگوید آمریکا هم میتواند در عمل، این تصمیم ظالمانه خود را کامل اجرا کند؟ آن هم در حالی که قادر به حرکت آسان و هموار در مجاورت فضای استراتژیک ایران نیست؛ جایی که ایران دست برتر را مقابل هر گونه تحرک خارج از کنترل و تسلط چشم امنیتی ایران، دارد.
نویسنده افزود: هنوز به آنجا نرسیدیم که اگر ایران مجبور شود، دست به چوب دستی بزرگ خود ببرد؛ که اگر مجبور به این کار شود، تردد همه ناوگانهای تجاری و نظامی آمریکا از هرمز به باب المندب و بالعکس متوقف میشود.
البناء آورده است: حال بیایید، بدترین احتمالها را هم در نظر بگیریم و آن، اینکه ایران مجبور شود صادرات نفت خود را کاملا متوقف کند. البته این، مسالهای محال است؛ اما به هر حال، به قول معروف، فرض محال، محال نیست. آنهایی که ایران را خوب میشناسند، تایید میکنند که این کشور از ذخایر مالی، انرژی و غذایی خوبی برخوردار است، امسال هم خداوند با نعمت آسمانی خود کمبود ذخایر آب این کشور را جبران کرد؛ ذخیره صبر و مقاومت ایرانیها هم به اندازهای زیاد است که بالاخره آمریکاییها و سرسپردههایش در منطقه متوسل به تهران خواهند شد تا دوباره به نظامیان آمریکا و همسایگان جنوبی ایران، کمک کند.
به عقیده نویسنده، همه اینها در حالی است که ایران جنگ دفاعی خود را آغاز نکرده