فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴لحظات منتشر نشده از حال و هوای داخل هواپیمای حامل پیکر شهید سلیمانی، از مداحی سیدرضا نریمانی در هواپیما تا خوشآمد گویی برج مراقبت به سردار...
😭😭
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
🔴سیگنالهای مشکوک
🔹محمود واعظی(رئیس دفتر روحانی): "بر اساس آن چه که تاکنون به من اعلام شده، با تصمیم FATF شرایط از آن چه امروز هست، بدتر خواهد شد."
▪︎پی نوشت: چرا هر چه درصد مشارکت مردم در انتخابات بالاتر میرود، سیگنالِ تنش به بازار ارز و سکه توسط دولتیها قویتر میشود؟!
"علی قلهکی"
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
وزیر کشور:
🔹انتخابات تا ساعت ۲۲ تمدید شد.
🔹میزان مشارکت فردا اعلام می شود.
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
‼️ تشویق به دادن رای باطله از سوی کانال وابسته به گعدههای ناسالم سیاسی
✅ عملکرد افتضاح مجلسِ برآمده از تَکرار امثال این کانال باعث شده در این دوره روی حمایت از هیچ لیست و جریانی را نداشته باشند و به تخریب انتخابات به بهانه طنز بپردازند...
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صادق شهبازی: برجام حاصل جمع اصوگراها و اصلاحطلبها است.
▪️برجام در مجلس نهمی تصویب شد که سران اصولگرا در آن بودند و تنها ۶۹ نفر با برجام مخالفت کردند.
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 حجت الاسلام سید محمود نبویان
🔹نتیجه مدیریت موشکی، موشکهای دوربرد ۲۰۰۰ کیلومتری است، نتیجه مدیریت پوشکی آقای روحانی هم وضع فعلی اقتصادی است
🔹شمخانی میگفت برجام زیر سر ۵ نفر بود: لاریجانی، روحانی، ظریف، ولایتی و من!
🔸ظریف، عراقچی، صالحی و کمالوندی یکبار هم متن برجام را با دقت نخوانده بودند.
🔹یک بنگاهی را هم برای مذاکره میفرستادیم توافقی مثل برجام را امضا نمیکرد
🔹 دولت حقوق یک ماه کارمندان صداوسیما را گرو گرفته بود تا به برجام انتقاد نشود!
🔹به عراقچی گقتم ضمانت اجرای لغو تحریمها با برجام چیست؟ نگاهم کرد و گفت: هیچ!
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
💢 پروژه تقلب توسط رسانههای اصلاح طلب کلید خورد ...
احتمالا پروژه آشوب را در پیش گرفتند و تحرکات در ستادهای انتخاباتی اصلاح طلبان از ساعات اخیر دیده میشود و شنیدهها حاکی است که به دنبال عملیات روانی هستند و اگر بتوانند احتمالا از فردا میدانداری کنند.
این نامه یکی از فعالان اصلاح طلب است که در کانالهای بزرگ اصلاحات دست به دست میشود.
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
⭕️دقت کردید هیچ سلبریتی نادانی در انتخابات نیامد؟
♦️یادتان هست در انتخابات ریاست جمهوری چه حمایتهای جانانه ای کردند و هرکدام از اینها که رای میداد در صفحه شخصی شون منتشر میکردند
پس الان چی شده؟
♦️چون در خرداد ۹۶ ماموریت سلبریتیها ترغیب مردم برای رای به روحانی بود ولی اینبار ماموریت دارن انتخابات رو تحریم کنن!
♦️البته کور خوندند چرا که چهره واقعی آنان دیگر بر مردم پوشیده نیست و همه میدونن که سلبریتیها اتاق فکر دارند و شبکهای اداره میشن...
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
Gholamreza Sanatgar - Ghasem Hanooz Zendast.mp3
11.95M
تقدیم به همه مردمی که به عشق شهید حاج قاسم سلیمانی به پای صندوق رای آمدند🌷
قاسم هنوز زنده است - با صدای غلامرضا صنعتگر
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
🔸واکنش رییس کل بانک مرکزی به حضور ایران در لیست سیاه FATF
همتی:
🔹عملکرد بانک مرکزی در یکسال گذشته این اطمینان خاطر را نزد مردم ایجاد کرده که چنین وقایعی، مشکلی برای تجارت خارجی ایران و ثبات نرخ ارز ایجاد نخواهد کرد
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویر هوایی از هدف قرار دادن تجهیزات و مواضع تروریستهای تحت حمایت ترکیه در «نیرب» ادلب توسط ارتش سوریه
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
🔴بازی های بی اثر
🔰غربگرایان در چند ماهه اخیر، خیلی سعی کردند مردم را از اصول گرایان بترسانند تا نه به خاطر دستاوردی قابل ارائه از اصلاح طلبان،که فقط و فقط به خاطر ترس از رقبایشان، دوباره به آنان اعتماد کنند.
🔰برای رسیدن به این هدف اصلا هم کم نگذاشتند. انتخابات را انتصابات نامیدند؛ پروژه هراس را با کلیدواژه های سایه جنگ، افراطی گری، دیوارکشی، انزوای ایران... پیش بردند و آینده ای موهوم ترسیم کردند... اما مردم تصمیم دیگری داشتند.
🔰حالا بعد از خبر پیروزی قاطع اصول گرایان در اکثر حوزه های انتخابیه کشور، شروع کردند به تضعیف این پیروزی و موج دوم ترساندن مردم.
🔺لیست سیاه FATF را نتیجه رای دادن مردم به انقلابی ها جا زدند.
🔺احتمال خروج از برجام را برای مجلس یازدهم پیش بینی کنند
🔺گفتند این مجلس می خواهد دولت روحانی را زیر گیوتین بگذارد...
🔺مشارکت کمتر مردم نسبت به دوره های قبل را گردن شورای نگهبان و انقلابی ها انداختند...
🔰غافل از اینکه دیگر تمام این بازی ها بی اثر شده است؛
اولا انتخابات تمام شده و ظاهرا تصمیم مردم برای کنار زدن غربگرایان از قدرت و پس گرفتن اعتمادشان از این جماعت ناکارآمد قطعی ست.
دوما وقتی رئیس بانک مرکزی با قطعیت لیست سیاه FATF را بی ربط به کانال های تجاری ما می داند، این شانتاژها روی خبر لیست سیاه نهایتا موج های کوتاهی می سازد که خیلی زود فروکش می کند.
سوما مردم امروز خوب می دانند برجام نه تنها خاصیتی نداشته که از عوامل وضع موجود است. پس ترساندن مردم از آینده پس از برجام گرفتن به مرگ و راضی کردن به تب است!
چهارما مردم آرزو دارند مجلسی پیدا شود و دولت بی مسئولیت روحانی را زیر گیوتین بگذارد بلکه تکانی به خود دهد.
دیگر اینکه اگر اعتماد و امید مردم کم شده و بخشی از آنان انگیزه خود برای رای دادن را از دست دادند، فقط و فقط به خاطر بی تدبیری های 7 سال گذشته دولت و سکوت مجلس وکیل الدوله در برابر کم کاری های دولت در انجام وظایفش بود. وگرنه شورای نگهبان همان شورای نگهبان 94 و 96 و مردم همان مردمند.
🔰یک نفر باید دولت و اصلاح طلبان را از خواب بیدار کند. جمعه انتخابات گذشته و امروز شنبه پرامید تغییر فرارسیده. عاملان وضع موجود باید خود را برای حساب پس دادن آماده کنند.
#محمد_عبدالهی
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
🔴 انتخابات؛ کرونا، FATF، شجریان ....
هرچند هنوز نتیجهی #انتخابات به جهت تحلیل و بررسی آرا کاملاً مشخص نشده است اما قطعاً اشتباه میباشد که گمان کنیم "چون رای دادهایم و احیاناً رقیب را شکست دادهایم، دیگر کار تمام شده است"...
آنهم درحالیکه کار اصلی تازه از امروز شروع شده و با "انشاءالله" و "ماشاءالله" گفتن نیز کار پیش نخواهد رفت و باید به مطالبهگری و پیگیری پرداخت تا نمایندگان جدید متعهد باقی بمانند!!
فقط در این بین، میماند چند موضوع که برخی دوست دارند با مانور دادن روی آنها، تا حد ممکن افکار عمومی را از نتیجهی انتخابات و شکستشان منحرف کرده و به بهرهبرداریهای سیاسیشان بپردازند؛
1⃣ شایعهی فوت استاد شجریان:
هرچند انتشار این شایعه را باید نوعی استفاده ابزاریِ دوباره، از سوی همان جماعتی دانست که سالهاست با #ربنای_شجریان ارتزاق میکنند اما عدم پذیرش واقعیت ماجرا از سوی افکار عمومی را (باوجود مصاحبهی چندین بارهی خانوادهی ایشان) باید تا حدودی بخاطر کاهش #اعتماد_عمومی به رسانههای معتبر و رسمی دانست که آن نیز محصول تناقض گوییهای برخی مدیران کشورمان، بیانِ عدم اطلاعشان از برخی موضوعاتِ مهم و یا دیر مطلع شدنشان از آنها و انداختنِ مشکلاتِ ناشی از کمکاری و بیتدبیریشان بر گردنِ رسانهها (برای فرارشان از پاسخگویی) دانست؛ البته بنظر میرسد عدهای هم مثل همیشه ( #لاشخورهای_سیاسی ) بدشان نمیآید تا با پروبال دادن به این شایعه، بنحوی یک دوقطبی دیگر را (به جهت ایجاد شکاف و انشقاق اجتماعی) دامن بزنند!!
2⃣ خبر رفتنِ ایران به #لیست_سیاه FATF:
هرچند برخی همچون جناب صادقی سعی کردهاند تا از این موضوع نیز به بهره برداری بپردازند و این تصمیم را از نتایج تشکیل یک #مجلس_انقلابی بدانند (که هنوز شروع بکار هم نکرده است) اما باید توجه داشت که اولاً این تصمیم محصول پالسهایی است که در این چند سال از سوی عدهای به بیرون از کشور داده شده است و درثانی تصمیم اخیر #FATF (باتوجه به اعمال تحریمهای بانکی از سوی آمریکاییها) اتفاقاً میتواند باعث برداشته شدنِ یک چماق دیگر از سر کشورمان شود که سالهاست با ترساندن ما از آن (مرگ) قصد دارند ما را مجبور به پذیرش خواستههایشان (خودکشی) کنند...
3⃣ ویروس کرونا:
هرچند برخی ظرف چند روز گذشته سعی نمودند تا با #کرونا_هراسی، هم به بهرهبرداریهای خاص خود بپردازند و هم نظام را متهم به مخفی کاری نمایند اما اولاً بیان رسمی این خبر (آنهم در آستانه انتخابات) نشان داد که نظام دربارهی سلامت مردم با کسی رودربایستی ندارد و درثانی بهتر است بجای انتشار شتاب زده برخی اخبار نامعتبر و هیولاسازی از آن، به توصیههای بهداشتی عمل نمود و به پیشگیری از آن کمک کرد....
#مهدی_قاسم_زاده
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
🔴عصبانیت اصلاحطلبان از شکست در انتخابات!!
♦️محمود صادقی نماینده افراطی اصلاحطلب و یکی از عوامل دلار ۱۵ هزار تومانی در لجنپراکنی جدید مدعی شد قرار دادن ایران در fatf یکی از دستاوردهای #مجلس_انقلابی است!
♦️اولا اصلا میدانید fatf چیست؟ درثانی ممنون که ساعتها جلوتر به شکست خودتون اعتراف کردید! ثالثا حناتون دیگه پیش مردم رنگی نداره و مردم به ذات کثیف هم فکرانتان پی بردهاند!!
♦️پینوشت: قرار گرفتن ایران در لیست سیاه fatf بیشک فواید بیشتری برای کشور دارد چرا که تاریخ به ما نشان داد با برجام دلار شد ۱۵ هزار تومان قطعا با fatf به ۲۰ هزار تومان میرسید!!
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
محرمانه
🔴 منظور حسامالدین آشنا اینه که آهای مردم ایران، هیچوقت این سیلی که تو دوم اسفند ۹۸ به اصلاحطلبان زدید رو فراموش نمیکنیم./سید رضی
#انتخابات98
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
اولین آمار از شمارش آرای حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 لیست ۴۰ نفره تهران
اسامی افراد به شرح زیر میباشد:
قالیباف/ میرسلیم/ مرتضی آقا تهرانی/ الیاس نادران/ سید محسن دهنوی/ سید محمود/نبویان/ محسن پیرهادی/ سید احسان خاندوزی/ ابوالفضل عمویی/ فاطمه رهبر/اقبال شاکری/ بیژن نوباوه/ مجتبی توانگر/روح الله ایزد خواه/ احمد نادری/زهره الهیان/سید نظام الدین موسوی/ عبدالحسین روح امینی/مهدی شریفیان/سید رضا تقوی/مالک شریعتی/خانم سمیه رفیعی/ سید علی یزدی خواه/ علی خضریان/ فاطمه قاسم پور/ مجتبی رضا خواه / رضا تقی پور/ زهره سادات لاجوردی/ غلامحسین رضوانی/ وحید یامین پور/ حمید رسایی/ علی جعفری/ علیرضا محجوب/ محمد صادق شهبازی/ سهیلا جلودار زاده/ سمیه رفیعی/ سید علی یزدی خواه/ فاطمه قاسم پور
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
🔴 مدیران غربزده چه نقشه ای برای تلخ کردن ایام #عید به کام مردم کشیده اند؟
👈 ولادت پیامبر با شوک بنزین...
👈 خبر انتقام موشکی با سقوط هواپیمای اوکراین...
👈 خبر حضور بشار اسد با استعفای ظریف به حاشیه رفت...
👈 و حالا خبر مشارکت افتخارآمیز مردم در انتخابات با شایعه #کرونا...
✖️آقایان آشنای دولتی برای عید مردم چه تدبیری اندیشید که تبدیل به عزا بشه؟
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ ایران نشان داد که میتوان هژمونی را لگدکوب کرد!
➕بعد از حمله ایران اقتدار آمریکا در منطقه کاهش قابل توجهی داشته است....!
📍یوگنی پریماکوف نماینده مجلس دوما روسیه/ولادیمیر یوسیف مدیر بخش توسعه سازمان همکاری شانگهای
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
#یادداشت_کوتاه
🔴 اهداف کرونا هراسی چه بود؟
✍🏻 دکتر #رضا_سراج
🔹عملیات روانی-ادراکی کرونا هراسی آخرین تیر در ترکش جریان نفوذ و شبکه همکار داخلی غرب برای ممانعت از برگزاری انتخابات پُرشور و جلوگیری از شکست بزرگ بود.
♦️فرآیند عملیات روانی کرونا هراسی
1⃣اعلام یکباره ابتلا دو نفر قبل از انتخابات
2⃣بزرگنمایی موضوع توسط وزارت بهداشت
3⃣بازتاب گسترده توسط رسانههای دولتی
4⃣التهاب آفرینی با بهرهگیری از فضای مجازی
5⃣ایجاد هراس با خبر توزیع میلیونی ماسک
6⃣بازی رسانههای خودی در زمین تعریف شده
7⃣رفتار سوال برانگیز صداوسیما در پوشش خبر
🔹طراحان عملیات روانی کرونا هراسی، از طریق فرآیند فوق تا حدودی توانستند ادراکِ هول و هراس در ذهنیت جامعه را جایگزین فضای انتخاباتی کنند. مهمترین هدف این جنگ ادراکی- روانی، کاهش مشارکت مردم در انتخابات و زمینه سازی برای فتنه پسا انتخاباتی بود. در این ارتباط اگر چه خطر پذیری مردم در دفاع از نظام و اهداف ملی تا حدود بسیار زیادی آثار و تبعات شوم این جنگ ادراکی-روانی را خنثی کرد ولی متاسفانه موجب محرومیت عدهای از شرکت در انتخابات و کاهش مشارکت مردمی گردید.
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
😷ابتلا به ویروس کرونا قابل پیشگیری است
🔹با روشهای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا آشنا شوید
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
🔴 تنها دستاورد برجام
اوضاع کشور را با زمانی که کسی توان مقابله با موج ویرانگر برجام را نداشت مقایسه کنید:
روحانی کمترین محبوبیتی ندارد.
ظریف سودای استعفا دارد.
لاریجانی راه فرار از رقابت را برگزید.
بروجردی شکست خورد.
عباسی دانشمند اتمی پیروز شد.
تهران به اصلاحات نَه گفت.
تنها دستآورد برجام #عبرت بود که حاصل شد.
"احمد قدیری"
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 ویدیوی اینستاگرامی رهبر انقلاب: من اینجور یاد داشت کردم؛ آمریکا هم مانند کشتی تایتانیک غرق خواهد شد
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
تأملی در رای دوم اسفند
سرمقاله روزنامه جوان -عبدالله گنجی
بعد از مشخص شدن نتیجه انتخابات دو گزاره برجسته شد. اول کاهش مشارکت نسبت به دوره قبل، دوم پیروزی حداکثری اصولگرایان. مشارکت در انتخابات نسبت به ادوار گذشته پایین آمده است. تا قبل از آن رکورد پایینترین مشارکت ۵۱ درصد و بالاترین آن ۷۱ درصد بوده است. اما انتخابات امسال زیر ۵۰ درصد آمد که باید حاکمیت همه زوایا و ابعاد و چراهای آن را بهدور از فضاسازیها بررسی و در روند اداره کشور لحاظ نماید. البته مقایسه با رأی پایین کشورهای اروپایی برای یادآوری به گفتمان رقیب جهانی خوب است، اما نظام جمهوری اسلامی به عنوان مردمیترین نظام سیاسی جهان نباید با این مقایسه خود را توجیه نماید. در چرایی کاهش مشارکت هم نمیتوان تک عاملی یا تکزاویهای به موضوع نگریست یا به توجیه جناحی آن بسنده کرد، اما میتوان با صراحت گفت ردصلاحیتها عامل آن نیست. چرا؟ اولاً روند رد صلاحیتها با ادوار قبل تفاوتی نکرده است پس علت پایین بودن مشارکت این نیست. در تهران اصلاحطلبان حاضر، شناسنامهدارتر از اصلاحطلبان ۱۳۹۴ بودند. در سال ۱۳۹۴ حدود ۲۴ نفر به کلی گمنام بودند، اما این دوره چنین نبود. حداقل ۱۲ نفر از نمایندگان فعلی مجلس در لیست حضور داشتند. ثانیاً اصلاحطلبان در رقابت جدی هم کاندیدای پیروز دارند و هم کاندیدای شکست خورده، مثلاً در جایی مثل تبریز رأی اول را آوردند، اما همانجا هم، مشارکت پایین است. رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس فعلی در گرگان به میدان آمد و رقابت جدی وجود داشت، ایشان حدود ۴ هزار رأی کسب کرد، اما آنجا هم مشارکت پایین است. در شهرکرد مانند دو دوره قبل رقابت درون جریانی بود، اما در دوره قبل مشارکت بالاتر از اکنون بود؛ بنابراین چه رقابت درونجریانی بود چه برونجریانی، اصل مشارکت پایین آمده است و در سراسر کشور کاهش مشارکت از آهنگی موزون برخوردار است و حوزههایی هم که رقابت جدی بود مشارکت کاهش یافته است. پس باید پذیرفت که رد صلاحیتها امری تازه و جدید نبوده است و خاص همه حوزههای انتخاباتی کشور هم نبوده است.
قبل از پرداختن به چرایی کاهش، نکته دومی که باید تصمیمگیران کشور متوجه باشند اینکه سامانه رأیدهی بخشی از ملت الزاماً از تکلیف یا تلفیق حق و تکلیف تبعیت نمیکند. همچنان پایه رأی کشور متدینین هستند که نگاه شرعی و مناسکی به رأی دارد، اما سقف کسانی که در دهه ۶۰ اینگونه رأی میدادند کاهش یافته است. رأی ۱۶ میلیونی مردم ایران به مقام معظم رهبری در سال ۱۳۶۰ -بهعنوان اولین رئیسجمهور روحانی- نشان از غلبه تکلیفگرایان و متشرعین در رأی بود که به نظر میرسد این زایش کمرنگ شده است و بخشهایی از جامعه مانند طبقه متوسط صرفاً آن را حق میپندارند و شرایط زندگی و کشور در تصمیمشان مهم است.
از دور دوم انتخابات ریاستجمهوری مرحوم هاشمی با مشارکت ۱۵ میلیونی این مهم خود را نشان داد. رأی دادن برای نظام و مقابله با دشمن را لازم میدانند، اما کافی نمیدانند و تأثیر رأی را در زندگی خود میخواهند ببینند و اگر نبینند انگیزه آنان فرو میکاهد. نکته سوم هجمههای طرفهای شناسنامهدار به ساختارها و سازمانها و برنامههای کشور است و اگر از آنان علت اقدامشان سؤال شود آن را احقاق حقوق ملت میدانند. حمله به صداوسیما با هدف بیاعتبارسازی آن، حمله به مجلس، دولت و شورای نگهبان کم نبوده است. آیا سرجمع این زد و خورد در رأی مردم تأثیر نخواهد داشت؟ حمله به شورای نگهبان و صداوسیما در مشارکت مردم بیتأثیر نیست؟ و، اما دلایل:
۱- بدون تردید پیدایش کرونا و بمباران رسانههای غربی وحشت عجیبی در مردم ایجاد کرد. قم که مرکز رأی متشرعین است با کاهش مشارکت جدی مواجه شد و این قابل تعمیم به همه کشور است. کرونا چنان برجسته شد که آن را معادل مرگ و سرطان معرفی کردند و زمینگیر کردن مردم در منازل کاملاً مشهود بود. حتی استرس کسانی که در صفهای رأی حضور داشتند، ملموس و قابل درک بود.
۲- وعدههای صریح و با اعتماد به نفس رئیسجمهور در هفتسال گذشته شرایطی را ایجاد کرد که کاندیداهایی که درصدد قول و وعده برمیآمدند مورد تمسخر قرار میگرفتند و گوشها از شنیدن وعدهها پر بود. باورناپذیری نسبت به امیدآفرینی ملموس بود. ناکارآمدی موجود چه واقعی باشد، چه توسط رسانههای دشمن و حتی داخلی برجسته شده باشد در ذهنیت اجتماع مؤثر واقع شده است. عدم وزیدن نسیمهای امیدبخش از بخشهای خدماتی و مولد کشور در اینباره بیتأثیر نبود.
۳- عدم اطلاعرسانی تصمیمات بنزینی قبل از اجرای آن و تثبیت هفتساله قیمت آن و رشد تصاعدی نوعی اعتراض میدانی در آبانماه و نوعی اعتراض نهفته در انتخابات را به همراه داشت. بهرهگیری رسانههای متعدد معاند از کشتههای آبانماه و هواپیمای اوکراینی نیز بیتأثیر نبود.
۴- حملات روحانی به شورای نگهبان و به سخره گرفتن انتخابات با ادبیاتی نظیر «انتصابات»، «تشریفات» و جرم شدن «جمهوری» در آینده هم بیتأثیر نبود. رشد رأی تا یک هفته بعد از سخنان روحانی در نظرسنجیها متوقف شده بود و رسانههای معاند با صدها برابر به آن ضریب دادند.
۵- یک روز قبل از انتخابات دهها اصلاحطلب با نامه و پستهای مجازی «تهدید به تجاوز» به یک خانم در زندان را برجسته کردند و از صبح انتخابات شجریان را تمام شده معرفی کردند. اگرچه این عوامل چندان مؤثر نیست، اما تأثیر حداقلی را نباید نادیده گرفت.
۶- مجلس فعلی نیز در ذهن اجتماع بیخاصیت جلوه نمود، چه در امر نظارت و چه در عرصه قانونگذاری گرهگشا نبود و خروجی برجستهای نداشت. شاید نداشتن اکثریت همسو علت عدم خروجی جدی از آن بود، اما در مجموع در بین مردم و نخبگان بر سر ضعف مجلس اشتراکنظر وجود داشت. معرفی ۹۰ نماینده با کلیدواژه «فساد» نیز بیتأثیر نبود.
۷- بهرغم اینکه اصلاحطلبان در تهران لیست قویتر از ۱۳۹۴ داشتند، اما حامیان آنان کمتر مشارکت کردند. ناامیدی از فراکسیون امید مجلس و به سخره گرفتن «تکرار خاتمی» هم بیتأثیر نبود، به صورتی که خاتمی حاضر به تکرار آن خاطره نشد. درصورتی که حامیان جناح مقابل یکپارچه رأی دادند.
۸- چند میلیون ایرانی خارج کشور در انتخابات ریاستجمهوری میتوانند شرکت کنند، اما در انتخابات مجلس خیر و وزارت کشور این تفاوت را در واجدین شرایط رای لحاظ نکرده است.
حال جریان پیروز در شرایط سختی وارد مجلس میشود. تلنبار مطالبات، آسیب دیدن امید، فشار اقتصادی و روانی دشمن و بیایده بودن دولت، مسائلی هستند که چشمهای ملت برای اصلاح را به مجلس دوخته شده است. آزمون انقلابیون، آزمونی سخت، بزرگ و تاریخی است. برنامه، توکل، تلاش و اولویتشناسی کمککننده است.
هدر دادن یک ساعت از وقت مجلس خسران است. حرفهای تند از تریبون زدن بهجای عمل مؤثر نیز میتواند مجلس جدید را به چالش بکشد.
دکتر عبدالله گنجی
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅جان برنان، رئیس سابق سازمان سیا:
📍قاسم سلیمانی یکی از دشمنان شکست ناپذیر در دوره خدمت من بود/او در عقب راندن نیروهای ضدایرانی بسیار مبتکر و باهوش بود.....!
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷
🚨 دستگاههای تبلیغاتی بیگانه از چند ماه قبل علیه انتخابات فعالیت میکردند، دور روز مانده به انتخابات
👈 به بهانه ویروس علیه انتخابات تبلیغ کردند
🔺️ حضرت آیت الله خامنهای صبح امروز با اشاره به فضاسازی منفی و پر حجم دستگاههای تبلیغاتی بیگانه علیه شرکت مردم در انتخابات، خاطرنشان کردند: این تبلیغات منفی از چند ماه قبل آغاز و با نزدیکشدن به انتخابات بیشتر شد و در دو روز آخر نیز به بهانه یک بیماری و ویروس، رسانههای آنها از کمترین فرصت برای منصرف کردن مردم از حضور در انتخابات چشمپوشی نکردند.
🔷🔶 @amoofidel 🔶🔷