#نکته_های_طلایی
#نکته_های_حفظ
#آموزش_حفظ
📌➖مناسبترين زمان و مكان براي حفظ
👈بهترين شرايط زماني و مكاني براي حفظ (حفظ قسمتهاي جديد يا مرور محفوظات گذشته) زماني است كه حافظه فرد براي پذيرش مطالب جديد و حفظ آنها آمادگي بهتر و بيشتري دارد و ميتواند با كيفيتي مطلوب به بازيابي و بازخواني محفوظات گذشته بپردازد. بنابراين مناسبترين زمان و مكان براي حفظ براي هر كس، بسته به شرايط زندگي او ميتواند متفاوت باشد. اما به طور كلي و براي عموم علاقمندان به حفظ قرآن، بهترين زمان و مكان از شرايط زير برخوردار است:
‼️ بهترين زمان : به نظر ميرسد آغاز روز و پس از استراحت شبانه مناسبترين زمان براي حفظ قسمتهاي جديد است. در اين اوقات حافظه برای پذیرش مطالب جدید فراغت و آمادگی بيشتري دارد و هنوز چندان با مشغلههای روزمره درگير نشده و در نتيجه بهتر و راحتتر مطالب را در خود جاي ميدهد. زمان مناسب براي مرور محفوظات گذشته هم زماني است كه حافظ حداقل كمي از درگيريها و مسائل روزانه خود فراغت يافته باشد. براي مثال، بعد از اداي نمازهاي روزانه (يعني در ميانه روز و آغاز شب) و نيز پيش از خواب شبانه زمانهاي خوبي براي مرور محفوظات است.
‼️ بهترين مكان : هر قدر مكاني كه حافظ براي فعاليتهاي مرتبط با حفظ (اعم از حفظ جديد، مرور، پرسش و ...) اختصاص ميدهد، سادهتر و بي پيرايهتر باشد، به تمركز ذهني و بازدهي بهتر كار او كمك ميكند. بنابراين يك اتاق يا فضاي خالي و به دور از هياهو و تا حد ممكن خالي از تزئينات، مكاني مناسب براي حفظ قرآن خواهد بود.
⚠️نكته ديگر در اين رابطه آن است كه حافظ بايد بكوشد تا در حد توان، در زمانها و مكانهاي ثابتي به حفظ بپردازد؛ مثلاً حفظ قسمتهاي جديد را هميشه در آغاز روز انجام دهد و سپس در چند نوبت ثابت در طول روز، به مرور و تمرين محفوظات بپردازد. توجه به اين نكات و عملي ساختن آنها كاركرد حافظه و كيفيت حفظ را افزايش خواهد داد.
🙂ناگفته نماند كه افراد شاغل و كساني كه اوقات فراغت چنداني ندارند، ميتوانند با يك برنامهريزي مناسب، از وقتهايي كه معمولاً در طول روز هدر ميرود (مثل زمان انتظار براي رسيدن سرويس رفت و آمد، در اتوبوس يا مترو، هنگام رفتن به محل كار يا برگشت به منزل و ...) به بهترين وجه استفاده كنند و مرور محفوظات خود را در اين زمانها انجام دهند.
📌➖ از كجاي قرآن شروع به حفظ كنيم؟
✅ از جمله نكاتي كه ميتواند موجب تقويت انگيزه حافظان و پيشرفت سريعتر آنان شود، در نظر گرفتن اهداف زودياب و در دسترس در حفظ قرآن است. توضيح آنكه ممكن است حفظ كل قرآن با حجمي بيش از 600 صفحه در نگاه اول هدفي سنگين و دستنيافتني به نظر برسد، اما فرد ميتواند اين هدف بزرگ را به اهدافي كوچكتر تبديل كرده و با دستيابي به هر يك از آنها، در نهايت به آن هدف بزرگ دست يابد. با توجه به اين نكته به سؤال فوق چنين پاسخ ميدهيم: بهتر است كار حفظ خود را از جزء سيام و حفظ سورههای کوتاه قرآن
(از سوره ناس به سوره نبأ) آغاز كنيم. دليل اصلي اين پيشنهاد آن است كه «حفظ جزء سيام» به عنوان هدفي دردسترس و زودياب، ميتواند انگيزه ما را براي تداوم كار حفظ دو چندان سازد. به علاوه اینکه بيشتر افراد بسياري از سورههاي جزء سيام را حفظ هستند و حفظ مابقي سورهها هم به دليل كوتاه بودن آيات و آسان بودن مقاطع، كار چندان دشواري نيست. پس از حفظ جزء سيام و تثبيت آن ميتوانيد كار خود را از حفظ قرآن از ابتدا (جزء اول) به انتها ادامه دهيد.
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨✨﷽✨✨
#تلاوت_قرآن
#استاد_عبدالباسط
#سوره_مبارکه_مریم
(آیه ۲۹ و ۲۸)
کانال تلاوت های کوتاه وبه یاد ماندنی همراه با کلیپ های آموزشی صوت ولحن
👇👇👇
...............................................
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran 👈
با عضویت در این کانال به سادگی و رایگان حافظ و یا قاری قرآن کریم شوید و از اساتید قرآنی در آموزش دروس قرآنی بهرمند گردید. 😊😊😊
👉 @amozeshtajvidhefzquran 👈
❤️🌹
🌸قال رسول الله صلّی الله علیه و آله :
🌼🍃 یا سلمان المؤمن اذ قرء القرآن فتح الله علیه ابواب الرحمة و خلق الله بکل حرف یخرج من فَمه ملکاً یسبح له الی یوم القیامه.
📚«بحار الأنوار، ج ۹۲، ص ۱۷»
🌼🍃پیامبر اکرم - صلّی الله علیه و آله - فرمود: ای سلمان زمانی که مؤمن قرآن تلاوت می کند باز می کند خداوند بر او دربهای رحمت را و به ازای هر حرفی که از زبان او خارج می شود، خلق می کند ملکی را که برای او تسبیح کند تا روز قیامت.
...................................................
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تخصصی تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran👈
الهی♥️
وجودمان، فكرمان، نيتمان،
دستمان، قدممان، بيانمان،
عملمان را جز در رضای خودت
يارای حركت مده
و دست ما را
به ريسمان محكم خودت گره بزن
آمين ای فرمانروای حق و آشکار
...................................................
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تخصصی تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran👈
#عطرنماز 🕋
🌷پيامبر اکرم (ص) :
░▒⇦ ان الشیطان اذا سمع النداء هرب
🍃 به درستی که شیطان وقتی صدای اذان را شنید فرار می کند.
📚 كنز العمال، حديث ٢٠٩٥١
#نماز_اول_وقت 📿
#التماس_دعای_فرج 🤲
👉 @amozeshtajvidhefzquran👈
Salavat.Emam.Reza.1(WebAhang).mp3
710.1K
#صلوات_خاصه_امام_رضا(ع)
#حاج_رضا_انصاریان
🌹زمان به وقت عاشقی🌹
به وقت
آقا علی بن موسی الرضا(ع)
🌷اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِ صَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ🌷
....................................................
« أَلاْيمانُ أَرْبَعَةُ أَرْكان: أَلتَّوَكُّلُ عَلَى اللّهِ، وَ الرِّضا بِقَضاءِ اللّهِ وَ التَّسْليمُ لاَِمْرِاللّهِ، وَ التَّفْويضُ إِلَى اللّهِ ».
ايمان چهار ركن دارد: ۱. توكّل بر خدا ۲. رضا به قضاى خدا ۳. تسليم به امر خدا ۴. واگذاشتن كار به خدا.
امام رضا(ع)
┄┅═✼✿✵✿✵✿✼═┅┄
همیشه از حرمت ، بـوی سـیـب مـی آیـد
صـدای بـال مـلـائـک ، عـجـیـب مـی آیـد !
سـلام ضـامـن آهـو ، دل شـکـسـتـه ی مـن
بـه پـای بـوس نـگـاهـت، غـریـب مـی آیـد...
..................................................
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran 👈
5.mp3
3.64M
#دعا_فرج
دعا برای سلامتی امام زمان(عج)
🎤 #علی_فانی
"اَللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلیّکَ الفَرَج"
بخوان دعای فرج را
دعا اثر دارد...
....................................................
🔶اکنون شما هم به کانال آموزش تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran 👈
📚🕥📚
#قصه_های_قرآنی
#حضرت_هود(ع)
#قسمت_هشتم
بهشت شداد و هلاكت او قبل از ديدار بهشت خود
بعضى در ذيل آيات 6 تا 8 سوره فجر ماجراى بهشت شداد و هلاكت او را قبل از ديدار آن بهشت نقل كردهاند. در اين آيات چنين مىخوانيم:
اَلَم تَرَ كيفَ فعَلَ رَبُّكَ بِعادٍ * اِرَمَ ذاتِ العِمادِ * الَّتى لَم يُخلَق مِثلُها فِى البِلادِ؛
آيا نديدى پروردگارت با قوم عاد چه كرد؟ - با آن شهر ارم و با عظمت عاد چه نمود؟ همان شهرى كه مانندش در شهرها آفريده نشده.
روايت شده: عاد كه حضرت هود عليهالسلام مأمور هدايت قوم عاد شد، دو پسر به نام شداد و شديد داشت، عاد از دنيا رفت، شداد و شديد با قلدرى جمعى را به دور خود جمع كردند و به فتح شهرها پرداختند، و با زور و ظلم و غارت بر همه جا تسلط يافتند، در اين ميان، شديد از دنيا رفت، و شداد تنها شاه بى رقيب كشور پهناور شد، غرور او را فرا گرفت [هود عليهالسلام او را به خداپرستى دعوت كرد، و به او فرمود: اگر به سوى خدا آيى، خداوند پاداش بهشت جاويد به تو خواهد داد، او گفت: بهشت چگونه است؟ هود عليهالسلام بخشى از اوصاف بهشت خدا را براى او توصيف نمود. شداد گفت: اين كه چيزى نيست من خودم اين گونه بهشت را خواهم ساخت، كبر و غرور او را از پيروى هود عليهالسلام بازداشت].
او تصميم گرفت از روى غرور بهشتى بسازد تا با خداى بزرگ جهان عرض اندام كند، شهر ارم را ساخت، صد نفر از قهرمانان لشگرش را مأمور نظارت ساختن بهشت در آن شهر نمود، هر يك از آن قهرمانان هزار نفر كارگر را سرپرستى مىكردند و آنها را به كار مجبور مىساختند.
شداد براى پادشاهان جهان نامه نوشت كه هر چه طلا و جواهرات دارند همه را نزد او بفرستند، و آنها آن چه داشتند فرستادند.
آن قهرمانان مدت طولانى به بهشتسازى مشغول شدند، تا اين كه از ساختن آن فارغ گشتند، و در اطراف آن بهشت مصنوعى، حصار (قلعه و دژ) محكمى ساختند، در اطراف آن حصار هزار قصر با شكوه بنابراين نهادند، سپس به شداد گزارش دادند كه با وزيران و لشگرش براى افتتاح شهر بهشت وارد گردد.
شداد با همراهان، با زرق و برق بسيار عريض و طويلى به سوى آن شهر (كه در جزيرة العرب، بين يمن وحجاز قرار داشت) حركت كردند، هنوز يك شبانه روز وقت مىخواست كه به آن شهر برسند، ناگاه صاعقهاى همراه با صداى كوبنده و بلندى از سوى آسمان به سوى آنها آمد و همه آنها را به سختى بر زمين كوبيد، همه آنها متلاشى شده و به هلاكت رسيدند.(138)
...................................................
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تخصصی تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran👈
۞﴿ادیان در عصر ظهور﴾
🔻▫️؎گفته شد که در عصر ظهور کفار نابود نمی شوند بلکه هستند اما در اقلیتند و توان مقابله با حکومت اسلامی را نخواهند داشت.
◽️؎ روایاتی که بر خلاف این مطلب دلالت کنند پذیرفته نیستند به دلیل دو آیه از آیات قرآن. آیه اول مورد بحث قرار گرفت و در ادامه آیه دوم تشریح می شود.
◽️؎خداوند متعال می فرماید: «فَأَغْرَیْنا بَیْنَهُمُ الْعَداوَهَ وَ الْبَغْضاءَ إِلى یَوْمِ الْقِیامَهِ؛[۱] «دشمنى و کینه را تا قیامت در بین یهود و نصاری انداختیم.» این آیه به روشنی دلالت دارد که تا روز قیامت یهودیان و مسیحیان وجود دارند و با یکدیگر به ستیز و مقابله و عناد خواهند پرداخت؛
◽️؎بنابراین اگر در ظاهر برخی از روایات سخن از «نابودی یهود و نصاری» به دست حکومت عدل مهدوی آمده است این کلام قابل قبول نیست زیرا بر اساس ملاکی که خود اهل بیت به ما آموزش داده اند اگر مطلبی از روایات مخالف با قرآن کریم بود نباید مورد پذیرش قرار گیرد.[۲]
◽️ ؎ابن ابى یعفور می گوید از امام صادق علیه السلام پرسیدم در باره اختلاف حدیث فرمود: چون حدیثى بشما رسید و از قرآن یا قول پیغمبر (ص) گواهى بر آن یافتید اخذش کنید و گر نه براى آورندهاش سزاوارتر است. (شما نپذیرید و بکسى که نقل میکند برگردانید).[۳]
#پس_از_ظهور
#حکومت_مهدوی
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
.................................................
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تخصصی تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran👈
#پنجشنبههاویادشهدا
🌱عشق را بـا خـون خـود کردی تـو معنـا ای شهیـد!
🌱خـویـش را بـردی بـه اوج عـرش اعـلا ، ای شهید!
پنجشنبه و یادشهدا با ذکر صلوات🍃
#ٵݪݪہم_عجݪ_ݪۅݪێڪ_ٵݪفࢪج
...................................................
🔸اکنون شما هم به کانال آموزش تخصصی تجوید و حفظ قرآن بپيونديد:
👉 @amozeshtajvidhefzquran👈