ابوسعید ابوالخیر گفت:
هرجا که نظر میکنم
بر زمین همه گوهر ریخته
و بر در و دیوار همه زر آویخته
کسی نمیبیند و کسی نمیچیند...
گفتند: کو، کجاست؟
گفت: همهجاست...
هرجا میتوان خدمتی کرد
یا هرجا میتوان راحتی به دلی آورد
آنجا که غمگینی هست
و آنجا که مسکینی هست
آنجا که یاری طالبِ محبت است
و آنجا که رفیقی محتاج مروت...❤️
#روزتون بخیر...فرجامتون نیک🌹
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
🔆🌷🔆🌷🔆🌷🔆
🔸مفهوم صحیح انتظار
✍مقدمه:
◀️عظمت وجودی و ابعاد مختلف شخصيت حضرت صاحب الامر (عليه السلام) باعث شده است که در طول بيش از هزار سال که از غيبت کبری می گذرد، هر گروه از مردم بسته به گرايشهای اعتقادی، اجتماعی و فرهنگی که داشتهاند، از ديدگاهی خاص به تحليل شخصيت و تعيين جايگاه آن حضرت در عالم هستی بپردازند و هر گروه تنها درک و تصور خود از اين موضوع را، تصور درست و مطابق با واقع تلقی کنند.
👈در اين ميان گروهی به طرح معنای درست انتظار پرداخته و در صدد تعيين وظيفه و نقش مردم در دوران غيبت برآمدند، که امام خمينی (رحمهاللهعليه) درخشانترين آنان میباشند. ايشان با صراحت به نقد و بررسی يادداشتهای مختلفی که از مسألهی انتظار فرج وجود دارد، پرداخته و دربارهی مفهوم انتظار میفرمايند: «انتظار فرج، انتظار قدرت اسلام است و بايد کوشش کنيم تا قدرت اسلام در عالم تحقق پيدا کند، و مقدمات ظهور إن شاء الله تهيه شود.»[1]
⚠️مفهوم انتظار👇
💠انتظار در لغت يعنی «چشم به راه بودن»[2] اما برای درک مفهوم آن بايد دانست که انتظار يک امر کاملاً وجدانی است و اگر کسی واقعيت آن را درک نکرده باشد، هرگز با توصيفات ذهنی، حقيقت آن را نمیفهمد. در واقع معنای انتظار فقط برای شخص منتظر، روشن و آشکار میشود، يعنی کسی که حالت انتظار را چشيده است، به خوبی معنای آن را میفهمد. به چنين شخصی میتوان يادآوری کرد که: «آن زمانی که يکی از عزيزانتان به سفر رفته بود و شما از او خبر نداشتيد و او گفته بود تا فلان موقع برمیگردم و ... قبل از آمدنِ او چه حالی داشتيد؟» آن حالِ وجدانی «انتظار» نام دارد.[3]
⬅️به تعريف ديگری نيز که در مورد انتظار مطرح شده است، توجه کنيد:
💢«معنی الانتظار ...هو کيفيّة نفسانيّة يَنبَعِثُ مِنها التّهيّؤ لِما تَنتَظِرُهُ ...فَکُلَّما کان الانتظار أشَدَّ کان التّهيّؤ آکدَ. ألا أنّه إذا کان لَک مُسافرٌ تَتَوقَّعُ قدومَهُ، إزدادَ تَهَيُّؤکَ لِقُدومه کُلَّما قَرُبَ حينُه»[4] «معنای انتظار عبارت است از يک حالت قلبی و روحی که از آن آماده شدن برای چيزی که در انتظارش هستی، برمیآيد ... پس هر قدر انتظار شديدتر باشد، آماده شدن هم بيشتر میشود. آيا نمیبينی که وقتی مسافری داشته باشی که منتظر آمدنش هستی، هر چه زمان آمدنش نزديکتر میشود، آمادگی تو برای اين امر بيشتر میشود».
🔰نتیجه:
👌براساس تعاریف مطرح شده،
انتظار يک حالت قلبی و نفسانی معرفی شده است و يکی از مهمترين لوازم آن «تهيّؤ» به معنای آماده شدن است. کسی که منتظر ظهور امام عصر (عليه السلام) باشد، لازمهی انتظارش اين است که خود را برای ظهور ايشان آماده سازد. ولی سؤال اينجاست که چگونه میتوان آمادگی برای ظهور را در خود ايجاد کرد؟ در پاسخ می توان گفت که: آماده شدن به اين است که انسان زندگی خود را در همهی ابعادش مطابق ميل و خواست امام (عليه السلام) قرار دهد. و معلوم است که خواستهی ايشان اين است که فرد دقيقاً مطابق احکام دين عمل کند.
🖋پینوشتها:
[1]. صحيفهی نور، ج20، ص199، به نقل از کتاب معرفت امام زمان (عليه السلام) و تکليف منتظران، ص113.
[2]. لغتنامهی دهخدا، ذيل کلمهی انتظار.
[3]. سيد محمّد بنی هاشمی، سلوک منتظران، ص33.
[4]. موسوی اصفهانی، مکيال المکارم، ج2، ص152.
📡مرکز مجازی مهدویت
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
26.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#برنامه_شیطان
این قسمت: جبهه دنیا
قسمت 1⃣
🔹ادامه دارد...
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
🍃🌸🍃🍃🌸🍃🍃🌸🍃
💬 علائم آخرالزمان در حدیث نبوی
🔻قسمت اول
💠ابن عباس نقل میکند:
ما با پیامبر (صلی الله علیه و آله) در آخرین حجی که در سال آخر عمر خود بجای آورد (حجة الوداع) بودیم.
رسول خدا (صلی الله علیه و آله) حلقه در خانه کعبه را گرفت و رو به ما کرد و فرمود:
🔹آیا حاضرید شما را از علامتهای آخرالزمان باخبر سازم؟
سلمان که در آن روز از همه به پیامبر (صلی الله علیه و آله) نزدیک بود، عرض کرد:
آری، یا رسول الله!
🌷پیامبر (صلی الله علیه و آله) فرمود:
" از علامتهای آخرالزمان ضایع کردن نماز، پیروی از شهوات، تمایل به هواپرستی، گرامی داشتن ثروتمندان و فروختن دین به دنیاست و در آن وقت قلب مؤمن در درونش آب میشود ، مثل آب نمک در آب! از این همه زشتیها که میبیند و قدرت بر جلوگیری آن را ندارد... "
♦️ادامه دارد...
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
💠🇮🇷🇮🇷💠🇮🇷🇮🇷💠
🌀پدیده منحصر به فرد
✍امام خامنه ای:
⬅️دههی فجر مثل خیلی از چیزهای انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی، یک پدیدهی منحصر به فرد است در تاریخ شناخته شدهی ما. این، شعار نیست؛ این درست عین واقعیت است، با مطالعه و با تدبر.
⁉️چرا منحصر به فرد است؟
همهی انقلابهای دنیا، از وقتی که جریان انقلابها و حضورهای مردمی در تاریخ ثبت شده است، سالگردهائی داشتند و دارند. اینی که این سالگردها به وسیلهی همان عامل و عنصری تجلیل بشود و به یاد مانده بشود که اصل آن حادثه را به وجود آورد، این در تاریخ نظیر ندارد...
👥هر سال آن کسانی که سالگرد
انقلاب را مجسم کردند، برجسته کردند، جشن گرفتند، آحاد مردم بودند. میلیونها مردم هر سال ۲۲ بهمن در سرتاسر کشور به خیابانها میآیند؛ آنها اعلام میکنند عید انقلاب را، سالروز انقلاب را، یاد بود انقلاب را. این معنایش چیست؟ این معنایش این است که انقلاب، قائم به ایمانهای آحاد مردم است.
۱۳۸۸/۱۰/۲۹
🇮🇷 #دهه_فجر
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
Ejraye Goroohi - Bahmane Khoonin Javidan.mp3
9.62M
به مناسبت دهه فجر🇮🇷
🌷سرود خاطره انگیز "بهمن خونین جاویدان"...
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
يا مَنْ كُلُّ هارِبٍ اِلَيْهِ يَلْتَجِئُ..
ای که تمامِ فراریهای بیکس و کارِ مفلوک،
دنبال آغوش تو اند تا به آن پناه ببرند...
#مناجات_الراجین
گوشه ی چشم تو
از ملک جهان ما را بس...
#داره_صدامون_میکنه
#لحظه_اذان
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋زمان کوتاه است
🌸و لحظات برگشت ناپذیر...
🦋زندگی، حبابی بیش نیست
🌸سادهتر ببینیم
🦋سادهتر بگیریم
🌸سادهتر بخندیم
🍃🌸 عصرتون زیبا 🌸🍃
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
💠 مژده ای برای مردم آخرالزمان
🌹 از امام صادق (ع) نقل شده است که پیامبر به حضرت علی (ع) فرمودند :
« یا علی بدان که استوارترین ایمان ها از آن مردمی است که در آخرالزمان هستند ؛ چون آنها به پیامبر ملحق نشدند و در زمان او نبودند و در واقع خیلی از حقیقت ها را که در زمان پیامبر رخ داد آنها نبودند که ببینند و بر آنها حجت بود ، ولی آن مردم این حجت ها را ندیدند و تنها به نوشته هایی که در سفیدی کاغذ ها نوشته شده ایمان می پذیرند.با این حال ایمان آنها به مراتب قوی تر از ایمان مردم زمان پیامبر است»
📚 بحارالانوار / جلد ۱۲۵
🔹در جای دیگر پیامبر برترین مردم امت خود را افرادی که در صدر اسلام ایمان آوردند و مسلمانان واقعی در آخرالزمان معرفی می کنند
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
کانال ܫࡎـــܝ ࡈ߭ߊߺـــܣࡐܝ
💠☀️💠☀️💠☀️💠 ☀️اخلاق مهدوی ☀️ 1⃣1⃣قسمت یازدهم 📘در کتاب معراج السعادة ملا احمد نراقی نکته ای راجع ب
💠☀️💠☀️💠☀️💠
☀️اخلاق مهدوی ☀️
2⃣1⃣ قسمت دوازدهم
👌بعضی چیزها را باید از خدا خواست! مثلا حسد و مریضی های نفسانی را انسان از خدا بخواهد که دور شود. فردای برزخ همه اعمال خوبمان هست می گویند با این ها بهشتی هستید، اما این صفات رذیله را هم دارید باید این ها پاک شود بعدا بهشت بروید. آن وقت این حسرت است که ای کاش در دنیا این ها را رفع می کردم.😔
⚠️نکته ی بعدی که ملا احمد نراقی اشاره می کند، می گوید؛ آن چیزی که خدا انجام می دهد یقینا صلاح و خیر محض است! چون حسود به این کار خدا راضی نیست، پس در حقیقت طالب شر و فساد است.❌
✅پس یک انسان حسود یک انسان شرور و فاسد هم هست.
👆 این دیگر خیلی سنگین تربود! یعنی بزرگان دینی ما خیلی تعابیر سنگینی نسبت به گناه حسد گفته اند. ان شاءالله خدا توفیق دهد که ما جز این دسته ها قرار نگیریم.
🔹ادامه دارد ....
💽برگرفته از سخنرانی"اخلاق مهدوی" فایل شماره (1)
🎤استاد احسان عبادی
#اخلاق_مهدوی (12)
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
✨﷽✨
🍃🌹حضرت_زهرا (س):
《بارالٰها ! به علم غيب و قدرت فراگيرت سوگند ! مرا زنده بدار تا روزى كه آن، براى من سودمند است و بميران هنگامى كه مرگ،به سود من باشد.》
📚 بحارالانوار ، ج۹۴، ص۲۲۵
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
|⏳|چهـارشنبه ها
روز زیارتیِ امامِ رئوف✨
دیدنِ این فیلـم لطف دیگـری دارد...🍃
اینچنیـن زیارتـم آرزوسـت❤️🥀
#سردار_خادمها 🥀🍂
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
کانال ܫࡎـــܝ ࡈ߭ߊߺـــܣࡐܝ
•---••◇⚘☆☆☆⚘◇••---• ☘ #منجی_در_ادیان #مهدویت_در_نگاه_اهل_سنت 3⃣ ⭕️ مشتركات شيعه و سنى در مهدويت
•---••◇⚘☆☆☆⚘◇••---•
☘ #منجی_در_ادیان
#مهدویت_در_نگاه_اهل_سنت 4⃣
☘ نسب امام زمان عليه السلام در دیدگاه اهل سنت
🔆 امام زمان از اهل بيت رسول الله صلی الله علیه واله:
♦️در ذخائر العقبى از رسول خدا چنين نقل شده است: «اگر از عمر دنيا جز يک روز باقى نماند، خداوند آن روز را طولانى كند، تا اينكه يكى از فرزندان من ظهور كند كه هم نام من است.»
🔆 امام زمان از نسل حضرت على علیه السلام:
♦️سيوطى در عرف الوردى نقل كرده كه رسول خدا، دست امیرالمومنین را گرفت و فرمود: «از نسل اين شخص، به زودى جوانى خروج خواهد كرد كه زمين را پر از عدل و داد میكند...»
🔆 امام زمان از نسل حضرت فاطمه سلام الله علیها:
♦️ابن ماجه از امّ سلمه نقل كرده كه او از رسول خدا شنيده است: «مهدى از خاندان من و از فرزندان فاطمه است.»
📚 درسنامه مهدویت، جلد ١، ص ٨٨ و ٨٩
📚بررسی تطبيقى مهدويت در روايات شيعه و اهل سنت، ص١٠٨ و ١١٣
🍃💐ظــهور نزدیــک است💐🍃
👈ادامه دارد
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
✨﷽✨
💠#تلنگر
✅امام زمان علیهالسلام را به آخر صف نفرستیم
✍زمانش رسیده است که به امام زمان علیهالسلام روی آوریم. زمانش رسیده است که از او غافل نباشیم. او را امام زمانِ خود بدانیم نه آینده.
او را به آخر صف نفرستیم آنجا که میگوییم: معلوم نیست امام زمان حالا حالاها ظهور کند، معلوم نیست کِی بیاید، هنوز خیلی مانده، دنیا آماده نیست و دهها سخن دردآور و ناامید کننده. مگر ما تعیین کنندهی وقت ظهور آن حضرت هستیم که چنین با ناباوری دربارهی ظهور مقدسش حرف میزنیم و آن را به آیندههای دور میاندازیم.
آن حضرت پس از چند هزار سال که انبیاء علیهمالسلام نوید ظهورش را دادند و پس از 255 سال که اجداد طاهرینش به قصد زمینهسازی برای ظهورش تلاش و فعالیت کردند به سرِ صف رسید و انتظار به سر آمد و خداوند با معجزات بزرگی او را به دنیا آورد تا پس از شهادت امام حسن عسکری علیهالسلام «اگر مردم او را یاری کنند و بخواهند» قیام فرماید و جهان را پر از عدل و داد نموده و حکومت جهانی حق را تا قیامت مستقر نماید. ولی به مجرّدِ رسیدن آن حضرت به سر صف، سستی و جهالت مردم او را به آخر صف فرستاد و لابد همین حرفی که ما هماکنون میزنیم (و میگوییم هنوز وقت ظهور امام زمان علیهالسلام نیست و...) را مردم آن روز زدند و او را به نسلهای آینده حواله دادند.
مجدداً آن حضرت حدود یکصد و پنجاه سال پس از آن برای نسلهای بعد پیام دادند که اگر یکپارچه مرا یاری کنید سعادت دیدار ما را از دست نداده و میمنت دیدارمان به تأخیر نمیافتد.(۱)
ولی مردم آن روز نیز حرکتی نکردند و با عمل خود، امام زمان علیهالسلام را به آخر صف و برای زمانهای آینده فرستادند. باید با درد و رنج تمام بگوییم امام عصر ارواحنا فداه برای هر نسلی به سر صف میرسید ولی هر نسلی او را به آیندههای دور مربوط میدانست.(۲)
📚۱- بحارالانوار، ج ۵۳، ص۱۷۷
📚۲-نجان یافتگان امام زمان (ع) ،ص۳
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠استاد رائفی پور:
🔊 اصل نداشته هاي زمين مهديست
مبادا کلاه سرت بگذارند....‼️
🌸اللهُـمَّ عَجِّـل لِوَلِیِّکــ الــْفَرج🌸
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
💠#وظایف_منتظران
🔹دعوت کردنِ مردم به امام زمان و شناساندنِ حضرت
◽️هرکس به میزان علم و دانش خود،باید مردم را به سوی امام دعوت نماید و مردم را به ایشان نزدیک نماید و نشر معارف مهدویت از جمله این کارهاست.
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛
کانال ܫࡎـــܝ ࡈ߭ߊߺـــܣࡐܝ
👁🗨 #خروج_دجــال، #بزرگترین_فتنه_آخرالــزمان 🔻🔹قسمــت اول🔹🔻 ❇️ در روایات اسلامی، به ویژه روا
💠🔹💠🔹💠
👁🗨 #خروج_دجــال، #بزرگترین_فتنه_آخرالــزمان
🔻🔹قسمــت دوم🔹🔻
#دجال_در_روایات
با نگاهی اجمالی به مجموعه روایتهایی که در زمینه خروج دجّال و رویدادهای وابسته به آن نقل شده است، با موضوعها و سرفصلهای متعدّدی روبهرو می شویم که بررسی کامل همه آنها نیازمند پژوهشی ژرف و گسترده است. در این مجال اندک، برخی از این موضوعها و سرفصلها را بررسی میکنیم.
🔰🔰🔰🔰
الف) حتمی بودن خروج دجّال:
✴️ در روایات متعدّدی بر گریزناپذیر بودن خروج دجّال، به عنوان یکی از رویدادهای آخرالزّمان یا نشانههای قیامت، تأکید شده است. از جمله در روایتی که امیرمؤمنان علی(ع) از پیامبر گرامی اسلام(ص) نقل میکند، میخوانیم: «پیش از ساعت [قیامت] ده رویداد گریزناپذیر است: [خروج] سفیانی، [خروج] دجّال و...».[6]
در برخی روایات حتمی بودن خروج دجّال به مانند حتمی بودن ظهور امام مهدی(ع) دانسته شده و انکار آن کفر به شمار آمده است. از آن جمله میتوان به روایت نبوی زیر اشاره کرد: «هر کس خروج مهدی را منکر شود به آنچه بر محمّد نازل گشته، کافر شده است و هر کس نزول عیسی را منکر شود کافر شده و هر کس خروج دجّال را انکار کند، کافر شده است».[7]
ب) بزرگی فتنه دجّال:
✴️در بسیاری روایات بر این موضوع تأکید شده که فتنه دجّال، فتنهای بزرگ و بیمانند است. براساس یکی از این روایات، پیامبر اعظم(ص) در یکی از خطبههای خود میفرماید:
«ای مردم! بر روی زمین فتنهای بزرگتر از فتنه دجّال نبوده است، خدای تعالی هیچ پیامبری را برانگیخته، مگر اینکه امّتش را از او برحذر داشته است».[8] در روایت دیگری، در همین زمینه از پیامبر(ص) چنین روایت شده است: «از آفرینش آدم ـ درود خدا بر او باد ـ تا برپایی قیامت، امری بزرگتر از دجّال نبوده است».[9]
ج) هشدار همه پیامبران درباره خروج دجّال:
✴️خطر دجّال برای جوامع بشری چنان گسترده و ویرانگر است که همه پیامبران الهی درباره آن هشدار داده و پیروان خود را از او برحذر داشتهاند. پیامبر گرامی اسلام در این زمینه میفرماید: «هیچ پیامبری نبوده است مگر اینکه پیروانش را از دجّال بر حذر داشته است».[10]
د) ضرورت پناه بردن به خدا از شرّ دجّال:
✴️در روایات فراوانی بر ضرورت پناه بردن به خدا از شرّ فتنه دجّال سفارش شده است. از جمله در روایتی، از پیامبر گرامی اسلام(ص) چنین نقل شده است: «هر یک از شما هنگامی که از تشهّد پایانی فارغ شدید، باید که از چهار چیز [به خدا] پناه برید: از عذاب جهنّم، از عذاب قبر، از فتنه زمان زندگی و مرگ و از شرّ مسیح دجّال».[11] در برخی روایات نیز توصیههایی برای در امان ماندن از شرّ فتنه دجّال شده است، از جمله در یکی از روایات نبوی میخوانیم: «هر کس ده آیه ابتدایی سوره کهف را حفظ کند، از فتنه دجّال در امان میماند.[12]
📚پی نوشت ها:
6. شیخ طوسی، کتاب الغیبه، ص 436، ح 426؛ محمد باقر مجلسی، بحارالانوار، ج 52، ص 209، ح 48.
7. فرائد السمطین، ج 2، ص 334، ح 585.
8. ابن حماد، الفتن، ج 2، ص 517، ح 1446.
9. همان، ص 518، ح 1450.
10. احمد بن حنبل، مسند، ج 5، ص 221.
11. همان، ج 2،ص 237. محمّد بن مسلم، صحیح، ج 1، ص 412، باب 25، ح 588.
12. صحیح مسلم، ج 1، ص 555، ح 809
💐💗 #اللـهم_عجل_لولیک_الفرج 💗💐
┏━━━🍃━━━┓
⠀ @amtewi
┗━━━🍃━━━┛