تنها سرمایهای که با خود از این دنیا میبرم، تشرّفم به مجالسِ سیدالشهدا واهل بیت (علیهم السلام) است! . در ایام بیماریِ مرحوم آیت الله العظمی سید احمد #خوانساری (رضوان الله علیه) هر چند روز یک بار، به عیادت ایشان میرفتم و یک روضهِ خودمانی برای ایشان میخواندم. سه روز قبل از فوتِ آن بزرگوار، وقتی به عیادت ایشان رفتم، دستور دادند: خانمها پشتِ پرده بیایند. سپس عبای مبارک را بر دوش انداختند و با ادبِ تمام برای شنیدن #روضه نشستند. بعد از سه روز از منزل ایشان تلفن زدند و گفتند: آقا از دنیا رفت! بعد از غسل، آقا زاده ایشان- حاج آقا سید جعفر خوانساری- گریهکنان گفتند: وقتی تو رفتی، آقا مرا صدا زدند و فرمودند: جعفر! من دارم دستِ خالی از دنیا میروم. تنها چیزی که با خودم دارم از این دنیا میبرم، تشرّفم به مجالسِ امام حسین و اهل بیت (علیهم السلام) است! . خاطرات شصت سال خدمتگزاری در آستان اهل بیت- علیهم السلام-، حاج محمد علامهِ مداح، ص۱۵۸، نشر آفاق.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ *عزاداری وحشتناک مسیحیان برای عیسی مسیح (علی نبینا و آله و علیه الصلاةوالسلام)در واتیکان!*
🔺صحنههایی که ازتمام ملل مخفی نگهداشته شده تا اصل *خشونت مراسم مسیحیت کتمان بشه*!!!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عظمت زیارت عاشورا
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
آیت الله جوادی آملی.mp3
4.16M
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
«...خدا عمرسعد را لعنت كند! از صبح دستور داد اين تيراندازها در آن فضا از هر طرف تيراندازی ميكردند، فشاری هم به اين خاندان آوردند، طبق دستور ابنزياد ملعون گفتند «جعجع بالحسين».شما مسافرت كرديد همه مسافرها را هم ديده ايد، در اردويی كه زن و بچه همراه آدم است اين نهر وسيع است آنجا چادر ميزند نه در فاصله دور، نگذاشتند حضرت كنار فرات چادر بزند؛ در اردويی که زن و بچه كوچك, بچه شيرخوار, وقتی ميخواهد چادر بزند كجا چادر ميزند، ميرود آن آخرها يا نزديك نهر چادر ميزند. دستور كوفه اين بود كه «جعجع بالحسين» جايي او را وادار كن چادر بزند كه نه كمك طبيعی باشد نه كمك مردمی، فاصله زياد بود؛ ولي بالأخره هر قافلهای وقتی ميخواهد چادر بزند كنار نهر چادر ميزند. در اين فضا كه از هر طرف تير ميآمد وجود مبارك سيّدالشهداء فرمود: مبادا حرفی بزنيد كه از عظمت ما بكاهد « لا تشکوا و لا تقولوا بألسنتكم ما ينقص قدركم»[۱]
افتخار ما اين است كه روضه اين خاندان را روی منبر ميخوانيم اين عزيزان ما كه افتخار آنها اين است كه روضه خاندان را در مداحی ميخوانند, وظيفه همه ما اين است كه از عظمت، جلال و شكوه اينها چيزی كم نياوريم.»
[۱]موسوعة كلمات الامام الحسين(عليه السلام)، ص ۵۹۲
درس اخلاق ۹۳/١/٢٨
#محرم
🆔 @daftar_ayatollah_javadi_amoli
امام حسین علیه السلام:
یَا ابْنَ آدَمَ تَفَکَّرْ وَ قُلْ أَیْنَ مُلُوکُ الدُّنْیَا وَ أَرْبَابُهَا الَّذِینَ عَمَرُوا وَ احْتَفَرُوا أَنْهَارَهَا وَ غَرَسُوا أَشْجَارَهَا وَ مَدَّنُوا مَدَائِنَهَا فَارَقُوهَا وَ هُمْ کَارِهُونَ وَ وَرِثَهَا قَوْمٌ آخَرُونَ وَ نَحْنُ بِهِمْ عَمَّا قَلِیلٍ لَاحِقُونَ یَا ابْنَ آدَمَ اذْکُرْ مَصْرَعَکَ وَ فِی قَبْرِکَ مَضْجَعَکَ وَ مَوْقِفَکَ بَیْنَ یَدَیِ الله تَشْهَدُ جَوَارِحُکَ عَلَیْکَ یَوْمَ تَزِلُّ فِیهِ الْأَقْدَامُ وَ تَبْلُغُ الْقُلُوبُ الْحَناجِرَ وَ تَبْیَضُّ وُجُوهٌ وَ تَسْوَدُّ وُجُوهٌ وَ تَبْدُو السَّرَائِرُ وَ یُوضَعُ الْمِیزَانُ لِلْقِسْطِ یَا ابْنَ آدَمَ اذْکُرْ مَصَارِعَ آبَائِکَ وَ أَبْنَائِکَ کَیْفَ کَانُوا وَ حَیْثُ حَلُّوا وَ کَأَنَّکَ عَنْ قَلِیلٍ قَدْ حَلَلْتَ مَحَلَّهُمْ وَ صِرْتَ عِبْرَةً لِلْمُعْتَبِرِ وَ أَنْشَدَ شِعْراً؛
ای فرزند آدم! اندیشه کن و بگو پادشاهان دنیا کجایند و آنان که دنیای ویران را آباد کردند کجایند؟ آن ها که نهرهای آب را روان ساختند، شهرها بنا کردند با ناراحتی همه را گذاشتند و رفتند گروه دیگر وارث آنان شدند. ما هم در آینده نزدیکی به آنان ملحق می شویم. ای فرزند آدم! بیاد آر آن جا را که روزگار تو را به زمین زند و در گور تو خوابگاه تو است. و یاد کن آن روزی را که در پیشگاه پروردگار قرار گیری؛ اعضای تو بر ضررت گواهی دهند؛ آن روز که گام ها بلغزد و جان ها به گلوگاه رسد گروهی روسفید و جمعی سیه رو باشند و رازهای نهفته آشکار شود؛ میزان دادگری نهاده گردد. ای فرزند آدم! به یاد آر خوابگاه پدران و نیاکانت و فرزندانت را
هدایت شده از آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی
🔸 خانۀ بهشت
❖ مرحوم آیتاللهالعظمی حاج سید احمد زنجانی در کتاب #الکلام_یجر_الکلام مینویسد: 🔻
📝تعجّب از سعدی است -که اگر این قصّه راست باشد- میگویند به او گفتند چرا دربارۀ اهلبیت علیهمالسلام شعر نمیگویی و حال آنکه به هر بیتش یک بیت در بهشت میدهند؟
گفت: بلی، روایت در این باب وارد است؛ من هم برای اینکه یک بیت در بهشت به من بدهند، یک بیت در مصیبت حضرت سیّدالشهدا (علیهالسلام) ساختهام و یک بیت هم برای من کافی است. و آن این است:
ای آن که در عزای تو اندر بسیط خاک
گیسوی شام باز و گریبان صبح چاک
❖ــــــــــــــ❖
□ وجه تعجّب از وی این است که او خانۀ بهشت را به خانۀ دنیا قیاس کرده و آنگاه گفته که یک خانه در بهشت برای من کافی است و حال آنکه این قیاس باطل است.
ثوابهای اخروی هر چه زیاد و از اندازۀ گنجایش افکار ما بیرون باشد، زیاد نیست؛ بلکه همهاش جای خرج دارد؛ چنانکه رحمتهای متواصلۀ یومیّه که از میلیونها صلوات که عاید حضرت رسول (ص) میگردد، همهاش محل دارد «الّلهمّ ضاعف له أضعاف ذلک». پس آن، مثل فوائد دنیویه نیست که یک مقدار از آن کافی باشد؛ چون اینجا محدود است و جای قناعت و آنجا محدود و جای قناعت نیست.
خانۀ دنیا برای رفع احتیاج است امّا خانۀ آخرت خانۀ رحمت است؛ رحمتی که هر روز به مقدار نامحدود به حضرت رسول (صلیاللهعلیه وآله) میرسد، معذلک نمیفرماید کافی است. با این حال، او چرا قناعت کرد؟!
@zanjani_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبت های مهم "امام خامنه ای"
درباره:جذب حداکثری✔️
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وقتی امام زمان(عج) تشریف بیارن و در این روز بگن این دختر را شما تربیت کردید آيا جوابی دارید؟ و سرتان را بالا میگیرید...
🎙سؤال حاج آقا کافی از مردم ۴۵ سال پیش