eitaa logo
عسل آناش
1هزار دنبال‌کننده
894 عکس
924 ویدیو
3 فایل
بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ 🐝"آناش"در زبان ترکی به ملکه زنبور عسل گفته می شود. 🍯"آناش" تولید کننده عسل طبیعی ✔کانال احراز هویت شده 🛑تبلیغ و تبادل نداریم🙏 @anash_bal 👈ارتباط با ادمین 09198219279 09212997327
مشاهده در ایتا
دانلود
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢گریستن و اشک ریختن در طب سنتی 🍃در دین ما اساس کار گریه و حزن نیست و در مورد اولیاء الهی داریم که "لا خوف عَلیهِم و لا هُم یَحزَنون" در منابع طب سنتی ذکر شده در حوادث ناگوار سمومی در مغز جمع می شود که راه خروج این سموم اشک است... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. گرچه صد داغ و هزاران غم سنگین داریم چشم امّید به فردای فلسطین داریم می‌رسد جمعۀ موعود و سواری از راه «هر که دارد هوس کرب‌وبلا بسم‌الله» .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃لَعَلَّکَ رَأَیْتَنِی فِی الْغَافِلِینَ فَمِنْ رَحْمَتِکَ آیَسْتَنِی شاید مرا در گروه غافلان دیدى، پس از رحمتت‏ ناامیدم کردى... 📌فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی .
🍇دلمه غذای لذیذ بهاری 💢طبع برگ مو را عده‌ای سرد و خشک و عده‌ای گرم و خشک بیان داشته‌اند که خاصیت قبض و ضدخونریزی دارد. 💢سرشار از ویتامین K،A،C و ویتامین‌های گروه B، کلسیم، آهن، منیزیم، زینک، سدیم، اسیدچرب، امگا 3 و امگا 6، فیبر و آنتی اکسیدان و … می‌باشد. .
. 💢نحوه مصرف برگ مو 🍃در بعضی کشورها از جمله ایران، به عنوان غذا (دلمه برگ) مصرف می‎‌شود. 🍃۲۵ گرم از برگ مو را در یک لیتر آب دم کنید. این دمنوش برای درمان بیماری‌هایی مانند اسهال و یرقان بسیار مفید است. 🍯چهار تا پنج گرم گرد برگ‌های خشک‌شده و جوان مو را با مقداری عسل یا شربت قند مخلوط کرده و برای بهبودی اسهال خونی، استفراغ و زخم معده مصرف کنید. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 🪴یک پنجره، گلدانِ فراموش شده یک خاطره، انسانِ فراموش شده 🪴در خانه، جماعتی پیِ معجزه‌ها بر طاقچه، قرآن فراموش شده .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢حجامت و روزه ماه رمضان 🔸خون گیری در ماه مبارک‌ رمضان 🔹خون دادن 🔸حجامت 🔹 فصد 🔸زالواندازی باعث ازدیاد ضعف میشه . حتی المقدور انجام ندید و در صورت ضرورت، حدود ۳ ساعت بعد از افطار اقدام کنید. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا