از "فرانتس بکن بائر" کاپیتان تیم افسانه ای آلمان پرسیدند: چرا پسرت مثل خودت ندرخشید؟
پاسخ داد:
چون من پسر یک کارگر بودم و او پسر یک میلیونر.
من برای رسیدن به آرزوهایم چاره ای جز جنگیدن نداشتم و او دلیلی برای جنگیدن ندارد!
🗞 @Ancients ⏳
کلیسای سرکیس مقدس، کلیسای جامع ارامنهی تهران، توسط وازگن و گورگن سرکیسیان به یاد مادر و پدرشان در سال ۱۳۴۹ خورشیدی با طرحی از #اوژن_آفتاندلیانس (آفتاندیلیان) ساخته شد.
امروز سومین سالروز ثبت این بنا در فهرست آثار ملی ایران است.
🗞 @Ancients ⏳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیستم زلزله سنج با امکانات محدود :))
🗞 @Ancients ⏳
بودجه رشت ۴۳ ميليون، اهواز ۴۷ ميليون!
انتشار جزئيات لايحه بودجه سال ۱۳۵۲ و بودجه عمرانی شهرهای بزرگ در روزنامه اطلاعات چهاردهم اسفند ۱۳۵۱
🗞 @Ancients ⏳
در استان خوزستان ، شهر رامهرمز ، کوهی وجود داره به نام "تشکوه" یا کوه آتشین که به دلیل داشتن گوگرد بسیار زیاد ، مدام در حال آتش گرفتن هست و حتی باد و باران هم این آتش را خاموش نمیکند
🗞 @Ancients ⏳
جاده آمل - پلور- اوایل دهه چهل
اتوبوس جهانگردان اروپایی که در پمپ بنزین بین راهی توقف کرده است.
🗞 @Ancients ⏳
پله در سه جام جهانی
(1958، 1962 و 1970) قهرمان شد و به
عنوان فوتبالیستی با بیشترین قهرمانی
نام خود را تا ابد جاودانه کرد.
🗞 @Ancients ⏳
سلفی در سال ۱۹۴۰ و در زمان جنگ جهانی
یکی این زیباترین سلفی هایی بود که در عمرم دیدم..
🗞 @Ancients ⏳
شاید بتوان گفت یکی از تفاوتهای اساسی میان فرهنگ سیاسی غرب و شرق وجود حرمسرا است. در مکتب سیاسی و اجتماعی حکومتهای شرقی، وجود حرمسرا و تعدد زوجات امری طبیعی و گاه حتی دلیل بر قدرت شاه تلقی میشد. اما چنین موردی را در حکومتهای غربی و پادشاهان آن سراغ نداریم. این در حالیاست که در دربار شاهان قاجار و عثمانی، صفوی،سلجوقی و غزنوی همواره حرمسرا شهرت ویژهای داشته است.
حرمسرا در طول تاریخ سیاسی ایران یکی از ارکان اصلی دربار بود که با وجود خدمه و خواجگان بسیار، کارکردهای سیاسی واجتماعی ویژۀ خود را داشت. توطئهها، خیانتها و آشوبهای بسیاری از حرم شاهان دامن دربار و جامعه ایرانی را میگرفت که شاید مهمترین آن را بتوان در قتل امیرکبیر دید.
🗞 @Ancients ⏳
زمانی که گاندی به بریتانیا رفت
روزنامه نگاری از او پرسید؛
چرا لباسی را پوشیده اید که بدن شما را کامل نمیپوشاند؟
گاندی پاسخ داد: چون من نماینده مردمی برهنه و گرسنه هستم.
🗞 @Ancients ⏳
تاجری انگلیسی هر روز اشیا تاریخی مصر را بار شتر می کرد تا به کشتی برساند و به انگلیس ببرد . افسار شتر را هم مرد عربی می کشید که از این که تاریخش به تاراج می رفت ناراحت بود و مدام به زمزمه به تاجر انگلیسی فحش می داد ولی برای مزد هنگفتی که می گرفت راهنمای کاروان هم بود!
تاجر از مترجمش پرسید مرد عرب چه می گوید؟
مترجم گفت :
به شما فحش می دهد و نفرین می کند
تاجر گفت این فحش و نفرین بر کارش هم خللی وارد می کند؟ مترجم پاسخ داد : نه کارش را به خوبی انجام میدهد
تاجر لبخندی زد و گفت بگذار هر چه می تواند نفرین کند و چند نفرین انگلیسی هم یادش بده!!!
🗞 @Ancients ⏳
#ميرغلام_شاه_قاسمى
مير غلام شاه قاسمى فرزند مير غريب از سادات شجاع ايل بويراحمد است او در نوجوانى با خريدن تفنگ و اسب حفاظت از ايل خود را به عهده گرفت.
وی حاجیخان ارمنی را که در حوزه ایلات ممسنی مأمور بود، وستمگرانه به هر کار خلافی دست میزد و در تعدی و تجاوز به ناموس و حیثیت مردم منطقه فرو گذار نبود. سرانجام در حوزه ممسنی راه را بر او بست و به قتلش رسانید. بنابر مشهور، میرغلام، آلت تناسلی وی را برید و جهت عبرت سایرین، بر درختی ـ در مسیر راه ـ آویزان کرد.
وى طى چندين جنگ مشهور و تاريخى سنگرها و دژهاى دست نيافتنى را فتح كرد. پس از فرو نشاندن اغتشاشات بعضى از ايلات و نقاط ناآرام جنوب در فاصله سالهاى 1307 ه .ش تا 1309 ه .ش و مطيع نمودن آنان دولت در صدد حمله به بويراحمد برآمد.
براى اين مقصود نيروهاى ارتش به همراه چريكهاى محلى از طريق شيراز و اردكان فارس به سوى بويراحمد عليا روانه گرديدند. ولى در تنگ تامرادى شكست سنگينى را متحمل شدند ولى بعدها طى حملهاى شش نفر از همدستان مير غلام را دستگير و در بهبهان به دار آويختند و بعدها در سال 1310 طى يك توطئه مير غلام در حلقه محاصره قرار گرفت و كشته شد و جنازه او را در فهليان به چاه انداختند.
🗞 @Ancients ⏳