💢مأموریت 210 روزه
🔹«برهه حساس کنونی»، این عبارتی است که در ادبیات سیاسی ما زیاد به کار برده میشود و این روزها هم بعضا به دستمایه طنز و گاه طعنههای سیاسی بدل شده است.
🔸اما واقعیت قضیه این است که نظام بینالملل و عرصه سیاسی عرصه ایستایی و ثبات نیست بلکه عرصهای به شدت سیال و متغیر است. در این عرصه متغیر، تزاحم منافع بازیگران باعث میشود که هر روز ما شاهد یک تحول جدید باشیم. لذا «برهه حساس کنونی» نه یک طنز بلکه یک واقعیت است.
🔹انتخابات اسفند 1402 هم شاید مصداق همین عبارت پر کاربرد باشد. کسانی که صحنهگردان حوادث سال گذشته بودند تلاش داشتند تا مردم به عنوان مهمترین رکن نظام را از آن بگیرند. در این انتخابات هم قطعا این جماعت سر جای خود نخواهند نشست و به هر کاری که دستشان برسد و برایشان ممکن باشد دست خواهند زد تا در انتخابات اخلال ایجاد کنند؛ این اخلال میتواند امنیتی باشد، یا رسانهای و فکری و یا به واسطه هر ابزار دیگری.
🔸در این بازی شطرنج هر مهره یک کارکرد دارد و آن کسی میتواند موفق باشد و طرف مقابل را کیش و مات کند که از همه مهرههای خود بهترین استفاده را نماید. در بازی شطرنج اولین اصل داشتن یک راهبرد است. راهبرد انتخابات 1402 هم همان راهبرد چهارگانهای است که رهبری در اول سال معین کردند؛ امنیت، رقابت، مشارکت و سلامت. در 210 روز آینده از وزیر و وکیل و رئیس گرفته تا هر شخص عادی در جامعه که دغدغه ایران و ایرانیت را دارد باید به برهم زدن بازی طرف مقابل و کیش و مات کردن آن بیندیشد. 2 روز دیگر نامنویسیها شروع خواهد شد. اولین گام در این مأموریت 210 روزه دعوت کردن از کسانی است که صلاحیت و توانمندی این کار را دارند. افراد و جریانها با توانمندیها و بدنه اجتماعی که دارند میتوانند به تنور انتخابات بدمند و بر گرمی آن بیفزایند.
🔹البته این بازی تا شامگاه 11 اسفندماه و پایان سوت رأیگیری ادامه خواهد داشت. بازیکن خوب تا دقیقه 90 و حتی در وقتهای اضافه میجنگند. در این جنگ تن به تن هر شخص یا جریانی که با قول و فعل و تقریرش به پر شور بودن انتخابات کمک کند سرباز وطن محسوب خواهد شد؛ خواه چپ باشد یا راست. هرکس هم در آتش اختلافات بدمد و تنور انتخابات را سرد کند تکمیلکننده بازی طرف مقابل است.
✍🏻یعقوب ربیعی
#حرفروز
🔸 کارمند بیبیسی دست و پا میزند تا گند دمکراسی را ماله بکشد اما فایده ندارد. دمکراسی اگر سکولار و آزاد هم باشد ممکن است حکومت طبقاتی بسازد یا اعتماد مردم را از بین ببرد.
🔹 ترامپ یک نفر نبود و این کارمند مالهکش و بیسواد (که حتی نمیداند دیرپاترین دمکراسی دنیا انگلیس است نه آمریکا) زحمت بیخود میکشد. ترامپ نماینده نیمی از مردم آمریکا است.
🔸 همانطور که هیتلر از دمکراسی بیرون آمد و دیرپاترین دمکراسی جهان، جانسونِ فاسد و دیوانه را به کوربین ترجیح داد ترامپ هم محصول دمکراسی است. دمکراسی را ماله نکشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹🟠رسانه جنگطلب اینترنشنال به دنبال ایجاد موج دوم اغتشاشات
🔻 آموزش تجزیه طلبان کُرد برای جنگ و آشوب خیابانی دوباره در ایران!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آقا میری کم مونده بود خودشو تیکه تیکه کنه برای مهسا امینی
▪️اما خودش در دهه محرم گفته حق ندارید به کوفیان که با امام اونجوری کردن چیزی بگید!!!
💢اوکراین رو رها کن فکری به حال ما کن
🔹سیاوش اردلان کارمند بیبیسی در متنی نوشته است: «باور نکردنیه که ظرف 15 سال گذشته در بریتانیا، تعداد نیازمندان کمکهای غذایی از 25 هزار نفر به 2/6 میلیون نفر رسیده. غمانگیزه که این کمکها بخش کوچکی از 3/11 میلیون نفری رو پوشش میده که شبها رو گرسنه میخوابند. این آمار در کنار سالی 10 میلیون تن دورریز غذا یعنی یک جای کار میلنگه.»
🔸متنی که از اهالی فضای مجازی دور نماند. کاربری در نقد آن نوشته است: «چرا در انگلیس شعار نمیدهند «اوکراینی رو رها کن، فکری به حال ما کن»؟ چرا رسانههایی مثل بیبیسی این نسخه را فقط برای ما میپیچند؟ ما باید شب و روز درباره خرجهای دفاعی و کمک به همسایههای جنگزدهمان بحث و جنجال داشته باشیم، اما استعمارگرها صنایع نظامی و امنیتیشان را توسعه بدهند؟ با خیال آسودهتر دنیا را بچاپند؟»
مراقب باش رفوزه نشی!
🔘حسین(ع) فریاد زد، برای مردم تذکر داد، به آنها تلنگر زد، اما افاقه نکرد. دستگاه تبلیغاتی دشمن کار خود را کرده بود. جایی که حسین(ع) شد خارجی، یزید میشود امیرالمؤمنین...!
🔸حسین هزینه داد، در راه حق، در راه احیای امر خدا، حسین با خدا معامله کرده بود چیزی از دست نداد اما امت رفوزه شدند...!
پیام کربلا همین است "حمایت از امام جامعه در مقابل طاغوت". اگر این اتفاق نیافتد یعنی ما هنوز درس نگرفتهایم. اگرچه صبح و شب بر حسین(ع) اشک ریخته باشیم. اگر بیدار نباشیم، دستگاه تبلیغاتی دشمن هنوز هم فعال است...
🔹ایام شهادت #شیخ_شهید است. #شیخ_فضل_الله_نوری، شاگرد خَلَف مکتب حسین بن علی(ع). مصادف شده است با ایام شهادت سالار شهیدان، الگوی شیخ در احیای امر خدا...
🔘شیخ فضل الله فریاد زد، برای مردم تذکر داد، به آنها تلنگر زد، اما افاقه نکرد. دستگاه تبلیغاتی دشمن کار خود را کرده بود. مردم با فریادهای شیخ بیدار نشدند. سر شیخ بالای دار رفت، مردم پایین چوبه دار او کف زدند...!
🔸شیخ فضل الله شاگرد مکتب امام حسین(ع) بود. کربلا هنوز تمام نشده است، فریادها باقی است، تذکرها جاری است، تلنگرها ادامه دارد...
❗️اگر هوشیار نباشیم، دستگاه تبلیغاتی دشمن هنوز هم فعال است...
🔸کارشناس سیاسی ارمنستان کارن ایگیتیان: ایران میدانند کریدور زنگزور بر ضد این کشور است.اگر باکو و ترکیه بر ایجاد آن اصرار کنند،ایران برای متوقف کردن آنها به زور متوسل میشود.
ایران شاهد تداوم همکاری باکو و اسرائیل و عدم تغییر سیاست ضدایرانی باکو است. البته مقامات باکو دیوانه نیستند که بخواهند با ایران بجنگند، ولی علیف منتظر تشدید مشکلات اقتصادی ایران و سواستفاده از ناآرامیهای داخلی احتمالی آینده در این کشور است.
🔴بیحجابی و سلامت روان اجتماع!
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔻چند روزی است که کلیپی از سخنرانی جناب دکتر خدایاریفرد، در دفاع روانشناسانه از بیحجابی در حال پخش است.
همه سخن وی این است:
«تا زمانی که کسی با چادر و روسری میآید، این خودش است و کسی که بدون چادر و بدون حجاب میآید این هم «خودش» است و این، برای سلامت روان اجتماع بیشتر به نفع جامعه است تا اینکه یک چیز دیگری از خودمان به نمایش بگذاریم.»
روح استدلال این استاد محترم این است که حکومت باید اجازه دهد مردم آنگونه که هستند در انظار عمومی ظاهر شوند و الا اگر آنها را بر غیر خواستهشان اجبار کند، نه تنها هرگز موفق نخواهد شد، سلامت روان اجتماع را نیز به خطر خواهد انداخت!
🔸در این رابطه چند سؤال از این استاد محترم میپرسم:
1⃣به چه دلیل اگر هر کس آنگونه که شخصاً دوست دارد، در انظار عمومی ظاهر شود، سلامت روان «جامعه» تأمین میشود؟ آیا اگر کسی صرفاً بر اساس خواستههای شخصی خود در جامعه ظاهر شود و هیچ احترامی برای دیگران و هنجارهای آنان قائل نباشد، اساساً جامعهای باقی میماند که شما از سلامت روان آن سخن بگویید؟
2⃣انسانها را تا کجا مجاز میدانید «همانگونه که هستند» در اجتماع ظاهر شوند؟ آیا جنابعالی به عنوان یک روانشناس، برای این خودگرایی و فردگرایی در عرصه زیست اجتماعی حد و مرزی قائل هستید؟ آیا در همه عرصهها، توصیه روانشناختی جنابعالی این است که برای تأمین سلامت روان جامعه، افراد لازم است آنگونه که هستند ظاهر شوند؟ مثلا در رانندگی، در عمل به مقررات اجتماعی، قوانین مدنی، جزایی، کیفری و امثال آنها نیز همین توصیه را دارید؟ اگر خیر، چرا؟ چه تفاوتی میان آن قوانین و هنجارها با قانون حجاب وجود دارد؟
3⃣این مبنای روانشناختی جنابعالی چه نسبتی با توصیههای اخلاقی و هنجارهای اجتماعی اسلام دارد؟
4⃣آیا اگر هر کسی همانگونه که هست و همانگونه که دوست دارد در اجتماع ظاهر شود، نظم و انضباط و حقوق اجتماعی تأمین میشود؟ اگر خواست کسی با خواست شما در تعارض بود، حق تقدم با کدامیک است؟ اگر کسی دوست داشت که به هنگام رانندگی مرتب بوق ماشین خود را آن هم با صدایی گوشخراش به صدا درآورد، آیا دیگران حق دارند که جلوی او را بگیرند یا خیر؟ آیا اگر جلوی او گرفته شود، سلامت روان او به خطر نمیافتد؟ اگر فی المثل دانشجوی شما دوست داشت با رکابی و شلوارک و قلیان در کلاس شما حاضر شود، آیا شما به او اجازه میدهید؟
5⃣آیا از منظر روانشناسی جنابعالی، انسانها هیچ وظیفهای نسبت به دیگران و نسبت به جامعه ندارند؟ فقط و فقط باید «آنگونه که هستند» ظاهر شوند؛ حتی اگر به قیمت ایجاد بیثباتی خانوادگی دیگران تمام شود؟ آیا آدمیان نسبت به هنجارهای اجتماعی هیچ مسئولیتی ندارند؟
6⃣اگر خواستههای فردی کسی، نه تنها هیچ سود و منفعتی برای جامعه نداشته باشد؛ بلکه آسیبهای جنسی و جسمی هم بر جامعه وارد کند باز هم سلامت روان اجتماع را در آن میبینید که هر کس خودش باشد؟
🔹و دهها پرسش دیگری که «این زمان بگذار تا وقت دگر.»
#علوم_انسانی
#حجاب
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میتونم بگم بهترین و قشنگ ترین مداحی بود که تا الان دیده بودم :)
#امام_حسین🖤
#محرم