فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ اخلاق مناظره بسیار زیبا از شهید بهشتی
#خط_رهبری...
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنها کسی که روحانی را با خاک یکسان کرد 😁😁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✉️ پیامی برای همه مردم ایران ✉️
منتخبی از سخنرانی دکتر جلیلی پس از ثبت نام در انتخابات ریاستجمهوری
کسانی که پنج دقیقه سخنرانی جلیلی رو موفق به شنیدن نشدن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 #درس اخـــلاق
🔻معاشرتها و دوستیهای انسان در عاقبتش مؤثر است
🔻استاد رفیعی
✅قصه دامنه دار "دلم سوخت"
🔻فرمود: دلم سوخت. این ماجرا را صرفا یک "آه پدرانه" و یک "حس عاطفی" نبینیم. ضایعه بزرگ و غم انگیز شهید جمهور را من در همین نغمه غم انگیز "دلم سوخت" می بینم. مختصری تا انتها همراه باشید؛ متن ذوقی و احساسی نیست.
1⃣یکم. روایت امام از ماجرای شهید بهشتی را ببینید؛ دیداری دارند صبح 17 شهریور سال 60. در جمع حزب جمهوری. ابتدای سخن شان اینطور است: "من فکر می کنم هرگاه ما چیزی از دست دادیم در ازایش چیزی دریافت کردیم." بعد مثال می زنند که اگر 15 خرداد نبود به اینجا نمی رسیدیم. تا میرسند به ماجرای شهادت شهید مظلوم بهشتی. آنجا می فرمایند: "وقتی بهشتی و یارانش شهید شدند ...مردم فرق کردند... ماجرا برگشت.... یک دفعه شعارها برگشت به نفع ایشان."
حرف شان این است: با شهادت ایشان، او شناخته شد. می فرمایند" "بهشتی را من بزرگ کردم.. من او را می شناختم. اما این ماجرا باعث شد مردم هم او را بشناسند."
🔻میفرمایند مظلومیت بهشتی دردناک تر از شهادتش است. این تعبیر را بگذارید کنار "دلم سوخت" . حالا با این بند برگردیم این روزها.
2⃣دوم. حکمت شهدای پرواز اردیبهشت چیست؟ نمی دانیم. اما از نوع ادبیات و رفتار رهبری انقلاب سطحی از این حکمت قابل تحلیل است. نوع مواجهه رهبری گوئی می خواهند پیامی را منتقل کنند. در همان پیام تسلیت به شکل کم سابقه ای به مظلومیت شهید اشاره می کنند: " آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد." تا سخنرانی بهشت زهرای تهران که دیگر صراحت بیشتری دارد؛ هم از گلایه های رئیس جمهور فقید از بدخواهان می گویند و هم کسری رسانه ها در توجه به خدمات رئیسی. اینجاست که می فرمایند "دلم سوخت."
🔻گوئی این تصویر از مظلومیت رسانه ای شهید برای رهبرانقلاب مساله جدی است که نمی توانند و نمی خواهند از کنارش بگذرند.
3⃣ سوم. رهبر انقلاب از مردم و تشییع کننده ها گفتند. اینکه این مردم با تشییع میلیونی، نشان دادند قدرشناسند. نشان دادند دل شان با ارزشان انقلاب اسلامی است. نشان دادند برخلاف القاهای دشمن رابطه شان با مسوولین مستحکم است.
فرمودند شهید خدمت از دل مردم جوشید. حال سوال اینست که آیا این مردم قبل از شهادت هم همین شناخت را داشتند؟ همین تصویر از خادم مظلوم وجود داشت؟ نداشتند. چرا باید چنین تصویری داشته باشند وقتی رسانه ها نمی گویند. اصلا نمی بینند که بگویند. می بینند و کتمان می کنند. می بینند و عکس آنرا می گویند. حال چرا مردم باید ببینند؟
🔻سخن نهائی اینجاست. خون شهید رسانه شد.
4⃣چهارم. خون شهید مظلوم روشنگر بود. خون شهید رسانه شد تا چشم ها باز شود. یک وقتی خدا نعمتی را می گیرد تا چشم ها بازشود. رئیسی رفت تا بودنش حس شود. نیست شد تا هستش درک شود. تصویر شفاف شهید خدمت، ثمره خون شهید است واگرنه تلاش شبانه روزی او در حیاتش دیده نشد؛ نگذاشتند دیده شود. دشمن که به ذاتش رفتار می کرد. اما دوست نیز کم گذاشت.
5⃣پنجم. سیاست ورزی را صرفا عرصه حذف رقیب دیدیم. از سیاست فقط دادزدن را شنیدم. عرصه کار رسانه را جز تهمت و افترا و هتک حیثیت ندیدیم. مسابقه فحاشی گذاشتیم .رفتارمان در مقابل رقبا، مدل مشمئز کننده دوقطبی های توهمی و اهریمن و فرشته است. مدل های استقلال-پرسپولیسی که هیچ آورده ای جز عصبیت ندارد.
🔻طبیعی است که با این ذائقه خدمات را نمی بینیم. پیشرفت را به حساب نمی آوریم . ببینیم هم به بیان آن عادت نداریم. اصلا بلند نیستیم. زبان مان در گفتن داشته ها و دارایی ها الکن است. بدتر اینکه در جنگ های حیدری و نعمتی قلب واقع می کنیم. و اینهمه در حالی است که دشمن شب و روز بر سر این مردم القاهای هرز و دروغین می ریزد.
✅لب کلام و حرف تمام است: جهاد تبیین نکنیم، بازهم هزینه می دهیم؛ حرکت انقلاب به جلو متوقف نمی شود. حرکت نیز در آگاهی مردم است. پس کم بگذاریم بازهم خون خوبان و بهترین ها این کسری را پر می کند. این سنت خداست که کفر نعمت از کفت بیرون کند.
🔻خون سدشکن است. غبارها را کنار می زند. قلب و ذهن مخاطب را توامان و پرقدرت نشان می گیرد. اما خون است. غم انگیز است؛ هنوز هم که هنوز است باورمان نیست از این فقدان.
✅حال مرثیه "دلم سوخت" را مجدد بخوانیم؛ باهم بخوانیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین خبر برای زائران امام رضا(ع)
مرحوم استاد فاطمینیا
🟢 دولت چهاردهم؛ دولت دوم رئیسی خواهد بود!
🔹قسمت اول
✍ رضا ربیعی
🔺بنظر این کمترین، در انتخابات پیشِ رو؛ شگفتانه ای از جنس شگفتانه سال ٨٨ رقم خواهد خورد.
دلیل آن نیز وجود شباهتها بین این دو انتخابات است:
1⃣ در دوره قبلی این دو انتخابات،(سالهای ٨۴ و ۱۴۰۰) دو رئیس جمهور پرتلاش با بیشترین سفرهای استانی و دیدارهای مردمی؛ بارقه های فروخفته دو دهه ای امید را در اقشار مختلف مردم؛ بالاخص اقشار و استانهای محروم زنده کردند و گره های ناگشوده مزمن را گشودند.
2⃣ روسای جمهور هر دو انتخابات پیشین؛ رویکردشان جهادی_مقاومتی بوده است.
3⃣ مشارکت مردم در انتخابات ٨٨؛ ٨۵% بود. بدرقه با شکوه مردم از شهید رئیسی در خرداد ۱۴۰٣ نیز؛ بشارت تکرار مشارکتی قریب به سال ٨٨ را می دهد.
🔺بر این اساس معتقدم که انتخابات ۱۴۰٣ به منزله دولت دوم رئیسی خواهد بود و طبعا نامزدی رای خواهد آورد که بیشترین شباهت ها را در رویکردهای حکمرانی با شهید رئیسی داشته باشد.
🔺با عطف نظر به تجربه بیش از یک دهه ای دکتر جلیلی در تشکیل دولت سایه و مشاوره های موفقیت آمیزی او به دولتهای ۱۱، ۱٢ و ۱٣ و با توجه به این که رویکرد اقتصادی او، رویکرد اقتصاد مقاومتی مبتنی بر الگوی ایرانی_اسلامی پیشرفت است؛
بنابراین از همین الآن می توان او را در قامت رئیس جمهور نهم ایران تصور کرد.
🔹سخن امروز رهبری در مرقد حضرت امام(ره)؛ مؤید همین شاخصها می باشد؛ آنجا که فرمودند:
✨"ملت ایران به یک رئیس جمهور "فعال"، "پرکار"، "آگاه" و "معتقد به مبانی انقلاب" احتیاج دارد."...
ادامه دارد
#شهیدجمهور
#شیفتگان_خدمت
عشاق بقیت الله
امروز رهبری فرمودند:
🔴 دلم برای #رئیسی سوخت!
در زمان حیات او اینها یک کلمه حاضر نبودند از این حرفها(تمجید #شهید_جمهور) را بگویند.
▪️الان هم برخی با کلید واژه #بدون_کارنامه درحال تخریب دکتر #جلیلی هستند، درحالی که می دانند خلاف واقع است.
میگویند جلیلی گروه ندارد ولی منظور این است که اهل #باندبازی نیست!
اتفاقا اینها نقطه قوت بزرگ دکترجلیلی را عیب قلمداد می کنند در حالی که عیب نیست بلکه تکرار یکی از محاسن برجسته رئیسی است و رئیس جمهور نهم؛ باید بیشترین شباهتها را با #شهیدجمهور داشته باشد همان نکته طلایی که رهبری انقلاب امروز در حرم امام(ره) بر آن تاکید فرمودند:
✨"حماسه انتخابات؛ مکمل حماسه بدرقه شهیدان است."
🔻جلیلی کارنامه کم ندارد اما مشکل شما با جلیلی کارنامه او نیست، شما با خود جلیلی مشکل دارید و دنبال بهانه اید.
#شیفتگان_خدمت
عشاق بقیت الله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹این کلیپ باید برسد به دست
کاندیدهای ریاست جمهوری
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#کیلویی_رای_نده
#لیبرالیسم
#پیشنهاد_دانلود
👆👆👆👆👆👆👆👆👆
👌👌👌👌👌👌👌👌👌
✅☑️✅☑️✅☑️✅☑️✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️رئوف بودن امام رضا علیه السلام چگونه است؟
🎙استاد عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حکایت مرد صابون فروش و فرمایش امام زمان عجل الله تعالی فرجه: رُدّوه فإنه رجلٌ صابونیّ
علامه طهرانی رحمه الله:
مردی صابون فروش بسیار اشتیاق زیارت حضرت ولیّ عصر ع را داشت و در فرج حضرت بیصبر و قرار بود، همیشه گریان و لقای آن حضرت را مشتاق بود.
روزی یکی از ابدال حضرت به نزد او رسیده گفت: بیا برویم خدمت حضرت! مرد صابون فروش با کمال اشتیاق حرکت نموده سر از پا نشناخت، او را مقداری راه برد، سپس به دریا رسیدند، از دریا او را عبور میداد، در بین دریا که قدم روی آب میگذاشت و میرفت باران سختی درگرفت.
مرد صابونی یادش آمد که صابونهائی را که پخته است و روی بام خانۀ خود پهن نموده هم اکنون همه آنها لِه شده و آب میشود و از ناودان پائین میریزد، به مجرّد این خیال پایش در آب فرورفت و نزدیک بود غرق گردد! آن شخص مصاحب فرمود: توجه به خدا داشته باش و از حضرت استمداد کن و فکر صابون را از کلّهات بیرون ببر! همینکه متوجه خدا شد دوباره روی آب قرار گرفت و مشغول حرکت شدند تا آنکه از دریا عبور نموده خدمت حضرت رسیدند؛ همینکه آن مصاحب که از ابدال بود خواست رخصت دخول و تشرّف برای رفیق خود بگیرد حضرت فرمودند:
رُدّوه فإنه رجلٌ صابونیٌّ!(یعنی او را باز گردانید او مردی است که فکر صابون است).
📚 مطلع انوار ج۱، ص۱۱۹.
چرا سعید جلیلی اصلح است؟
1. به گفته دوست و دشمن، هیج نقطه خاکستری در زندگی شخصی اش وجود ندارد. سالم، صادق، پاکدست، ساده زیست، دلسوز و با اخلاص است. با اینکه سالها در ساختار قدرت مسئولیت داشته اما کوچکترین نقطه ضعف اقتصادی یا اخلاقی ندارد. خانواده اش نیز هیچ حاشیه اقتصادی و... ندارند و هیچگاه از ایران مهاجرت نکردند. حتی بعضی از مخالفانش هم وقتی می خواهند بگویند به او رای نمی دهند، می گویند «قبول داریم آدم خوب و سالمی است»
2. چون سالها دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده، بر مسایل کلان و ملی مسلط است. او سالها مسئول نهادی بوده که دائم با رییس جمهور، رییس مجلس، رییس قوه قضاییه، ستاد کل نیروهای مسلح، بیت رهبری، بسیاری از وزراتخانه ها و... جلسه داشته و نقاط ضعف و قوت دستگاه های مختلف و حتی بسیاری از مسئولان ارشد کشور را خوب می شناسد و سالها با آنها تعامل و همکاری داشته است.
3. خیلی از کسانی که با جلیلی از نزدیک کار کرده اند شهادت میدهند که «قدرت تصمیم گیری» بالایی دارد. یعنی در بزنگاه های حساس می تواند درست ترین تصمیم را بگیرد و مدیر جسوری است. مثلا؛ وقتی قرار بود هواپیمای حامل ریگی به زمین فرود بیاید، بدون اطلاع برخی دستگاه های امنیتی او در چند دقیقه باید این تصمیم را ابلاغ می کرد یا از این تصمیم منصرف می شد. اما بهترین تصمیم را گرفت و پشت نیروهای امنیتی کف میدان ایستاد تا آن اتفاق معجزه آسا رقم بخورد.
4. منظومه فکری قوی و مشخص دارد و به همین خاطر هیچ تناقضی در گفتار و رفتارش نیست. به شدت اهل مطالعه، تعمق فکری و دارای ذهن چارچوب دار است. نگاه تمدنی و کلان به مسایل دارد و هرکس از راه رسید نمیتواند با نیم ساعت سخنرانی، او را دچار تذبذب کند.
5. در عرصه سیاست اهل خیالپردازی و توهم نیست، واقع گراست و و دنیا و جهان غرب را به خوبی میشناسند. هرآنچه سال 92 و 93 و 94 در حوزه سیاست خارجی گفت، درست از آب درآمد و تبدیل به تجربه برای ملت ایران شد. از همان اول گفت نباید با خوش بینی به دشمن امتیاز داد چون وقتی خرشان از پل بگذرد به هیچ کدام از تعهدات شان عمل نمی کنند، حرفش را گوش ندادند و به او خندیدند اما بعدا واو به واو حرفهایش درست از آب درآمد. به خاطر سالها تجربه در عرصه دیپلماسی، در شرایط فعلی منطقه و جهان ضرورت حضورش در راس دولت بسیار ضروری تر از قبل است.
6. با برنامه ترین کاندیدای انتخابات است و بیش از ده سال است که در حوزه های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، آموزشی و... ریز ترین برنامه های قابل اجرا را تهیه کرده. برای رسیدن به راه حل خیلی از مشکلات، کل ایران را از نزدیک دیده و تا دورافتاده ترین روستاها را نیز سر زده است. برنامه هایش فقط روی کاغذ نیست بلکه پشتوانه اش سالها تجربه عملیاتی است.
7. اولویت های کشور را به خوبی می شناسد و اهل اداره کشور با روزمرگی و دهن بینی نیست. دقیقا میداند که در هر موضوعی باید کدام وزارتخانه چه کاری انجام دهد و کشور را با آزمون و خطا و هدر دادن زمان اداره نخواهد کرد.
8. بسیار پرکار است و علیرغم مجروحیت جنگی از دوره دفاع مقدس (پای راست) بسیار پر سفر، فعال و پیگیر است. بارها شاهد بودم که قبل از روشن شدن هوا جلسات کاری اش شروع می شد و تنها چند ساعت مانده به اذان صبح به خانه بر میگشت.
9. تعاملش با گروه های سیاسی و فکری مختلف نه بر اساس پیش فرض ها و جناح بازی بلکه براساس فکر و تخصص آنهاست. اصلاحطلبان مختلفی را می شناسم که با وجود اختلاف سیاسی با او، همیشه میگویند شخصیت جلیلی با بقیه سیاستمداران متفاوت است و حتی خانم دکتر خوش خلق را فراموش نمی کنم که با وجود گرایشهای سیاسی اصلاح طلبانه ای که داشت، بعد از آشنایی و همکاری با جلیلی، می گفت این مرد نگاه من را نسبت به خیلی از سیاستمداران عوض کرد. او به عنوان یک رییس جمهور میتواند خیلی از شکافهای سیاسی و اجتماعی بیهوده را کم کند.
10. بسیار دوراندیش و عقلانی است. اهل هوچی گری و نمایش و شلوغ کاری نیست. صبور است و هیجانی تصمیم نمیگیرد و اگر روزی رییس جمهور شود، پیشرفت ایران تا 20 سال آینده تضمین است. جلیلی رییس جمهوری خواهد بود که نه فقط رای دهندگان به او بلکه نسل های بعدی نیز به او و اقداماتش افتخار خواهند کرد.
✍️ امیر حسین ثابتی
🍃🌸 دعای فرج را بخوانیم به نیت چهارده نور الهی (علیهم السلام)، شهدا و امام شهدا و مومنین عزیز
ان شاء الله خداوند متعال امر فرج را تسریع فرموده و ما را از یاران و سربازان حضرت مهدی(عج) قرار دهد. 🤲
🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
🌷 #شهید_سعید_آبیار
🌷 #شهید_نورالله_نوری(فاطمیون)
تاریخ شهادت: ۱۴۰۳/۰۳/۱۴ - حمله رژیم صهیونسیتی - سوریه ، حلب
🌺 هدیه به روح مطهر شهدای خوشنام عزیز و دیگر شهدای حمله اخیر رژیم صهیونیستی و نابودی هرچه سریع تر رژیم غاصب اسرائیل و منابع شیطنت و شرارت در جهان صلوات
🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
#انتشار_اش_با_شما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️کلیپ بسیار دیدنی اسفبار از تصویب ۲۰ دقیقه ای برجام. توسط الی روحانیجانی خائن❗️
حسین شریعتمداری:
🔰 کارِ کارستان امام(ره) این بود که اسلام را بر کرسی حاکمیت نشاند/ در مصادیق موجودِ انتخابات مثل آقای رئیسی فعلاً نمیبینیم، اما با شاخصها باید یک نفر را انتخاب کرد که بیشتر حائز شرایط است
🎙حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان در همایش " خادم جمهور از منظر شاگرد شایسته امام (ره) " :
🔸رژیم شاهنشاهی هرجا که نام خمینی را میدید به شدت برخورد میکرد. در حالی که سران مارکسیست را آزاد کرده بود و آنها مسئولیت های اساسی در نهادهای فرهنگی کشور داشتند. یعنی رژیم فهمیده بود که خطری که تهدیدش میکند از ناحیه اسلام است.
🔸کار کارستان امام (ره) این بود که اسلام ناب را غبارزدایی کرد و عرضه کرد. اینکه به امام لقب احیاگر اسلام ناب محمدی (ص) را داده اند لقب شایسته ای است.
🔸امام(ره) اگر اسلام را بر کرسی حاکمیت نمینشاند، هیچ اتفاقی نمی افتاد. چون اسلام ناب قبلا بود، ولی در کتاب ها.
🔸همه مسائل ما از همینجا شروع شد، چون اسلام ظلم ستیز است. نسخه حکومتی اسلام ظلم ستیز است. لذا نظام سلطه در برابر شما قد علم میکند. چون وجود ما و نظام سلطه تهدید ماهیتی برای یکدیگر هستند. بحث اینکه شما فلان جا آن حرف را زدید و ... نیست. آمریکا با ما از ابتدای حرکت درگیر شد.
🔸امام(ره) مصاحبهای با نشریه تایم داشتند. حدود پنجاه سال پیش، فرمودند که ما سازمان مللی که حامی ستمگران باشد نمیخواهیم. این نشریه بعد از مصاحبه با امام، با نوعی تمسخر نوشت که یک پیرمرد هشتادساله میخواهد حکومتی تشکیل دهد که نظامهای کنونی جهانی را تغییر دهد! کاش نویسنده آن گزارش اکنون باشد و ببیند که چه اتفاقاتی افتاده است.
🔸شرایط کنونی ما خطیر است ولی خطرناک نیست. ما از این رخدادها زیاد داشته ایم. کسی باور نمیکرد که شاهد چنین برانگیختگی عظیمی در اروپا و آمریکا باشیم.
🔸در انتخابات ما معیارهای رهبر انقلاب را داریم. در مصادیق موجود مثل آقای رئیسی فعلا نمیبینیم. اما به هر حال با شاخصها باید یک نفر را انتخاب کرد که بیشتر حائز شرایط است.
🔸نفوذی ها دو دسته اند. برخی برای ترور و امثالهم نفوذ میکنند، اینها تا آخر ظاهر حزب اللهی دارند، اما کسانی که برای تغییر ساختار نفوذ میکنند، مجبورند مواضعشان را بیان کنند. لذا میتوان آنها را شناخت.
🔸برخی هستند که تابلوی خودی دارند ولی هویت خودی ندارند، یک نشانه این است که از موضوعات نتیجه غلط میگیرند، مثلا میگویند ما با مذاکرات تحریم ها را برداشتیم، در حالی که تحریم ها دوبرابر شد!
حجتالاسلام و المسلمین مصباح:
🔰 اصلی ترین مبانی انقلاب اسلامی ولی فقیه است/ رئیس جمهوری در نظام اسلامی می تواند موفق باشد که سرباز ولی فقیه باشد/ افرادی که با رنگ و لعاب خدمت آمدهاند بعضاً همانهایی هستند که خود را برای هجمه به دوره ریاست جمهوری شهید رئیسی آماده میکردند
حجتالاسلام مجتبی مصباح در همایش شهید جمهور:
🔸یکی از ویژگی هایی که حضرت آقا برای حضرت امام می فرمودند این بود که ایشان در اوج غیرت دینی بود اما همراه با عقلانیت؛ میفرمودند آقای مصباح هم همینطور بود؛ آنجایی که باید داد زد، داد میزد، آن جایی که باید سکوت کرد، سکوت میکرد، آنجایی که باید درگوشی تذکر داد، تذکر داد و آنجایی که باید حمایت کرد حمایت کرد.
🔸️از جمله چیز هایی که موجب سوختن دل رهبرمان شد که فرمودند، این بود که در حق شهید رئیسی زیاد اجحاف شد. این روحیه اگر در ما باشد که اگر کسی رئیس جمهور شد، هر جا خللی در هر منطقه ای در کشور باشد، او مسئول است، نه ما؛ این توقع از دیگران خیلی روحیه بدی است. این که هیچ وقت از خودمان نپرسیم که آیا ما میتوانستیم کمکی بکنیم؟ مکررا گفته می شود ایشان سخت کوش بود و شب و روز نداشت. خب ما چه کردیم؟ چرا او شب و روز نداشته باشد و ما داشته باشیم؟ ما چه کردیم؟ مراقب این حالت باشیم تا مبتلا به کفران نعمت نشویم و به خاطر این کفران نعمت از این نعمتها محروم نشویم.
🔸️گاهی دیده می شود که دوستان خودمان [برای انتخاب اصلح بعد از شهید رئیسی] دچار یک تزلزل و تذبذب فکری می شوند. اولا توجه داشته باشید که نظام جمهوری اسلامی تحت رهبریهای ولی فقیه بن بستی ندارد. این که حضرت آقا(حفظه الله) هم اشاره فرمودند که با از دست رفتن این نعمت بزرگ تزلزلی در ارکان سیاسی کشور اتفاق نیافتد با این که برای مردم بسیار مصیبت سنگینی بود، یکی از دلایل استحکام حاکمیت بعد از شهادت شهید رئیسی این بود که مردم می دانستند این کشور ناخدا دارد. حکومتی که مبتنی بر ولایت است هیچ وقت متکی به افراد و اشخاص نیست.
🔸️بعد از ولی فقیه برای اداره کشور، مسئولینی باید باشند که در واقع کمک به ولی امر هستند برای اداره جامعه. در راس قوه مجریه، مقننه، قضائیه و همین طور تا مراتب پایین تر. در صورتی نظام ما یک نظام پیشرو، پر تلاش، آبرومند و سربلند نزد همه ملت های دنیا خواهد بود که به همین ترتیب افرادی که بعد از ولی فقیه قرار می گیرند بیشترین شباهت را به ولی فقیه داشته باشند همچنان که درباره ولی فقیه گفتیم که باید بیشترین شباهت را به معصوم داشته باشد.
🔸️موردی که رهبر انقلاب به عنوان معیار رئیس جمهور اصلح، تاکید کردند، آشنایی با مبانی انقلاب اسلامی است. از اصلی ترین مبانی انقلاب اسلامی خود ولی فقیه است. از مهمترین ویژگی های شهید رئیسی ولایت مداری ایشان بود. رئیس جمهوری در نظام اسلامی می تواند موفق باشد که سرباز ولی فقیه باشد. اگر کشور در این سه سال پیشرفت های قابل ملاحظه ای کرد، اگر از یک بحران جدی به لحاظ اقتصادی نجات پیدا کردیم، اگر به لحاظ سیاسی به این عزت بین المللی دست پیدا کرده ایم، اینها همه در سایه این بود که شهید عزیز در مسیری که ولی فقیه تعیین کرده بودند حرکت کرد. موفقیت های ما به این است که پیرو ولی فقیه باشیم. این پیروی از ولایت فقیه در این انتخابات معنایش این است که مسئولی انتخاب کنیم که پیرو ولی فقیه باشد.
🔸️اگر هر کسی هر قدر تخصص سابقه کار داشته باشد اما نظر خودش را بر نظر ولی فقیه ترجیح بدهد، یعنی جایی که تشخیصش مقابل ولی فقیه باشد و نظر خودش را ترجیح دهد این اول بدبختی ما است. بنابر این باید مراقب باشیم که چه کسی می آید. ما برای ولی فقیه سربازیم همهمان در همه رده ها. رئیس جمهور هم باید سرباز ولی فقیه باشد نه صاحب نظر برابر ولی فقیه.
🔸️در سایه ویژگی ولایتمداری، البته ویژگیهای دیگری هم برای رئیس جمهور اصلح لازم هست که آنها هم سرجای خودشان اهمیت دارند. یکی از مهمترین ویژگیها همین خدمتگزار بودن است. کسانی که روحیه اشرافی گری دارند، روحیه آقا مَنِشی نسبت به مردم دارند، اینها اصلا تناسبی با حاکمیت نظام جمهوری اسلامی ندارند.
🔸️توجه کنید افرادی که با رنگ و لعاب خدمت به مردم آمده اند بعضا همان هایی هستند که اگر شهید رئیسی از دنیا نرفته بود، داشتند آماده میشدند تا با هجمه به دوره ریاست جمهوری شهید رئیسی برای انتخابات ۱۴۰۴ بیایند، حالا دیده اند آن راه نمی شود، با رنگ و لعاب خدمت به مردم آمده اند. مراقب باشیم، سابقه افراد را ببینیم و دیگران را بدون تخریب و حاشیه آگاه کنیم.
بسم الله الرحمن الرحیم
پرونده ویژه
مرتجعان سیاسی و سیاستهای تاریخگذشته
ص١از٣
«تاریخ»، معلم خوبی است به شرط آنکه ما هم شاگرد خوبی برای آن باشیم و از درسهایش عبرت بگیریم. در غیر این صورت «تاریخ» تنها رویدادهایی بعضا مشابه است که در گذر زمان به شکلی متناوب و کسالتبار تکرار میشود. این روزها که تنور انتخابات ریاست جمهوری داغ است ما هم میخواهیم از انتخابات ریاست جمهوری صحبت کنیم اما در سال ۱۳۹۲.
7 ژوئن 2013 (17 خرداد 1392) مناظرات انتخاباتی نامزدهای ریاستجمهوری ایران در ساختمان شیشهای رسانه ملی؛ بینندگان ویژهای فرسنگها آن طرفتر در واشنگتن داشت. «هیلاری کلینتون»، وزیر خارجه وقت آمریکا یکی از این بینندگان بود که علیرغم اختلاف زمانی بسیار میان تهران و واشنگتن نهتنها به تماشای این برنامه نشست بلکه روز بعد، متن کامل گزارش آن مناظره را در دفتر کارش مرور کرد.
مناظره 7 ژوئن 2013 (17 خرداد 1392) یک خصوصیت قابل توجه برای مقامات آمریکایی داشت و آن اینکه برای اولین بار سیاست کلان جمهوری اسلامی در حوزه هستهای میان چهرههای برجسته سیاسی و صاحب نفوذ ایران در مقابل چشم میلیونها بیننده مورد مناقشه اساسی قرار میگرفت. نقدهای بیرحمانه نامزدهای مخالف، تقریبا یک درونمایه مشترک داشت که «مقاومت مقامات وقت ایران در برابر زیادهخواهیهای طرف غربی را سرزنش میکرد.» یکی از جملات مورد توجه آن برنامه از نظر
«هیلاری کلینتون» صحبتهای «حسن روحانی» بود؛ آنجا که گفت: «همه مشکلات ما از همین[مقاومت] ناشی میشود. خوب است که سانتریفیوژهای ما بچرخد، اما به شرط آنکه چرخ زندگی و معاش مردم هم بچرخد.» این شاید اولین نشانهها از سیاست خسارتبار دولت آقای روحانی در شرطیسازی اقتصاد کشور بود.
آقای روحانی در یک خطای راهبردی نهتنها سفره میلیونها ایرانی را روی میز مذاکرات پهن کرد بلکه در خطایی سهمگینتر با بالا بردن پرچم سفید و عقبگرد عجولانه از سیاستهای هستهای، این پیام را به طرفهای آمریکایی مخابره کرد که «تحریم»، «ابزاری کارآمد» در دست آنهاست. ناگفته پیداست هیچ ژنرالی جنگافزار کارآمدش را کنار نمیگذارد و بنابر این افزایش چند برابری تحریمها در دولت آقای روحانی کاملا طبیعی و قابل انتظار بود.
صحبتهای آقای روحانی در تبلیغات انتخاباتیاش کاری کرده بود که وقتی محمدجواد ظریف و عباس عراقچی در اولین جلسات مذاکراتشان با 5+1 از عدم تأثیر تحریمها بر ایران میگفتند، هیچکس در تیم مذاکرهکنندگان غربی حرف آنها را جدی نمیگرفت. «وندی شرمن» معاون سیاسی وقت وزیر خارجه آمریکا و یکی از مذاکرهکنندگان ارشد آمریکایی درباره اولین جلسات مذاکراتی با دیپلماتهای آقای روحانی مینویسد: «[تیم مذاکرهکننده ایران] مدعی شدند که تحریمها به آنها آسیبی نرسانده است. این ادعای پوچی بود، ولی برای حفظ غرورشان ضروری بود.»
اظهارات و اقدامات نسنجیده آقای روحانی و دولتمردانش حین تبلیغات انتخاباتی و در اولین هفتههای پس از پیروزی در انتخابات تا جایی بود که تنها دو ماه پس از آغاز کارشان، در 12 مهر 1392 تحلیلگر رادیو دولتی فرانسه را به چنین تصوری از ایران رساند: «ارزیابی غرب از وضعیت کنونی جمهوری اسلامی، تعامل با فروشنده بدهکار و مشتاقی است که در نتیجه افزایش تعهدات مالی، خود را ناگزیر از فروش حقوق ملی میبیند. بر پایه این جمعبندی، صبوری خریدار، وضعیت فروشنده را دشوارتر و قیمت فروش را کمتر خواهد کرد.»
یکی از عبرتهای انتخابات 1392 این بود که جای نقد و بررسی سیاستهای کلان جمهوری اسلامی در فضای عمومی، میان تبلیغات نامزدهای انتخاباتی و مقابل چشم میلیونها ناظر داخلی و خارجی نیست! این سیاستها میتواند قابل تغییر، نقد و بهینهسازی باشد اما صرفا در جلسات تخصصی، با حضور کارشناسان و با رویکردی ملی و فراجناحی میشود آنها را بازنگری و تغییرات احتمالی را توسط نهادهای بالادستی در سیاستگذاریها اعمال کرد. حالا در انتخابات ریاستجمهوری 1403 ما در موقعیتی مشابه قرار داریم. برخی نامزدهای انتخاباتی سیاستهای کلان در حوزه روابط خارجی را دستمایه تبلیغات انتخاباتی خود کردهاند؛ آیا ما از تجربه تلخ انتخابات 1392 درس گرفتهایم؟ اکتبر 2020 وقتی اولین مناظره انتخابات ریاستجمهوری آمریکا میان ترامپ و بایدن به مشاجرهای برای زیر سؤال بردن سیاستها و موقعیت آمریکا تبدیل شد؛ نهادهای تصمیمساز آمریکایی مناظره دوم را لغو و سومین مناظره انتخاباتی را نیز با محدودیت در موضوعات مورد بحث برگزار کردند.
کشاندن «مسئله تحریمها و مشروط کردن پیشرفت کشور به رفع آن» در تبلیغات انتخاباتی نامزدها از همین منظر خطاست. حتی اگر نامزد مورد نظر عمیقا به چنین گزارهای باور داشته باشد؛ با ایجاد کارزار تبلیغات انتخاباتیاش حول آن، هزینه رفع تحریمها را برای ایران در مذاکرات احتمالی بالا برده است.
ادامه دارد
ص٢از٣
اما فراتر از این، نامزدی که «گشایش اقتصادی» را به «حل مسئله تحریم» گره میزند، ذهن و تحلیلی مرتجعانه دارد که میتواند کفایت سیاسیاش را زیر سؤال ببرد. او با طرح این «روش منسوخ» و «تکراری» نشان میدهد افق و ارتفاع دیدش کوتاه و با معادلات امروز جهان و نظم نوظهور آن بیگانه است.
شاید تا سه یا چهار سال پیش «دور زدن تحریمها» عبارتی هزینهساز در ادبیات سیاسی و اقتصادی ایران بود که منجر به متلکهای جریان غربگرا میشد اما امروز شمار قابل توجهی از کشورها و دولتها با حجم بالایی از داد و ستد، مشغول «دور زدن تحریمها»ی آمریکا و متحدانش هستند. به بیان بهتر ما دیگر با «دور زدن تحریمها» مواجه نیستیم بلکه با شبکهای از تعاملات تجاری مستقل از سازوکارهای آمریکایی مواجهیم که در حال شکل دادن به یک اقتصاد در سایه هستند. آمریکا با بهکارگیری بیرویه «ابزار تحریم» و سوءاستفاده از «دلار» و نظامات اقتصادی مبتنی بر آن به عنوان اسلحه جنگهای تجاریاش علیه رقیبان، ناخواسته اصلیترین عامل ایجاد این اقتصاد سایه در جهان است. 30 می2024 (10 خرداد 1403) روزنامه آمریکایی والاستریت ژورنال در همین زمینه نوشت: «اکنون بلوک کشورهای تحریم شده در مجموع از مزیت مقیاسی که بتواند از آنها در برابر جنگ اقتصادی واشنگتن محافظت کند، برخوردار شدهاند و در حال تجارت با یکدیگر در تمام زمینهها از پهپاد و موشک گرفته تا طلا و نفت هستند.»
سیاستهای واشنگتن به نحوی بلوک کشورهای تحریم شده را با یکدیگر همسو کرده که اکنون شاید بتوان گفت آنها مشغول پایهگذاری زیرساختی اقتصادی برای نظم آینده جهان بدون محوریت آمریکا هستند. در چنین شرایطی «مسئله تحریم» دیگر موضوعیت ندارد و نامزدی که به جای تقویت و گسترش این زیرساخت اقتصادی نوپا در جهان به فکر ایده تاریخ گذشته و شکستخورده «رفع تحریم با مذاکره» و وزندهی به ساز و کارهای تجاری آمریکا محور باشد؛ در صورت پیروزی با تضعیف جایگاه ایران در نظم نوظهور بینالمللی، خسارتی جبرانناپذیر به کشور خواهد زد.
تجربه موفق دولت شهید آیتالله رئیسی اکنون پیش چشمان ماست. در حالی که دولتمردان قبل با طلسم نحس برجام، کشور را متوقف کرده بودند؛ دولت سیزدهم به ریاست سید ابراهیم رئیسی توانست کلیشههای ایجاد شده توسط آن دولت را بشکند. از نظر آنها بدون مذاکرات و توافق با آمریکا فروش نفت امکانپذیر نبود. بیژن زنگنه، وزیر وقت نفت 28 خرداد 1398 گفت: «هیچ نفتی نمیتوانیم بفروشیم، حتی اگر بفروشیم، پولش را نمیتوانیم بیاوریم.» حدود یک سال بعد محمدباقر نوبخت، معاون رئیسجمهور وقت و رئیس سازمان برنامه و بودجه همین ادعا را با بیانی دیگر تکرار کرد: «این بیانصافها و دژخیمان حتی برای غذا و دارو اجازه فروش یک قطره نفت را نمیدهند و اگر هم به فروش میرسد، امکان تبادل مالی نباشد.» اما دولت سیزدهم بدون توافق با آمریکا توانست رکوردهای تازهای در فروش و تولید نفت به ثبت برساند. 18آوریل 2024 (30 فروردین 1403) روزنامه آمریکایی فایننشال تایمز
در گزارشی اعلام کرد که ایران با شکستن رکورد 6 سال گذشته روزانه بیش از
یکمیلیون و پانصد هزار بشکه نفت صادر میکند که درآمدی بیش از 36 میلیارد دلار در سال را برای کشور رقم زده است. تولید نفت ایران نیز در دولت سیزدهم با جهشی فوقالعاده به 3.6 میلیون بشکه در روز رسید.
ادامه دارد
ص٣از٣
آقای روحانی در دوران ریاستجمهوری خود ارتباط با همسایگان و دیگر کشورها و عقد قراردادهای تجاری با آنها را نیز بدون توافق با آمریکا و کشورهای غربی ممکن نمیدانست. فاجعه سیاست خارجی در دولتهای موسوم به تدبیر و امید(!) تا حدی بود که در تقویم 8 ساله دولتهای یازدهم و دوازدهم تنها یک سفر به عراق توسط رئیسجمهور ثبت شد، رئیسجمهور یک بار به عمان رفت، آقای روحانی هیچ سفری به کشورهای حاشیه خلیج فارس نداشت. او هیچ سفر دوجانبهای به تاجیکستان و قرقیزستان و پاکستان نداشت. رؤسای جمهور ترکمنستان و قزاقستان تنها یک بار در دولت اول آقای روحانی به ایران آمدند و طی سالهای پس از آن دیگر به ایران دعوت نشدند؛ اتفاقی که برای رؤسایجمهور ونزوئلا و نیکاراگوئه هم رخ داد. سفر رئیسجمهور چین و هیئت عالیرتبه همراهش به تهران با برخورد سرد دولتمردان تدبیر به یک ناامیدی محض تبدیل شد و در مجموع کار به جایی رسید که حتی حامیان آقای روحانی همزبان به انتقاد گشودند: «ما تعارف نداریم در دولت روحانی، بدترین سطح روابط را با کشورهای منطقه و همسایه داشتیم که در دولت احمدینژاد نداشتیم. این یک واقعیت است.»
در مقایسه اما آیتالله رئیسی تنها در 8 ماه ابتدای دوران ریاستجمهوریاش به روسیه، قطر و عمان سفر کرد؛ روسای جمهور ونزوئلا، ترکمنستان و قزاقستان را پس از حدود 6 سال و رئیسجمهور تاجیکستان را پس از 9 سال در ایران پذیرا شد و با حضور هیئتهای عالیرتبه کشورهایی دیگر مانند پاکستان و ارمنستان در تهران نشان داد آنطور که وعده داده بود گسترش روابط با دوستان و همسایگان یکی از اولویتهای اصلی سیاست خارجی دولت سیزدهم است. آقای رئیسی در عمر سه ساله دولت خود در ادامه به چین، سوریه، اندونزی، ونزوئلا، نیکاراگوئه، کوبا، کنیا، اوگاندا، زیمبابوه، آفریقای جنوبی، عربستان، ترکیه، الجزایر، پاکستان و سریلانکا نیز سفر کرد و ارتباط ایران را با این کشورها تقویت و بعضا احیا کرد. روابط معناداری که منجر به تفاهمنامهها و قرادادهای دوجانبه و چندجانبه و در نتیجه تابآوری اقتصاد ایران در برابر فشارهای اقتصادی غرب و خنثیسازی تحریمها میشد.
فهرست بلند موفقیتهای دولت کوتاه سیزدهم سندی گویاست که ثابت میکند مسیر پیشرفت و توسعه ایران بدون توجه به تحریمها و با فرض دائمی بودن آنها بسیار دستیافتنی و واقعبینانهتر از مسیری است که در آن چشم به دستان غرب دوختهاند و به میز مذاکرات و توافق با آمریکا امید بستهاند. کسانی که در انتخابات ریاست جمهوری پیشرو به دنبال اولویت دادن به مسئله تحریمها برای گشایش اقتصادی هستند سالهاست که از تحولات روز ایران و جهان عقب ماندهاند.
سید محمدعماد اعرابی
چرا سعید جلیلی اصلح است؟
1. به گفته دوست و دشمن، هیچ نقطه خاکستری در زندگی شخصی اش وجود ندارد. سالم، صادق، پاکدست، ساده زیست، دلسوز و با اخلاص است. با اینکه سالها در ساختار قدرت مسئولیت داشته اما کوچکترین نقطه ضعف اقتصادی یا اخلاقی ندارد. خانواده اش نیز هیچ حاشیه اقتصادی و... ندارند و هیچگاه از ایران مهاجرت نکردند. حتی بعضی از مخالفانش هم وقتی می خواهند بگویند به او رای نمی دهند، می گویند «قبول داریم آدم خوب و سالمی است»
2. چون سالها دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده، بر مسایل کلان و ملی مسلط است. او سالها مسئول نهادی بوده که دائم با رییس جمهور، رییس مجلس، رییس قوه قضاییه، ستاد کل نیروهای مسلح، بیت رهبری، بسیاری از وزراتخانه ها و... جلسه داشته و نقاط ضعف و قوت دستگاه های مختلف و حتی بسیاری از مسئولان ارشد کشور را خوب می شناسد و سالها با آنها تعامل و همکاری داشته است.
3. خیلی از کسانی که با جلیلی از نزدیک کار کرده اند شهادت میدهند که «قدرت تصمیم گیری» بالایی دارد. یعنی در بزنگاه های حساس می تواند درست ترین تصمیم را بگیرد و مدیر جسوری است. مثلا؛ وقتی قرار بود هواپیمای حامل ریگی به زمین فرود بیاید، بدون اطلاع برخی دستگاه های امنیتی او در چند دقیقه باید این تصمیم را ابلاغ می کرد یا از این تصمیم منصرف می شد. اما بهترین تصمیم را گرفت و پشت نیروهای امنیتی کف میدان ایستاد تا آن اتفاق معجزه آسا رقم بخورد.
4. منظومه فکری قوی و مشخص دارد و به همین خاطر هیچ تناقضی در گفتار و رفتارش نیست. به شدت اهل مطالعه، تعمق فکری و دارای ذهن چارچوب دار است. نگاه تمدنی و کلان به مسایل دارد و هرکس از راه رسید نمیتواند با نیم ساعت سخنرانی، او را دچار تذبذب کند.
5. در عرصه سیاست اهل خیالپردازی و توهم نیست، واقع گراست و و دنیا و جهان غرب را به خوبی میشناسند. هرآنچه سال 92 و 93 و 94 در حوزه سیاست خارجی گفت، درست از آب درآمد و تبدیل به تجربه برای ملت ایران شد. از همان اول گفت نباید با خوش بینی به دشمن امتیاز داد چون وقتی خرشان از پل بگذرد به هیچ کدام از تعهدات شان عمل نمی کنند، حرفش را گوش ندادند و به او خندیدند اما بعدا واو به واو حرفهایش درست از آب درآمد. به خاطر سالها تجربه در عرصه دیپلماسی، در شرایط فعلی منطقه و جهان ضرورت حضورش در راس دولت بسیار ضروری تر از قبل است.
6. با برنامه ترین کاندیدای انتخابات است و بیش از ده سال است که در حوزه های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، آموزشی و... ریز ترین برنامه های قابل اجرا را تهیه کرده. برای رسیدن به راه حل خیلی از مشکلات، کل ایران را از نزدیک دیده و تا دورافتاده ترین روستاها را نیز سر زده است. برنامه هایش فقط روی کاغذ نیست بلکه پشتوانه اش سالها تجربه عملیاتی است.
7. اولویت های کشور را به خوبی می شناسد و اهل اداره کشور با روزمرگی و دهن بینی نیست. دقیقا میداند که در هر موضوعی باید کدام وزارتخانه چه کاری انجام دهد و کشور را با آزمون و خطا و هدر دادن زمان اداره نخواهد کرد.
8. بسیار پرکار است و علیرغم مجروحیت جنگی از دوره دفاع مقدس (پای راست) بسیار پر سفر، فعال و پیگیر است. بارها شاهد بودم که قبل از روشن شدن هوا جلسات کاری اش شروع می شد و تنها چند ساعت مانده به اذان صبح به خانه بر میگشت.
9. تعاملش با گروه های سیاسی و فکری مختلف نه بر اساس پیش فرض ها و جناح بازی بلکه براساس فکر و تخصص آنهاست. اصلاحطلبان مختلفی را می شناسم که با وجود اختلاف سیاسی با او، همیشه میگویند شخصیت جلیلی با بقیه سیاستمداران متفاوت است و حتی خانم دکتر خوش خلق را فراموش نمی کنم که با وجود گرایشهای سیاسی اصلاح طلبانه ای که داشت، بعد از آشنایی و همکاری با جلیلی، می گفت این مرد نگاه من را نسبت به خیلی از سیاستمداران عوض کرد. او به عنوان یک رییس جمهور میتواند خیلی از شکافهای سیاسی و اجتماعی بیهوده را کم کند.
10. بسیار دوراندیش و عقلانی است. اهل هوچی گری و نمایش و شلوغ کاری نیست. صبور است و هیجانی تصمیم نمیگیرد و اگر روزی رییس جمهور شود، پیشرفت ایران تا 20 سال آینده تضمین است. جلیلی رییس جمهوری خواهد بود که نه فقط رای دهندگان به او بلکه نسل های بعدی نیز به او و اقداماتش افتخار خواهند کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #استاد_شجاعی
بزرگترین ارثیهی امام صادق علیهالسلام برای ما .....
دعای ندبه در واقع، وصیت امام صادق علیه السلام به ما برای خارج کردن امام زمان ارواحنافداه از غیبت است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونی لحظه مرگ با خودمون چی میگیم؟!😢
🔻کانال مرگ و رستاخیز🔻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️🤍💚☝️✨بیاد امواتمان و همه شهدای اسلام مخصوصآ شهدای جنگ تحمیلی و مدافعان حرم وامنیت و شهدای مظلوم فلسطین ✨😭😭😭
✨دسته گلی به زیبایی حمد وسوره نثارشان میکنیم..
تاخوشحال شوند و در حق ما دعا کنند.
🍃روحشان شاد یادشون گرامي باد🍃
التماس دعا
با ذکر ۵صلوات برمحمدوآل محمد وعجل فرجهم 🌺🌺🌺🌺🌺✌️
#ثواب حمایت و انتشارش با شما یا
🌹🍃🌹🍃🌹🍃
🌍🌴🇮🇷✌️🇮🇶🇵🇸🇱🇧✌️🇳🇱🌴🌍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🪐 یه کسی خواب دید ارواح مومنین دارن تند می رن سمت بهشت
اما یک نفر آخر همه داره می لنگه!
بهش گفت علت چیه⁉️..
#آیتاللهمجتهدی
#اَللّهُمَّاغفِرلِلمُومِنینَوَالمُومِنَاتِ
_________________________________
🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خدا وکیلی اینا کجا بودن، ما کجاییم؟!