♦️در دهه فجر بر سر در هر خانه ای پرچم جمهوری اسلامی بزنید
@AkhbareFori
🇮🇷
📝 صدای شکستن گردوها!
❄️🌹❄️
🔻فردی چند گردو به بهلول داد و گفت: «بشکن و بخور و برای من دعا کن.»
🔸بهلول گردوها را شکست و خورد ولی دعایی نکرد❗️
🔹آن مرد گفت: «گردوها را میخوری نوش جان، ولی من صدای دعای تو را نشنیدم⁉️»
🔸بهلول گفت: «مطمئن باش اگر در راه خدا دادهای، خدا خودش، صدای شکستن گردوها را شنیده است!»
✍ پ. ن: سخنی #خودمونی
🔹بعضی وقتا جهاد تبیین انجام میدیم، صحبت میکنیم با «دوستان، خانواده، همکار، مدیر و مسئول، دانش آموزان و....... »
🌀خلاصه اینکه، کمی هم خسته میشیم😓
🌀حرف و حدیثُ کنایه و .... میشنویم.
🤔گاهی بفکر میریم که:
اصلا این حرفا اثر داره❓
اصلا کسی از ما تشکر میکنه❓
اصلا کسی صدای ما رو میشنوه❓
🔸اینجاست که این حرف بهلول بکار میاد😉
👇👇👇
🔹«مطمئن باش اگر در راه خدا دادهای، خدا خودش، صدای شکستن گردوها را شنیده است!»
🔺 پس برای خدا کار کنیم، (اخلاص) خودش صداها رو میشنوه و به کلامها اثر بخشی میده.
#لبیک_یا_خامنه_ای
┄┅═══✼🍃🌺
حکمای قدیم اصطلاحی دارند به نام «#استسباع».
در بعضی حیوانات مانند خرگوش اینگونه است که وقتی با حیوان درندهای که او را شکار میکند- مثلا با شیر- روبهرو میشود اگر شیر چشم در چشمش بیندازد این حیوان مستسبَع میشود.
یعنی همهچیز خود را، اراده و فکر خود را از دست میدهد؛ فکر فرار کردن، فکر اینکه این خورنده من است و اگر من به طرف او نزدیک شوم مرا میبلعد بهکلی از ذهن این حیوان بیرون میرود؛ سر جای خودش میایستد بلکه خودش به طرف او میآید.
قدرت فرارکردن از او سلب و به زمین میخکوب میشود. این را میگویند خودباختگی، از دست دادن خود، از دست دادن روحیه و از دستدادن اعتماد و ایمان به خود.
🔸🔹🔸🔹🔸
گاهی یک جامعه در مقابل جامعه دیگر خودش را میبازد، خودباخته میشود، مستسبَع میشود.
گاهی یک جامعه جامعه دیگر را از روی زرنگی با عواملی که دارد خودباخته میکند.
نیرنگ بزرگ #استعمار با کشورهای مستعمره و کشورهای استعمارزده همین است، کوشش میکند که کشور استعمارزده اعتماد و ایمان به خودش و ایمان به حیثیت خودش را از دست بدهد؛ به فرهنگ خود، دین خود، ملیت خود، کتابهای خود، پیشوایان خود، به تاریخ گذشته خود و به هر چه که دارد بیاعتقاد شود، بگوید همه آن هیچ و پوچ بوده، ما که چیزی نیستیم، ما که هیچ هستیم، هر چه هست آنها هستند.
این بزرگترین نیرنگ استعمار است.
برشهایی از کتاب آینده #انقلاب_اسلامی صفحه ۱۳۵ الی ۱۴۰،
به قلم استاد شهید مرتضی مطهری.
🔰انقلاب اسلامی، با محاسبه عقلانی و مبتنی بر ارزشها و بینشهای الهی محقق شده
🔺در گفتمان انقلاب اسلامى، انقلاب يك تحوّل بنيادىِ هدفدار، حركتى سنجيده و پيوسته، سرشار از ايمان و اخلاص، واقعيّتى برآمده از احساس تكليف عمومى مردم و ناظر به يك آرمان و وضعيّت مطلوب است. طبعاً اين نظم، تدبير و هدفمندى جز در سايه محاسبه، عقلانيّت و عقلمدارى محقّق نخواهد شد.
🔺بر همين اساس، رويداد انقلاب اسلامى، به سبب عقلانيّت و محاسبه عقلانى محقّق شده است. اين نهضت عظيم، كاملاً هدفمند، سنجيده، مبتنى بر عقل و علم و معرفت و نيز با ابتناء بر بينشها و گرايشهاى عميق اسلامى و الهى دنبال شده است.
🔺از اين منظر، عقلانى بودن پديده انقلاب اسلامى بدين معنا است كه اين انقلاب مبتنى بر غيض و غضب و شهوت، شورشى جاهلانه و يا حركتى صرفاً احساسى نبوده است؛ بلكه به تعبير رهبر معظّم انقلاب، از اوّل، حركتِ نهضت، حركتى روشنفكرى و عقلانى بوده است.
📚گفتمان معاصر۴: انقلاب عقلانی،
14.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پرواز۴۷۲۱
◽️سرنوشت همراهان امام خمینی(ره) در پرواز پاریس_تهران چه شد؟
14.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 لحظه تاریخی ورود حضرت امام خمینی (ره) به ایران
🔹 ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ - سالروز بازگشت حضرت امام خمینی (ره) به ایران پس از سالها تبعید گرامی باد.💐
🔸کاربر فلسطینی: مقاومت این سلاح را که متعلق به ایران است، شب گذشته در غزه و قبلتر علیه هواپیماهای رژیم صهیونسیتی استفاده کرده است.
مقاومت با استفاده از آن میتواند بمباران هواپیماها به اهدافش را کاهش داده، بمباران را به تعویق بیاندازد و (حتی) آن را لغو کند. (اینگونه) هواپیماها از ترس سرنگونی بازمیگردند.
این کاری است که ایران با تقویت تواناییهای ما انجام داد. حال اعراب برای ما چه کردند؟!
آسیب های فضای مجازی برای خانواده ها
ظهور تکنولوژی های نوین ارتباطی در عصر حاضر و استفاده بدون علم و آگاهی از فضایمجازی بسیاری از خانوادهها را دچار مشکلات روزافزون کرده است. بسیاری از خانواده از آسیب های فضای مجازی آگاهی ندارند لذا نیاز است با آسیبهای فضای مجازی مانند اعتیاد اینترنتی، انزوا، پرخاشگیری و ... آشنا شوند.
✋
ایران جزو ۵ کشور برتر تولیدکننده رادیو دارو در جهان شد
🔹با تلاش دانشمندان ایرانی در سازمان انرژی اتمی، امروز ایران یکی از کشورهای مطرح در تولید و عرضه رادیوداروها است.
🔹نکته حائز اهمیت این است که رادیوداروهای تولیدی در داخل کشور، علاوه بر تمرکز بر افزایش ضریب داروهای تشخیص، اثربخشی بالاتری نسبت به دارویی دارد که در بخش درمان در حوزه سرطان مورد استفاده قرار میگیرد.
🇮🇷 خوب دقت کنیم این پیشرفتها مدیون نظام جمهوری اسلامی است.
🌹 آیت الله بهجت (ره):
ما دعای غیر مستجاب نــداریم؛
یا دعا دیرتر مستجاب می شود،
یا یک بلایی از انسان دور می شود.
یا بهتر از آن را به او می دهند.
و یا روز قیامت او را می آورند،
می گویند: این همه ثواب برای تو.
می گوید: من که کاری نکردم که
لایق این همه ثواب باشم!!
می گویند: ️این ثواب ها برای این
است که دعا کردی و به صلاحت
نبود مستجاب بشود، بجایش الآن
جبران می کنیم.
می گوید: ای کاش هیچ کدام از دعاهایم
در دنیا برآورده نمی شد.
خبرهای جعلی را چگونه بشناسیم؟
سیل اخبار جعلی، نادرست، سرشار از اغراق در شبکههای اجتماعی بیداد میکند. شمار کاربرانی که در دام این اخبار جعلی میافتند، اصلا کم نیست. شمار آنها هم که بر مبنای این اخبار، تصمیم میگیرند و شروع به تاختن به آدمهای واقعی میکنند، هیچ کم نیست.
اینجا بعضی راهکارهای شناسایی این اخبار و شناسههای جعلی است که مدرسهها و نهادهای آموزش روزنامهنگاری توصیه میکنند.
همیشه اول منبع خبر را چک کنید.
اگر سایت یا کاربر ناگهان سروکلهاش پیدا شده، به او اعتماد نکنید. اگر سایتی «درباره ما» ندارد یا اسامی نویسندگاناش همه نام مستعار است، منبع قابل اطمینانی نیست. کاربری که اصلا معلوم نیست چه کسی است، هرگز منبع خبری معتبری نیست.
در دام تیترهای جنجالی و غلط انداز نیفتید.
بسیاری مواقع تیتر دارد مدعی چیزی میشود که با واقعیت آنچه رخ داده، تفاوت دارد. رسانهها و کاربران جنجالی که از کلیک تغذیه میکنند، عادت دارند تیترهای جنجالی بزنند که سرشار از اغراق یا قلب واقعیت یا کوه از کاه ساختن است. همیشه متن خبر را بخوانید و بعد قضاوت کنید.
به خبری که فقط یک سایت خبری/ یک خبرنگار/ یک کاربر نوشته و مدعی شده، هیچوقت اعتماد نکنید.
قاعده قدیمی روزنامهنگاری همیشه معتبر است: هر خبر باید دستکم ۲ منبع معتبر داشته باشد. و یادتان باشد کاربری با نام مستعار، هرگز منبع خبری نیست.
به نحوهی نگارش دقت کنید.
اگر خبری غلط املایی دارد، غلط نگارشی فاحش دارد، در متن خبر یا در تیتر از علامت تعجب استفاده کرده، در متن چندین علامت سوال ردیف کرده و … خبر و منبع معتبری نیست. از این دست نوشتهها بگذرید و آنها را تبلیغ و بازنشر نکنید.
به نقلقولها توجه کنید.
یک ویژگی ژورنالیسم معتبر، نقل قول از منابع و افراد معتبر و شناختهشده است. اگر کسی یا سایتی خبری را به نقل از «منابع محرمانه» نشر دادند و کس دیگری چنین خبری را کار نکرده، به آنها شک کنید و این دست اخبار را بازنشر نکنید. اگر کاربری و سایتی مدعی است خودش به «شواهدی» دست یافته که هیچکس دیگری دربارهی آن چیزی نمیداند، همیشه ابتدا شک کنید.
به منبعی که میخواهد با تحریک احساسات شما، توجه جلب کند، اعتماد نکنید.
تحقیقات نشان میدهد انسانها مطلقا آنقدرها منطقی نیستند و به راحتی میشود آنها را احساساتی و از این مساله سوءاستفاده کرد. جهان اخبار جعلی، بیش از هرچیز رو این ویژگی مخاطب مانور میدهند. واقعیت این است که خبرنویسی حرفهای هیچ سنخیتی با احساسینویسی ندارد. خبر حرفهای خشک، سرد و مطلقا درباره واقعیت است و بس.
مهمترین نکته اما این است که حواستان به سوگیریهای خودتان باشد.
همه ما انسانها سوگیری داریم. هرچقدر بیشتر این سوگیریها را دربارهی خودمان بشناسیم و بدانیم، بهتر میتوانیم حواسجمع باشیم. عقاید و باورهای ما، معادل «واقعیت» نیستند. واقعیت گاه کاملا در تضاد با باور و عقیده ماست. نگذاریم سوگیری باعث شود هر چیزی را باور کنیم.