💢 فتوای جدید و صریح «الأزهر» درباره توسل/ آغازی بر افول سیطره #وهابیت
✍کمیته فتوای مجمع تحقیقات اسلامی الازهر در فتوایی تاریخی درباره حکم توسل به پیامبر(ص) برای برطرف شدن بیماری #کرونا اعلام کرده است توسل به پیامبر (ص) پس از وفات ایشان بنا بر قول جمهور فقهای مالکی و شافعی و متاخران حنفی و نزد حنبلیها #جایز است.
🔹دانشگاه الازهر مصر در ادامه پاسخ خود به قول النووی اشاره کرده که میگوید: شخص میتواند برای حاجات خود به پیامبر متوسل شود و او را نزد خدای متعال، شفیع گرداند و ابن الحاج نیز میگوید: جایز است، زیرا پیامبر شفیعی است که #شفاعت او رد نمیشود و کسی را که درِ خانه اش آمده و از او کمک خواسته، نا امید نمیسازد و پس کسی که به او متوسل شود و از او حاجتی بخواهد، درخواست او را رد نمیکند.
#توسل
#اهل_سنت
🔴 @Tollabe_pasokhgoo
💢 قانون جذب اسلامی؟!
🔹برخی تئوریهای ثابت نشده علمی از جمله #قانون_جذب از آنجا که مفاهیمی جذاب و دلخواه بشر را دارد با استقبال مواجه شده است. چرا که طبیعی است هر انسانی دوست داشته باشد با مثبت اندیشی مشکلاتش حل شود اما این تنها یک تئوری است و هیچگاه به لحاظ علمی ثابت نشده است. اما آن استقبال مردم از این به اصطلاح قانون، موجب شده بسیاری از سودجویان با سوءاستفاده اقدام به برگزاری کلاس و فروش بستههای آموزشی با قیمت گزاف بکنند.
🔸به تازگی جریانی درصدد است تا این قانون را اسلامیزه کرده و شاهد کتابهای «مثبتاندیشی از منظر قرآن کریم»یا «کسب و کار و کارآفرینی از دیدگاه اسلام و اهل بیت» و .... باشیم. فارغ از این که برخی مدعیان این آموزهها چندی پیش لباس روحانیت برتن داشتند و امروز با کت و شلوار وکراوات کلاس برگزار میکنند؛ سوال اساسی اینجاست. طبق ادعای آنها چرا تفکر مثبت حضرات معصومین(ع) به موفقیت مادی انها (به تعابیر امروزی) کمکی نکرد و این بزرگواران با مصائب گوناگون مواجه بودند؟
❓سوال دیگر اینکه اگر مثبت اندیشی و #تفکر_مثبت بهترین راه حل برای مشکلات زندگی است و شما دغدغهمند هستید چرا برای بهره و برخورداری از آموزههای شما باید بیش از دو میلیون تومان هزینه کرد؟
#عرشیان_فر
#مؤسسه_عرشیان
#قانون_جذب
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
https://www.instagram.com/mobahesegroup2
جلسه دوم جریان منظومه فکری رهبری.mp3
14.28M
#بشنوید
🔰 سخنرانی استاد عبدالحسین خسروپناه با موضوع جریان منظومه فکری امام خامنهای
#جلسه_دوم
🆔 @khosropanah_ir
جلسه اول جریان منظومه فکری رهبری.mp3
24.51M
#بشنوید
🔰 سخنرانی استاد عبدالحسین خسروپناه با موضوع جریان منظومه فکری امام خامنهای
#جلسه_اول
🆔 @khosropanah_ir
📌 مراسم رونمایی از دو کتاب جدید مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزههای علمیه مربوط به #کرونا در قم برگزار شد.
📌 تالیف این دو کتاب مهم و مفید در باب شبهات مربوط به کرونا گام مهمی در این زمینه است که واقعاً جای تقدیر و تشکر دارد.
🔻باید بین شبهه و سوال فرق گذاشت؛ در تولید یک شبهه قدری از حق و باطل با هم مخلوط میشوند
🔻 باید دانست که فردی که شبهه را باور کرده است عموماً به دنبال فهم حقیقت نیست اما کسی که سوالی را مطرح کرده است در اکثر اوقات به دنبال فهم حقیقت میگردد و در صورت پاسخ مناسب او می پذیرد
🔻 باید فرهنگ پرسشگری راه انداخت و از آن استقبال کرد. چراکه موجب تبیین حقیقت برای مردم و سوالکننده میشود.
🔻 اینگونه نباید تصور کرد که به محض اینکه یک شبههای آمد باید به او فوراً و بدون تامل کافی پاسخ گفت چرا که اساساً برخی افراد دنبال جواب نیستند بلکه به دنبال تخلیه هیجانات و حرفهای خود است و به چیزهایی که میگوید اعتقادی ندارد بلکه به دنبال گوش شنوایی برای درد دل است
🔻 گاهی برای پاسخ به یک شبهه باید تبارشناسی آن شبهه را دانست به عنوان مثال وقتی یک شبههای از سوی وهابیت مطرح میشود باید فهمید که آن شبهه در چه بستر تاریخی به وجود آمده است و متناسب با آن پاسخ گفت
🔻 پس از شیوع ویروس کرونا عدهای با شایعهپراکنی و ایجاد شبهه تلاش کردند تا تعارضی بین علم و دین نشان دهند که این دو کتاب در پاسخ به آنها تدوین شده است.
هدایت شده از المدرس الافضل
📸تصویری از مقام معظّم رهبری
بر سر مزار
👈🏻 #آیتاللهآخوندملاعليهمداني
🍃باغ بهشت همدان/سال۱۳۷۷
♦️انتشار بهمناسبت سالگرد عالمربانی
حضرتآیتاللهآخوندملاعلیهمدانی
@etelaresanihamedan
هدایت شده از صدرا علوی
✳️ آیا چهار رود بزرگ مهر صدیقه طاهره است؟!
سلام علیکم
آیا این روایت پذیرفتنی است؟ آیا آب برداشتن از فرات و نیل و ... دستدرازی به مهریهٔ حضرت زهرا سلام الله علیهاست؟
✅ پاسخ
علیکم السلام
اگر صدور و صحت چنین روایتی را بپذیریم، باید آن را حمل بر باطن کرد؛ همان گونه که طبق روایات مکرر ازدواج آن دو بزرگوار در آسمان انجام گرفت.
پیداست اینها حکایت از باطن عالم دارد.
از سویی دیگر حمل روایت بر ظاهر دچار چند اشکال اساسی است.
مهر مالیت دارد و نوعی مثمن به حساب می آید که خداوند آن را در برابر بضع قرار داده است.
از این حهت باید قابل تسلیم باشد.
مثلا اگر مردی مهر همسر خود را قلب خود قرار دهد، باطل است؛ زیرا قلب قابل تسلیم و تملیک نیست.
حال باید پرسید آیا آب رود نیل، فرات، دجله و نهروان یا بلخ قابل تسلیم بوده و هست؟!
نیل طولانی ترین رود دنیا با حدود ۶ هزار کیلومتر است که میان چند کشور تقسیم شده است.
اساسا در روز ازدواج حضرت امیر و فاطمه (ع) کشورهای شمال آفریقا همچون اتیوپی و مصر در اختیار مسلمانان نبود تا از تملک آنها سخنی به میان آید.
تازه پسر از تصرف این سرزمین ها تملیک این رودها ممکن بوده است؟!
از آن گذشته مهر قرار دادن چند رود و آب آنها به حسب ظاهر چه معنا و مفهومی دارد؟!
به عبارتی چه امتیاز مادی یا معنوی خاص بر آنها مترتب است؟!
این را مقایسه کنید با سرزمین فدک با آن همه زراعت و کشت و کار و باغ و نخلستان!
عرض کردم اگر هم روایت صدورا صحیح باشد که جدا جای تامل دارد؛ زیرا به حسب تتبع ناقص در هیچ متبع موثقی جز در بحار الانوار مرحوم مجلسی یافت نشده است،
باید حمل بر باطن شود.
والله هو العالم
⁉️متن شبهه 👇👇👇
آیا وصلت پیامبر(ص) با ابوبکر، عمر و عثمان و انتخاب اسامی آنان توسط ائمه(ع) دلیل بر رضایت از آنان نیست؟
✅پاسخ 👇👇👇
سؤال شما به سه بخش تقسیم می شود:
1. چرا پیامبر (ص) با دختران ابوبکر و عمر ازدواج کرده است؟
2. چرا ازدواج هایی بین اهل بیت (ع) و خاندان خلفاء صورت گرفته است؟
3. چرا ائمه (ع) اسامی فرزندان خود را ابوبکر، عمر، عایشه و ... گذاشته اند؟
🔰قسمت اول
1. ماجرای ازدواج پیامبر (ص) با دختران ابوبکر و عمر:
برای پاسخ به این سؤال باید به اهداف مقدسی که پیامبر اکرم (ص) از ازدواج هاى خود داشتند برگردیم یکی از اهداف آن حضرت(ص) جهت سیاسى - تبلیغى بود؛ تا با ازدواج موقعیت خود را به عنوان پیام آور و رسول خدا در بین قبایل مستحکم گرداند و بر نفوذ سیاسى و اجتماعی خود بیفزاید و از این راه براى رشد و گسترش اسلام استفاده نماید.
در راستاى این هدف پیامبر (ص)با زنان زیر ازدواج کردند:
عایشه دختر ابوبکر از قبیله «تیم» .
حفصه دختر عمر از قبیله بزرگ «عدى» .
ام حبیبه دختر ابوسفیان از قبیله نامدار بنى امیه .
ام سلمه از قبیله بنی مخزوم .
سوده از قبیله بنى اسد .
میمونه از قبیله بنى هلال .
صفیه از یهودیان بنی مصطلق .
ازدواج مهمترین پیوند و میثاق اجتماعى است، به ویژه در آن فرهنگ تأثیر بسیارى از خود به جا می گذارد.
در آن محیطى که جنگ و خونریزى و غارتگرى رواج داشت، بلکه به تعبیر " ابن خلدون " جنگ و خونریزى و غارتگرى جزو خصلت ثانوى آنان شده بود [1] ، بهترین عامل بازدارنده از جنگها و عامل وحدت و اُلفت ، پیوند زناشویى بود.
از این روی، پیامبر(ص)با قبایل بزرگ قریش ، به ویژه با قبایلى که بیش از دیگران با پیامبر (ص)دشمن بودند ، مانند بنى امیه و بنی مصطلق، ازدواج نمود. اما با قبایل انصار که از سوى آنان هیچ خطرى احساس نمی شد و آنان نسبت به پیامبر(ص) دشمنى نداشتند، ازدواج نکرد. گیورگیو ، نویسنده مسیحى مینویسد: "محمد (ص)ام حبیبه را به ازدواج خود درآورد تا بدین ترتیب داماد ابوسفیان شود و از دشمنى قریش نسبت به خود بکاهد. در نتیجه پیامبر با خاندان بنی امیه و هند زن ابوسفیان و سایر دشمنان خونین خود خویشاوند شد و ام حبیبه عامل بسیار مؤثرى براى تبلیغ اسلام در خانواده هاى مکه شد". [2]
آنها به همینقدر خوشحال بودند و مباهات مى کردند که زنى از قبیله آنان به نام همسر پیامبر (ص) نامیده شده ، و این افتخار براى آنها حاصل گشته است ، و به این ترتیب رابطه و پیوند اجتماعى آنها با پیامبر (ص) محکمتر، و در دفاع از او مصمم تر مى شدند.
ام سلمه از طایفه بنى مخزوم - طایفه ابوجهل و خالد بن ولید - بود، وقتى که رسول خدا (ص) وى را به همسرى خویش درآورد ، خالد بن ولید موضعگیرى شدید خود را در برابر مسلمانان مورد تجدید نظر قرار داده و پس از مدتى نه چندان طولانى اسلام آورد.
پس از ازدواج رسول خدا (ص) با جویریه و صفیه هیچگونه تحرکى را از سوى بنى نضیر و بنى مصطلق در برابر آنحضرت مشاهده نمى کنیم . از سوى دیگر، مشاهده مى کنیم که جویریه از جهت برکت آفرینى براى قوم و قبیله اش یک زن نمونه شناخته مى شود، و صحابه رسول خدا (ص) یکصد خانوار از اسیران قوم و قبیله وى را بخاطر ازدواج پیامبر(ص) با او آزاد مى کنند و مى گویند: اینان خویشاوندان رسول خدایند! و پر واضح است که چنین منت گذارى بر یک طائفه و قبیله از سوى مسلمانان چه تاثیر بسزایى در عمق جان آنان داشته است.
بنابراین اگر ازدواج پیامبر با دختر کسی را بخواهیم دلیل بر بزرگی شخصیت آن فرد بدانیم باید بگوییم ابوسفیان نیز از افراد مورد علاقه پیامبر بوده است در حالی که کینه و عناد و دشمنی او و همسرش (هند) نسبت به اسلام و شخص پیامبر غیر قابل انکار است.
ادامه در پست بعدی👆👆🔻👇👇
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
https://www.instagram.com/mobahesegroup2