غدیر.pdf
1.16M
📒 #مقاله پاسخ به شبهه
💥 #اختصاصی
❓اگر #غدیر خم واقع شده است، چرا خود #امام_علی(ع) بدان استناد نکرده است؟ چرا در #نهج_البلاغه کلامی از امام علی(ع) در این باره وجود ندارد؟
✍نوشته: #صائن (پاسخگوی شبهات کانال)
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
تبیین آموزه های اعتقادی دین اسلام
📚 دانلود کتاب
مختصر تفسير الميزان (عربی) تکجلدی
✍ سلیم الحسینی
منبع: @al_ghalam
🌸🌸🌸
کانوندانشپژوهانحوزه: @kd0110
بانک علم: @bankelm
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
تبیین آموزه های اعتقادی دین اسلام
1_57177616.pdf
151.7K
نگاهی کوتاه بر ادله اثبات امامت امام کاظم (ع)
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
تبیین آموزه های اعتقادی دین اسلام
✍ دهه آخر ذی الحجه
چند سالی است که از سوی برخی افراد، دههی آخر ذی الحجه به نام دهه «حی علی العزاء» و یا «حی علی البکاء» معرفی میشود.
در حالی که در منابع روایی و حدیثی، در زمینۀ اقامه عزا و برگزاری سوگواری به غیر از ده روز اول محرم توصیهای وارد نشده و هیچ سند تاریخی معتبری وجود ندارد که به غیر از دههی اول محرم، در جامعه اسلامی عزای عمومی اعلام شود.
لذا با توجه به اینکه دههی آخر ذی الحجه علاوه بر امتداد عید غدیر، مصادف است با مناسبتهایی مانند ولادت امام موسی کاظم علیه السلام، روز مباهله، و... که تقریباً جنبهی شادی دارند، از این رو میتوان گفت ایام عزا اعلام کردن این ایام، نوعی بدعت بوده و جایگاهی در منابع حدیثی و مقاتل ندارد.
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
تبیین آموزه های اعتقادی دین اسلام
✍ جریان شناسی
🔻شناخت اشخاص و جریان های کلامی، عامل بسیار مهمی در تشخیص اندیشه های راست و ناراست بوده و نگرش انسان را نسبت به ریشه های انحراف و التقاط، عمق می بخشد.
🔻از همین رو سعی بر این است از این پس به اشخاص و جریانات موثر در عرصه اندیشه و اعتقاد نیز پرداخته شود.
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
#آموزه_های_اعتقادی_دین_اسلام
🔻 یکی از تجدیدنظرطلبان عقاید شیعه در ایران عصر پهلوی، شریعت سنگلجی است که در این دوره آزادانه به ترویج عقاید سلفیگری و وهابیت میپردازد.
🔻 حاج شیخ رضاقلی سنگلجی، معروف به شریعت سنگلجی، در سال ۱۲۶۹ (یا ۱۲۷۱ ش- ۱۳۱۰ قمري) در تهران به دنیا آمد. وی زمانی از طرف میرزا حسین خان موتمن الملک به حج رفت و همان سال با مطالعه آثار وهابیها به عقاید وهابیت گرایش پیدا کرد.
🔻 او به سبک #وهابیون حملات تند فراوانی را به بعضی از شعایر مذهبی شیعه مانند توسل، شفاعت و … آغاز کرد و مورد حمایت ضمنی دیکتاتوری #رضاخان نیز قرار گرفت به طوری که حضرت #امام_خمینی (ره) ضمن اشاره به این واقعیت در کشف اسرار مینویسد:
🔸 «چرا و به چه دلیل وقتی در رد کتاب شریعت (که به نام «اسلام و رجعت» در انکار رجعت نوشته شده بود) کتابی به نام «ایمان و رجعت» نوشته شده اجازه انتشار نمیدهند…»
🔻 سنگلجی به خیال خود میخواست آنها را با تفکرات جدید #مدرنیستی سازگار نماید و از این رو بسیاری از اعتقادات اسلامی را بر اساس مدرنیسم غربی و علوم جدید تفسیر و یا رد میکرد.
🔻 میتوان از عبدالحسین آیتی (آواره سابق)، عبدالرحمن بدیع الزمانی کردستانی، مهندس مهدی #بازرگان، حاج میرزا یوسف شعار تبریزی، علی اکبر حکمی زاده، دکتر عباس زریاب خویی، دکتر سید صادق تقوی، مرتضی مدرسی چهاردهی، مهندس عزت الله #سحابی، حیدرعلی قلمداران به عنوان مهمترین افرادی نام برد که تحت تاثیر عقاید وی قرار داشتند. (محمد ملک زاده)
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
#آموزه_های_اعتقادی_دین_اسلام