⭕️ آمریکا و انگلیس به شاه خیانت نکردند/ غرب برای حفظ پهلوی همه کار کرد
👤 عباس سلیمی نمین، مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران:
🔹سلسله های قبلی از پهلوی هر کدام با اراده بخشی از مردم روی کار آمدند مثلا قاجار با اراده بخشی از مردم شکل گرفت، انگلیس خیلی تلاش کرد تا قاجار را در ایران مضمحل کند اما نتوانست. برعکس شکل گیری سلطنت پهلوی با اراده بیگانه اتفاق افتاد.
🔹سلطنت طلب ها این ادعا را دارند که رفتن رضاشاه از کشور نیز با زور خارجی بود در حالیکه این ادعا درست نیست چون خود رضاشاه با تمایل شخصی و همچنین اراده انگلیس قدرت را تحویل داد و از ایران خارج شد.
🔹اگر پادشاهی با اراده ملی روی کار بیاید قطعا حاکمیتش با اراده بیگانه سرنگون نمی شود. درباره محمدرضا شاه پهلوی هم این ادعا وجود دارد که او به دلیل تصمیم درباره قیمت نفت با اراده بیگانه سرنگون شد. یعنی بیگانه می خواست او را ببرد و برد. در واقع خود کسانی که این ادعا را مطرح می کنند، به این واقعیت اذعان دارند که محمدرضا شاه را بیگانه آورد و بیگانه هم او را برد چون وقتی قدرتی براساس اراده ملی شکل بگیرد، با اراده بیگانه تضعیف نمی شود.
🔹(درباره شبهه خیانت انگلیس و آمریکا به رژیم پهلوی) آنها نه تنها خیانت نکردند بلکه تمام تلاش خود را برای حفظ سلطنت محمدرضا شاه به کار گرفتند اما این محمدرضا شاه بود که از ترس قیام ملت برای فرار از ایران دقیقه شماری می کرد.
🔹آمریکایی ها هایزر را به تهران فرستادند و او به شاه گفت «بهتر است از کشور خارج نشود و به جای آن در شهری مثل بندرعباس اقامت کند تا فشای کشور آرام شود»، دلیل این توصیه هم این بود که فرماندهان ارتش از شاه حرف شنوی داشتند و بدون حضور شاه در کشور آنها نمی توانستند به جمع بندی برسند اما شاه قبول نکرد. او از بیماری خودش مطلع بود و می خواست به نفع پسرش کنار برود و غرب نیز برای حفظ رژیم پهلوی همه کار کرد.
🔹زمانی که امام در فرانسه بود، غربی ها در قالب یک گفتگوی رسانه ای امام را تهدید به ترور و کودتا می کنند، به این صورت که خبرنگار از امام می پرسد «احتمال ترور و کودتا است، با این وجود نظر شما چیست؟»، منظور از کودتا هم این بود که میلیون ها نفر احتمالا در مسیر پیروزی انقلاب کشته خواهند شد. در واقع غربی ها تلاش کردند تا تحت تأثیر این تهدیدها امام به ابقای سلطنت پهلوی رضایت دهد اما امام با این وجود به حرکت خود در مسیر پیروزی انقلاب ادامه داد.
🔹حتی کودتای نظامی نیز به در روز 21 بهمن به اجرا درآمد وقتی ارتش ساعات حکومت نظامی را افزایش داد اما در مقابل امام در پیامی از مردم خواست حکومت نظامی را بشکنند و به خیابان بیایند. این طور شد که کودتا شکست خورد و انقلاب پیروز شد.
🔹انقلاب اسلامی ایران با اراده ملی پیروز شد، به همین دلیل طی 44 سال گذشته با وجود تحریم ها و فشارهای بیگانه همچنان با قدرت به مسیر خود ادامه می دهد./ جام جم آنلاین
@andisheh_moghavemat
اندیشه مقاومت
⭕️ اقلیت بی حجب و حیا ۳ درصدی اگر با قانون مهار نشوند مملکت امام زمان را به همراه خود در منجلاب فساد غرق خواهند کرد
✍️ محمدصادق کوشکی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در یادداشتی با عنوان «به جمهوری اسلامی رحم کنید!» نوشت:
🔹(با اشاره به عکس بالا) اینجا جزیره کیش از توابع جمهوری اسلامی است و جمهوری اسلامی جایی است که ۳۰۰ هزار نفر از بهترین فرزندانش به خاک افتادند تا احکام شریعت در آن بر زمین نماند!
🔹اینجا هم قلمرو مسئولیت ابراهیم رئیسی است. همان «رئیسی» که سالها درس شریعت خوانده و الان به عنوان یک مجتهد بر مسند ریاست جمهوری نشسته و به همین دلیل بهتر از سایرین معنای این فرمایش حضرت امام را درک می کند:
«فلسفه تشکیل حکومت اسلامی اجرای احکام شریعت است!»
🔹جناب رئیسی!
اقلیت بی حجب و حیا ( که حداکثر ۲ تا ۳ درصد مردم ایرانند) اگر با قانون مهار نشوند «مملکت امام زمان» را به همراه خود در منجلاب فساد غرق خواهند کرد : إِذا أَرَدْنا أَنْ نُهْلِکَ قَرْیَةً أَمَرْنا مُتْرَفِیها فَفَسَقُوا فِیها فَحَقَّ عَلَیْهَا الْقَوْلُ فَدَمَّرْناها تَدْمِیراً!
🔹پس به ج.ا رحم کنید و اجازه تخریب آن را ندهید!
🔹 سید عزیز!
🔹شما منتخب «جمهور»ید و جمهور مردم ایران اهل حیا و عفت و پاکی اند و به همین دلیل نباید منافع اکثریت جامعه را فدای هوسرانی اقلیتی کنید که دشمنی آنها با ایران و اسلام در چند ماه اخیر ثابت شده است .
🔹آقای رئیسی!
🔹از ترس هیاهوی این جماعت فاسد، دلهای میلیونها ایرانی مسلمانی که به شما دل بسته اند را نشکنید،
🔹به خاطر خدا برای مقابله قانونی با بی حجابی و بی عفتی کمر همت ببندید آنگاه خواهید دید که تلاشهای اقتصادی شما هم برکت خواهد یافت و رونق به معیشت مردم باز خواهد گشت : لَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرى آمَنُوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِمْ بَرَكاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الْأَرْض!/ کانال محمد صادق کوشکی در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آرزوهایی که شاید در این هرگز محقق نشود...
«آرزوم اینه که برای چند لحظه بابام برگرده پیشم، به اندازه یک آغوش»
🔹ما مدیون شهدا و خانواده هاشون هستیم ، کاش بیشتر هوای این عزیزان رو داشته باشیم تا احساس کمبود نکنن...
@andisheh_moghavemat
هدایت شده از لشکر فرشتگان( زنان شهیده)
مداحی آنلاین - از خون جوانان حرم - کریمی.mp3
6.89M
🍃از خون جوانان حرم ...
🍃لاله ... خدا لاله ... خدا لاله دمیده
🌷#شهدا را یاد کنیم باذکر #صلوات🌷
#حرم_جمهوری_اسلامی
هدایت شده از لشکر فرشتگان( زنان شهیده)
بچهها دلاتونو تنظیم کنید! - @Pelak_channel.mp3
1.8M
بچهها دلاتونو تنظیم کنید!
آنچه که عالم داره نشون میده اینه که خبری در راه است. حواستون باشهها.
🎙حاجحسینیکتا
🔹رفقا امشب نکنه به طمع آرزوهامون نماز بخونیم اما دغدغه دلمون ؛ آرزوی حقیقی قلبمون ، دعا برای فرج مولامون نباشه😔
رفقا ؛راس دعاهامون امشب، دعا برای فرج باشه
🚨باکو به دنبال جنگ است
✍دکتر تقوی نیا
1️⃣اسرائیل مدت هاست در جمهوری باکو لانه کرده و به دنبال لبنانیزه کردن این جمهوری و شوراندن آن علیه ایران است تا جمهوری اسلامی را درگیر یک چالش مرزی کند و با توجه به جمعیت بالای آذری زبانان ایران بتواند بر عمق و دامنه بحران بیفزاید .
2️⃣ الهام علیف در ماههای اخیر به پشتوانه ترکیه و اسرائیل، چند رزمایش با هدف چنگ و دندان نشان دادن به ایران انجام داده است .
3️⃣ علیف به دنبال اشغال استان سیونیک ارمنستان و اتصال زمینی به نخجوان است و تنها مانع این هدف جاه طلبانه و غیر قانونی ، جمهوری اسلامی ایران است .
4️⃣ اتفاق امروز در سفارت باکو ، یک اقدام جنایی و غیرتروریستی بود که از قضا مسبب آن خود مسئولان سفارت بودند که باید در جایگاه پاسخگویی قرار بگیرند نه این که اینگونه فضاسازی نمایند.
5️⃣ تعطیل کردن کامل سفارت باکو در تهران اقدامی متناسب با قتل یک مامور دون پایه حراستی نیست و مطمئنا اهدافی فراتر از اعتراض به این حادثه در پشت پرده این تصمیم وجود دارد .
6️⃣ سخنان تند رئیس جمهور باکو و مسئولان وزارت خارجه این جمهوری ، حاکی از برنامه خطرناک این جمهوری برای افزایش تنش با ایران است ؛ البته این جمهوری به لحاظ توازن قوا اصلا قابل مقایسه با جمهوری اسلامی نیست اما با تحریکات اسرائیل و پشتوانه ترکیه دست به اقدامات اینچنینی می زند.
7️⃣ قبلا هم نگارنده نوشته بود که باکو ، اسرائیلی ترین تهدید در پیرامون مرزهای ایران است و تل آویو با اهداف امنیتی و نظامی و ترکیه با اهداف ژئوپلیتیکی سعی دارد آن را ترغیب به تصرف جنوب ارمنستان کند .
تصرف استان سیونیک ارمنستان بی شک به رویارویی با تهران منتهی خواهد شد و این همان آرزوی اسرائیل است.
8️⃣ تعطیل کردن سفارت باکو در تهران احتمالا مقدمه تنش های بیشتر میان ۲ کشور است.
@andisheh_moghavemat
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
_ أمتی که ولی دارند وکیل نیاز ندارند!!
@andisheh_moghavemat
هدایت شده از کانال تربیتی یک مربی
30.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 در واکنش به توهین نشریه فرانسوی؛
نماهنگ "رهبر عزیزم" در قم رونمایی شد
🔹نماهنگ فاخر "رهبر عزیزم "، کاری از گروه سرود بین المللی ترنم ولایت با مشارکت دانش آموزان قم در گلزار شهدای شهر مقدس قم تولید و منتشر شد.
#رهبر_عزیزم
#لبیک_یا_خامنه_ای
🌺یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
@yekmorabbi
برای دوستان خودفورواردکنید🙏
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•.
🔴 ارتش دو دقیقه ای رضاخان!
🔹 مسعود بهنود مجری و کارشناس شبکه BBC در کتاب خودش نوشته:آخرین روز مرداد 1320 در مانور ارتش در همدان، رضاشاه در حضور ولیعهد و دولتمردان دست به سینه خود، از (ژنرال ژندار) مستشار فرانسوی دانشکده افسری پرسید: این ارتش در برابر هجوم قوای بیگانه، چقدر مقاومت می کند؟
🔹ژنرال فرانسوی فورا جواب داد: دو ساعت، قربان! شاه اخم هایش را در هم کشید، متملقان دور و بر ژنرال ریختند که چرا به اعلیحضرت چنین جوابی داده است. او در پاسخ گفت: این را گفتم اعلیحضرت خوشحال شوند، و گرنه دو دقیقه هم نمی تواند.
🔹و دقیقا پیش بینی ژنرال فرانسوی بعد از حمله متفقین به ایران به حقیقت پیوست و ارتش رضاخان نتوانست حتی لحظه ای در برابر آنها مقاومت کند.
📚 منبع:کتاب از سید ضیاء تا بختیار/ نوشته مسعود بهنود (کارشناس شبکه بی بی سی) / صفحه 169
@andisheh_moghavemat
🔴ریزپرندههای تبلیغاتی
🔹انفجاری (که قرار بود تسکینی برای سرخوردگی جمعی غرب باشد) رخ داد ولی اثر چندانی نداشت. آمریکا علیرغم هدف کلانی که در حمله کوچک به اصفهان و بزرگنمایی رسانهای گسترده آن داشته، به نظر میرسد اهداف جانبی متعدد و مهمی را نیز پیگیری میکند از جمله؛
1. معتبر ساختن تهدید نظامی
🔹آمریکاییها معتقدند ابزار نظامیشان در ارتباط با ایران دچار ضعف شده است و دیگر تهدید به حمله روی تهران اثرگذار نیست. در این راستا آنها اقداماتی را برای معتبر ساختن تهدید نظامی انجام دادهاند که رزمایشهای بزرگ یکی از راههای آن بهشمار میرود. یکی دیگر از این راهها دست زدن به اقدامات نظامی فروجنگی و ناشناس است، همانند حمله کوچکی که به تاسیسات اصفهان صورت گرفت.
2. حفظ فضای امنیتی در ایران
🔹غرب فرصت ایجادشده به دنبال اغتشاشات پاییز 1401 را یک غنیمت میداند که نباید بههیچوجه کاهش یابد. از همینرو آنان به هرقیمتی قصد حفظ فضای امنیتی ایران را دارند.
3. مشغولسازی تهران
🔹غرب تلاش دارد ایران را در داخل به بازی دزد و پلیس و در محیط پیرامونی به سرکوب گروههای تجزیهطلب و عناصر مزدور بکشاند تا از فشارهای تهران به تلآویو کاسته شود.
4. تاکید بر اراده آمریکا برای حفاظت از متحدان
🔹ناتوانی آمریکا در حمایت از اشرف غنی آخرین رئیسجمهور افغانستان، حمله روسیه به زلینسکی متحد غرب در اوکراین و شکست متحدان آن در عراق با وجود حمایتهای گسترده باعث شده تا کشورهای منطقه نسبت به تواناییهای منطقهای و بینالمللی واشنگتن تردیدهایی جدی پیدا کنند. غرب تلاش دارد برای این متحدان، خودنمایی کرده و بر اراده و توانش تاکید ورزد.
5. برجستهسازی حملات آتی
🔹حمله به اصفهان با بزرگنمایی مواجه شده است. غرب با بزرگنمایی رسانهای این حمله کوچک، تلاش دارد اینگونه نشان دهد که هرگونه حمله آتی، هرچند اگر به جای دو کیلو مواد منفجره حامل چهار کیلو مواد باشد، از برجستگی بالاتری برخوردار میشود.
✍️سید مهدی طالبی
@andisheh_moghavemat
⭕️ در دهه ۹۰ به دلایل مختلف «تعطیلی نسبی مسائل اقتصادی» را داشتیم/ سیاستهای اصل ۴۴ با دقت و فکر انتخاب شد و باید به آن عمل بشود/ دولتها به این سیاستها درست عمل نکردند
👤 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها:
🔹ما مشکل معیشت مردمی و رفاه خانوار داریم در کشور به طور محسوس؛ این بدون رشد اقتصادی علاجپذیر نیست.
🔹دستگاههای اجرایی باید از توسعهی بنگاههای خصوصی حمایت کنند. کشور بدون فعالیت بنگاههای خصوصی اداره نخواهد شد. اشتباه مهمی که در سالهای اول انقلاب اتفاق افتاد و آثارش همین طور ماند مبالغ زیادی، این بود که بخش خصوصی را کنار زدند و همهی کارها را، حتی فروش مثلاً اجناس خرد را به مسئولین، دولت و دستگاههای دولتی سپردند. خطای بزرگی بود که انجام دادیم ما.
🔹نود درصد آب تولید کشور صرف کشاورزی میشود، حدود نود درصد. صنعت و خانه و مصارف خانگی و امثال اینها ده درصد آب کشور است. نود درصد مربوط به کشاورزی است. ما اگر از این نود درصد، ده درصد بتوانیم صرفهجویی بکنیم، یعنی به قدر همهی آبی که امروز صرف صنعت و صرف شرب خانگی و بقیهی مصارف میشود، به این اندازه آب بازیافت کردیم. یعنی مسئلهی بهرهوری این جوری است. ما از آب بد بهرهوری میکنیم، از انرژی بد بهرهوری میکنیم...
🔹یکی از مواردی که ما دچار ضعف بهرهوری هستیم همین نیروهای کارمندی دولتی هستند که کار مفیدشان در طول هفته خیلی محدود است، چند ساعت بیشتر نیست. این همین کاهش بهرهوری است در مورد نیروی انسانی. اینها باید اصلاح بشود.
🔹اینکه ما سیاستهای اصل۴۴ را مطرح کردیم بر خلاف تصور بعضی از برادران خوب، میبینم بعضی از عناصر خوب و خوشنیت اعتراض میکنند به سیاستهای اصل۴۴، این اعتراض درست نیست، این سیاستها با دقت انتخاب شد، با فکر انتخاب شد، افرادی که وارد بودند در مسائل اقتصادی و علاقمند به عدالت اجتماعی و بهجد دنبال عدالت اجتماعی بودند همه تأیید کردند این را، منتها خب عمل نشده متأسفانه دولتها درست عمل نکردند. خیلی کم عمل شده. چندین دولت اینجور پشت سر هم عمل نکردند. به این سیاستهای اصل۴۴ باید عمل بشود. منتها دقت بشود البته، مراقبت بشود، مدیریت بشود، نظم و انضباط کاری ملاحظه بشود و این کار انجام بگیرد.
🔹ما احتیاج داریم به رشد سریع و مستمر؛ علت هم این است که عقبافتادگی داریم. ما در دههی ۹۰ یک عقبماندگی و باصطلاح تعطیل نسبی مسائل اقتصادی داشتیم به دلایل مختلف. نمیشود همه را منسوب کرد به ضعف مدیریتها، نه؛ بخشی مربوط به عوامل خارجی و بیرونی است، بخشی مربوط به عوامل درونی است، مسئلهی تحریمها مؤثر بود، مسئلهی کاهش ارزش نفت در یک برههای از زمان مؤثر بود، مسئلهی تمرکز کشور بر روی مسئلهی هستهای که اقتصاد را شرطی کرد مؤثر بود، مسائل گوناگون اینجوری مؤثر بود. نتیجه این شد که ما یک دهه عقبماندگی داریم و شاخصهای منفی زیاد داریم، آمار متقن مراکز رسمی است.
🔹جبران این عقبماندگی کار آسانی نیست، این طبعاً محتاج یک رشد مستمر پی در پی اقتصادی در میانمدت دارد. برای همین است که ما در برنامهی هفتم توسعه، اولویت اصلیِ برنامه را گذاشتیم پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت. و رشد اقتصادی متوسط هشت درصد را در سیاستهای برنامهی هفتم قرار دادیم که اگر واقعاً بتوانیم ما به رشد هشت درصد به طور متوسط برسیم در طول مدت برنامه ــ پنج سالهی برنامه ــ به نظر من کار بسیار خوبی انجام گرفته. ما به این رشد احتیاج داریم.
@andisheh_moghavemat