eitaa logo
اندیشه ورزان بصیر قم
4.5هزار دنبال‌کننده
19.7هزار عکس
508 ویدیو
1.5هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️ 🔹️روسیه: تولید واکسن کرونا با قیمت مناسب از ماه نوامبر آغاز می‌شود 🔹️ترامپ: توافق امارات و اسرائیل دستاورد تیم من است 🔹️برایان هوک می‌گوید ظرف ۱ تا ۲ هفته دیگر از سمتش به عنوان نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران کنار می‌رود و الیوت آبرامز جانشین او می‌شود. 🔹️۱۳۰ هزار افغانستانی از مرز دوغارون به کشور خود بازگشتند 🔹️معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری از انتقال ۱۳ محکوم ایرانی از کویت به ایران خبر داد 🔹️ظریف وارد بیروت شد 🔹️نتانیاهو: طرح الحاق کرانه باختری به تأخیر افتاده و لغو نشده است.
🔴 آغاز رای گیری شورای امنیت 🔺جلسه رای گیری شورای امنیت برای اعلام نظر اعضا درباره پیشنویس قطعنامه آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران آغاز شد. 🔺 این رای گیری به شکل مجازی برگزار می‌شود و ١۵ عضو سازمان ملل قرار است رای خود را درباره پیش نویس قطعنامه چهار بندی آمریکا اعلام کنند. 🔺 مهلت این رأی‌گیری تا ساعت ۱۷:۳۰ عصر جمعه به وقت محلی است. نتیجه این رأی‌گیری اندکی بعد در یک جلسه شورا اعلام خواهد شد.
🔴 | یک ادعا ؛ یک واکنش 🔻 همزمان با آغاز رای گیری مجازی شورای امنیت برای اعلام نظر در خصوص پیش نویس قطعنامه تحریم تسلیحاتی ایران ، وال‌استریت‌ژورنال ادعای توقیف نفتکش‌های ایران توسط آمریکا مطرح کرد و به نقل از یک مقام آمریکایی مدعی شد: 🔹 ۴ نفتکش ایران بدون استفاده از زور نظامی توقیف شدند؛ این چهار کشتی به نام‌های «لونا»، «پاندی»، «برینگ» و «بلا» طی روزهای اخیر در آب‌های آزاد توقیف شده‌اند و اکنون در حال حرکت به سمت هیوستون هستند. 🔴 ‼️ 🔻در اولین واکنش به ادعای فوق، توییتر منتسب به سفیر ایران در ونزوئلا توقیف نفتکش‌ها را تکذیب کرد و نوشت: 🔹يک دروغ و جنگ روانی ديگر از دستگاه تبليغاتی امپرياليسم آمریکا. نه كشتی‌ها ايرانی هستند و نه مالک يا پرچم آنها ارتباطی به ايران دارد. ترامپ تروريست نمی‌تواند حقارت و شكست خود در برابر ملت بزرگ ايران را با تبليغات دروغين جبران كند.
✳اسب تراوا را به میدان آورده‌اند ✍ احمد بنافی 🔹اینکه عده‌ای در داخل به تکاپو افتاده‌اند تا مجدداً غرب را برای مردم بزک کنند آنهم درست در زمانی که بخشی از چالش‌های کنونی نتیجه اعتماد به غرب و قرار گرفتن در پروژه‌ای است که آمریکائی‌ها با همدستی اروپائی‌ها برای مردم تدارک دیده‌اند به هیچ عنوان عادی نیست. تجربه می‌گوید وقتی شیفتگان غرب همگام می‌شوند تا سیمای غرب را غیر از آن‌چیزی که هست روتوش کنند، نسخه‌ای آماده کرده‌اند و قصد دارند آن را برای مردم بپیچند. 🔹 تا دیروز تلویحاً می‌گفتند تنها راه‌حل کنونی برای عبور از وضع موجود مذاکره با غرب است، اما امروز دیگر ابایی ندارند، تصریحاً می‌گویند باید تا دیر نشده با ترامپ بنشینیم و مذاکره کنیم؛ چراکه بهترین زمان برای امتیاز‌گیری از اوست. سادلوحانه استدلال می‌آورند که اوضاع و سازمان رای ترامپ در آمریکا خراب است و یک فرصت بی‌نظیر برای جمهوری اسلامی فراهم شده است، کافیست در این شرایط به درخواستش پاسخ مثبت دهیم، تا بی‌سابقه‌ترین‌ امتیازات را در مذاکره بدهد. 🔹اکنون ‌اهمیت دارد که چه پاسخی برای رد این ادعاها، این صغرا کبرا کردن‌ها و سفسطه‌ها داده شود. اما موضوع از این حیث اهمیت بیشتری دارد که بدانیم چرا این جماعت می‌خواهند منافع غرب را بجای منافع ایران در ذهن مردم بگنجانند و چرا درست سر بزنگاه برای دادن گرای اشتباه به مردم میدان دید را محدود می‌کنند؟ 🔚 با این سوالات نباید شک کنیم پشت پرده خبرهایی است و دارند افکار را آماده می‌کنند، ادراک می‌سازند تا مجدداً کلاه مردم را بردارند. آنهم زمانی که مردم، مظلومانه مقابل شقی‌ترین دشمنان در جنگ اقتصادی ایستاده‌اند و از قضا این ایستادگی‌ها جواب هم داده است. آیا آوردن اسب تراوا به میدان درست موقعی‌که دشمن به نفس افتاده، چیزی جز خیانت به این ملت تعبیر می‌شود؟
هدایت شده از صدای انقلاب
Sedayeenghelab 161 - صدای انقلاب - سلف نفت، قاسمی.mp3
6.31M
📢 شماره: 161 💠 بررسی ابعاد طرح گشایش اقتصادی در گفتگو با: 🎙 دکتر علی قاسمی؛ کارشناس مسائل اقتصادی ❓1. طرح گشایش اقتصادی چیست و چرا دولت باید چنین طرحی را تدوین و اجرا کند؟ ❓2. موضوع فروش اوراق سَلَف نفت در چه سطوحی باید بررسی و تحلیل شود؟ 🆔 @sedayeenghelab_ir
هدایت شده از بیداری ملت
🔴فرار خانواده های سران اصلاحات از کشور -بابا منم "تَکرار" کنم؟ _نه پسرم، تو فرار کن. خاتمی سه فرزند با نام "عماد الدین" ، " لیلا " و "نرگس"دارد. "لیلا" دختر بزرگ او در حال حاضر در آمریکا است. " نرگس" نیز دختر کوچک او عروس "صادق خرازی"است و بهمراه پسر صادق خرازی در انگلیس زندگی میکنند ! "عماد الدین" نیز طبق شنیده ها به آمریکا رفت! 🔴 بیداری ملت @bidariymelat @bidariymelat
🔴و باز هم ظریف ! آقای ظریف امروز در لبنان باز هم برای حمله به سیاست های منطقه ای آمریکا از تعبیر" دولت فعلی آمریکا" استفاده کرد! یعنی هنوز هم اعتقاد دارند که دو حزب آمریکا در سیاست خارجی تفاوت های اساسی دارند در صورتی که به اذعان خودِ آمریکایی ها به هیچ وجه اینگونه نیست. همین جو بایدن رقیب انتخاباتی ترامپ امروز از امارات برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی دفاع کرد. این آقایان برجامی تا کی می خواهند به دموکرات های آمریکا دلشان خوش باشد؟! انگار نه انگار همین برجامِ نافرجام و خسارت محض ، دستپخت دوستی شان با دموکرات هاست و اولین کسی که نقضش کرد اوباما بود. از نوع ادبیات آقای ظریف و دیگر رفقایش مشخص است که دلشان برای مذاکراتِ بی خاصیت تنگ شده و در صورت پیروزی دموکرات ها در انتخابات ، باز هم به دنبال راه اندازی بازی مذاکره و مشغول کردن مردم با وعده های برجامی و امیدواری های کاذب خواهند رفت ... ✍"قاسم اکبری"
هدایت شده از زمانه
934.3K
🔺 | تحلیل آخرین وضعیت لبنان 🔹 آیا شرایط لبنان بحرانی است؟ 🔹 فروپاشی لبنان محتمل است؟ 🎙 "دڪتر سیدرضا (ڪارشناس مسائل غرب آسیا) پاسخ میدهد" : آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔻اگر میخوانید 🔻 اگر میخواهید👇 🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd 🆔 | @zamanehh
هدایت شده از زمانه
784.6K
🔺 | اگر دوباره سعدحریری و جریان ۱۴ مارس دولت لبنان را در دست بگیرد وضعیت آینده حزب الله لبنان چه خواهد شد؟ واکنش سیدحسن نصرالله چه خواهد بود؟ 🎙 "دڪتر پاسخ میدهد" : آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔻اگر میخوانید 🔻 اگر میخواهید👇 🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd 🆔 | @zamanehh
هدایت شده از زمانه
1.56M
🎙 | دڪتر پاسخ میدهد 🔹 چرا ج. ا. ایران در بیروت نقش فعال ندارد؟ 🔹 تحلیل سفر ماکرون به لبنان چیست؟ 🔹 نقش ناکارآمدی دولت حسان دیاب در اعتراضات اخیر چیست؟ = تغذیه فکری تحلیلگران】 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔻اگر میخوانید 🔻 اگر میخواهید👇 🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd 🆔 | @zamanehh