💠سازمان برنامه جهانی غذا، تیتر میزند هر 75 ثانیه یک کودک یمنی بر اثر گرسنگی و سوءتغذیه، جان خود را از دست میدهد! این سکوت مرگبار، جنایتی انسانی، در طول تاریخ بشریت است.😔☹️
💠شکست بزرگ‼️
✅ «تام فودی» نویسنده و تحلیلگر انگلیسی در راشاتودی نوشت:
🔹 توافق میان تهران و پکن یکی از بزرگترین شکستهایی است که نظم جهانی آمریکا با آن مواجه شده است.
May 11
💠آسیب شناسی جهان اسلام
( بحث گات تلنت عصرجدید درجهان اسلام)
ارائه توسط استاد شاکر قوامیان👇
💠نظریه هانتینگتون و موافقتنامه راهبردی ایران و چین
🔸بر اساس نظریه هانتینگتون نزدیکی تمدن اسلامی شیعی و کنفوسیوسی (و نماینده اصلی این دو تمدن یعنی ایران و چین) مهمترین تهدید تمدن غربی است. در ادامه بخشی از نظریه جنگ تمدن های هانتیگتون بیان شده و توضیح مختصری از اثر موافقت نامه ایران و چین بر تمدن غربی در این غالب بیان می شود.
🔹هانتینگتون در سال ۱۹۹۶ تئوری خود را با انتشار کتابی به نام «برخورد تمدنها و تغییر جهان» شرح داد. البته این اصطلاح اولین بار توسط برنارد لوئیس در مقاله ای با نام «بنیان خشم مسلمانان» مطرح شد. از نظر هانتینگتون «پس از جنگ سرد، دولت های ملی به عنوان قوی ترین بازیگران صحنه ی جهانی باقی خواهد ماند؛ اما برخوردهای اصلی در سیاست جهانی، میان تمدن ها بروز می کند. برخورد تمدن ها وجه غالب سیاست های جهانی را تشکیل خواهد داد و در آینده خطوط گسل میان تمدن ها مرز نبرد میان آنها است».
🔸 از نظر هانتینگتون تمدن یک هویت فرهنگی است. هانتینگتون در تئوری خود تمدنهای جهان را به چهار حوزه تمدنی اصلی تقسیم می کند. تمدن غرب مسیحی، تمدن اسلامی، تمدن کنفوسیوسی و تمدن هندویی. به طور جزیی تر هشت تا نه تمدن را در جهان فعلی به عنوان تمدن های اصلی نام می برد که عبارتند از: تمدن غربی، اسلامی، کنفوسیوسی، ژاپنی، هندو، ارتدکس، اسلاوی، امریکای لاتین و آفریقایی .
♦️هانتیگتون در خصوص علل برخورد تمدن ها دلایل زیر را دخیل می داند:
• اختلاف تمدنها، اساسی است
• خود آگاهی تمدنی در حال افزایش است
• تجدید حیات مذهبی وسیلهای برای پرکردن خلا هویت در حال رشد است
• رفتار منافقانه غرب موجب رشد خود آگاهی دیگر تمدنها گردیده است
• ویژگیها و اختلافات فرهنگی تغییر ناپذیرند
• منطقه گرایی اقتصادی و نقش مشترکات فرهنگی در حال رشد است
• خطوط گسل موجود بین تمدنها امروزه جانشین مرزهای سیاسی و ایدئولوژیک دوران جنگ سرد گردیده است.
🔹بر أساس نظریه هانتیگتون بیشترین احتمال درگیری غرب با تمدن اسلامی و کنفوسیوسی است. از طرفی کمترین خطر درگیری تمدن اسلامی با تمدن کنفوسیوسی است. با توجه به این دو نتیجه است که هانتینگتون خطر ایجاد ارتباط فراگیر میان تمدن اسلامی و کنفوسیوسی را بزرگترین عامل خطر برای تمدن غربی می داند.
🔸در این نظریه هانتینگتون به جهان غرب هشدار دادهاست، که در قرن آینده رویارویی و برخورد جدی بین تمدن های گوناگون و از آن جمله برخورد تمدن های غرب با اتحاد تمدن های اسلامی و کنفوسیوسی حتمی است. هانتینگتون برای اثبات «خطر اسلام» نتایج نظرسنجی انجام شده در آمریکا را منتشرنمود. نظرسنجی که طی آن اکثریت پرسش شوندگان به این گمان بودند که خطری به نام خطر اسلام، وجود دارد. از زمان انتشار نتایج این نظرسنجی ظاهرا بسیاری از مردم بدان اعتقاد پیدا کرده اند. قابل توجه است که هانتینگتون سه کشور ایران، چین و عراق را بزرگترین تهدید برای ایالات متحده می داند.
🔴براساس این نظریه می شود به راحتی متوجه شد چرا موافقت نامه ای بین ایران و چین تا این حد از طرف امریکایی ها در خارج از کشور و نفوذی های داخلی خطرناک است. بر این اساس پیش بینی می شود امریکا از ابزارهای فشار یا تشویق مثلا تهدید طرفین و در عین حال دادن امتیازاتی به دو طرف تلاش کند تا این موافقت نامه را تضعیف کند. البته راهکارهایی چون فشار از درون از طرف نفوذی های غربی و فضا سازی و ایجاد اغتشاش از طرف هواداران غربی داخلی نیز دور از تصور نیست.
💠سرازیر شدن نفت ایران به چین در ماه مارس
🔹رویترز با اشاره به تخلیه روزانه ۶۵۰ هزار بشکه نفت ایران تنها در ۱۹ روز ابتدایی ماه مارس نوشت: پکن در ماه جاری یک حجم زیاد دیگری از نفت ایران را دریافت خواهد کرد.
🔹نزدیک به یک میلیون بشکه نفت ایران در روز در این ماه به چین میرسد. این حجم، تقریبا نیمی از حجمی است که عربستان در دو ماه نخست امسال به چین صادر کرد