✅ما اگر جايگاه امامت را بشناسيم...
🔶استاد علی صفایی حائری:
ما اگر جايگاه امامت را بشناسيم و ضرورتش را لمس كنيم، براساس همان ضرورت، وجود امام زمان را احساس مىكنيم و از زير بار اشكالهاى بنى اسرائيلى آزاد مىشويم و براساس همان ضرورت و احساس، به عشقى از امام مىرسيم آن هم نه عشقى ساده و سطحى، كه عشقى شكل گرفته و جهت يافته و تبديل شده به حركت و به سازندگىِ مهرههايى كه اين حكومت سنگين و بلند، به آن احتياج دارد.
📚 تو مي آيي (ويرايش جديد)، صفحه 71
✳️ @andishkadehrahmat
🔻 اینجا امریکاست! مهد دموکراسی، سرزمین فرصتها و قبلهی آمال لیبرالها!
و رخدادی که در تصویر مشاهده میکنید، #جمعهی_سیاه نام دارد.
جمعهی سیاه در ده سال گذشته 10 کشته و 111 زخمی بر جای گذاشته است!
فرهنگ ناب و حقوق شهروندی را از امریکاییها بیاموزیم!
✍️ لیبرالستیز
👉 llink.ir/96nt
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @hasanabbasi_students
✳️ @andishkadehrahmat
اندیشه جو
🎙صوت درس تفسیر سوره مبارکه #حمد 📆 #جلسه_۱۷ 🔺مفسر: علامه جوادی آملی ✳️ @andishkadehrahmat
✅ خلاصه درس تفسیر سوره مبارکه حمد
📆 جلسه : ۱۷
▫️مفسر: علامه جوادی آملی
1⃣ خداوند در مورد نماز میفرماید «استعینوا بالصبر و الصلاة، انها لکبیرة الّا علی الخاشعین»
🔺نماز خواندن نه زمان بر است نه سخت. اما همین اظهار خشوع و تعظیم و سر بر خاک نهادن در برابر خدا، برای انسانی که داعیه استقلال داشته و خودخواه است سخت میباشد.
2⃣ اگرچه شیطان در همه حالات در صدد وسوسه انسان است اما در نماز تمام نیروهایش را جمع می کند تا حتی لحظه ای انسان به یاد خدا نیفتد. لذا خداوند فرمود بگو معبود من یکیست (ایاک نعبد) تا شیطان نتواند چیز دیگری را معبود ما سازد.
3⃣ عبارت «کسی که برای بهشت یا دوری از جهنم عبادت می کند عبادتش پذیرفته است» در مورد کسیست که خدا را عبادت کرده اما همت کمش باعث شده که در مصداق چیزی که میخواهد، مواردی کم ارزش چون بهشت را طلب کند. پس بجای لقاء خدا، بهشت را خواسته و اکثر مردم اینگونه اند. اما اگر هدف بهشت بوده و خدا وسیله باشد عبادتش باطل است و مثلا نماز و روزه ی اینگونه را باید دوباره انجام دهد. لذا «ایاک نعبد»
3⃣ عبادت ۳ رکن دارد: عابد، معبود و عبادت.
🔺اگر انسان تنها خدا را که اصل است نببیند موحد نخواهد بود یعنی ر هر سه رکن را در نظر داشت دچار تثلیث شده و اگر به معبود(خدا) و عابد(خودش) توجه داشت دچار ثنویت شده و این شرک است لذا در عبادت نه باید خود را دید و نه عبادت را بلکه تنها و تنها به معبود توجه داشت.
4⃣ کلیم خدا (حضرت موسی) گوید اول خود را میبیند و بعد خدا را و گوید: همانا با من، خدای من است «ان معی ربی سیهدین»
اما حبیب خدا (حضرت محمد) ابتدا خدا را دیده و او را آیت و نشانه خود میداند و گوید: همانا خدا با ماست «ان الله معنا».
🔺لذا حبیب خدا یعنی پیامبر اسلام (ص) بر کلیم خدا یعنی موسی (ع) برتر بوده و مقام بالاتری دارد.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
🌼 شنبه ها: #تفسیر_تسنیم ( علامه حکیم جوادی آملی )
🔅 اندیشکده رحمت
✳️ @andishkadehrahmat
💐 هوالحکیم
🔺 جریان اصلی که در امت رسول الله اختلاف انداخت و از این اختلاف بیشترین بهره را برد، #جریان_اموی بود.
✅ نسل آینده انقلاب اسلامی یعنی کودکان و نوجوانان امروز باید مراقب #امویان_امت_پیامبر باشند.
#هفته_وحدت
#کودک_استراتژیست_آینده
———————
📌 اندیشسرای کودک و نوجوان اندیشکده یقین
🔊 @strategistkids
❇️ @andishkadehrahmat
حضور استاد حسن عباسی
در سی و دومین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی
به همت مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
✳️ @andishkadehrahmat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ورژن جدید آهنگ خونه مادر بزرگه
خونه ملت سه ساله داره چند تا نُخاله ...
❇️ @andishkadehrahmat
1_35982774.mp3
2.69M
🔰 جبهه متحد کشورهای تحریم کننده و کشورهای تحریم شونده
🔺با شکلگیری باشگاه تحریمیها، در صورتی که به طور مناسب ساختار یابد، حربهی تحریم مطلقاً بیاثر خواهد شد؛ ظرف چهار سال آینده این اتفاق خواهد افتاد.
▫️استاد حسن عباسی - ۳۰ مهر ۹۷
👉 t.me/dr_abbasi/4626
کانال رسمی استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✳️ @andishkadehrahmat