💠 «اللَّهُمَّ وَفِّقْنِی فِیهِ لِمُوَافَقَةِ الْأَبْرَارِ وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مُرَافَقَةَ الْأَشْرَارِ وَ آوِنِی فِیهِ بِرَحْمَتِکَ إِلَی (فِی) دَارِ الْقَرَارِ بِإِلَهِیَّتِکَ یَا إِلَهَ الْعَالَمِین»
💠 «خدایا در این روز به من توفیق ده تا با خوبان موافق باشم؛ و از رفاقت با بدان دورم کن؛ و با رحمتت به سوى خانه آرامش جایم ده؛ به خدایى خودت اى معبود جهانیان»
✅ کاری کن که من با خوبان موافق باشم و با اشرار، موافقت نکنم.
🔸زمانی که آحاد یک #جامعه_ی_توحیدی، در کُنش سیاسی خود متوجه قلهی #ابرار باشند، در این صورت، سرنوشت خود را به هر کسی واگذار نمیکنند، بلکه «ولیِّ مطلوب» را جستجو کرده و سرنوشت خود را به او میسپارند.
🔻اما اگر اکثریت یک جامعه، #پورنوکراتیک باشند؛ یعنی به کسی متمایل بشوند که #نفسانیات آنها را بهتر تأمین کند، [مُرَافَقَةَ الْأَشْرَارِ] در این صورت منتخبین آنها کسانی خواهند بود که به نفسانیات مردم دامن زدهاند تا بلکه در جهت تصاحب رأی تودهی مردم، گوی سبقت را از رقبای خود ربوده باشند؛ و زمانی هم که روی کار میآیند، چارهای جز تن در دادن به این نفسانیات نخواهند داشت. #دموکراسی در معنای غربی آن، خواه ناخواه به #نفسانیات_سالاری یا «حاکمیت نفسانیات مردم» منتهی میشود.
🔴 در صدر اسلام، نخست تودهها تحمیق شدند و سپس اهل تزویر (امویان) بر موج هوای نفس تودهها سوار شدند و توانستند حکومت علویان را زمین بزنند. امروز نیز تلاشی موازی برای آندلسی کردن جامعهی ایران و سوار شدن بر نفسانیات مردم صورت میگیرد. دو گروه همچون دو ریل موازی جهت براندازی نظام اسلامی بر موج نفسانیات مردم در تلاش هستند:
• #انقلابیون_پشیمان که به هوای نفس خود و تودهها باج میدهند و محتاج رأی حرام هستند.
• افرادی که از ابتدا قائل به نظام جمهوری اسلامی نبودهاند و فرصت انتخابات را غنیمت میشمارند.
✅ انسان موحد، خودش را به خدا میفروشد. و هرگز #نفسانیات خود یا دیگران را «اله» خود نمیگیرد، که: «أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنْتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا * أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا» پس او به جای تن دادن به نفسانیات مردم، در جهت #اصلاح تودهها تلاش میکند؛ و به تعمیق ایمان آنها همت گمارده و بر اصول خود ایستادگی مینماید.
▫️شرحی بر دعای روز شانزدهم #ماه_رمضان - برگرفته از رویکرد #ولایت_مدار
#کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت :
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/?ItemCourse=1&ItemCategory=12
📡 @andishkadehrahmat
✅ از قطار #رمضان جا نمانیم!
🔸 استاد علی صفایی حائری
انسان میبیند رمضان دارد میرود؛ مثل قطاری که آخرین واگنش رسیده است و ما هم در راهی ماندهایم که حتی امید معجزهای در آن نیست. اگر سوار نشویم، تنهایی است!
من یادم نمیرود که یک احساس عجیبی از حرکت ماشینها یا قطارها از کودکی در ما بود؛ چون شنیده بودیم که اگر به قطار دیر برسیم، میرود، بعد هم مشکلاتی پیش میآید. آنقدر رفتنِ قطار رنجمان میداد که ما حتی از قطار پایین نمیآمدیم، گاهی هم که پایین میآمدیم خیلی فاصله نمیگرفتیم. گاهی هم فکر میکردیم که اگر قطار رفت به کجای آن بچسبیم!
حال که قطار رمضان، لحظهها و روزها و شبهایش دارد میگذرد، ما اگر جا ماندیم و نرسیدیم، محرومیم و ملعونیم...
📚 بهار رویش، ص 127
🌿 @andishkadehrahmat
💠 «اللَّهُمَّ اهْدِنِی فِیهِ لِصَالِحِ الْأَعْمَالِ وَ اقْضِ لِی فِیهِ الْحَوَائِجَ وَ الْآمَالَ یَا مَنْ لاَ یَحْتَاجُ إِلَی التَّفْسِیرِ وَ السُّؤَالِ یَا عَالِماً بِمَا فِی صُدُورِ الْعَالَمِینَ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِین»
💠 «خدایا در این روز مرا به #اعمال_صالح هدایتم كن؛ و حاجتها و آرزوهایم را برآور؛ ای خدایی که احتیاج نداری که من حاجتم را برای تو شرح و تفسیر کنم؛ اى که به آنچه در صدرهای جهانیان است، آگاهی؛ درود فرست بر محمد و آل او پاكیزگان»
🔸اعمال ما در هر حال، یا صالحاند و یا فاسد؛ اما معیار این صلاح و فساد، چیست؟
🔸اگر عمل هرکسی، متأثر از اعتقادات اوست، سبک زندگی انسان مؤمن از باور و #ایمان او شروع میشود و به صورت « #عمل_صالح» متجلی میشود و این تجلی از دروازهی #حفظ_حدود_الهی میگذرد؛ به معنای سادهتر، عمل صالح همان رعایت #حدود_الهی است که تخطی از آن، عمل ما را #فاسد میکند.
🔸 #ایمان و #عمل_صالح ۶۵ بار در قرآن کریم همراه با هم آورده شده «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ» اما تصور ما بر این است که باید #عالم باشیم تا بتوانیم عمل کنیم! آیا مشکل بشر از ندانستههایش است، یا دانستههایی که به آن عمل نمیکند؟
🔻اگر «علم» مبنای عمل ما باشد و نه ایمان، در این صورت دیگر مهم نیست که همین علم در مواقعی ضد دین عمل میکند. پس همان نوع نگرش غربیها در سیاست، مدیریت، جامعهشناسی، اقتصاد و... را وحی منزل میپنداریم! علم میباید تابعی از ایمان باشد.
❓چرا برای #ایمان تنها به توصیه روی منبرها اکتفا میکنیم و هیچ نهاد رسمی تقویت ایمان نداریم؟
✳️ اگر برای علم، شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و... ایجاد کردهایم، همزمان نیاز به ایجاد نهادهای #اشاعه_ایمان هم داریم.
▫️شرحی بر دعای روز هفدهم ماه رمضان - برگرفته از جلسه ۳۵۶ #کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/557
📡 @andishkadehrahmat
💫لایق دل بستن فقط ذات مقدّس پروردگار و کسانی هستند که در حوزهی محبّت اویند
🔻رهبرانقلاب: دنیا را فقط ابزار بدانید. مال دنیا و امکانات آن ابزار است و لیاقت دل بستن ندارد.
🔹️لایق دل بستن فقط ذات مقدّس پروردگار و کسانی هستند که در حوزهی محبّت اویند.
🔺️جوانان مسلمان در هر جای دنیا اگر این گوهر را داشته باشند، راه موفقّیت برایشان باز است. این آن چیزی است که مردی مثل #امام_بزرگوار را از دوران جوانی تا سن نود سالگی در صراط مستقیم الهی حفظ کرد.
@Khamenei_ir
@andishkadehrahmat
💠 «اللَّهُمَّ نَبِّهْنِی فِیهِ لِبَرَکَاتِ أَسْحَارِهِ وَ نَوِّرْ فِیهِ قَلْبِی بِضِیَاءِ أَنْوَارِهِ وَ خُذْ بِکُلِّ أَعْضَائِی إِلَی اتِّبَاعِ آثَارِهِ بِنُورِکَ یَا مُنَوِّرَ قُلُوبِ الْعَارِفِین»
💠 «خدایا مرا برای برکات سحرهایش متنبه کن؛ و دلم را به پرتو انوارش نورانی کن؛ و کاری کن تا همه اعضا و جوارحم از آثارش پیروی کنند؛ به #نور خودت اى روشنى بخش دلهاى عارفین»
🔆 بشر در تمام طول تاریخ به دنبال دستیابی به #نور بوده است؛ غافل از آنکه شیطان، هنرمندانه بر باطل، لباس حق پوشانید و فضایی ترسیم کرد که نور تقلبی به جای نور حقیقی دیده بشود... این نور تقلبی، رهاوردی جز #ظلمات برای بشر در پی نداشت.
✳️قلب مرا نورانی کن؛
🔸در این صیرورت درونی و هجرت انفسی، هر طاغوتی میتواند « #ولی» من باشد؛ و چرا نباشد، وقتی که حب هر چیزی را که به دلم راه دهم، خواه ناخواه عبد و مملوک آن شدهام و دیگر خودم نیستم. #طاغوت_هایی که بندهوار مرا در پی خود به هر سو میکشند.
🔸قلبم مرتباً در تب و تاب دلسپاری به دنیا، پُست و مقام، اشیاء و کسان و پذیرش #ولایت آنهاست.
✳️ رب من، مرا از این سرگشتگی رهایم کن!
«اللَّهُ وَلِيُّ الَّذينَ آمَنوا يُخرِجُهُم مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النّورِ ۖ وَالَّذينَ كَفَروا أَولِياؤُهُمُ الطّاغوتُ يُخرِجونَهُم مِنَ النّورِ إِلَى الظُّلُماتِ...»
▫️شرحی بر دعای روز هجدهم ماه رمضان - برگرفته از رویکرد #ولایت_مدار و جلسه ۲۰۰ #کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت، با موضوع «مهندسی سیاسی(۱)»:
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/120
📡 @andishkadehrahmat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰لوح| امام بزرگوار یکی از معجزات دهر بود، خود او از آیات بزرگ الهی بود، آیتالله العظمای واقعی، او بود. ۹۵/۱۲/۱۶
🖨نسخه قابل چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=36700
هدایت شده از KHAMENEI.IR
◾دریغا سایهای رفت از سر ما
روح بلند پیشوای مسلمانان و رهبر آزادگان جهان حضرت #امام_خمینی در ساعت ۲۲:۲۰ سیزدهم خردادماه ۱۳۶۸ به ملکوت اعلی پیوست.
@Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🏴بارالها! بر بندهی صالح متواضعت امام خمینی، که رضای تو را بر رضای دیگران برگزید و در راه اعلای کلمهی تو و احیای دین تو، رنجهای گران بر جان خرید و مجاهدت در راه ملت ابراهیمی و سنت محمّدی(صلّیاللَّهعلیهوالهوسلّم) را به نهایت رساند و در این راه لحظهیی از حرکت وتلاش باز نایستاد، با نام و یاد تو زیست و با امید و عشق تو به ملکوت اعلی پیوست، سلام و رحمت و رضوان فرست، و کلمهی او را رفعت بخش، و راه او را رونق بخش، و میراث یگانهی او را در پناه خود حفظ کن، وآرزوها و هدفهای او را محقق ساز، و ما را از اخلاف نیک او قرار ده.
رهبر انقلاب؛ ۶۸/۴/۱۴
@Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
◾لقبی که امام خمینی دوست داشت به آن ملقب باشد چه بود؟
🏴رهبر انقلاب: «امام فرمودند: اگر به من #خدمتگزار بگویند، بهتر از این است که رهبر بگویند.» این حرف درستی است؛ چون خدمتگزاری، برای انسانی که دلش #بیدار باشد، مدح بزرگتری است. امام، شوخی و تعارف هم که نمیکرد. حقیقتاً اگر این #ملت شهادت میدادند - که قطعاً میدادند - که امام خدمتگزار آنهاست، امام بیشتر خوشحال میشد، تا همهی ملت یکصدا فریاد بزنند که تو رهبر ما هستی. خدمتگزاری به مردم #افتخار است.» ۷۰/۵/۲۳
#تاریخ_انقلاب
@Khamenei_ir
💠 معجزه بود؟
🔸انسان معاصر وقتی که دید میتواند هواپیما بسازد و با آن در آسمان پرواز کند؛ فضاپیمایی بسازد و به فضا سفر کند؛ و... حس کرد دیگر میتواند تمام مشکلات خود را حل کند؛ و از این رو دچار حسِ خودخواهی و خودبرتربینی شد.
«یا أَیُّهَا الإِنسانُ ما غَرَّکَ بِرَبِّکَ الکَرِیمِ»
🔸غافل از آنکه هیچ اتفاق خارق العادهای رخ نداده بود.
🔸این توانمندی را خدا برای انسان #جعل کرده بود، اما بشر هنوز به میزان بلوغی نرسیده بود تا بتواند از آن بهره ببرد.
🔸او #عاجز بود که بتواند چون پرندگان در آسمان پرواز کند؛ علم به کمک او آمد تا #قادر شود.
🔸پس معجزهای در کار نبود؛ او فقط بخش بسیار بسیار کوچکی از ظرفیتهای آماده و معطل مانده را کشف کرده بود.
✅ « #قدر» یعنی توانمند شدن؛ ارزش یافتن؛ یعنی بتوانیم مرزهای توانایی خود را آن قدر بگسترانیم که دامنهی #عجزهایمان کمتر و کمتر شود. چه عجزهای مادی و چه معنوی!
✅ خداوند برای هر شیئی قدری #جعل کرده است: «قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَی ءٍ قَدْراً» #شب_قدر یعنی آن که #قدر یا نهایتِ ظرفیتِ توانمندی خود را بشناسیم و تلاش کنیم تا به آن برسیم. #تقدیر ما این چنین رقم میخورد...
و همچنین بدانیم که هرچه سعی و کوشش کنیم، از یک جایی به بعد، دیگر همه #عاجزیم..
🔸«مَوْلايَ مَوْلايَ اَنْتَ القادر وأنا العاجز وهل يرحم العاجز إلاّ القادر»
❇ #شب_قدر باید شب سالِ برنامهریزی #جامعه_اسلامی باشد.
💠 @andishkadehrahmat
💠 «اللَّهُمَّ وَفِّرْ فِیهِ حَظِّی مِنْ بَرَکَاتِهِ وَ سَهِّلْ سَبِیلِی إِلَی خَیْرَاتِهِ وَ لاَ تَحْرِمْنِی قَبُولَ حَسَنَاتِهِ یَا هَادِیاً إِلَی الْحَقِّ الْمُبِین»
💠 «خدایا بهرهی مرا از برکاتش زیاد کن؛ و راه مرا به خیرهایش آسان کن؛ و مرا از پذیرفتن حسناتش محروم نکن؛ اى هادی ما به سوى حق مبین»
🔸خدایا، رزق من کن تا از برکات این ماه، بیشتر حظ و بهره ببرم. راز #برکات ماه #مبارک رمضان در چیست؟
❇️ #برکت یعنی «هرچه برداری تمام نمیشود»:
💠 «وَ لَوْ اَنَّ اَهْلَ الْقُرى آمَنوا وَ اتَّقَوْا لَفَتَحْنا عَلَيْهِم بَرَكاتٍ مِنَ السَّماءِ وَ الاَْرْضِ...»
«و اگر مردمِ آبادىها ايمان مىآوردند و #تقوا پيشه مىكردند، بركات را از آسمان و زمين به روى آنان مىگشوديم...» سوره اعراف - آیه ۹۶
🔸میتوانیم به مرحلهای دست یابیم که هر چه بداریم، تمام ناشدنیست؛ اما یک پیششرط مهم دارد و آن #تقوا است. روزه، برای #تقواست و تقوا، درهای برکتِ مادی و معنوی را به روی انسان میگشاید.
🔺ما راهی جز دستیابی به #برکت نداریم؛ غارتگر بزرگ جهان #انگلیس_خبیث که ۴۰ برابر وسعت سرزمینی خود مستعمره داشت و ثروت آن را به یغما میبرد، امروز از سیر کردن شکمهای گرسنهی مردم خود #عاجز مانده است؛ ثروتهایی بیبرکت!
🔺و شیطان بزرگ که هفت تریلیون دلار در منطقهی ما هزینه میکند تا انقلاب اسلامی را از میان بردارد، از این سو نه با صرف هزینههای هنگفت مشابه که به برکت خون شهدا و صرف هزینهای ناچیز، ناکام میماند. #برکت، چنین آثاری در پی دارد.
▫️شرحی بر دعای روز نوزدهم #ماه_رمضان - برگرفته از جلسه ۳۶۸ #کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت - «رزق و برکت»:
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/443
📡 @andishkadehrahmat
❇ #حضرت_روح_الله_های_تکثیر_شده
❇ این انقلاب که بینام #خمینی(ره) در هیچ کجای جهان شناخته شده نیست، میراث هزار سالهی #زعمای_شیعه است که امروز در جایجای جهان اسلام تکثیر شده است.
🔸 #فرزندان_روح_الله، #انصارالله مظلوم و مقتدر یمناند که بدون دولت مرکزی و علیرغم فقر شدید، دلیرانه ایستادند و آمریکا و خاندان صهیونیستی منطقه را ذلیل کردند.
🔸 فرزندان روحالله، خورشید درخشان #حزب_الله لبنان است که طومار اسطورهی شکستناپذیری اسرائیل را بارها درهم پیچیدند.
🔸 فرزندان روحالله، اهل سنت #حماس فلسطیناند که با دستان خالی مقاومت کرد تا به امروز که با سلاح ایرانی-اسلامی گنبد آهنین رژیم اشغالگر قدس را درهم میکوبد.
🔸 فرزندان روحالله، #شیخ_ابراهیم_زکزاکی با ۶ فرزند شهیدش در نیجریهاند که به ارادهی الهی، پانزده میلیون نفر را شیعه کردند.
🔸 فرزندان روحالله، #حیدریون و الحشدالشعبی عراق، #فاطمیون افغانستان و #زینبیون پاکستاناند که مقابل جبههی کفر و شرک و نفاق از داعش و النصره تا صهیونیسم و آمریکا ایستادند و از سوریه و عراق بیرونشان راندند.
💠 @andishkadehrahmat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰امام نماد انقلاب است
🔸شباهتهایی میان امام خمینی و امیرالمومنین وجود دارد که مایهی افتخار است
🔻رهبر انقلاب، هماکنون در مراسم بیست و نهمین سالگرد رحلت امام خمینی(ره):
🔹۳۰ سال است از امام بزرگوار در مثل چنین روزی سخن میگوییم. بعد از این هم ملت ما همواره از امام سخن خواهد گفت و شایسته هم همین است؛ زیرا امام نماد انقلاب است و این کشور بدون موتور پرقدرت انقلاب به هدفها و آرزوهای بزرگ خود دست نخواهد یافت.
🔹امسال این همزمانی با ایام شهادت امیرالمؤمنین شباهتهایی را به ذهن میآورد. میان این پیرو صادق و حقیقی امیرالمؤمنین، و آن پیشوای والا و بزرگ، شباهتهایی وجود دارد که مایهی افتخار ملت ایران و امت اسلامی است.
🔺توجه به این شباهتها مهم و مفید است برای پیدا کردن راه درست و همچنین برای آشنایی بیشتر با امام بزرگوارمان. ۹۷/۳/۱۴
@Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰اولین شباهت میان امام خمینی و امیرالمؤمنین: صلابت و ایستادگی در عین لطافت و رقت
🔻رهبر انقلاب در حرم مطهر امام خمینی(ره):
🔹یک شباهت میان امام خمینی و امیرالمؤمنین این است: در امیرالمؤمنین دو خصوصیت ظاهراً متضاد جمع شده بود: یکی «صلابت و ایستادگی و شدت» و یکی «لطافت و صفا و رقت».
🔹این هر دو در امیرالمؤمنین در اوج و در کمال خود وجود داشت؛ صلابت و شدت در برابر هر حرکت نابحق در برابر ظلم و ظالم و در برابر انحراف از راه خدا و طغیانگری و اغواگری. امیرالمؤمنین در مقابل اینها با منتهای صلابت و استحکام میایستاد که نظیر آن دیده نشده است تا امروز.
🔹لطافت و رقت در مقام مواجهه با ذکر الهی و یاد الهی از سویی، و در برخورد با مظلومین و محرومان و ضعفا و مستضعفان از سوی دیگر.
🔺این دو خصوصیت متضاد در امیرالمؤمنین علیهالسلام، عیناً در امام راحل ما هم مشاهده میشود. از یکسو صلابت، استحکام، ایستادگی محکم در مقابل ستمگران و بدیها، در مقابل رژیم منحط و طاغوتی پهلوی که مثل صخرهی مستحکمی ایستاد؛ در مقابل آمریکا مثل کوه ایستاد، در برابر تهدیدها، در برابر صدام متجاوز، در جنگ تحمیلی و جنگ هشتساله، در برابر فتنههای داخلی، در برابر حتی شاگرد قدیمی و صحابی قدیمی خود بهخاطر رفتار نامتناسب او ایستاد و هیچ تعارفی نداشت. ۹۷/۳/۱۴
@Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
❓سه جبهه دشمن مقابل امام خمینی چه کسانی بودند؟
🔻رهبرانقلاب، در حرم امام خمینی(ره): شباهت سوم میان امام خمینی و امیرالمؤمنین(ع): سرفصل سوم، «نشانهشناسی دشمنان امیرالمؤمنین» است که این هم درسآموز است. جبههی مقابل امیرالمؤمنین را شما ملاحظه کنید؛ در تاریخ مشخص شده است: قاسطین، مارقین، ناکثین.
🔹قاسطین یعنی دشمنان بنیادین حکومت امیرالمؤمنین، ناکثین یعنی دشمنان سستبنیادی که بیعت را زیر پا گذاشتند بهخاطر آلودگی دنیوی و تعلقات مادی، و مارقین کجفهمها و نادانها و جاهلهایی که به خیال تبعیت از قرآن در مقابل قرآن مجسم که امیرالمؤمنین علیهالسلام بود ایستادند.
🔹در مورد امام هم همین سه جبهه وجود داشت: آمریکا، رژیم صهیونیستی و وابستگان آنها در داخل، قاسطین در مقابل امام بزرگوار ما بودند؛ اینها کسانی بودند که با اصل حکومت جمهوری اسلامی و نظام اسلامی و حاکمیت انسانی مثل امام بزرگوار مخالف بودند.
🔺در جبههی مخالفین امام، ناکثین یعنی بیعتشکنان، همان همرهان سستکمربند بودند؛ وای از این همرهان سست کمربند!
مارقین هم آن کسانی بودند در مقابل امام بزرگوار ما که موقعیت کشور و انقلاب و موقعیت ملت ایران را نفهمیدند، جبههبندی دشمنان را نشناختند، شیوههای دشمنی دشمنان را درک نکردند، به چیزهای کوچک سرگرم شدند و عظمت حرکت امام را نتوانستند تشخیص بدهند. ۹۷/۳/۱۴
@Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰۷خصوصیت امام راحل که امروز موبهمو دنبال کردهایم
🔻رهبر انقلاب، امروز در حرم امام خمینی(ره): خدا را سپاسگزاریم که در دورانی زندگی میکنیم که یک انسان بزرگی را دیدیم که با مولای متقیان و رهبر آزادگان تاریخ -امیرالمؤمنین (علیهالسلام)- این شباهتها را داشت و توانست محصول این عظمت خود را برای ملت ایران باقی بگذارد.
اما امام (رضواناللهعلیه) چگونه با این وضعیت مواجه میشد؟ الگوی امام چگونه است؟ این را من خیلی کوتاه و مختصر عرض کنم؛ اینها برای ما درس است.
🔹من چند خصوصیت را در الگوی رفتاری امام بزرگوار با این وضعیت ذکر میکنم:
1. برخورد شجاعانه و فعال و قدرتمندانه با دشمنیها و عدم ضعف و انفعال
2. پرهیز از هیجانزدگی و تکیه به محاسبات عقلانی
3. رعایت اولویتها
4. اعتماد به تواناییهای مردم مخصوصاً جوانان
5. بیاعتمادی به دشمن
6. اهتمام به همبستگی ملت و پرهیز از دوقطبی
7. ایمان راسخ به نصرت الهی و وعدههای الهی
🔺برادران عزیز، خواهران عزیز و ملت بزرگ ایران! من به شما عرض میکنم ما بعد از امام، همان راه امام را موبهمو دنبال کردهایم و انشاءالله خواهیم کرد. ۹۷/۳/۱۴
@Khamenei_ir
💠 «اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ الجِنانِ واغْلِقْ عَنّی فیهِ أبوابَ النّیرانِ وَوَفّقْنی فیهِ لِتِلاوَةِ القرآنِ یا مُنَزّلِ السّكینةِ فی قُلوبِ المؤمِنین»
💠 «خدایا بگشا برایم در آن درهاى #بهشت و ببند برایم درهاى آتش #دوزخ را و توفیقم ده در آن براى تلاوت قرآن اى نازلكننده #آرامش در دلهاى مؤمنان»
🔺 #دنیا از مادهی «دنی» به معنای «از دست رفتنی»ست؛ بیرون از این دنیا، عقبایی وجود دارد و پس از دنیا، آخرتی...
🔸اگر توجه ما به #آخرت باشد، پیامد آن در دنیا هم ⬅️ بهشت و آرامش خواهد بود؛ که فرمودند:
🔶«فزتُ و ربِ الکعبه» به خداوند کعبه، رستگار شدم.
🔶«با دلی آرام و قلبی مطمئن و روحی شاد و ضمیری امیدوار به فضل خدا از خدمت خواهران و برادران مرخص، و به سوی جایگاه ابدی سفر میكنم»
❓اما اگر نباشد؟
🔻جامعهی آرمانی #مدرنیسم، حتی دین را هم برای دنیا میبیند؛ در دنیا، از دنیا و برای دنیا. بهشت و جهنمی برایش معنا ندارد؛ و این در تمامی ارکان علم و هنر و فلسفه و... آن بروز دارد. علوم انسانی که به بیان امام خامنهای #مادی، #غیرالهی و #غیرتوحیدی ست، چطور میتواند رافع مشکلات جامعهی مدعی دین باشد؟ همین امروز روشهای ما در دانشگاه و جاری شدهی آن در حکومتداریمان از نظام بانک، تجارت، اقتصاد، فرهنگ، آموزش تا ارتباطات، بهداشت و درمان و... (ولو در بهترین حالت هم که باشند) مبتنی بر استانداردهای دنیویست و اصلاً کاری با بهشت و دوزخ ندارد. از چنین جامعهای چقدر میتوان انتظار غیب باوری داشت؟
✳️ جامعه و تمدنی بسازیم که ابتدایش از دنیا و انتهای آن به آخرت ختم شود.. جامعهای که انسان تراز آن معصومین(ع) هستند. #نظام_سازی #جامعه_اسلامی
▫️شرحی بر دعای روز بیستم #ماه_رمضان - برگرفته از رویکرد #عاقبت_مدار
#کرسی_نظریه_پردازی #کلبه_کرامت:
👉 llink.ir/889t
📡 @andishkadehrahmat
✊️ «پانزده خردادت را دریاب»
🔶۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ نقطه عطفی در #انقلاب_اسلامی است؛ برای همین لازم دانستیم؛ یادآوری کنیم همانطور که کسانی که در ۱۵ خرداد قیام کردند و بهظاهر در آن روز سرکوب شدند اما آیا میدانستند که این قیام؛ ۱۵ سال آینده به پیروزی میرسد؟
🔸اما همان قیام، ۱۵سال آینده در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ تحت عنوان #انقلاب_سیاسی به ثمر نشسته و جمهوری اسلامی ایران متولد میشود.
🔶 اما انقلاب اسلامی به اینجا ختم نمیشود چراکه امام خمینی(ره) فرمودند: «اگر #ربا در بانک باشد ما نمیتوانیم بگوییم جمهوریمان، جمهوری اسلامی است» این سخن امام خمینی(ره) یعنی جمهوری اسلامی به انقلابهای دیگری ازجمله #انقلاب_اقتصادی نیازمند است؛ که اگر این انقلاب رقم نخورد، انقلاب سیاسی هم زیر سؤال خواهد بود.
🔴 ما در نهضت ممانعت از جنگ باخدا به دنبال تحقق انقلاب اسلامی در حوزه #انقلاب_اقتصادی هستیم و میدانیم در این انقلاب اقتصادی یک ۱۵ خردادی داریم که نتیجهاش را ۲۰ سال آینده خواهیم دید.
انشاالله
✊️ نهضت مردمی ممانعت از جنگ باخدا
📡 @andishkadehrahmat