فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ویدئویی که میلیونها بار در شبکههای اجتماعی بازدید داشته
🔹یک اورانگوتان به نام "امبر" در باغوحش"لوئیزویل" آمریکا با زبان بی زبانی و اشاره به کوله پشتی یک بازدیدکننده میخواهد تا به او آبنبات دهد.😊
#اورانگوتان
🦖@animal_planet
🔻تاپیر ها حیواناتی پستاندار هستند و به بچه خود مانند دیگر پستانداران شیر می دهند. بچه این حیوان از زمان تولد تا پایان شش تا هشت ماهگی شیر می خورند و بعد از آن از شیر گرفته می شوند. بچه تاپیر تا پایان سه سالگی با والدین خود زندگی می کند و بعد از سه سالگی، به بلوغ می رسد
🔻از سن سه سالگی به بعد این حیوان باید بتواند برای خود غذا جمع آوری کند و به تنهایی زندگی خود را سپری کرده و با دشمنان خود مبارزه کند.
#تاپیر
🦖@animal_planet
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🌏 استتار شگفت آور یک حشره*
▪️ این چیزی که در تصویر میبینید شاخه خشک درخت نیست یک نوع حشره هست که وقتی احساس خطر میکند برای استتار شاخک و اندامهای حرکتیاش را بهم چسبانده و شبیه شاخه درخت میشود
#حشره
#استتار
🦖@animal_planet
زرافه ها 🦒 برای غذا خوردن زبان بلند خود را که تا حدود نیم متر دراز می شود به شاخه های درختان بلند – که ارتفاع آن ها به 6 متر نیز می رسد – گیر داده و با کمک لب های محکم و دندان ها برگ ها را از شاخه ها جدا می کنند.
#زرافه
🦖@animal_planet
گرگ 🐺
انگشتان پای گرگ به گونه ای طراحی شده که بدون توجه به نوع زمینی که روی آن حرکت می کند بتواند به راحتی راه برود. این حیوان به دلیل داشتن پاهای بزرگ قادر است نحوه توزیع وزن بدنش را تغییر دهد، همین ویژگی باعث شده مثلا زمانی که روی برف ها راه می رود داخل برف فرو نرود.
#گرگ
🦖@animal_planet
📷هزاران ستاره دریایی که توسط امواج به ساحلی در هلند آورده شدهاند!
#ستاره_دریایی
🦖@animal_planet
خرس قطبی 🐻❄️
در صورتی که خرس قطبی نتواند غذا بیابد، متابولیسمش کند می شود و تا زمانی که غذای بعدی خود را پیدا نکند، شروع به سوزاندن ذخایر چربی خود می کند. خرس قطبی می تواند بیش از 7 تا 10 روز نیز نخوردن غذا را تحمل کند.
#خرس_قطبی
🦖@animal_planet
چقد بچه کوئوکا بامزه ست آخه 😍
آدم دلش میخواد چنتا ازشون داشته باشه 🙈🙈
#کوئوکا
🌹 کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید 🌹
🦖@animal_planet
زیستگاه لاک پشت برکه ای اروپایی
🐢 لاکپشت برکهای اروپایی (Emys orbicularis) گونهای لاکپشت آب شیرین زی بومی غرب آسیا، جنوب و مرکز اروپا و شمال آفریقا است. این لاکپشت در کنار آبهای جاری آرام لانه میکند و در فصل سرد سال در کف آب به خواب زمستانی میرود که ممکن است تا هفت ماه به طول انجامد.پراکندگی این لاکپشت در ایران از زمینهای کم ارتفاع مجاور دریای خزر تا آذربایجان شرقی است.
#لاک_پشت
🦖@animal_planet
خرس آبی (تاردیگراد)
یکی از ویژگی های برجسته تاردیگراد ها توانایی آنها، مقاومت در برابر دماهای، دوره های طولانی مدت خشکسالی و پرتوهای زیاد است. علاوه بر این، نمونه هایی از آنها وجود دارند که به مدت هشت روز در یک خلاء نگهداری شدند، به مدت سه روز از گاز هلیوم در دمای اتاق استفاده کردند و سپس چندین ساعت در معرض دمای 272_ درجه سانتیگراد قرار گرفتند.
#خرس_آبی
🦖@animal_planet