شعارمشترک فاطمیه:
"مادرم مظلومه بود ویاور مظلوم ها"
💠https://eitaa.com/ansaralmahdi1
انتقاد...✍
جناب آقای زینی ونددبیرمحترم کانال سیمره خبر باسلام؛
برای من به عنوان یک فعال هیئتی جای تعجب وتاسف است که هرزمان که پای مسائل وتبلیغات رسانه ای مراسمات مذهبی درمیان باشد جنابعالی کم لطفی کرده ومطالب را بسیار ریز وغیر قابل انتشار می بینید یا اصلا بهتر بگویم به حساب نمی آورید.همانطوری که جنابعالی درعرصه رسانه وآن هم مردمی رسالت دارید بنده وامثال بنده هم در عرصه دین ومذهب ومراسمات مذهبی بدون هیچ چشم داشتی دغدغه داشته و وظیفه داریم که رسالت خودرا در برابر مردم شریف ومسلمان برآورده سازیم ودر این میدان پراز حوادث ونشیب وفراز وظیفه خود را به نحواحسن باتوکل به خدا واهلبیت به انجام برسانیم .واین می طلبد که در انتشار وتعظیم شعائرالهی ودینی تلاش کنیم،واز جنابعالی هم انتظار میرود که نسبت به این مهم حساس بوده ودین خدارا یاری نمایید.
"اگرنیاز باشد بنده حاضرم هزینه درج در کانال مناسبتهای مذهبی هیئات را مانند دیگر موارد تبلیغاتی (....) پرداخت نمایم."
کولیوند
خادم هیئت انصارالمهدی(عج)
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تارو پود چادرِ تو
تارو پود زندگیمه..
فاطمیه شب و روزش
خاطرات بچگیمه..
32.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من خوب نیستم، اما خیلی دلتنگم برات
منو از خودت جدا نکن💔
:
مداحِ هیئت انصارالمهدی(عج):
کربلایی وحید رحیمی فر
#امام زمان
#فلسطین
#مداحی
#اللهم_عجللولیکالفرج
#داستان_کوتاه_مذهبی
🔖 @ansaralmahdi1
3.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشهای از پیروزیهای اسرائیل
جالب بود ببینید
https://eitaa.com/ansaralmahdi1
18.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپانه
میترسی امر به معروف کنی!؟
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وهابیها میگن اگر حضرت زهرا و امام علی و حسنین علیهمالسلام علم غیب داشتند پس چرا از خونه بیرون نرفتند؟
@ansaralmahdi1
22.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش_ویدیویی
بخشی از مداحی کربلایی وحید رحیمی فر
مراسم شام شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا (س) به روایت ۷۵ روز
هیئت امام حسن مجتبی(ع)
💠https://eitaa.com/ansaralmahdi1
🌹شهید حشمت سهرابی 🌹
🌸حشمت سهرابی فرزند برومند به سال ۴۸ شمسی، در روستای «ارمو» (توابع شهرستان «دره شهر» در استان «ایلام») متولد شد. وی پس از آغاز نبرد علیه «مزدوران سعودی» و «پیروان اسلام آمریکایی» در «سوریه»، جهت دفاع از حرم «بانوی مقاومت» حضرت زینب کبری(سلام الله علیها) راهی این کشور شد و سرانجام به تاریخ دوم تیرماه ۹۲ شمسی، در منطقه «حماء» بال در بال ملائک گشود. پیکر پاک «حشمت سهرابی» در زادگاهش درجوار امامزاده سید سیف الدین محمد(ع) شهرستان دره شهر ایلام تشییع و تا ظهور مولایش به امانت سپرده شد.
از این مدافع حرمِ شهید، دو پسر به نام های حسین ۱۱ ساله و محمد ۷ ساله به یادگار مانده است.
مزار یادبود شهید حشمت الله سهرابی در قطعه ۲۹ بهشت زهرای تهران، در جوار مزار شهید احمد کاظمی احداث شد تا محلی باشد برای مراجعه دوستان و اقوامی که امکان حضور بر سر مزار اصلی این شهید بزرگوار برایشان فراهم نیست.
💠https://eitaa.com/ansaralmahdi1
9.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺فقط یک دسته از آدما در قیامت مورد توجه ویژهی حضرت زهرا سلاماللهعلیها قرار میگیرن!
@ansaralmahdi1
3.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درس از اربعین به زبان لکی
حجت الاسلام مهدوی
https://eitaa.com/ansaralmahdi1
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
دیگہراهــۍنمونده . .
هـۍخودمرومےکشونم . .
ــ ــــــــــــــــــ
أیـــــــنَصـٰاحبُنـــا ؟!🌿
#حاج_مهدی_رسولی
#امام_زمان