24.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیارت ناحیه مقدسه
دعایهفتمصحیفهسجادیه۩حسینحقیقی.mp3
3.8M
📖 دعاى هفتم صحیفه سجّاديه
🤲 یا مَن تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَکَارِهِ
🎙 با صدای حسین حقیقی
اين دعا به هنگام خوف از شدائد، رفع بلا و گرفتاریها توصيه شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
✍️سخنرانی حاج آقا دانشمند
🎬موضوع: با غیر خدا معامله نکنید
2دعارمضان۩اللَّهُمَّأَدخِلعَلَىأَهلِالقُبُورِالسُّرُور۩موسویقهار.mp3
2.05M
2️⃣ دعای بعد از هر نماز واجب 🤲
در #ماه_مبارک_رمضان 🌙
☀️ بسمِ اللَّهِ الرَّحمَنِ الرَّحِيم ☀️
❇️ اللَّهُمَّ أَدخِل عَلَى أَهلِ القُبُورِ السُّرُورَ
🔶 اللَّهُمَّ أَغنِ كُلَّ فَقِيرٍ
❇️ اللَّهُمَّ أَشبِع كُلَّ جَائِعٍ
🔶 اللَّهُمَّ اكسُ كُلَّ عُريَانٍ
❇️ اللَّهُمَّ اقضِ دَينَ كُلِّ مَدِينٍ
🔶 اللَّهُمَّ فَرِّج عَن كُلِّ مَكرُوبٍ
❇️ اللَّهُمَّ رُدَّ كُلَّ غَرِيبٍ
🔶 اللَّهُمَّ فُكَّ كُلَّ أَسِيرٍ
❇️اللَّهُمَّ أَصلِحكُلَّ فَاسِدٍمِنأُمُورِالمُسلِمِينَ
🔶 اللَّهُمَّ اشفِ كُلَّ مَرِيضٍ
❇️ اللَّهُمَّ سُدَّ فَقرَنَا بِغِنَاكَ
🔶 اللَّهُمَّ غَيِّر سُوءَ حَالِنَا بِحُسنِ حَالِكَ
❇️ اللَّهُمَّ اقضِ عَنَّا الدَّينَ
🔶 و أَغنِنَا مِنَ الفَقرِ
❇️ إنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيءٍ قَدِيرٌ
🎙 با نوای سید قاسم موسوی قهار
🚿🚿🚿 استحباب غسل در شب های قدر
1) عَنْ زُرَارَةَ عَنْ أَحَدِهِمَا علیهماالسلام قَالَ: سَأَلْتُهُ عَنِ اللَّيَالِي الَّتِي يُسْتَحَبُّ فِيهَا الْغُسْلُ فِي شَهْرِ رَمَضَانَ؟ فَقَالَ: لَيْلَةَ تِسْعَ عَشْرَةَ وَ لَيْلَةَ إحْدَى وَ عِشْرِينَ وَ لَيْلَةَ ثَلَاثٍ وَ عِشْرِينَ. (بحارالأنوار، ج81، ص16-17 به نقل ازمصباح)
زرارة از حضرت باقر یا حضرت صادق علیهماالسلام سؤال می کند که در کدام شب از ماه رمضان ، غسل مستحب است؟ حضرت می فرمایند: شب نوزدهم ، و شب بیست و یکم ، و شب بیست و سوم.
2) عَنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ بُكَيْرٍ قَالَ: سَأَلْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام عَنِ الْغُسْلِ فِي رَمَضَانَ وَ أَيَّ اللَّيْلِ أَغْتَسِلُ؟ قَالَ: تِسْعَ عَشْرَةَ ، وَ إحْدَى وَ عِشْرِينَ ، وَ ثَلَاثٍ وَ عِشْرِينَ ... وَ الْغُسْلُ أَوَّلَ اللَّيْلِ. (بحارالأنوار، ج81، ص25به نقل ازقرب الاسناد)
عبدالله بن بکیر از حضرت صادق علیه السلام پرسش می کند که در کدام شب از شب های ماه رمضان غسل کند؟ حضرت فرمود: شب نوزدهم ، شب بیست ویکم ، و شب بیست و سوم ... و غسل در اول شب باشد.
3) رُوِيَ عن الرّضا علیه السلام أَنَّهُ قالَ: يُسْتَحَبُّ غُسْلُ لَيْلَةِ إحْدَى وَ عِشْرِينَ لِأَنَّهَا اللَّيْلَةُ الَّتِي رُفِعَ فِيهَا عِيسَى ابْنُ مَرْيَمَ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ وَ دُفِنَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ عَلِيٌّ علیه السلام وَ هِيَ عِنْدَهُمْ لَيْلَةُ الْقَدْرِ ، وَ لَيْلَةُ ثَلَاثٍ وَ عِشْرِينَ هِيَ اللَّيْلَةُ الَّتِي يُرْجَى فِيهَا ... وَ لَيْلَةُ تِسْعَةَ عَشَرَ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ هِيَ الَّتِي ضُرِبَ فِيهَا جَدُّنَا أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ وَ يُسْتَحَبُّ فِيهَا الْغُسْلُ. (بحارالأنوار، ج81، ص13-14 به نقل ازفقه الرضا علیه السلام)
حضرت رضا علیه السلام فرمود: غسل شب بیست و یکم ماه رمضان مستحب است ، چراکه در این شب عیسی بن مریم صلوات الله علیه به بالا برده شد و در این شب امیرالمؤمنین علیه السلام دفن شد ؛ و این شب نزد ایشان ، شب قدر است. همچنین شب بیست و سوم که امید است شب قدر باشد ، غسل مستحب است. در شب نوزدهم که جدّ ما امیرالمؤمنین علیه السلام ضربت خورد ، نیز غسل مستحب است.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
✴️چهارشنبه👈 31 فروردین /حمل 1401
👈 18 رمضان 1443👈20 آوریل 2022
🏛 مناسبت های دینی و اسلامی.
🕌 آغاز بنای مسجد جمکران به دستور امام عصر عجل الله فرجه الشریف " 373 ه ".
🌙⭐️ احکام دینی و اسلامی.
❇️ امروز برای امور زیر خوب است:
✅ لباس بریدن و دوختن.
✅ امور زراعی و کشاورزی.
✅ و آغاز بنایی و خشت بنا نهادن خوب است.
👶 زایمان خوب و نوزاد زندگی خوبی خواهد داشت. ان شاالله
❎نماز نافله در شب های ماه مبارک رمضان.
🔵نماز مستحبی شب نوزدهم.(شب قدر)
(پنجاه رکعت) در قالب ۲۵ نماز دو رکعتی و در هر رکعت بعد از سوره حمد ۵۰ مرتبه سوره مبارکه زلزال خوانده میشود.(در نقلی بعد از حمد یکمرتبه سوره زلزال خوانده میشود.)
♥️ثواب: امیرالمومنین علیه السلام می فرماید: هر کس این نماز را بخواند خداوند را ملاقات می کند با ثواب صد حج و صد عمره و سایر اعمالش نیز قبول گردد.
🔭 احکام نجوم.
🌗 امروز قمر در برج قوس و از نظر نجومی روز مناسبی برای امور زیر است:
✳️ شروع به کار و شغل.
✳️ و آغاز امور آموزشی و یاد گیری و تعلیم خوب است.
📛 ولی فروش طلا و جواهرات.
📛 فروش حیوان.
📛لباس نو پوشیدن.
📛 و قرض و وام خوب نیست.
💉💉 حجامت خون دادن فصد باعث قوت بدن می شود.(ولی احتیاط شود)
💇♂💇 اصلاح سر وصورت باعث غم و اندوه می شود.
👩❤️💋👨مباشرت: شب قدر مضروب شدن امیر مومنان علی علیه السلام.
😴🙄 تعبیر خواب خوابی که (شب پنجشنبه) دیده شود تعبیرش طبق ایه ی 19 سوره مبارکه "مریم علیها السلام" است.
قال انما انا رسول ربک لاهب لک غلاما زکیا.
و مفهوم آن این است که فردی از جانب بزرگی نزد خواب بیننده بیاید و خبرهای خاطر خواه و دلپسند بیاورد .ان شالله و شما مطلب خود را در این مضامین قیاس کنید.
✂️ ناخن گرفتن
🔵 چهارشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و باعث بداخلاقی میشود.
👕👚 دوخت ودوز
چهارشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز بسیار مناسبی است و کار آن نیز آسان افتد و به سبب آن وسیله و یا چارپایان بزرگ نصیب شخص شود.ان شاالله
✴️️ وقت #استخاره در روز چهارشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ ظهر و بعداز ساعت ۱۶عصر تا عشای آخر( وقت خوابیدن)
❇️️ #ذکر روز چهارشنبه : یا حیّ یا قیّوم ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۵۴۱ مرتبه #یامتعال که موجب عزّت در دین میگردد.
💠 ️روز چهارشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_موسی_کاظم_علیه_السلام#امام_رضا_علیه السلام_#امام_جواد_علیه_السلام و #امام_هادی_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد
🌸زندگیتون مهدوی ان شاالله🌸
🗣👌 صد بار لعن بر قاتل امیرالمومنین علیه السلام در شب نوزدهم ماه رمضان
رُوِيَ أَنَّهُ ... يَلْعَنُ قَاتِلَ مَوْلَانَا عَلِيٍّ ع مِائَةَ مَرَّةٍ. (بحارالأنوار، ج 98، ص144 به نقل از اقبال الاعمال)
به نقل مرحوم سید بن طاووس در اقبال الاعمال ، روایت شده است که در شب نوزدهم ماه رمضان ، صد بار قاتل مولایمان امیرالمؤمنین علیه السلام لعن شود.
پس 100 بار بگویید: «اللّهُمَّ العَن قَتَلَةَ اَمیرِالمُؤمِنین علیه السّلام»
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🗣 صد بار استغفار در شب نوزدهم ماه رمضان
رُوِيَ أَنَّهُ يَسْتَغْفِرُ لَيْلَةَ تِسْعَ عَشْرَةَ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ مِائَةَ مَرَّةٍ. (بحارالأنوار، ج 98، ص144 به نقل از اقبال الاعمال)
به نقل مرحوم سید بن طاووس در اقبال الاعمال ، روایت شده است که در شب نوزدهم ماه رمضان ، صد مرتبه استغفار انجام شود.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
💎🙏💎 بعد از واجبات، بهتر از توسّل به امام زمان علیه السلام، نداریم
مرحوم آیت الله تولاّیی خراسانی در سخنرانی جمعه صبح ها در مسجد المصطفی، (واقع در میدان حسن آباد تهران)، در سال 1392 قمری می فرمود:
این توسّل صبح های جمعه شما به امام زمان ارواحناه فداه ، بالاترین سعادتی است که خدا به شما داده است. به غیر از نمازهای واجب خودتان، به غیر از اعمال فرایض و آنهاییکه بر شما واجب است، درمستحبّات دوره هفته و ماه و سال خودتان، بهتر از این عمل نداریم. سبب متّصل بین زمین و آسمان، «حبل الله المتین»، ریسمان افکنده شده از عرش برین تا روی زمین، که یک سر آن به عرش است و یک سر آن به فرش است، امام زمان علیه السلام است. «حبل الله» اوست که یک جنبه او اتصال به مقام لاهوت دارد، و چون در بدن مادی است، متّصل به ماست. او همان ریسمان و حبل ممدودی است که از عرش خدا به فرش کشیده شده است، و به ما گفتهاند: «واعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرّقوا» به ریسمان خدا بچسبید و بالا بیایید. ریسمان خدا امام زمان علیه السلام است. این عمل شما در صبح های جمعه، چسبیدن به این ریسمان و رفتن به آسمان است. فهمیدید؟ آن عروة الوثقی و ریسمان محکمی که به خدای متعال آویخته است تا خلق را به حق بدوزد، تا ممکنات را به ذات مقدس ربّ البریّات برساند، امام زمان علیه السلام است. امروز به اذن خدا، فرمان فرمای عالم امکان اوست. امروز آن باباللهی که اگر از آن در وارد شدید، به خانه مقصود و کعبه مقصود خواهید رسید، اوست، و قرآن هم می فرماید: «ادخلو ا البیوت من ابوابها». اگر بخواهید به خانه قدس لاهوت بروید، به امام زمان علیه السلام متوجه شوید. او «باب الله الذی منه یؤتی» است. او «السبب المتّصل بین الارض و السماء» است. به همین دلیل، این عمل شما بالاترین عمل مستحبّی است که می کنید. این مجلس در نظر من، قیمتش برابر با اصل ساختمان مسجد است. این مجلس است که مسجد حقیقی را درست می کند، این مجلس است که شما را به کعبه حقیقت می رساند. نمازهای شما توجه به کعبه گِل است. این مجلس شما توجه به کعبه دل است. نمازهای شما رو به کعبه ظاهری است، این عبادت شما، رو به صاحب کعبه واقعی است. این مجلس شما در نظر من خیلی قیمت دارد، خیلی! من در این راه چیزها میدانم که مسلّماً شما نمی دانید و تکبّر هم نمی کنم. یک حقیقتی را می گویم. چیزها می دانم که بدون استثنا هیچ کدام از شما نمی دانید. من می فهمم که قدر این مجلس چیست. نه تنها این مجلس، بلکه هر مجلسی که در آن مجلس، توسّل به امام زمان ارواحناه فداه شود، خاصّه دعای ندبه!
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»