سلام برادران این سه روز خاموشی یا تاریکی مطلق به یک دلیل متقن همونی هست که منادی فرموده چون همیشه جرم سماوی در این اندازه نداریم که در منظومه شمسی باعث بانی افتادن سایه بزرگش بر زمین شود و اون هم تا سه روز
قطعا اگر محاسبات گیل بروسارد درست باشد پروردگار حکیم با طارق هشدارهای نهایی به اهل زمین را خواهد داد تا دست از عصیان و گناه و سرکشی بردارند
بشر در این ده سال گذشته به اندازه کل گناهان مردمان اعصار و قرونها گناه کرده پس یدالله فوق ایدیهم
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از مراسم چهارشنبه سوری واقعی و اصیل چه می دانید؟
مراسم مقدسی که در زمان ایران باستان انجام می شد و موضوع آن خدایان و فرشتگان و معنویت بود اما در زمان پهلوی به کلی ماهیت آن دگرگون شد و به مراسمی سخیف که نه اسلامی است و نه ایرانی، تبدیل گشت.
استاد ازغدی توضیح میدهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اهلبیت_عصمت_و_طهارت_علیه_السلام
🌟رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) فرمودند:
(فرزندان خود را با #محبت من و محبت اهل بیت من #تربیت کنید.)
ألـلَّـھُـمَــ ؏َـجِّـلْ لِوَلـیِـڪْ ألْـفَـرَج
🌷 مرحوم سید کمال موسوی(ره) میفرمودند :
🖋 اجتماع نفوس محل نزول برکات است.
✍ یعنی مجالسی که عده ای از مومنین دور هم جمع میشوند ؛ حال به عنوان توسل باشد یا ختم صلوات یا شنیدن سخنان اهلبیت و ذکر مصائب آن بزرگواران ؛ سبب ریزش باران برکات و رحمت های خاص الهی برسر زمین تشنه باطن نفوس مستعده و سرازیر شدن توفیقات بر فراروی مسیر زندگی معنوی آنان خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 اگه بگن الان میمیری چیکار میکنی؟
🔹 آیتالله مجتهدی تهرانی (ره)
#درس_اخلاق
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️#گرفتاری_در_زندگی
🎙از زبان شهيد حاج شيخ احمد كافے
🔴سه دسته از گناهان، در همین دنیا مورد عقوبت واقع می شوند و عذاب آنها به آخرت نمی رسد:
1) کسی که عاق والدین باشد
2)کسی که بر مردم ستم می کند
3)کفران کسی که نیکی و احسان نموده است
«إِذا کانَ یومُ القیامةِ نادى منادٍ : أَینَ الصدودُ لأَولِیائِی؟ فیقومُ قومٌ لیسَ على وجوهِهِم لَحْمٌ فیُقَالُ : هؤلاءِ الّذینَ آذَوْا المؤمنینَ و نصبُوا لهم و عانَدوُهم و عنَّفُوهُم فی دِینِهِم ثمّ یؤمرُ بِهِمْ إلى جَهَنَّمَ؛ در روز قیامت، ندا کننده اى ندا دردهد: کجایند آزار دهندگان دوستان من؟ پس گروهى برخیزند که صورتشان گوشت ندارد و گفته مىشود: اینان کسانى هستند که مؤمنان را آزار دادند و با آنان دشمنى و مخالفت کردند و در دینشان برایشان سخت گرفتند؛ سپس به درافکندنشان در جهنّم فرمان داده مىشود.» (الکافی (ط - الإسلامیة)، ج2، ص: 351)
آیات قرآن و احادیث اهل بیت گویای آن است آزار دیگران نه تنها موجب عذاب اخروی است بلکه دنیا و عُقبا را نیز همچون جهنمی میکند که انسان در آن عذاب میکشد.
رفتار و گفتار آدمی تأثیر اساسی در سرنوشت انسان دارد، همان گونه که رفتار شایسته ممکن است انسان را به بالاترین مرتبهی انسانی برساند، امکان دارد انسان در اثر برخورد نادرست ارزش و احترام خود را از بین ببرد. آزاررسانی به دیگران از رفتارهای بدی است که برخی انسانها دچار آن میشوند؛ این آزاررسانی درجات مختلف دارد؛ گاهی میبینیم فردی با زبان خود یعنی با طعن و کنایه به آزار دیگران میپردازد. این دست افراد که به زبان خود عادت دادند مدام به گزاف و تمسخر سخن گویند و زبانشان را از گفتار نیک پرهیز دادهاند، در برخورد با مردم نیز همین گونه رفتار میکنند، در حالی که خداوند در قرآن میفرماید «وَ قُولُوا لِلنَّاسِ حُسْناً» (83 بقره) با مردم به مهربانی سخن گویید و در جای دیگر اشاره دارد زبان به تمسخر دیگران باز نکنید؛ «یا أَیهَا الَّذِینَ آمَنُوا لَا یسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ...» (11 حجرات)
امیرالمؤمنین علیهالسلام در ضمن فرمایشاتی آزار دادن دیگران را از خصلت افراد شرور میداند: «عَادَةُ الْأَشْرَارِ أَذِیةُ الرِّفَاق؛ عادت بدان، آزار کردن رفیقان است» و در جای دیگر آزاررسانی به افراد باکرامت و آزاده را خصلت افراد پست معرفی کرده، میفرماید «عَادَةُ اللِّئَامِ وَ الْأَغْمَارِ أَذِیةُ الْکِرَامِ وَ الْأَحْرَار؛ عادت لئیمان و جاهلان آزار کردن کریمان و آزادگان است.»
قباحت آزار و اذیت دیگران به حدی است که پیامبر خدا صلى الله علیه و آله، اذیت مؤمنان را مساوی با آزار خود معرفی کرد و فرمود «مَن آذى مُؤمنا فَقَدْ آذانی؛ هر که مؤمنى را بیازارد مرا آزار داده است.» (روضة الواعظین، ج2، ص293) این در حالی است که چنین مضمونی را در قبال آزار و اذیت دخت گرامیشان یعنی حضرت زهرا (س) هم بیان فرمود و این نشان از اهمیت ترک آزار مردم دارد. از این جهت مسلمان حقیقی فردی است که از آزار دیگران پرهیز کرده بلکه به آنها نفع برساند، همچنان که پیامبر در دیگر روایت فرمود «المُسلِمُ مَن سَلِمَ المُسلِمونَ مِن یَدِهِ وَ لِسانِهِ؛ مسلمان کسی است که مسلمانان از دست و زبان او در سلامت باشند» (الأمالی (للطوسی)، ص540) و امام زینالعابدین عدم آزار دیگران را نشانۀ کمال عقل و راحتی تن در دنیا و آخرت معرفی کرده، فرمود «کَفُّ الأَذى مِن کَمالِ العَقلِ وَ فیهِ راحَةُ البَدَنِ عاجِلاً وَ آجِلاً؛ آزار نرساندن ، از کمال خِرَد است و در دنیا و آخرت، مایه راحتى تن است.» (الکافی (ط - الإسلامیة)، ج1، ص20)
بنابراین آزار و اذیت دیگران به هر شکل و عنوان که باشد به انسان ضربه میزند و نه تنها موجب عذاب اخروی است بلکه دنیا را نیز همچون جهنمی میکند که انسان در آن عذاب میکشد. فردی که آزار میرساند اگر بداند عمل او رفتار اهل جهل است، یعنی همانها که در طول زندگانی انبیاء و ائمۀ دین به آزار آن بزرگواران میپرداختند، به طور قطع راهی برای خروج از این رفتار ناپسند پیدا خواهد کرد. در آخر مطالعۀ این حدیث از امام صادق علیهالسلام درباره عقوبت تمسخرکنندگان، مایۀ تنبُّه برای ما در عدم برخورد تمسخرآمیز با دیگران خواهد بود:
«إِذا کانَ یومُ القیامةِ نادى منادٍ : أَینَ الصدودُ لأَولِیائِی؟ فیقومُ قومٌ لیسَ على وجوهِهِم لَحْمٌ فیُقَالُ : هؤلاءِ الّذینَ آذَوْا المؤمنینَ و نصبُوا لهم و عانَدوُهم و عنَّفُوهُم فی دِینِهِم ثمّ یؤمرُ بِهِمْ إلى جَهَنَّمَ؛ در روز قیامت، ندا کننده اى ندا دردهد: کجایند آزار دهندگان دوستان من؟ پس گروهى برخیزند که صورتشان گوشت ندارد و گفته مىشود: اینان کسانى هستند که مؤمنان را آزار دادند و با آنان دشمنى و مخالفت کردند و در دینشان برایشان سخت گرفتند؛ سپس به درافکندنشان در جهنّم فرمان داده مىشود.» (الکافی (ط - الإسلامیة)، ج2، ص: 351)
عدهای نزد رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) بودند که مردی برخاست و رفت؛ اما کفشش را فراموش کرد ببرد یکی از صحابه کفش را برداشته مخفی کرد. مرد برگشت و سراغ کفشش را از صحابه گرفت مرد صحابی گفت: من آن را برداشتهام. پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) فرمود: «ترساندن مؤمن چه معنا دارد» مرد صحابی گفت «قسم به آن که تو را به حق برانگیخت من فقط از باب شوخی آن را برداشتم» حضرت (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) فرمود: «با ترساندن مؤمن شوخی چه معنا دارد.»
ابوسعید خدری نقل کرده که «پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) در مسجد اعتکاف کرده بود؛ شنید که صدای مسلمانان به هنگام قرائت بلند است پس پرده را کنار زدند و فرمودند: بدانید که همه شما در حال مناجات با پروردگار خود هستید پس باعث آزار یکدیگر نشوید و در قرائت صدایتان را از یکدیگر بلندتر نکنید.
انس بن مالک نیز در این باره روایت کرده که «پیامبر خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) هر گاه شب برای خواندن قرآن بر میخاست با صدای آهسته قرآن قرائت میکرد و فقط همین قدر از کلامشان فهمانده میشد که آیهای تمام شده و حضرت آیهای دیگر را آغاز کردهاند. گفتیم: یا رسولالله (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) چرا بلندتر قرآن نمیخوانید فرمود: خوش ندارم که با این کار همنشین من یا افراد خانوادهام آزار ببینند.»
از عایشه نقل شده که رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) خوش نداشت که از او بویی به مشام برسد که آزار دهنده باشد