9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جنجال برنامه شام مهدکودک من و تو
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
شهرستانهای سفید، زرد، قرمز - ۱۴ اردیبهشت.pdf
218.8K
📜شهرستانهای سفید، زرد، قرمز - ۱۴ اردیبهشت.pdf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وقتی از گرسنگان جهان صحبت می شود منظور چنین افرادی هستند
🔴دارای صحنه های دلخراش
ریشه بی توجهی به صنعت پرورش شتر در ایران
از آنجا که سرفصل های قریب به اتفاق رشته ها و گرایش های دانشگاهی و از جمله دامپروری و دامداری صنعتی، تقلید بی چون و چرای نظام آموزشی غرب است، لذا در سیاست های کلان ترویجی و حمایتی وزارت جهاد کشاورزی کشورمان حمایت از پرورش شتر جایگاه قابل دفاعی ندارد....👇👇👇
https://tn.ai/2257411
اینکه بدانیم #آلمان قطب توریسم پزشکی در قاره اروپاست و دارای بهترین امکانات پزشکی در اروپاست !
#صادرات محموله ۴۰هزار کیت تشخیص #کرونا از ایران به آلمان چقدر لذتبخشه ؟!
#ما_میتوانیم
🔻بمب های شیمیایی آلمان، کیت های کرونای ایران
🔹روز گذشته خبر ارسال 40 هزار کیت تشخیص کرونا به آلمان که نیاز تشخیص 4 میلیون نفر در این کشور را تامین می کند منتشر شد، آلمانی که ...
🔸در ادامه بخوانید👇
📎 akhr.ir/c7jc
ارتش آمریکا از پذیرش مجدد سربازان بهبودیافته از بیماری «کووید-۱۹» خودداری میکند
fna.ir/ex529d
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اعترافات جالب یک دیپلمات باسابقه انگلیس
🔴غیر ممکن است که بشود به بریتانیا افتخار کرد!
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بز نوشابه خور دیده بودین؟!
#زنگ_تفریح
وزارت بهداشت رسما اعلام کرد:
درج عبارت «غیر تراریخته» روی برچسب مواد غذایی تخلف است!!!
🌽هرگونه تبلیغات درخصوص عدم تراریختگی محصولات غذایی در بیلبوردهای تبلیغاتی سطح شهر و رسانهها غیرقانونی است!!!
🌽برخی شرکتهای صنایع غذایی در اقدامی نابجا اقدام به درج عبارت «غیر تراریخته» بر روی برچسب محصولات غذایی نمودهاند که این امر بروز نگرانی، ایجاد تنش و تشویق اذهان عمومی و گمراهی مصرفکنندگان را به همراه داشته است!!!
🌽درج هرگونه عبارت و علامت در زمینه تراریخته یا تغییر ژنتیکی یافته و... مستلزم کسب مجوز از شورای ملی ایمنی زیستی است!!!
https://b2n.ir/266580
آخرین مصوبه شورای ایمنی زیستی تراریخته پرستان(اسفند٩٧)
بنابر پیشنهاد وزارت بهداشت، قانون برچسب گذاری محصول دستکاری ژنتیکی.
در تبصره ۴ می گوید اگر محصول تراریخته بود، خواست برچسب دیگری بگذارد، باید مجوز بگیرد.
🥕(وقتی محصولی ادعای غیر تراریخته دارد، اصلا به این شورا ارتباطی ندارد.)
❤️یعنی نامه وزارت بهداشت مبنی بر این که هر شرکتی در تبلیغات اعلام کند محصول ما غیر تراریخته است، این عمل جرم است، حرف چرت و بی ربطی است.
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
📜دیدگاه "فرهنگستان علوم پزشکی" جمهوری اسلامی ایران درباره ابهام در سلامت محصولات تراریخته
در جهت صيانت از سلامت آحاد جامعه، توجه جدي به امنيت و ايمني غذا از طريق كنترل كيفي محصولات كشاورزي، سيستم فنآوري توليد غذا و بطور خاص توليد بذر، كشت و مصرف محصولات تراريخته از اهميت ويژهاي برخوردار است.
به محصولاتي كه از طريق مهندسي و اصلاح ژنهاي يك ارگانيسم به دست ميآيند، "تراريخته" گفته ميشود كه معادل Genetically Modified Organisms (GMO) و يا transgenic است.
در اين پديده يك يا چند ژن از يك موجود به موجود غيرهمگني منتقل ميشود. اين امر بطور طبيعي، در طبيعت انجام پذير نيست و تنها انتقال ژن از موجودات همگن به يكديگر به طور طبيعي امكانپذير است. دستكاري ژنتيكي گياهان به روش بيوتكنولوژي براي اولين بار در سال 1983 ميلادي گزارش شد. پس از بوجود آمدن گياهان تراريخته، عملاً انتقال ژن از هر موجودي به گياه امكانپذير گرديد و اين امر نگرانيهاي زيادي را در امر سلامت انسان و محيط زيست به وجود آورد. به همين دليل جامعه جهاني پروتكلهايي از جمله پروتكل «ايمني زيستي كارتاهنا» راتدوين كرد. با توجه به اهميت مسئله، فرهنگستان علوم پزشكي جمهوري اسلامي ايران جلساتي براي تبيين ديدگاه خبرگان، با حضور مسئولان و صاحبنظران كشوري تشكيل داد. بحثها عمدتاً بر بذر، كشت و مصرف محصولات تراريخته متمركز گرديد و در جمعبندي، نظر فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران در خصوص سلامت محصولات تراریخته به شرح زیر اعلام می گردد:
علیرغم ديدگاه برخی از صاحبنظران مبنی بر لزوم استفاده از فنآوريهاي نوين تراریخته در تامین غذای کشور و پایداری تولید محصولات و نیز جلوگیری از خسارت ناشی از سموم کشاورزی باید این نکته را مد نظر جدی قرار داد که قبل از فراگير كردن آن بايد پشتوانه قوي علمي و مستندات معتبر تهيه و ارائه شود و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي بعنوان متولی سلامت کشور بررسيهاي علمي لازم را معمول داشته و مسئولان و مردم را با همه ابعاد موضوع آشنا نمایند.لازم بذکر است به دليل اثرات سوء كمتر شناخته شده و يا ناشناخته زودرس و ديررس محصولات تراريخته، از سالها پيش كشورهاي اروپايي قوانين سختگيرانهاي براي ورود و مصرف گياهان تراريخته و يا محصولات آنها وضع كردهاند. لذا رفتار اين كشورها در برخورد با اين پديده بايد ساير كشورها و از جمله كشور ما را هم به تامل وا ميدارد.
از موضوعات جدي و بسيار پيچيده، تلاشهاي سوئي است كه براي تسلط بر كشورها از طريق غذا و به ويژه توليد و مصرف محصولات تراريخته صورت ميپذيرد. به دليل اقتدار و انحصارگرائي ابر شركتهائي كه در امور مربوط به محصولات تراريخته نقش دارند، بايد قبل از هرگونه تصميمگيري و با اجتناب از تعجيل در كاربرد استراتژي توليد و مصرف محصولات تراريخته، مطالعات دقيقي در اين ارتباط صورت پذيرد چرا که عدم توجه به این موضوع نتیجه عکس داده و می تواند به یک ابزار تهدید کننده امنیت غذایی تبدیل گردد.
👌بنابراین با توجه به نکات فوق الذکر بنظر فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران، استفاده از فرآوردههاي تراريخته در كنار فوايد، خطراتي نيز خواهد داشت؛ لذا پيشنهاد ميشود تا اطمينان يافتن از سلامت كامل مصرف اينگونه محصولات، از كشت و واردات فرآوردههاي تراريخته به كشور جلوگيري بعمل آيد.
🙏لطفا در انتشار این پست کوشا باشید
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism