فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴گریه زیر بلیط ملکه انگلیس برای امام حسینی که آزاده زیست ‼️
🔹 #مسجد_ضرار
🔹 #عزاداری_خون
🔹 #حسینیه_پاداش_دشنام
✅ #تلنگر: دوستان عزیز ، این جماعت لندنی برای تامین خوراک خبری شبکه های ماهواره ای شان امسال بیش از هر زمان دیگری در کمین برخی خطاهای سهوی عزادران حسینی در ایام محرم هستند. با اقامه ی عزای حسینی همراه با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی بهانه به دست خناسان ندهیم. هیئت امسال ما بایست پیوست رسانه ای هم داشته باشد.
امسال قبل از محرم سفیر آمریکا در کویت با فرقه شیرازی جلسه محرمانه داشتهاند و به احتمال زیاد نقشههایی در این باره دارند و روحانی نماهای منتسب به فرقه شیرازی ها با تهییج مردم به برگزاری عزاداری بدون رعایت دستورات بهداشتی در صدد تخریب چهره شیعه هستند.
https://eitaa.com/antihalghe
پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
#کاروان_نور (هجرت نور)
#نشر_حداکثری
مجموعه کاروان نور (هجرت نور) اثر تبلیغی است که سابقا نسخه ویندوزی آن در سال 1397 با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران رونمايي و با استقبال بسیاری از جانب مخاطبین مواجه شد و هم اینک در قالب نسخه اندروید ارایه می گردد.
مطالب مندرج در برنامه مطابق با بیش از 200منبع معتبر می باشد لذا برنامه ای بسیار جامع و کاربردی برای پژوهشگران، مبلغان و علاقه مندان حوزه معارف اسلامی است.
آنچه در هجرت نور دنبال می کنید:
💠آشنایی با منازل طی شده توسط کاروان به تفکیک منازل همراه با اطلاعات مرتبط با هر بخش و نقشه مسیر طی شده
💠آشنایی با شهدای قبل از واقعه، شهدای عاشورا و شهدای بعد از واقعه همراه با تفکیک ویژه اشخاص و اطلاعات مرتبط با هرکدام
💠آشنایی با مردان اسیر پس از واقعه
💠دنبال کردن رخدادهای یکم تا دهم محرم به صورت تصویری با اطلاعات مرتبط با هر روز و نحوه چینش خیمه ها و....
💠تحلیل و بررسی خطبه های ایراد شده به همراه متن عربی و ترجمه آنها
💠دسته بندی اجمالی برخی از وقایع به صورت نموداری و تصویری
💠تفکیک قبور عتبات عاليات به همراه نقشه مرتبط با هرکدام و اطلاعات خاصه
💠آشنایی با آداب سفر و زیارت،اهمیت و فضایل زیارت،زیارت عاشورا به صورت صوتی و متنی و....
✅با نصب و بهره مندی از این اثر رایگان و نشر حداکثری آن ما را حمایت نمایید.
امید که رضایت کاربران را فراهم آورد.
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جول استون (اوستین) کیست؟
👇👇
✅ متاسفانه این روزها در فضای مجازی شاهد انتشار و رونق سخنرانیها و اموزه های جول استون(اوستین) هستیم، اما جول استون کیست؟ جول استون یکی از مبلغین مشهور آمریکایی است که در کلیسای لیک وود هیوستون امریکا مشغول به تعلیم و موعظه است. مکتبی که او موعظه میکند را انجیل کامیابی مینامند که طبق آن جول استون سعی میکند تبلیغ کند خدا انسان را برای لذت و برکت و ثروت و داشتن و پیشرفتهای کاری و شغلی خلق کرده و اگر کسی این موارد را ندارد به خاطر گناهی است که انجام میدهد. به عبارتی تنها هدف یک مسیحی را داشتن پول و رفاه میداند لذا بیشتر مخاطبان مکتب انجیل کامیابی سیاهپوستانیاند که دویست سال تحت ستم و بردگی امریکاییها بودهاند.
♦️در واقع الهیات مسیحی در آمریکا بیشتر تحت تاثیر فرهنگ سرمایه داری و پول محوری آمریکایی میچرخد تا کتاب مقدس به همین خاطر واعظین دیگری نظیر کنث کوپلند و بنی هین نیز تحت تاثیر این نوع الهیات هستند که عناوین ثروتمندترین کشیشان جهان را به خود اختصاص دادهاند.
حال انکه در اول تیموتائوس (6:6) میخوانیم :دینداری با قناعت سود عظیمی است.
♦️حتی طبق الهیات مسیحی چه برسد به اسلامی، اشکالات مبنایی بر تعالیم این شخص وارد است. در تعالیم اسلامی گرچه بهره بردن از دنیا مذموم نیست و قرآن کریم میفرماید بهرهی خود از دنیا را فراموش نکن (قصص77) اما هدف صرفا بهرهمندی از دنیا نیست چه بسا بلایی به انسان برسد که به خاطر ازمایش انسان باشد نه گناه کار بودنش: قطعا ما شما را به چیزی از ترس، گرسنگی و کاهش اموال و نفوس و فرزندان میآزماییم و تو ای پیامبر به شکیبایان نوید ده (بقره 156)
♦️حال اینکه ما مسلمانان تعلیمی را منتشر میکنیم که نه مسیحیان آن را درست میدانند و نه با تعالیم اسلامی سازگار است، جای بسی تعجب دارد و افسوس که این کلیپها بعضا توسط سلبریتیها منتشر میشود و آمار بازدید بالایی هم دارند!
https://eitaa.com/antihalghe
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
✅ تفکر حاصل از اسلام ناب محمدی(ص) در تقابل با تفکر حاصل از اسلام فرقه شیرازی ❗️
#کرونا
#محرم
#من_ماسک_میزنم
#تشیع_لندنی
#شیعه_انگلیسی
https://eitaa.com/antihalghe
⚫️ضرورت احياي عرفان و معنویت حسینی
✍احمدحسین شریفی
🔹#عاشورا و #امام_حسين(ع)، ظرفيتي بينظير براي انسانسازي، جامعهسازي و تمدنسازي است. اين نيروي بينظير در برهههاي مختلفي از تاريخ اسلام، گوشههاي کوچکي از خود را نشان داده است. فيالمثل، حدود دو دهه قبل از پيروزي انقلاب اسلامي، احياي بعد انقلابي، حماسي و ظلمستيزانة عاشورا موجب پيروزي انقلاب بينظير اسلام شد.
🔹در دوران کنوني لازم است ابعاد ديگر قيام حسيني از جمله بعد عدالتخواهي آن، بعد حکومتسازي (حکومت اسلامي و ديني)، بعد انسانسازي و جامعهسازي آن را احيا و ترويج نمود.
🔹در اين ميان، به اعتقاد من، نگاه عرفاني و معنوي به حادثة عاشورا و شهداي والا مقام عاشورايي ميتواند يک نهضت معنوي عظيم پديد آورد.
ابعاد عرفاني و معنوي زندگي امام حسين و سخنان عاشورايي او، اگر بيشتر از ابعاد سياسي و مبارزاتي آن حضرت نباشد کمتر نيست.
اين لايه از قيام حسيني و اين بعد از شخصيت امام حسين و شهداي کربلا هنوز بکر و دستنخورده باقي مانده است. بايد آن را احيا کرد.
🔹عرفان و معنويت حسيني، عرفاني همهجانبه است: همراهي عرفان و حماسه، عرفان و عقلانيت، عرفان و جهاد، عرفان و مديريت، و عرفان و جامعهسازي را به وضوح ميتوان در عرفان عاشورايي و حسيني مشاهده کرد.
عرفان حسيني، با انزواطلبي و گوشهگيري و بيتفاوتي اجتماعي، هيچ ميانهاي ندارد.
🔹البته اين نوع نگاه به قيام حسيني بعضاً در لابلاي سخنان برخي از عارفان و معنويان پيشين مطرح بوده است؛ به عنوان مثال، #عمّان_ساماني (م 1322ق) چنين نوع نگاهي را مطرح ميکند و يا پيش از او #مولوي در ديوان شمس و همچنين در مثنوي معنوي اين نوع نگاه را مطرح ميکند.
اما متأسفانه مشکل آنان اين بود که اينها هم چشم يکسونگر داشتند. تنها همين بعد را ميديدند و حتي نتوانستند نگاهي درست و دقيق از همين يک بعد نيز ارائه دهند. که بررسي و تحليل نگاه آنان، فرصتي ديگر ميخواهد.
🔘تذکر: منظور بنده اين نيست که فقط اين لايه از زندگي امام حسين و شهداي کربلا را ببينيم و دچار افراط و تفريط در اين زمينه شويم، عرض بنده اين است که بايد نگاه جامع به عاشورا و قيام حسيني و زندگي اسوههايمان داشته باشيم. بايد نگاهي کلنگر داشته باشيم تا بتوانيم براي همة ابعاد وجوديمان و همة ساحتهاي زندگيمان از اين الگوها بهرهمند شويم.
انشاءالله در پيامهاي بعدي حقايق بيشتري از عرفان عاشورايي را مطرح خواهم کرد.
🆔کانال استاد احمدحسین شریفی
🆔https://eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🔷 ارتباط با ادمین:👇
@mjbayat
⚠️« دون خوان » شخصیتی خیالی محصول توهمات کارلوس کاستاندا
♦️ عرفان ساحری حرکتی است نامیمون و البته تلاشی است نافرجام، برای زنده نمودن سنتهای جادویی.
🔷 جهت تکمیل پازلی که شیطانگرایان برای برگرداندن آیینهای ضد توحیدی شروع نمودهاند و فریبی است که با نام عرفان و معنویت آغاز گردیده بلکه پیامبر درونی انسانها ( عقل ) را از عرصه تدبیر حیات معنوی بشر کنار بزنند تا در نهایت بتوانند آیینهای شیطانی را به عنوان جایگزین ادیان الهی به عنوان دین واحد دهکده جهانی بر جهان حاکم کنند.
🔶 از جمله عرفانهای نوظهور در کشور عرفان سرخپوستی است که از آن به عرفان ساحری هم یاد میشود. در دهه اخیر کتابهایی با نام این مسلک در کشور ترجمه و چاپ گردید.
♦️ موسس این جریان « کارلوس سزار سالوادور آراندا کاستاندا » است که کتابهای زیادی از وی به فارسی موجود است. آنچه وی تحت عنوان عرفان سرخپوستی نگاشته است همه آموزشها و تعلیماتی است که کاستاندا از استاد خود « دون خوان » فراگرفت.
🔷 قبل از آثار کاستاندا جهان با عرفان سرخپوستی آشنایی نداشت. وی با تالیف کتابهایی علاوه بر توضیح و تبیین یکی از روشهای جدید معنویتگرا، قدمی در جهت معرفی ادیان قدیمی امریکا به جهانیان برداشت.
♦️ این مکتب از نظر جغرافیایی به بومیان آمریکا مربوط میشود و خاستگاه آن قاره آمریکا بخصوص کشور مکزیک است که ریشه در آیین قدیمی تولتک دارد. [۱]
♦️ مردمان اصیل امریکا در نگاه دینی خود دستهای از نیروهای فوق طبیعی و قدرتهای طبیعی را در تغییر و تحولات عالم موثر میدانند گروهی از ایشان بر این باورند که ارواح خدایان گوناگون در هستی ایفای نقش میکنند.
🔷 توجه خاص آنها به « طبیعت » و قدرت و درک و شعور طبیعت و نیروهای برآمده از آن، باعث شده که ادیان بومی آمریکا « جانگرا » شناخته شوند.
🔶 از گفتنیهای عرفانهای نوظهور، عدم اطلاع دقیق بر جزئیات زندگی پارهای از سردمداران این جنبشهاست. همچنان که زندگی افرادی همچون ماهاریشی ماهش، پال توئیچل در هالهای از ابهام قرار دارد.
🔷 در مورد کارلوس کاستاندا هم گزارشها و اختلاف نظرهای مختلفی در مورد مکان تولد و تربیت وی وجود دارد، وی خود را متولد ۱۹۳۵ در سائوپائولو در برزیل معرفی کرده است [۲]
🔶 اما اسناد رسمی مهاجرت آمریکا حکایت از این دارد که وی متولد پروست، پدر وی مدعی است که هیچ علاقهای به مکاتب رازگونه نداشته اما همسر سابقش گفته که تنها موضوعی که در مورد آن با هم گفتوگو میکردیم « آیینهای رازگونه » بوده است .
🔷 کاستاندا همچنین ادعا کرده که پدرش استاد ادبیات بوده است اما مجله تایم پدر کاستاندا را طلا ساز معرفی کرده است. [۳] کاستاندا در جوانی به آمریکا مهاجرت نمود و به عنوان شهروند آمریکایی در دبیرستان هالیوود دیپلم خود را اخذ نمود و در آن جا دورههای مختلف هنری، روزنامهنگاری و ادبیات را طی کرد.
🔶 وی در سال ۱۹۶۰ با زنی که ۱۴ سال از وی بزرگتر بود ازدواج کرد که در مدت کوتاهی به جدایی منجر گردید. [۴] کاستاندا در سال ۱۹۹۸ به علت سرطان کبد در لوس آنجلس در گذشت.
🔷 کاستاندا که در رشته مردم شناسی مشغول تحصیل بود جهت تکمیل پایاننامه خود در مورد گیاهان توهم زا به مکزیک مسافرت کرد [۵] و از طریق یکی از دوستانش با فردی به نام « دون خوان » آشنا شد.
🔶 این آشنایی باعث شد ارتباط عمیق شاگردی، استادی بین وی و دون خوان برقرار شود که قریب دو دهه به طول انجامید. بعدا کاستاندا از طریق دون خوان با جادوگر دیگری به نام « دون خونارو » آشنا شد که او هم بر افکار کاستاندا تاثیر شایانی گذاشت .
🔻 در مورد دون خوان غیر از نوشتههای کاستاندا هیچ اطلاع دقیقی و هیچ سند معتبری از جمله کتاب، فیلم، عکس، صدا در دست نیست. [۶]
♦️ بعضی از پژوهشگران وجود « دون خوان » را مورد تردید قرار دادهاند و پارهای دیگر از اساس وجود او را انکار کردهاند . آنها دون خوان را محصول توهمات و خیال پردازیهای کاستاندا شمردهاند. به گمان ایشان دون خوان ساخته و پرداخته خیالات کاستاندا بود و بس.
🔷 به گفته کالوس کاستاندا، دون خوان در جوانی تحت نظر یک استاد ساحری درآمد و در حلقه مریدان وی جای گرفت. در آن حلقه که تعدادی زن و مرد حضور داشتند، دون خوان به تدریج تا مقام « ناوال » پیش رفت.
🔶 ناوال لقبی است که به اساتید برجسته مرام ساحری گفته میشود. در همین ایام بود که کاستاندا به حلقه شاگردان دون خوان وارد میشود.
🔷 کتابهای کارلوس کاستاندا که مراحل کار آموزی وی نزد دون خوان است حاوی تعلیماتی است که دون خوان تحت نام عرفان و کشف و شهود به شاگرد وفادارش کاستاندا یاد داده است.
🔶 کاستاندا در جای جای آثارش از مراودات خود با دون خوان گزارش لحظه به لحظه ارائه داده است. [۷]
🔷 گفتههای کاستاندا غیر از دستورات دون خوان، بسیاری از اعتقادات آیین تولتک که یکی از آیینهای بومیان آمریکاست را در خود دارد. [۸]
🔶 در نوشتههای کاستاندا به کسی که در آیین ساحری جهت معرفت درونی و کشف و شهود گام بر میدارد « سالک مبارز » خطاب میشود.
♦️ به تعبیری وی « راه سالکان مبارز شکلی از همواره زیستن در مبارزه طلبی بودن است، تعریف دقیق ندارد. رفتار سالک مبارز، اندیشه، خط مشی، استقامت انتخاب و موثقترین راه در هر عمل است » [۹]
🔻پینوشت:
[1]. ـ تولتکهای عصر جدید ، ویکتور سانچس، ترجمه مهران کندری، ص ۲۷
[2]. کارمینا فورت، گفت و شنودی با کارلوس کاستاندا، ص ۴۰
[3]. حقیقتی دیگر، کاستاندا، ترجمه ابراهیم مکلا، ص دو
[4]. مارگارت دانیان، سفر جادویی با کاستاندا، ص ۸۰
[5]. آموزشهای دون خوان، مهران کندری، ص ۹
[6]. آموزشهای دون خوان، کارلوس کاستاندا، ترجمه مهران کندری، ص ۱۱ و ۱۴
[7]. همان ص ۱۲
[8]. همان، ص ۳۳
[9]. آموزشهای دون کارلوس، کندری، ص ۵۲
https://eitaa.com/antihalghe