پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
دومین جلسه کارگاه خودکاوی معنوی با حضور استاد مظاهری سیف در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد. این کارگاه
🔺خودکاوی معنوی و برنامه مهارت افزا است که به افراد کمک می کند تا تجربه های معنوی خود را درک کنند و راز حضور خود در ملکوت را دریابند. خودکاوی معنوی راهی برای دستیابی به تجربه های معنوی است
🔺خودکاوی معنوی مبتنی بر این پیش فرض است که روح ما موجودی فرامادی، ساکن ملکوت است و همه انسان ها از تجربه های معنوی برخوردارند اما از درک تجربه های جذاب و معجزه آسای معنوی محرومند.
🔺خودکاوی معنوی به ما یادآوری می کند که چگونه تجربه های معنوی داشته باشیم.
🔺رویارویی با جهان معنوی و ناشناخته درون راهبردی است که خودکاوی معنوی پیش می گیرد تا ما را به تجربه های معنوی مان متوجه کند.
🔺زندگی پر از گرفتاری ها و تعارض ها و ناکامی هایی که هر روز تجربه می کنیم، همین که به چیزی امیدوار می شویم، ناامیدمان میکند، هر شادی و خوشی با اندوه و ناخوشی محدود میشود.
🔸تجربه می گوید همیشه مشکلی وجود دارد و به هیچ چیز نمی شود کاملاً اعتماد و تکیه کرد، با هر خوشی و لذتی ناخوشی و رنجی هست.
🔺اما معنویت وجود و زندگی ما را متحول می سازد و رنج ها و نگرانی ها را به لذت آرامش پیوند میزند.
🔺خودکاوی معنوی ما را توانمند می سازد تا از درون دروازه به سوی ملکوت بگشاییم و جهان خود را به جهانی معنوی تبدیل کنیم.
🔸زندگی سراسر از عشق، شکوه، شادی، آرامش و اندوهی معنادار که به اندازه شادمانی شیرین است. جهان معنوی، جهان مادی را فراگرفته و چشم اندازی جذاب و متفاوت از هستی و زندگی را تجسم می بخشد. جهان معنوی سرشار از عشق و روشنایی و حضور الهی است، جهانی پر از نیکی و زیبایی پر از حضور فرشتگان، شادی های بی پایان آرامش و هیجان های دوست داشتنی در ارتباط با قدرت و لطف خداوند، خودکاوی معنوی مهارت گذر از جهان محدود و رنجآور مادی به جهان نامحدود و برکت معنوی است.
https://eitaa.com/antihalghe
27.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 کتاب صعود چهل ساله
کلیپی جالب و دیدنی👌👌👌✌️
حتما نگاه کنید و نشر بدید.
https://eitaa.com/antihalghe
👇👇👇
1_613764565.pdf
17.9M
کتاب صعود چهل ساله .pdf
https://eitaa.com/antihalghe
پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
🔺فعالیتهای مخفیانه فرقه « اکنکار» در ایران قسمت (اول) 1️⃣ ♦️ در ایران فرقۀ اکنکار، فعالیتها
✡فعالیتهای مخفیانه فرقه « اکنکار» در ایران
قسمت (دوم) 2️⃣
♦️ پیروان اکنکار از طریق اداره پست با ماهانتا در تماس بودند. شاید نمونۀ بارز این افراد، فردی به نام دکتر ناصری بود که در شمال شرق کشور میزیست. وی پس از مدتی به آمریکا رفت و به ناسا پیوست. شاگردان وی همچناندر ایران در لوای انرژیدرمانی و... به فعالیت مشغول هستند.
🔷 در حال حاضر شخصی با نام مستعار الماسی بیشترین فعالیت را در ایران دارد. وی اخیراً با توجه به نزاعهای اینترنتی که بین او و دیگر اکیستها در گرفته به وابستگی و قدرتطلبی متهم شده است. ناگفته پیداست این دست از نزاعها در تمام کشورها برای اکیستها اتفاق میافتد.
🔶 ریشۀ این نزاعها در این است که هر کدام از اکیستها که دارای بیشترین فعالیت هستند، ادعای مسئولیت در قبال بقیه اکیستها را دارند و این ادعا با مخالفت «دیگران» روبهرو میشود. گو اینکه «دیگرانی» نیز هستند که نسبت به بقیه احساس مسئولیت میکنند!
🔷 اکیستها در ایران تا سال ۱۳۷۵ با پر کردن فرمهای تهیه شده توسط ادارۀ اکنکار و واریز مبلغ معیّن از طرف ماهانتا، با مرکز اکنکار در آمریکا مکاتبه میکردند. این مبلغ در ابتدا 120 دلار بود که با نامهنگاریهای ذلیلانۀ برخی از اکیستها به هارولد کلمپ به پنجاه دلار کاهش یافت.
🔶 با روشن شدن چهرۀ واقعی اکنکار، از فعالیتهای رسمی این فرقه جلوگیری شد. اما فعالیتهای اینترنتی و ارتباطهای مخفیانه همچنان ادامه دارد.
🔷 این گروه بعضی از چهرههای متفکر و درخشان تاریخ جهان را به نام اکنکار مصادره کرده و به مریدان خود معرفی میکنند. آنها ادعا دارند این چهرهها ماهانتا بوده و هدایت انسانهای زمان خویش را برعهده داشتهاند.
🔶 از چهرههای ایرانی که این فرقه از آنها برای رسیدن به اهداف خود سود میجویند میتوان به شمس تبریزی، حکیم ابوالقاسم فردوسی، مولانا و حافظ اشاره کرد. آنها در برخی کتابهای خود مثنوی معنوی مولانا را بهعنوان کتاب جهانبینی اکنکار مطرح میکنند.
🔷 بیشترین فعالیت اکنکار در ایران در قالب وبنگاری صورت میگیرد. مهمترین سایت موجود، سایت رسمی اکیستهای ایران است که نسخۀ فارسی سایت رسمی موسسۀ اکنکار میباشد. وب سایتها و وبلاگهای دیگری نیز وجود دارد که به نشر آموزههای اکنکار همت گماردهاند.
🔶 تا مدتی پیش این وب نوشتهها کار تبلیغی و ترویجی انجام میدادند اما با چالشهای جدیدی که آموزههای اکنکار با آن روبهرو شده است، اکیستها بیشتر در قالب دفاع از آموزههای خویش مطلب مینگارند.
🔷 هر چند اینگونه دفاعها خود بر خلاف آموزههای اکنکار است؛ چون اکنکار مدعی است نباید از آموزههای خود دفاع و برای اثبات آنها استدلال کرد. اکیستهای ایران که سعی وافری برای گسترش ایدههای خود دارند، این آموزۀ اکنکار را زیر پا نهاده، به استدلال و محاجّه مشغولند.
🔷 جالبترین دفاعیات اکیستها هنگامی است که به اسلامی کردن باورهای خود میپردازند. آنها برای گریز از کمند ضداسلامی بودن برای اثبات آموزههای خود به آیات، روایات و زندگی معصومین (علیهمالسلام) استناد میکنند. فرزند اک مقدس در اینباره مینویسد:
♦️ «آیا میدانید اعتقاداتِ به گفتۀ بعضی بیسر و ته اکنکار را میشود با آیات قرآن تطبیق داد؟... آنها که آن را میشناسند میدانند که اکنکار از تمام ادیان به ظاهر قدیمی، قدیمیتر است؛ ...تصفیه کارماها در دنیاهای بالاتر یا به صورت دوزخ است و یا بهشت؛ که البته دقیقاً به میزان کارمای تولید شده است؛ نه بیشتر و نه کمتر؛ زیرا عدالت پروردگار خدشهناپذیر است. در قرآن آمده است: «فَمَن یَعمَل مِثقَال ذَرَّةٍ خَیرَاً یَره و مَن یَعمَل مِثقَالَ ذَرَّةٍ شَرّاً یَره [عادیات/7 و 8] و هر کس به قدر ذرهای کار نیک کرده آنرا خواهد دید و هر کس بقدر ذرهای کار زشت مرتکب شده میبیند.» و یا حضرت علی (علیهالسلام) میفرمایند: «به همانگونهای که یاری میکنی یاری میگیری، که اشاره به کارهای مثبت در همین دنیا دارد.» در جایی دیگر حضرت محمد(ص) میفرمایند: «خاری در پای هیچ مؤمنی نمیرود مگر اینکه کفّاره گناهان او باشد»، که این حدیث اشاره به کارمای منفی دارد.»
🔷 این سخنان در حالی است که هیچ سنخیتی بین دوزخ و نتایج اعمال در اسلام و کارمای ادعایی اکیستها وجود ندارد. وانگهی اکنکار با ردّ ادیان و نفی آنها هیچ جایی برای تمسک بهآنها نگذاشته است و این ترفندی است که اکیستها برای رها شدن از اشکالات و انتقادات بدان پناه میبرند.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺آنتی تزهای کاغذی‼️
"آنتی تزهای کاغذی" بخشی از کلیپ تولید شده درباره #انجمن_حجتیه، و بیان کننده راهبرد اصلی آن انجمن است.
به زودی این کلیپ به صورت کامل منتشر خواهد شد.
#مفام
#حجتیه
#انجمن_حجتیه
#آنتی_تزهای_کاغذی
✅جهاد ادامه دارد...
https://eitaa.com/antihalghe
⭕️ ویوکاناندا، رهبر فراماسونر یوگا
🔺 در تصویر بالا یکی از شواهد عضویت #سوامی_ویوکاناندا یکی از پیشگامان #یوگا و چهره به اصطلاح انقلابی جنبش استقلال طلبانه #هند در تشکیلات شیطانی #فراماسونری را مشاهده می کنید.
🔺 نکته مهمی که از لابه لای اطلاعات فوق استخراج می گردد, این مطلب مهم است که #عرفان_های_نوپدید و ورزش های #تئوسوفیکالی همچون یوگا که شهرت بین المللی یافته اند و از سوی دستگاه های شیطانی ماسونی نیز تبلیغ می گردند، ارتباط بسیار مهم و جدی با فراماسونری جهانی دارند و رهبران این جنبش ها نیز عمدتاً در تشکیلات شیطانی فراماسونری عضویت دارند.
#یوگا
#شیطان_گرایی
https://eitaa.com/antihalghe
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 گروه موسیقی کره ای (بی تی اس) که پرطرفدار هم شده است، جوانان را به سمت #همجنسگرایی می کشد
❌ نوجوانانی که نا آگاهانه خود را در دام #بحران_هویت میاندازند و حتی از نحوه به دام افتادن نیز آگاه نیستند
📌 جهت گیری رسانه ها تاثیر عجیبی بر شکل گیری اعتقادات دارد این کلیپ را ببینید و کمی تفکر کنید
#هوشیار_باشید
#دشمن_شناسی
https://eitaa.com/antihalghe
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازداشت مدعی دروغین
🔹مردی 40 ساله از جنوب کشور که سالها قبل ادعا میکند فرستاده خداست و بسیاری از امام زادگان و حیوانات برای او الهاماتی میفرستند؛ بازداشت شد.
🔹زنده کردن مردگان، ارتباط با ارواح، نابود کردن شیطان، برگزیده شدن از طرف خداوند، مالک تمام داراییها و مسائل مادی و دنیوی پیروانش از جمله ادعاهای این مدعی دروغین بود.
https://eitaa.com/antihalghe
پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
✡فعالیتهای مخفیانه فرقه « اکنکار» در ایران قسمت (دوم) 2️⃣ ♦️ پیروان اکنکار از طریق اداره پست ب
🔺فعالیتهای مخفیانه فرقه « اکنکار» در ایران
قسمت (پایانی) 3️⃣
♦️ اکیستهای ایران هر چند تلاش کردهاند تا با این رویکرد از کمند عرق دینی مسلمانان رهایی یابند، هنگامی که عرصۀ استدلال بر آنها تنگ شده، به وضوح به نبرد با اسلام همت گماردهاند.
🔷 از آنجا که رهبران اکنکار دربارۀ تعالیم ادیان دیگر تهمت پراکنیهای فراوانی داشتهاند و ادیان را با چوب جمود و جهالت و ضلالت راندهاند، اکیستهای ایران نیز ناچار به پیروی از آنها گردیدهاند. یکی از اکیستها که در گردونۀ وبنگاری و مناظرات مجازی گرفتار آمده مینویسد:
🔶 «فکر میکنم اگر اک برای اثبات خود ادلۀ بیشتری از اسلام برای اثبات خود نداشته باشد کمتر هم ندارد.» اکیستهای ایران برنامههای تمرین و مراقبۀ خود را با استفاده از دیسکورسها و سفارشهای اینترنتی به انجام میرسانند.
🔷 فعالیت اکیستها در ایران بهصورت پنهانی و محدود به فضای مجازی صورت میگیرد؛ چه اینکه اثبات دین بودن اکنکار باعث شده است که گروندگان به این شبه آیین با حکم ارتداد روبهرو شوند.
🔶 از سوی دیگر گردانندگان سایت مرکزی اک در آمریکا برای حفظ امنیت کتب و دیسکورسهای اک در ایران، صلاح میبیند فعلاً اکیستها در ایران فعالیت نکنند؛ زیرا سابقۀ رعایت قانون کپی رایت در ایران خوب نیست و رعایت این مهم در قوانین اک به صراحت بیان شده است.
🔷 بنابراین مسئولان این نهاد در امریکا از فعالیت اک در ایران احساس خطر میکنند و ترجیح میدهند اعضا با راهاندازی کتابخانۀ سایبر در سایت انجمن صرفا اطلاعات خود را افزایش دهند و فعالیت تبلیغی دیگری چه در اینترنت یا خارج از آن نداشته باشند. البته اکیستهای زیادی هستند که این قانون را زیر پا میگذارند.
🔶 برخی از اکیستها در اثر القائات به انرژی درمانی پرداخته و یا با تعبیر خوابهای خود ادعاهایی میکنند که نمونۀ بارز آن در سال 1386 به وقوع پیوست. در این واقعه سردمدار گروه چند نفرهای که از ارومیه به تهران آمده بودند مدعی بود روح امام زمان در کالبدش حلول کرده و او امام زمان است.[2]
🔷 از دیگر مباحث انحرافی که در اکنکار بهوجود آمده تشکیل حلقه تی اس ام است. با بررسی اجمالی آموزههایی که طرفداران این حلقه بدان باور دارند میتوان نتیجه گرفت بین اکنکار و تی اس ام تفاوتهای فراوانی وجود دارد.
♦️ طرفداران تی اس ام برای اثبات هویت تاریخی خود به اکنکار دست یازیدهاند تا از این گردونه، پشتوانۀ ایدئولوژیک خود را تقویت نمایند.[2]
🔻پینوشت:
[1]. رنجبران، داوود (1388)، نقد و بررسی عرفانهای وارداتی اکنکار، تهران، ساحل اندیشه، ص 109-111.
[2]. همان.
[3]. سودای دین داری، عبدالحسین سبزواری، نشر صهبای یقین، قم، ص 61.
https://eitaa.com/antihalghe
خشونت ذاتی فرقهای
✍️ خشونت با ذات #فرقه درآمیخته و اساساً شکلگیری فرقه -بالذات- با نوعی #خشونت همراه است؛ قرار گرفتن یک تن در رأس (#رهبرفرقه) و لزوم تبعیت بیچون و چرای مریدان از وی یا قوانین انتصابی فرقه، نمایانگر نوعی خشونت پنهان است که شاید بیش از هر چیز دیگری بتوان نمود آن را در روایات جداشدگان جستجو کرد.
🔺 فشار و اجبار آشکار و پنهان موجود در رابطه «مرید و مرادی»، بارزترین نوع خشونت -ذاتی- فرقه است که البته تنها وجه درونی را دربرمیگیرد و خشونتهای بیرونی، فصلی مجزاست.
↩️ باید اذعان نمود که فرقهها را به واسطه زمینهسازی برای بروز خشونت یا ارتكاب به آن، میتوان به دو نوع كلی خشونتگرا و مسالمتگرا تقسیم كرد. فرقههای سنتی و مدرن (هر دو)، میتوانند آبستن بروز خشونت #سیاسی و استفاده از این ابزار باشند و اعضای خود را در این خصوص، #تحریک و تشجیع نمایند.
https://eitaa.com/antihalghe