eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
240 دنبال‌کننده
943 عکس
638 ویدیو
8 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
عارف: آفریقا یک فرصت طلایی برای ایران است 🔹معاون اول رئیس‌جمهور: اقتصاد آفریقا می‌تواند مکمل اقتصاد کشورمان باشد، اما متاسفانه در توسعه روابط با این قاره کم‌کاری شده است. 🔹 گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجاری می‌تواند به هم‌گرایی بیشتر دیدگاه‌های سیاسی ایران و کشورهای آفریقایی در مجامع بین‌المللی منجر شود. 🔹 پس‌از ۲ جنگ تحمیلی اخیر ایران‌هراسی شکست خورده و اکنون فرصت طلایی برای گسترش روابط، به‌ویژه با کشورهای آفریقایی فراهم شده است.
871.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رویترز: ارتش آمریکا ممکن است برخی نیروهایش در خاورمیانه را ملزم به تحویل تلفن همراه کند 🔹فرمانده ارشد ایالات متحده در خاورمیانه به سربازان هشدار داد که ویدیوهای تلفن همراه که به صورت آنلاین منتشر می‌شوند، به ایران در ارزیابی حملات و هدف قراردادن پایگاه‌های آمریکایی کمک می‌کنند. 🔹این هشدار پس از انتشار تصاویری از حمله موشکی ایران به پایگاه هوایی موفق‌السلطی در اردن مطرح گردیده؛ جایی که «ویدئوی ضبط‌شده ۲۶ تیر‌ماه توسط یکی از نظامیان آمریکایی با استفاده از عینک هوشمند متا، در اینستاگرام منتشر شد و نشان می‌داد آن فرد در جریان حمله موشکی و پهپادی ایران چگونه و از چه مسیری خود را به یک پناهگاه رسانده بود.»
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠تاکر کارلسون: ما ایران را به یک قدرت جهانی تبدیل کرده‌ایم، و دستکم تا پایان عمر ما، ایران یک قدرت جهانی باقی خواهد ماند.
سی ان ان: عربستان سعودی در حال کشیده‌شدن به جنگی است که به شدت تلاش کرده از آن اجتناب کند
سپاه پاسداران: تنگه هرمز تا زمان ادامه تهدیدها و مداخلات آمریکا قابل بازگشایی نیست
🇮🇷🚀انهدام یک فروند پهپاد آمریکایی در آسمان شهر میناب در استان هرمزگان
یک فروند نفت‌کش هنگام بارگیری نفت در لنگرگاه خود در دریای خزر، هدف حمله پهپادی قرارگرفت.
🛢💸پی تجدید درگیری‌ها در منطقه خاورمیانه قیمت هر بشکه نفت به حدود ۹۳ دلار رسید.
یادتان باشد حتی مسعود و مریم رجوی هم به مراسم تدفین صدام نرفتند و برایش عزاداری نکردند. اما این پاپتی آویزان به تدفین کسی رفت که همه عمر در آرزوی بمباران و ویرانی ایران بود. کسی که گفته بود افتضاح می‌شود اگر دی‌ان‌ای ایرانی داشته باشم. سلطنت‌طلبان از مجاهدین ده پله خائن‌تر اند.