❓از کجاها ضربه میخوریم؟
واقعا از کجاها...؟!
💢جناب شیخ عبدالرحیم اباذری در خبرگزاری اصلاحطلب جماران نوشته:
«مردم عزیز و جوانان پاک و با صداقت باید بدانند که کشور و انقلاب ما تا سال ۱۳۸۴ که سه رئیس جمهور روحانی به ریاست جمهوری رسیدند و خدمت کردند، ما چندان مشکل جدی در کشور نداشتیم و همواره رو به رشد، تعالی و شکوفایی در حرکت بودیم، البته اگر هم معضلی بود حتما قابل حل بود، اما مشکل اساسی و بحران از آنجا آغاز شد که یک جریان نفوذی و انحرافی با شعارهای به ظاهر انقلابی و ارزشی آمد، همه را فریب داد و سرنوشت انقلاب را به دست گرفت و قطار انقلاب را از مسیر اصلی خود منحرف و خارج کرد»
〽️پ.ن
گفت: از کلامش خنده آمد خلق را، جناب! شما که میخواهی دولت نهم و دهم را بکوبی راحت باش، ولی بدون یکی از اصلاح طلبها تندرو میگفت: انداختن مشکلات گردن دولتهای قبل یک مدت جواب میده، نه این که یک شیوه مداوم باشه
⚠️واقعا دولت کارگزاران، اصلاح طلبها و بعدها عتدالیون، کشور را در راه و مسیر خود پیش بردند؟!
اگر این گونه بود پس چرا مردم در برخی دورهها از بیتدبیری و ناکارآمدی سران هم حزبی شما، سراغ دیگران رفتند؟ که البته شما و اطرافیانتان برنتافتید و مردم را دعوت به شورش کردید، حالا که گرایش سفت و سخت به اصلاحات و کارگزارانیها داری، لااقل تاریخ را هم از اسناد معتبر و بیطرف بخوانید.
✍#محسن_علمداری
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
⛔️ فهم ناقص از درک ضرورت ها!
💢 رویکرد مرحوم آیت الله فاطمی نیا نسبت به شخص و جایگاه رهبری این بود که؛ ضمن ارادت به امامین انقلاب، تقویت جایگاه رهبری را ضروری و این تقویت را عاملِ قوام ملّت می دانست!
♨️ مهدی نصیری عضو رسانه ای اصلاح طلبان در یادداشتی به این سیرۀ اُستاد، خُرده گرفته و می نویسد؛ علی(ع) به مردم تحت حاکمیت خودش توصیه می کرد که او را ستایش نکنند و...
⁉️ نصیری که در استفاده از منابع دینی برای مقاصد سیاسی خود و حزبش، ماهر شده؛ یعنی نمی داند که سیرۀ حضرت علی(علیه السلام) چنین بود که؛ از بین رفتن روحیۀ وحدت میان مردم و حکومت را عامل مهم زوال قدرت، و محبت را محور اساسیِ سیاست و حکومت می دانست و به همین سبب مردم را از هر کاری که نیرویشان را بگسلد؛ مانند تخم نفاق در سینه ها کاشتن و... برحذر میداشت؟ ( نهجالبلاغه، خطبه 192)
💢 سیره امامین انقلاب بر تایید ستایش گری ها نبوده و نیست؛ اما استاد فاطمی نیا بهتر از هر کسی معنای سخنان حضرت امیر(علیه السلام) را فهمیده بود و حفظ عاملِ وحدتِ جامعه را در برابر جریان نفاقِ داخلی و دشمن خارجی، به عنوان یک ضرورت، درک کرده بود. ❗️چیزی که برخی سعی می کنند آن را نفهمند!
✍️ #محمد_اسداللهی
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
#پرونده_ویژه
#حاشیه_های_مرجعیت(۱۳)
🔷جفا به اسلام!
🔻دیدگاه علوی در باب نفی اقتصاد اسلامی، چنان شاذّ بود، که حتی هادوی تهرانی؛ دوست و هم قطارش در نشست دوره ای اساتید را نیز به واکنش واداشت:
♨️مگر اختلاف سوسیالیسم و سرمایه داری به عنوان دو مکتب مهم اقتصادی، بر سر محاسبۀ نرخ تورم یا محاسبۀ سود و زیان است که برخی با استناد به نبودِ این مباحث در آیات و روایات، اقتصاد اسلامی را انکار می کنند؟!
✴️آن چیزهایی که عامل اصلی اختلاف سوسیالیسم و سرمایه داری است و دربارۀ آنها بحث دارند، اسلام دربارۀ همۀ آنها نظر دارد؛ مثلِ بحث مالکیت یا نقش دولت در اقتصاد.
♨️مثلاً سرمایه داری میگوید؛ اقتصادِ آزاد بدون نقش دولت، سوسیالیسم میگوید؛ اقتصاد دولتی بدون بازار آزاد، اما اسلام می گوید نه آن نه این.
⚠️اسلام نقش خاصی برای دولت ترسیم می کند و برای این نقش امکانات و وسایلی هم در نظر می گیرد.
امروز در برخی مقالات اقتصادی غرب، خودشان اذعان می کنند که اقتصاد نمی تواند صد درصد آزاد باشد و دولت باید نقش داشته باشد، همانطور که نمی تواند صد درصد دولتی باشد و بازار باید نقش داشته باشد.
〽️این، اعلام ورشکستگی سوسیالیسم و سرمایه داری است البته(در توجیه این شکست) میگویند: ما پیشرفت کرده ایم...
💠اسلام ۱۴۰۰سال قبل، این دیدگاه را مطرح کرده، حالا ما بگوییم که اسلام اقتصاد ندارد و آن ها اقتصاد دارند، خیلی جفاست به اسلام.
ادامه دارد...
📚قیام نشست ص۹۹
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
#تشیع_انگلیسی (۴)
🔻تکفیر مسلمانان
🔷جریان تشیع انگلیسی اگرچه خود را دایه دار وحدت میان مسلمان ها دانسته و تفرقه میان آنها را حرام میداند به طوری که سید صادق شیرازی در این رابطه میگوید: «هرگونه تفرقه و جداسازی میان مسلمانان، از بدترین محرّمات در اسلام بهشمار میآید که موجب تشتت و پراکندگی امت واحده، و هموار کردن راه برای تسلط کفار بر جهان اسلام و مسلمانان خواهد بود»
♨️اما در مقام عمل ذره ای به این موضوع پایبند نبوده به طوری که سید صادق #شیرازی شیعۀ واقعی و حقیقی، را کسی میداند که بزرگان اهل سنت را مورد لعن قرار دهد.
✴️ وی کسانی را که مانع سب و لعن میشوند را دچار تلبیس ابلیس و شیطان میداند: «کسانیکه با جواز سب و دشنام خودداری میکنند، دچار تلبیس ابلیس یا شیطان شده است»
💢این جریان در راستای فعالیتهای تفرقه افکنانه به سب و لعن بزرگان اهل سنت بسنده نکرده بلکه از اساس، اهل سنت را مورد تکفیر قرار داده و آنها را مسلمان نمیداند.
〽️ سیدمرتضی شیرازی، فرزند #سیدصادق_شیرازی، دربارۀ اهل سنت میگوید: «این طائفه هیچ ارزشی ندارد. نهتنها به آنها فحش بدهید بلکه گفتهاند بسیار به آنها فحش بدهید»
📚منبع: جریان شناسی تشیع انگلیسی(ص ۶۶تا۸۱)
✍️#قاسم_رحمانی
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
36.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ به نامه و اعتراضات اخیر سلبریتی ها...
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
این کلیپ را در آپارت با کیفیت بالاترمی توانید مشاهده بفرمایید
https://aparat.com/v/ZtXSM
#پرونده_ویژه
#بازگشت_از_نیمه_راه (۱۶۰)
🔰 امام جمعه اصفهان
✴️ آیت الله طاهری پس از ورد به مجلس خبرگان قانون اساسی، نقش فعالی در تدوین قانون اساسی ایفا کرد. او به همراه آیات عظام مدنی و صدوقی در کمیسیون «بررسی حقوق ملت» عضو شد.
✴️ ایشان که قبل از انقلاب اقامه نماز جمعه اصفهان را بر عهده داشت بعد از انقلاب نیز در حکمی که در روز سوم آبان ۱۳۵۸ از طرف حضرت امام خمینی صادر شد، به امامت جمعه اصفهان منصوب گردید.
✴️ در جریان جنگ تحمیلی، آیت الله طاهری به صورت مداوم در جبهه های جنگ حضور داشتند و بارها به همراه شهید حاج حسین خرازی از خطوط مقدّم، مقرها و سنگرها بازدید میکردند و به رزمندگان اسلام روحیه می دادند.
✴️ آقای طاهری در جریان انتخابات ریاست جمهوری در دوره اول، بر خلاف سران حزب جمهوری اسلامی و آیات و علما از ریاست جمهوری بنی صدر حمایت کرد و همین امر باعث شد که بین ایشان و سران حزب جمهوری اسلامی که مخالف بنیصدر بودند و خودشان پس از حذف آقای جلالالدین فارسی دیگر کاندیدایی نداشتند، شکراب شود.
✴️ آیت الله طاهری مسیر سیاسی اش را بعد از بنی صدر ادامه داد و با نزدیک شدن به آیت الله منتظری و جناح چپ آن زمان، به صورت کامل از جناح انقلابی فاصله گرفت.
ادامه دارد...
منبع:
"بازگشت از نیمه راه"، علی الفت پور،1395، ص 168.
"زندگی نامه امام جمعه سابق اصفهان به روایت فضل الله صلواتی" ، سایت تاریخ ایرانی، 12 خرداد 1392
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
🔷 اقدام به موقع
🔻اقدامات اخیر دولت #رئیسی ، صدای خارج نشینارو درآورده..
🔺اما تاحالا فکر کردید چرا؟!
🔰 این کلیپ رو ببینید تا از اهمیت اقدام دولت در ذخیره کالاهای اساسی مطلع شوید.
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir
#پرونده_ویژه
#بازگشت_از_نیمه_راه (۱۶۱)
⛔️ آغاز انحراف
♨️ ارتباط آیت الله طاهری با کارگزارانی ها و دوم خردادی ها به سال های اول انقلاب باز می گشت. از جمله این افراد غلام حسین کرباسچی بود. او کرباسچی را از دوران انقلاب و بعدها استانداریاش بر اصفهان میشناخت و با او بارها و بارها برای دیدن امام راهی جماران شده بود.
♨️ هنگامی که کرباسچی به جرم اختلاس و فساد مالی در دادگاه حضور پیدا کرده بود، آیت الله طاهری به صراحت در قامت مدافع کرباسچی ظاهر شد و در حمایت از او به آیتالله محمد یزدی، رئیس دستگاه قضا گلایه کرد. این حمایت به حدی بود که وقتی هم کرباسچی به زندان افتاد او از تریبون نماز جمعه اصفهان ابراز امیدواری کرد که کرباسچی به زودی آزاد شود.
♨️ نماز جمعه های آقای طاهری در دوره اصلاحات به نمازهای پرحاشیه، جنجالی و رویارویی انقلابی ها و دوم خردادی ها تبدیل شده بود. مردم انقلابی اصفهان بارها از مواضع غیر انقلابی آقای طاهری ناراحت شده و اعتراضات خود را حتی در خطبه های نماز جمعه نیز بیان می کردند و حتی آنان خواستار تعطیلی نمازجمعه ایشان شدند. اوج این درگیری ها به تاریخ ٢٦ دی سال ٧٧ – روز قدس ٧٧- بر می گردد که به دلیل تنشهای رخداده، نمازجمعه برگزار نشد.
ادامه دارد...
منبع: «امامجمعهای که هوای اصلاحات را داشت؛آیت الله طاهری؛ از مبارزه تا انزوا .پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، 11 خرداد 1396.
#حسین_کاظمی
#آنتی_سکولار
https://eitaa.com/antisecular_ir