22.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زیباخوانی_نماز 1 ؛ خواندن حروف با حرکت فتحه
استاد #علی_قاسمی
https://eitaa.com/aqquran
https://eitaa.com/aqquran/2001
#حفظ_موضوعی۲۹
معرفت و شناخت خداوند
#صفات_الهی
رابطهی #عدل_الهی_و_بلاها
ج) فلسفه آسایش کفار در دنیا(چرا کفار در آسایش و رفاه هستند؟)
۱. بی ارزشی دنیا(قبلا ذکر شد)
۲. عذاب استدراجی
#آیه
وَالَّذِينَ كَذَّبُواْ بِـَٔايَٰتِنَا سَنَستَدرِجُهُم مِّنۡ حَيثُ لَا يَعلَمُونَ١٨٢
وَأُملِي لَهُم إِنَّ كَيدِي مَتِينٌ١٨٣
#ترجمه
و كسانى كه آيات ما را تكذيب كردند، به زودى آنها را اندك اندك از جايى كه نفهمند (به هلاك دنيا و عذاب آخرت) غافلگير مىكنيم
و آنان را مهلت مىدهم كه حقّا كيد و نقشۀ من استوار است
#تفسیر
(آيه ۱۸۲) مجازات استدراج: در اين آيه و آيۀ بعد يكى از مجازاتهاى الهى كه به صورت يك سنّت دربارۀ بسيارى از گنهكاران سركش اجرا مىشود، بيان شده و آن «عذاب استدراج» است.استدراج در دو مورد از قرآن مجيد آمده است. يكى در آيۀ مورد بحث و ديگرى در آيۀ ۴۴ سورۀ قلم و هر دو مورد دربارۀ انكاركنندگان آيات الهى است.خداوند در اين آيه مىفرمايد: «آنها كه آيات ما را تكذيب و انكار كردند تدريجا، مرحله به مرحله، از راهى كه نمىدانند، در دام مجازات گرفتارشان مىكنيم» و زندگى آنها را درهم مىپيچيم (وَ اَلَّذِينَ كَذَّبُوا بِآيٰاتِنٰا سَنَسْتَدْرِجُهُمْ مِنْ حَيْثُ لاٰ يَعْلَمُونَ) .
(آيه ۱۸۳)) در اين آيه همان مطلب را به اين صورت تأكيد مىكند: چنان نيست كه با شتابزدگى چنين كسانى را فورا مجازات كنم، بلكه «به آنها مهلت و فرصت كافى (براى تنبه و بيدارى) مىدهم» و هنگامى كه بيدار نشدند، گرفتارشان مىسازم (وَ أُمْلِي لَهُمْ) . زيرا كسانى شتاب و عجله مىكنند كه قدرت كافى ندارند و مىترسند فرصت از دستشان برود «ولى نقشۀ من و مجازاتهايم آنچنان قوى و حساب شده است» كه هيچكس را قدرت فرار از آن نيست (إِنَّ كَيْدِي مَتِينٌ) .اين آيه به همۀ گنهكاران هشدار مىدهد كه تأخير كيفر الهى را دليل بر پاكى و درستى خود، و يا ضعيف و ناتوانى پروردگار، نگيرند، و ناز و نعمتهايى را كه در آن غرقند، نشانۀ تقربشان به خدا ندانند، چهبسا اين پيروزيها و نعمتهايى كه به آنها مىرسد مقدمۀ مجازات استدراجى پروردگار باشد، خدا آنها را غرق نعمت مىكند و به آنها مهلت مىدهد و بالا و بالاتر مىبرد، اما سرانجام چنان بر زمين مىكوبد كه اثرى از آنها باقى نماند و تمام هستى و تاريخشان را درهم مىپيچد.از امام صادق عليه السّلام در تفسير آيۀ فوق چنين نقل شده كه فرمود: «منظور از اين آيه بندۀ گنهكارى است كه پس از انجام گناه، خداوند او را مشمول نعمتى قرار مىدهد ولى او نعمت را به حساب خوبى خودش گذاشته و از استغفار در برابر گناه غافلش مىسازد».
https://eitaa.com/aqquran
https://eitaa.com/aqquran/2004
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایکاش این اعترافات مسئول اروپایی را نسل های فعلی جهان می دیدند و آن وقت درباره اسلام و مسلمانان قضاوت می کردند
https://eitaa.com/aqquran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مولای_مهربان
السلام علی المهدی
🍃
به زیر سایهی زلف تو آمدهست دلم
به غم بگوی که این خسته، در پناه من است
🍃
هوشنگ_ابتهاج
https://eitaa.com/aqquran
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 رهبر انقلاب: صاحبان دستگاههای تبلیغاتی، صاحبان بیان، صاحبان قلم، اصحاب هنر و دانش و مسئولان دستگاههای رسمی رسانه و آموزش و هنر و آحاد جوانانی که با فضای مجازی ارتباط دارند، باید تمرکز خود را برای مقابله با تهدید نرمافزاری دشمن قرار دهند. ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا به نماز خوندن بچه ها اصرار
داشته باشیم یا نه؟؟؟
#استاد_قرائتی
#تربیت_فرزند
https://eitaa.com/aqquran
✅نظر علامه طباطبایی درباره امام خمینی رحمه الله علیهما
🔸در کتاب سرگذشتهای ویژه از امام خمینی(رحمه الله علیه)خاطرهای از آیت الله ابراهیم امینی ذکر شده بدین شرح:
دوست داشتم بدانم میان حضرت امام و علامه طباطبایی کدام یک در فلسفهی برترند و به همین جهت روزی آن دو استاد گرانقدر را برای صرف ناهار طلبگی به حجره خویش دعوت کردم و و مسالهای فلسفی پیش کشیدم هر دو نفر خوب گوش دادند اما ساکت ماندند لحظاتی بعد علامه نگاهی به امام کردند و امام با لبخندی پاسخ را به علامه واگذار نمودند. علامه جواب سئوال را فرمودند و امام با سکوت کامل به بیانات ایشان گوش مینمودند و چیزی نفرمودند. پس از آن پرسش فلسفی دیگری از امام کردم. ایشان نگاه مودبانهای به علامه کردند و سپس شروع به پاسخ دادن نمودند و این بار علامه سرا پا گوش بودند و خاموش. در هر حال نتوانستم آن دو استاد را به بحث طلبگی و مناظر فلسفی بکشانم گویا منظورم را درک کرده بودند.
علامه طباطبایی پس از قیام امام خمینی در برابر ستم و استکبار گفت: ایشان خیلی قاطع کلام خود را بر زبان جاری مینماید. فردی از اهل علم ساکن مشهد در امر امام خمینی تردید داشت یک بار که علامه به زیارت بارگاه قدس رضوی آمد درباره امام از وی سئوالاتی نمود علامه در جواب آن مرد مردد گفت : «امام بر ملکوت مسلط است».
📔 خاطرات فقیه اخلاقی احمدی میانجی ص ۲۰۴
_____________________
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره و امام خمینی ره و آیت الله امینی ره صلوات👇
https://eitaa.com/aqquran