💎💎💎 سخنانی گهربار از امام هادی علیه السلام:
1. اُذکُر حَسَراتِ التَّفریطِ بِأَخذِ تَقدیمِ الحَزمِ
☀️بجای حسرت و اندوه برای عدم موفقیتهای گذشته، با گرفتن تصمیم و اراده قوی جبران کن.
2. اِذَا کَانَ زَمانُ العَدلِ فیهِ أَغلَبَ مِنَ الجَورِ فَحَرامٌ أَن یَظُنَّ بِاَحَدٍ سُوءً حَتّی یَعلَمَ ذالِکَ مِنهُ و اِذَا کَانَ زَمانُ الجَورِ أَغلَبَ فیهِ مِنَ العَدلِ فَلَیسَ لِأَحَدٍ أَن یَظُنَّ بِاَحَدٍ خَیراً ما لَم یَعلَم ذالِکَ منهُ
☀️هرگاه در جامعه، رعایت عدالت بیشتر از جور و ستم باشد؛ بد گمانی به مردم حرام است، مگر آن که از راه یقین محرز باشد؛ و امّا اگر در برهه ای از زمان، ظلم و جور بر عدالت غلبه پیدا کند، خوش گمانی به همگان شایسته نیست جز آنجا که آدمی به نیک بودن شخصی علم و یقین دارد.
3. ألعِتابُ مِفتاحُ الثِّقالِ وَ العِتابُ خَیرٌ مِنَ الحِقدِ
☀️سرزنش، کلید گرانباری است، ولی از کینه توزی بهتر است.
4. مَن تَواضَعَ فِِی الدُّنیا لِاخوانِهِ فَهُوَ عِندَ اللهِ مِنَ الصِّدّیقینَ وَ مِن شیعَةِ عَلِیِّ بنِ أَبِی طالبٍ حَقّاً
☀️کسی که در معاشرت با برادران دینی خود، تواضع کند، به راستی چنین کسی نزد خدا از صدّیقین و از شیعیان علی بن ابی طالب خواهد بود.
5. ألمِراءُ یُفسِدُ الصَّداقَةَ القَدیمَةَ وَ یُحَلِّلُ العُقدَةَ الوَثیقَةَ وَ أقَلُّ مافیهِ أن تَکُونَ فیهِ المُغالَبَةُ أُسُّ أسبابِ القَطیعَةِ
☀️جدال و نزاع، دوستان قدیمی را از یکدیگر جدا نموده و اعتماد و اطمینان را از بین می برد تنها چیزی که در آن است غلبه بر دیگری است و آن هم سبب جدایی است.
🇮🇷 @arasna
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹تلنگر شهیدمطهری به کسانی که هرچه را میشنوند بدون تحقیق بازگو میکنند؛ یا هرچه بدستشان میرسد فوروارد میکنند
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
هدایت شده از آسمان
🔻دربارۀ فیلمِ زندانِ اوین
مهدی جمشیدی
[1]. اینکه یک نیروهای حاکمیّتی، زندانی را «کتک» بزند، رفتارِ قابلدفاعی نیست، بهخصوص اگر منتشر هم بشود، موجباتِ «تضعیفِ نظام» را نیز فراهم خواهد ساخت و ازاینجهت، ظلم و جرمِ آن نیروی حاکمیّتی، فزونی خواهد یافت. بنده حدود بیست سال پیش از یک تشکّل اخراج شدم، به این دلیل که در برابرِ گروهِ اندکی که در جایی، با مردم «بدرفتاریِ فیزیکی/ کتککاری» میکردند، ایستادم. (البتّه دوستان لطف کردند و مرا نیز به تندبادِ کتک گرفتند؛ هر چند بعدها، حلالیّت طلبیدند!).
[2]. ازطرفدیگر، اینکه برخی دوستان، ذهنِ «متنبسنده» دارند، اشکالِ کوچکی نیست؛ چراکه ندیدنِ «فرامتن/ زمینه/ بستر»، موجب خطای تحلیلی میشود. من «متن» را محکوم میکنم، امّا درعینحال، به «فرامتن» نیز میپردازم و از «انگیزهها/ نیّات/ اغراض»، سخن میگویم تا واکنشِ ما نسبت به این اقدام - به تعبیرِ رهبرِ انقلاب - «تکمیلکنندۀ جورچینِ جبهۀ دشمن» نباشد. باید «قصد و غایتِ دشمن» را نیز افزون بر «متن»، خواند و واکنشِ خویش را متناسبِ به آن، صورتبندی کرد، نه «خام» و «احساسی». «واقعگراییِ خام»، همین است که «زمینهها» را نادیده میانگارد و «مجرّد/ انتزاعی/ ذهنی»، قضاوت میکند و بر اساسِ «تکه/ قطعه/ پاره»ای از واقعیّتِ وسیعِ درهمتنیده، به داوری مینشیند و حکمِ کلّی و مطلق میدهد. این تکه را باید در درونِ کلّ دربرگیرندۀ خویش قرار داد تا معنای حقیقیِ خویش را نمایان سازد.
[3]. جنسِ فیلمها، متناسب با «کاربرانِ آلبانینشین» هست؛ «مجاهدینِ خلق» را میگویم. همچنان نفوذ دارند و بازیسازی و خدعهپردازی میکنند.
[4]. مشخص هست که هدفِ اصلی، نه اشاره به وضعِ زندانها، بلکه «ترورِ شخصیّتِ رئیسی» هست. و این تازه شروع است؛ میخواهند صبح و شام، رئیسی را بکوبند و برای این کار، هیچ فرصتی را از دست ندهند. اشارۀ اخیر رهبرِ انقلاب در سخنرانیِ تنفیذ به «تبلیغات» و «جنگِ نرم و شناختی»، بیجهت نبود. مترصدند برای «شکارِ ضعفها» و «کوه ساختن از کاه».
[5]. در میان پانزده میلیون پروندۀ قضایی، وجود چنین رفتارهایی (که صد البتّه، قابلدفاع نیستند)، حاکی از «فسادِ ساختاری» نیست: «دید من، این است که فساد در کشور سیستمی نشده. هر کس میگوید سیستمی است، بیخود میگوید. البتّه فساد هست، فسادهای بدی هم هست، [امّا] موردی است و باید برخورد بشود.»(بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان، 17/3/1396). «آن کسیکه فساد را سیستمی میبیند، در مغزِ خودش فساد هست، در چشمِ خودش فساد هست. اینهمه مدیرِ پاکدست، اینهمه کارگزاِر مؤمن و پاکدست در سرتاسر کشور در همۀ دستگاهها وجود دارند، دارند زحمت میکشند؛ چرا به اینها ظلم میکنید؟»(بیانات در دیدار مردم، 22/5/1397).
[6]. کار رسانه، «بزرگنمایی» و «تهییج» و «تحریک» و «فضاسازی» است. مهمّ این است که ما، مغلوب و مرعوبِ بازیسازیها نشویم. هفتهای نیست که رسانههای ضدّانقلاب از دلِ مواضع و سخنانِ رهبرِ انقلاب، موجآفرینیِ منفی و تخریبی نکنند!! از جمله همین اعلامِ ممنوعیّتِ واکسن آمریکایی و انگلیسی. پس میتوان گفت رهبر انقلاب، بهانه به دستِ دشمن داده است؟!. اینکه رهبر انقلاب در پاسخ به انتقاد دانشجویان از ماجرای کهریزک، گفت: «اصلی و فرعی کنید و ظلم بزرگتر را ببینید»، ناظر به همین برداشت است.
[7]. هر سخنی، شایستۀ هر دهانی نیست، و از جمله، دو جریانِ «تکنوکرات» و «اصلاحات»، نمیتوانند پرچمِ «دفاع از حقّ مجرمان» به دست بگیرند؛ چراکه گذشتهای دارند آکنده از تضییعِ حقوقِ دیگران. به قولِ مرحوم علامه جعفری: چه دهانهای کوچکی و چه ادّعاهای بزرگی! این چند مورد در مقایسه با «اختلاسها» و «حقوقهای نجومی» و «دروغگوییها» و «جاسوسیها» و «بیتدبیریها»ی دولت روحانی و تکنوکراتها، هیچ هستند. از هاشمیرفسنجانی نمیگویم که «نقدِ سیاسی» را به «کالای قاچاق» تبدیل کرد و مخالفان را قلعوقمع کرد، امّا دستکم فیلمِ بازجوییِ مأمورانِ امنیّتیِ خاتمی از همسرِ سعید امامی را که در فضای مجازی در دسترس است، بنگرید و ... . مرحوم روحالله حسینیان میگفت آنقدر شلاق زده بودند که پوست و گوشت به کفِ پای این خانم نمانده بود!
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
دانشنامه+احاديث+پزشكى.pdf
231.8K
آیا باید به روایات پزشکی عمل کرد؟
آیا همۀ روایات طبی قابل اعتناست؟
چند دسته روایات در این زمینه داریم؟
💯 با مطالعه این 10 صفحه، شبهاتی که دربارۀ طب اسلامی دارید پاسخ داده می شود. 🌤
#طب_اسلامی
#ری_شهری
🇮🇷 @arasna
23.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سید حسن علی العماد کیست و چرا دستگیر شد؟
🔸چه شد که روحانی شیعه و مبلغ محور مقاومت توسط مزدوران آل سعود در مرز عمان هنگام ورود به یمن دستگیر شد
☑️ @Masaf
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
✅درباره خطاهای جمهوری اسلامی
خطاهایی که در ذهن تان از جمهوری اسلامی دارید را فهرست کنید: هواپیمای اوکراینی، اختلاس ها، تخریب خانه زن کرمانشاهی، برجام، طبری، گرانی ها و بدسلیقه گی در برخورد با بیحجاب و بی تدبیری در آبان....عقب تر برویم. ماجرای اعتراف مازیار ابراهیمی، کهریزک، کرسنت، کوی دانشگاه، قتل های زنجیره ای، ماجرای همسر سعیدامامی و...
با این خطاها چطور باید برخورد کنیم؟ این خطاها نشانه چیست؟ اگر همین دست خطاها در آمریکا بود برخورد ما چگونه بود؟ آیا در بوق وکرنا نمی کردیم؟ اساسا انقلاب کردیم که به اینجا برسیم؟
در اصل سوال دقیقتر و از منظر سوادرسانه اینست که چه وقت می توان این خاطره های تلخ در جمهوری اسلامی را خطا دانست و چه وقت خط؟ چه وقت موردی است و چه وقت نمادی؟ چه وقت از این و آن است وچه وقت از ساختار و نظام؟
پاسخ را باید در تعمیم جست. قواعد تعمیم چیست؟ چطور می توان از یک آسیب به یک جریان رسید؟
5 گام برای تعمیم مدبرانه وجود دارد.
یکم. رویداد را کامل ببینیم. مثلا اگر قصاص نوید افکاری را ببینیم اما درخواست مادر مقتول را نبینیم دچار خطای تحلیل در فهم مصداق شدیم.
دوم. برای تعمیم جزء به کل باید نمونه های تکرار شده را با دقت رصد کنید. چندتا مازیار ابراهیمی؟ چند تا هواپیمای اوکراین؟
سوم. تکرار را باید در ابعاد زمانی و مکانی ببینیم. مثلا چند نمونه از قتل های زنجیره ای در 40 سال انقلاب داشتیم؟
چهارم. آیا خیز اصلاح وجود دارد یا خیر؟ حرکت رو به جلوست یا خیر؟ مثلا نظام چه کرد که کهریزک تکرار نشود؟. برای تحلیل پیشرفت ها و یا پسرفت ها حتما باید موانع نیز به عنوان یک متغیر کلیدی دیده شود. جالب اینکه در تمام خطاهای صورت گرفته طی سالهای اخیر خود جمهوری اسلامی پیشرو در کشف و برخورد باآنها بوده است.
پنجم و از همه مهمتر. نسبت خطا را با ساختار ببینیم. اینکه خطا از فرد است یا ساختار یا نظام؟ خطای فرد و ساختار ممکن است. چون نه فرد عصمت دارد و نه قواینن ما. اما آیا نظام ما هم دچار خطای راهبردی است؟ مثلا اگر ظلمی در کلبه پیرزن کرمانشاهی رخ می دهد و در این خطا هم فرد مقصر است و هم قواینن شهرداری، آیا این خطا مورد تائید نظام است؟ آیا خیز اصلاح نداشته و ندارد؟
برای استدلال استقرایی باید این 5 گام را در کنار هم تحلیل کرد.
جمهوری اسلامی مدعی حکومت عصمت نیست. حکومت معصوم نیز عصمت نداشت؛ ما که جمله خاک پای قنبریم. ما حتا در تحقق عدالت بسیار عقب مانده ایم. عقب نه به معنی عقبگرد؛ بلکه به معنی جاماندن از قله های عدالت.
اما اصل اینست که در حال حرکت ایم و جهت درست است. با این حال این حرکت را باید با همین مردم انجام داد. خودمانیم. هرچه هست از ماست و نه بیرون ما. بضاعت مان را ببینیم. موانع را نیز. دشمنی ها را که هر روز عمیق تر و پیچیده تر می شود.
حالا این تعمیم را با کازینوی سرمایه داری و اوباش در ابعاد جهانی مقایسه کنید.
پلیس 8 دقیقه و 46 ثانیه به گردن جورج فلوید فشار می آورد و این در حالی است که او در دو دقیقه و 53 ثانیه آخر کاملا بی هوش شده است. اما فشار زانوی پلیس همچنان ادامه دارد. گوئی از ابتدا قرار است بمیرد و ماجرا تنها یک حادثه از سر عصبانیت نیست. جالب اینکه وقتی مردم معترض به خیابان ها می ریزند؛ در همان ایام خبر چند تجاوز نژادپرستانه دیگر توسط پلیس منتشر می شود. گوئی کشتار نژادپرستانه یک خط است نه خطا.
آمار هم نشان می دهد: 1109 قتل نژادپرستانه تنها در سال 2019 در آمریکا.
@mahdian_mohsen
هدایت شده از شبهه شکن
اگر چند روز دیگه شنیدید FATF کامل داره اجرا میشه یا غنی سازی اومد رو 3/5% و... هنگ نکنید!
ودجا در دولت قبل با استناد به سخنان سرلشکر باقری، مشابه بحشنامۀ بالا را به نیروهای مسلح داد ولی با مهر محرمانه. ظاهراً تو این دولت از محرمانگی خارج شده!!
اگر از سخنان صریح امامین انقلاب دربارۀ آتش زدن پرچم آمریکا بگذریم، جالبه که بدانید طبق متمم اوّل قانون اساسی امریکایی ها آتش زدن پرچم شان را بدون اشکال میدانند!!!
#نرمالیزاسیون
#سوتزنی
#من_دیپلمات_نیستم
#من_انقلابی_ام
#کاتولیکترازپاپ