👌ملت روسفید و سربلند ایران
🔻 در دوران سخت امتحان و آزمون تحولات اقتصادی امروز کشور همانند دوران دفاع مقدس، جوهره و هویت آدمها آشکار می شود و نتیجه آن پدیدار شدن حقیقت وجودی انسانهاست.
❌ در این عرصه انسانها چند دسته طبقه بندی میشوند:
1⃣ برخی در پیدایش سختی ها و ناملایمات، رفتاری عاقلانه داشته و با صبوری و پایداری و رفتار خوب، حتی به دستگیری دیگران می پردازند و در مدار دین و انسانیت، مراقب دوست و دشمن اند و با انصاف و همدلی و محبت با مردم، و نقد منصفانه و عالمانه تغییرات، و مرزبندی و مقابله با نقشه دشمن، به شایعات و دروغ های دشمنان پاسخ محکم و متقن می دهند و با زبان و عمل خود، جریان حق را یاری می رسانند.
2⃣ دستهای محدود هم با سخن و قدم خود، هیزم روی آتش دشمن و دوستان نادان می ریزند و دروغ ها و القائات دشمن دین و انقلاب را پخش می کنند و با دیدن برخی نارساییها، نمک بر زخم کشور می ریزند و با آتش تهیه دشمن همراه می شوند و نقشه دشمن را عملی می کنند.
3⃣ برخی هم در همه شرایط بی تفاوت اند و بی خیال مسافران و ناخدای این کشتی اند.
✍ رمضان شعبانی سارویی
@jahade14
بازداشت دو جاسوس و تیری که به سنگ خورد‼️
🔻 بازداشت دو فرانسوی که با هدف آموزش اغتشاش گران به تهران سفر کرده بودند می تواند دریچه ای بر رفتارشناسی غربی ها در تحولات اخیر باشد.
❌ گزارههای تحلیلی:
1⃣ اعزام نیروهای میدانی برای تولید آشوب نشان می دهد که غربی ها براساس مدل سال ۸۸ و ۹۸ بدنبال پیاده سازی سناریوی دولت ضعیف پایه بواسطه ایجاد بحران داخلی در ایران هستند؛ دولتی که در مواجهه با بحران ها قوه عاقله و تصمیم گیری اش با چالش مواجه شود.
2⃣ چیدن پازل های تحلیلی در کنار همدیگر نشان می دهد که سیکلی که برای این موضوع طراحی شده بر دو اصل استوار است آشوب از داخل، امتیازگیری و تحریم از خارج.
3⃣ در این زمینه براساس مشابهت های سایر پروندههای این چنین داخلی با یک سه ضلعی مواجهیم عوامل داخلی، شبکههای امنیتی، پروپاگانداسازان رسانه ای. عوامل امنیتی طراحی می کنند، مزدوران داخلی فاز اجرایی را برعهده دارند و رسانه ای ها بر آتش ناآرامی می دمند.
4⃣ اما به نظر می رسد که شکست سناریوی غربی ها در مواجهه با مسائل پس از حذف #ارز ترجیحی حاکی از آن است که غربی ها با اشتباهات محاسباتی سه گانه در برخورد با ایران مواجهند:
🔸 اولاً دولت در شرایط حاضر برخلاف سال ۹۸ دولت آرامش ساز است نه مسئله ساز،
🔹 ثانیاً تعدد آشوب آفرینی های غربی ها به تجربه نهادهای امنیتی در پیشگیری و یا مواجهه با پدیدههای این چنینی افزوده است،
🔺 و نکته سوم واکسینه شدن و کسب تجربه جامعه ایرانی از نقشه شوم دشمن با توجه به پرونده های گذشته است.
✍ یعقوب ربیعی
@jahade14
1401.02.20-Panahian-Haram-H-Masumeh-Jahad-Tabeen-J01-Medium.mp3
23.2M
❇️ جهاد تبیین
🔶 جلسه اول
🔻 حرم حضرت معصومه(س)
استاد پناهیان
@jahade14
🔴 از «آقامون جنتلمنه» نوشتید، از «سلام فرمانده» هم بنویسید!
🔰چرا پژوهش و رسانه ایران به آسیبها بیشتر توجه دارد تا دستاوردها؟
⭕ «بدنو ببین، جون بابا، خودتو بلرزون بابا» میخواندند و تأسف میخوردند و سر تکان میدادند که کودک و نوجوان ایرانی تباه شده و جمهوری اسلامی دچار شکاف نسلی عمیقی شده که دیگر پر کردنی نیست. ارزشها و هنجارهای انقلاب اسلامی را بر باد رفته میدیدند و به اندک تلاشهای مخلصانه بسیجیانی که مخلصانه و بیمزد و منت در حال تربیت نسل و برپایی حلقه صالحین و برگزاری اردوی جهادی بودند، پوزخند میزدند که چه نشستهاید که سیل همهتان را غرق خواهد کرد. اما امروز که یک سرود کاملاً ابتدایی و تقریباً بیهزینه روی لب دهها هزار کودک و نوجوان ایرانی نشسته، سکوت کردهاند و لب نمیجنبانند که نکند مالهکش و همدست و حکومتی خوانده شوند.
⭕«سلام فرمانده» شهر به شهر میچرخد. نمیتوان انکارش کرد. نمیتوان حکومتی دانستش. چیزی دارد که خریدنی نیست. نمیتوان اتوبوس و مینیبوس گرفت و این همه دختر و پسر نوجوان را جمع کرد و در میدانهای اصلی شهر، لبخوانی کردش. نمیتوان همه رسانههای فراگیر را به خط کرد و این چنین هماهنگ به خانهها فرستادش. «سلام فرمانده» در متن جامعه پیچیده، با همه مشکلات و دشواریها و رنجها و زخمهایی که این جامعه دارد و زیر بار آنها کمر خم کرده. اما هر چه بیشتر خوانده می شود، کمتر در موردش نوشته میشود.
⭕گویی کلیشههایی وجود دارد که روشنفکر و دانشگاهی و اهل کتاب و دانشگاه ایران نمیخواهد از آنها جدا شود. موضوع این نیست که این سرود از نظر عدهای «چیپ» است یا خیر، موضوع این است که بخشهایی از جامعه نخبگانی ما جرأت مقاومت در برابر فکر و نگاه غربی را از دست دادهاند، وگرنه «چیپ» هم تحلیل میشود، اگر از آن سوی آبها آمده باشد!
⭕ویدئوهایی که از همخوانی «سلام فرمانده» در شهرهای مختلف منتشر میشود، نشان میدهد این سرود از نظر ایجاد موج اجتماعی و ساخت همدلی موفق بوده است. ارزیابی میزان این موفقیت باید مبتنی بر معیارهایی کاملاً مستند و معتبر باشد. اما هر پژوهشی از یک حدس عالمانه آغاز میشود و حدس عالمانه این است که «سلام فرمانده» فراگیری بالایی ایجاد کرده آن هم در جامعهای که لایهها و اقشارش روز به روز از یکدیگر فاصله میگیرند. این فراگیری هم در سطح و هم در عمق رخ داده، هم از حیث شمار موجی که ایجاد شده و هم از نظر تنوعی که ساخته. نمیتوان گفت فقط چادریها، فقط بسیجیها، فقط مذهبیها «سلام فرمانده» را لبخوانی میکنند و حاضرند برایش تجمع کنند و شعرش را حفظ کنند. این حدس عالمانه یا فرض محتمل را لااقل بررسی کنید!
⭕جامعه دانشگاهی، اهالی پژوهش و فعالان رسانهای ایران، جرأت احتمالدهی، تأملورزی و اندیشهسازی را از دست دادهاند. گمان میبرند دیر یا زود در هاضمه فکری جهان حل خواهیم شد و اساساً قائل به نگاه تمدنی و تمایز فرهنگی نیستند. انقلاب اسلامی ایران، همان انقلابی که آن همه وصف و تعبیر و شگفتانه از دوست و دشمن، سیاستمدار و امنیتی، اقتصاددان و جامعهشناس در موردش رفته است، بیش و پیش از آنکه تجمع و تظاهراتی باشد، صورتبندی مسأله چرایی عقبماندگی ایران بود.
⭕انقلاب در قلبها ریشه زد. ذهنها را پرسشگر کرد. «نه شرقی و نه غربی» قبل از آنکه به یک برنامه کلان در سیاست خارجی تبدیل شود، یک باور ملّی و هنجار دینی است. اگر نخبه جامعه ایران، باور به امکان استقلال نظری در برابر جهان فریبنده غرب و شرق را از دست بدهد، تمدنسازی چگونه ممکن میشود؟ اگر نخبه جامعه ایران، مرتباً روی آسیبها و اشکالات متمرکز شود و فرصتها و داراییها را نبیند، آیندهسازی چگونه میسر میشود؟
⭕«سلام فرمانده» مهر باطلی است بر گزاره پرتکرار ناامیدی و دینستیزی مردم و به ویژه غربگرایی مطلق کودکان و نوجوانان ایرانی.
هر اندازه با محتوا و مضمون این سرود مشکل داشته باشیم و دلیل اثربخشی و فراگیری آن را درک نکنیم یا نسبت به بتسازی عوامل و طراحان و مجریان این سرود هشدار بدهیم و از موجسواری رسانههای پرادعا اما کماثر حکومتی روی این کار مردمی خشمگین شویم؛
نمیتوانیم انکار کنیم «سلام فرمانده» به اصطلاح رسانهایها «گرفته» یا فراگیر شده و نشان داده که «امکان» مقاومت فرهنگی در برابر ساختههای مبتذل امثال ساسی مانکن که به شکل طراحی شدهای، نسل جدید را هدف گرفته، وجود دارد.
⭕دومین ویژگی یعنی طرح «امکان» مقاومت از نخستین ویژگی یعنی «فراگیری» مهمتر است؛ حتی اگر هیچ دانشگاهی، پژوهشگر یا اهل رسانهای بدان نپردازد. کاش یک دهم آسیبشناسها، دستاوردشناس داشتیم.
✍ محمد رستمپور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴هم خوانی #سلام_فرمانده توسط هوادارن استقلال
این سرود تمام تحلیلهایی که غربگرایان سالها گفته بودند در ایران شکاف بین نسلی اتفاق افتاده را به چالش کشیده و همه مرزهای عشق به دین و امام زمان(عج) و اسلام را درنوردیده است، تا جایی که هواداران یک تیم فوتبال در جشن قهرمانی خود نیز آن را یکصدا میخوانند.
اینقدری که اصلاحاتی ها از سلام فرمانده سوختن،اسرائیل نسوخته
@jahade14
10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ثبات اقتصادی در ایران هیچ معنایی نداره!!
کل دنیا ثبات اقتصادی وجود داره اما تو ایران شب میخوابی،صبح بلند میشی میبینی همه چی چند برابر شده
و این داستان #خودتحقیری ادامه دارد...
@jahade14
🔴۳محور جلز و ولز این روزهای ضدانقلاب ؛
الف ) سلام فرمانده
ب) جنبش ملی تکثیر جمعیت و نسل ایرانیان ج) انتقال سود ارز ترجیجی از ژنهای خوب به توده مردم ؛
اولی که همان ترجمه فارسی دعای عهد با امام زمان عج است دومی که احیای ایرانه ، سومی هم جراحی اقتصادملی بدون دستبوسی آمریکا- اروپاست*!
@jahade14
🌷تصویر شهید صیاد خدایی که عصردیروز در عملیات تروریستی به شهادت رسید🌷
@jahade14
🇮🇷
📝 #صرفا_جهت_اطلاع | واکنشهای توییتری پیرامون ترور #شهید_صیاد_خدایی
▪️◾️▪️
1⃣ فرزند شهید سلیمانی: "بکشید ما را، ملت ما بیدارتر میشود"؛ ما ملت شهادتیم، #ما_ملت_امام_حسینیم
2⃣ عبدالله گنجی: در سوریه و در دفاع از حرم شهید نشد اما ایران هم به قول حاج قاسم حرم است. قضاوت خبری زود است اما نوع ماموریت این شهید در سوریه انگشت اتهام ترور را اول به سمت صهیونیست ها می برد.
#شهید_صیاد_خدایی
3⃣ محمدحسین پویانفر:
تهران، بغداد، دمشق و حلب فرقی ندارد
برگزیده باشی #شهادت به سراغت میآید!
@jahade14
🔴 دولت بیزبان!
✍️ محمدصادق کوشکی، استاد گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران نوشت:
🔹طی دو ماه اخیر، چند میلیون نفر از ولینعمتان نظام و انقلاب (مستضعفان و محرومان) توسط دولت سیزدهم به صورت رایگان تحت پوشش بیمه خدمات درمانی قرار گرفتند. اقدامی که هیچ یک از دولتهای سابق دغدغه آن را نداشتند.
🔹 اما این حرکت مثبت و انقلابی به چشم کسی نیامد و بازتابی پیدا نکرد! آن هم در حالی که خبرگزاریهای ایرنا، ایسنا، ایکنا، برنا، پانا، شانا و روزنامههای ایران و شهروند بخشی از امکانات رسانهای دولت سیزدهم به شمار میآیند و ماهانه میلیاردها تومان از بیتالمال صرف این رسانهها میشود.
🔹 حقیقت تلخی است که دولت سیزدهم رسانه ندارد و در این روزگار آن که رسانه ندارد "زبان" ندارد! (بماند این که بسیاری از رسانههای فوق به جای اطلاعرسانی درباره اقدامات دولت تا میتوانند به شکلی زیرپوستی و نامحسوس زیراب دولت رئیسی را میزنند و آب به آسیاب جبهه اصلاحات میریزند!!)
🔹در حالی که خاتمی، روحانی و هاشمی و اطرافیانشان استاد بکارگیری رسانه بودند و احمدینژاد به تنهایی یک رسانه بود (و به شکلی خاص قدرت تاثیرگذاری بر مخاطبانش را داشت) رئیسی نه مانند احمدینژاد رسانه است و نه مانند روسای جمهور اصلاحطلب لشکر و حامی رسانهای دارد، بلکه "مبتدیترینها" را برای مناصب رسانهای دولتش بکار گرفته است و در این حالت، طبیعی است که دولت سیزدهم بیپناه و حیران زیر "گلولهباران" رسانهای دشمنان داخلی و خارجی قرار بگیرد و ...
🔹آقای رئیسی! اگر میخواهید دولت سیزدهم در خدمت به مردم و حل مشکلات کشور موفق و سربلند باشد رسانهها و سخنگویی دولت را به نیروهای متخصص، خلاق و انقلابی بسپارید!
@jahade14
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴گزارش جدید یوسف سلامی با خانمی که باهاش چند روز پیش مصاحبه کرده بود و کلی سر و صدا به پا کرد