💢هر کس که زده خوب کرده!
🔹آقای مرندی! در این سالها، آنها حاج قاسم را زدند، شهید فخریزاده را، صیاد خدایی را و....
بارها در نطنز و کرج و فردو و پارچین خرابکاری کردند. برجام آسیب ندید!
حالا شما نگرانی زدن سلمان رشدی ملعون طراحی آنها برای تخریب توافق بالقوه بوده باشد؟اینهمه عطش برای احیای برجام واقعا عجیبه
🔹نکند برجام و توافق را اصل کردهاید و همه چیز را نسبت به آن میسنجید؟! این کار را قبلتر از شما کرده بودند، نتیجهاش را هم مردم دیدند.این موضع شما، برای مذاکره هم خوب نیست و شما را نیازمند توافق نشان میدهد!
زدن آن ملعون چه خودشان زده باشند چه کار یک انسان آزاده باشد، مبارک است.
«محسن مقصودی»
💐در زلال اندیشه امام خمینی ره
سخنرانی امام در جمع اعضای ستاد انقلاب فرهنگی (اصلاح دانشگاه ها)
(http://www.imam-khomeini.ir/fa/C207_43162/_%D8%A7%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AA_%D9%88_%D8%B6%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%AA_%D9%BE%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D9%88_%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%85%E2%80%8F%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)زمان: 16 تیر 1359 / 24 شعبان 1400
مکان: تهران، جماران
🔴موضوع: اهمیت و ضرورت پاکسازی و سالم سازی دانشگاه
حضار: اعضای ستاد انقلاب فرهنگی
🎋#اگر_دانشگاه_درست_بشود_مملکت_درست_میشود
... من امیدوارم که موفق باشید و همۀ گروهها با شما همراهی بکنند؛ از دولت گرفته تا رئیس جمهور، تا دولتی که بعد می آید، همۀ اینها، همراهی بکنند.
اگر دانشگاه درست بشود، این مملکت درست می شود. مرکز همۀ فسادها و صلاحها دانشگاههاست و لهذا آن چیزی [است] که مطمح نظر خارجیها بوده است همیشه (http://www.imam-khomeini.ir/fa/C207_43162/_%D8%A7%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%AA_%D9%88_%D8%B6%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%AA_%D9%BE%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D9%88_%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%85%E2%80%8F%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C_%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87). آنها حوزه های علمیه را نتوانستند تا حالا منحرف کنند. اخیراً شاید یک خرده #انحرافاتی پیدا شده؛ اما در طول مدت نتوانستند منحرفشان کنند.
دانشگاه را مرکز تبلیغات قرار داده بودند و انحرافات؛ می کشیدند به آن طرف، یا به این طرف. مهم این است در دانشگاه امروز. و البته در تحصیلات هم، همان طور که طرح دادید، باید [طوری] باشد که ان شاءالله در آن چیزهایی که ما احتیاج داریم #خودکفا بشویم ولو در یک مدت طولانی.
❇️ #این_انحراف_است
... ما می خواهیم یک چیزی درست کنیم که خودمان باورمان بیاید که ما دانشگاه داریم؛ غرب بپسندد این را یا نپسندد، روشنفکر بپسندد این را یا نپسندد. ما خودمان باید برای خودمان کار بکنیم.
#فکر_این_نباشیم که یک کاری بکنیم که یک گروهی بپسندد این را، یا ما را تأیید بکند؛ #این_انحراف_است.
⭕️#کاری_بکنیم_که_خدا_بپسندد
ما باید برای خدا کار بکنیم؛ باید #کاری_بکنیم_که_خدا_بپسندد و آن کاری است که برای کشور ما مفید باشد و برای ملت ضعیف ما مفید باشد، برای مستضعفین این ملت مفید باشد، هر که هر چه می خواهد بگوید.
❇️#دنبال_هورای_دیگران_نباشیم
ما دنبال این نباشیم که ـ فرض کنید ـ برای من یک کسی #هورا بکشد یا کف بزند. دنبال این چیزها ما نباید باشیم. دنبال این باشیم که این دانشگاه را خوب درست کنیم؛ ولی بعدش مورد #اهانت هم [قرار بگیریم] #فحش هم بشنویم، باشد. وقتی #تکلیف مان را ادا کردیم، هر کس هر چه می خواهد بگوید.
🎋#دنبال_این_نباشیم_که_وجاهت_پیدا_بکنیم
#دنبال_این_نباشیم_که_وجاهت_پیدا_بکنیم. بسیاری از اشخاص را من می بینم که ولو عقیده شان به بعضی مسائل نباشد، لکن بر خلاف عقیده شان یک چیزی را می گویند برای ایقاع وجاهت بین طبقۀ روشن[فکر]؛ این یک مسئله ای است؛ یک# اشتباه است. ما باید فکر این معنا باشیم که چی برایمان مفید است. برای این ملت ضعیفی که عقب مانده است، کوشش کردند برای عقب ماندنش، چی برای این مفید است. #چه_باید_کرد که این #عقب_ماندگی را جبران کرد.
photo_2022-08-22_12-01-22.jpg
100.8K
📕جوان باید دستش از #کتاب رها نشود؛ کتاب بخواند، همه جورش را بخواند، در همین دورهی جوانی بخواند. این ذخیرهی حافظه را که بینهایت دارای ظرفیت است، هرچه می توانید، در دورهی جوانی پر کنید.
📕ما هرچه در جوانی در حافظه انباشتیم، امروز موجود است؛ هرچه در دوران پیری - که بنده همین حالا هم با همهی گرفتاریها، بیش از جوانها مطالعه می کنم - به دست میآوریم، ماندگاری ندارد. الان شما جوانید. این منبع قیمتىِ ارزشمند را از اطلاعات ارزشمند، از آگاهیهای مفید و لازم در زمینههای مختلفی که برای تبلیغ به آنها احتیاج دارید، هرچه می توانید، انباشته کنید؛ از این استفاده خواهید کرد.
⭕️امام خامنه ای ١٣٩١/٧/٩
#کتاب_بخوانیم
🔹در مثل مناقشه نیست. مقتدا صدر هم سابقه درخوری ندارد.
♦️هنگامی که طلحه الخیر صحابی پیامبر (ص)، به خاطر ریاست طلبی با امیر مومنان(ع) در افتاد، امویان دورش جمع شدند و تا می توانستند سواری گرفتند و امر را برای برخی عوام مشتبه کردند.
🔹آخر سر، طلحه هم با تیر هم اردوگاهی اش مروان بن حکم از پا درآمد و هنگام مرگ گفت "خون هیچ بزرگی مقل من به هدر نریخت"!
♦️بقایای حزب بعث و داعش (و از آنها بالاتر سرویس های غربی/عبری/عربی) تا حد ممکن از مقتدا صدر سواری می گیرند، هر وقت هم تاریخ مصرفش تمام شد، خلاص!
🔹صدر در اتفاقات عراق، بیشتر بازیچه کاظمی و بقایای رژیم صدام و دیگران است تا بازی گردان. او قرار بود امکان انتخاب نخست وزیری مستقل به جای کاظمی را در پارلمان به هم بزند اما به خاطر هوشیاری و همدلی و هماهنگی جریان های شیعه، ناکام ماند.
♦️ ایجاد آشوب در پوشش حمایت از مقتدا صدر، از شکست نقشه بازیگردان های پشت سر باند صدر حکایت می کند؛ به ویژه این که احتمال انتخاب نخست وزیر جدید قوت گرفته و از آن سو، بیانیه آیت الله سید کاظم حائری، برای حامیان دغلباز مقتدار صدر گران تمام شده است.
🔹جریان وابسته و مزدور غرب، هر جا که در بازی انتخابات و دموکراسی کم می آورد، ماموریت دارد زیر میز بزند و بی ثباتی و آشوب بر پا کند.
🔴#حیلههای_ربوی #حرام_قطعی است
✳️حجتالاسلام والمسلمین احمدعلی یوسفی، مسئول مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه :
شورای بانکی حوزوی، چهار بار جلوی طرح بانکداری مجلس را گرفته است/ خلق پول، فعالیتهای ربوی و بنگاهداری باید در طرح بانکداری حل شود
📌🔔اگر #حیلههای_ربوی حل نشود مشکلات اصلی نیز حل نمیشود. این حیلهها بر اساس نظر فقهی مراجع از جمله امام و رهبری #حرام_قطعی است و باید در قانون به صراحت بیاید.
❇️مسئول مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه یادآورشد:
بانکها از دو طریق خلق پول میکنند. نخست از طریق جمع آوری سپردههای مردم در بانکها است. یعنی بانکها چند ماهه در یک فرایند اقتصادی میتوانند ۱۰۰ میلیون سپرده مردم را به ۵۰۰ میلیون مبدل کنند و از این منبع به مردم وام پرداخت کنند و از منابع آن بهرهمند شوند. راه دوم، خلق پول از «هیچ» است. بانکها میتوانند حساب اشخاص حقیقی و حقوقی را هزاران میلیارد تومان شارژ کنند و این پول به عنوان دارایی و ملک بانکها به حساب میآید. در واقع بانکها بدون هیچ فعالیت اقتصادی موثر میتوانند هزاران میلیارد تومان به عنوان خلق پول، صاحب ملک و دارایی شوند.
یوسفی تصریح کرد: رهبری معظم انقلاب نیز در این زمینه فرمود، باید جلوی خلق پول توسط بانکها که کار غلط و اشتباهی است گرفته شود. نمیشود قانونی پس از چهل سال در این کشور مصوب شود، ولی تکلیف خلق پول مشخص نشود. آیتالله مکارم شیرازی خلق پول را حرام، اکل مال به باطل، قمار و اضرار اعلام کردند.
وی افزود: جلوگیری از خلق پول توسط بانکهای غیردولتی و انحصار خلق پول در بانک مرکزی بر اساس نیاز بخش واقعی اقتصاد، عدم اضرار به ثروت مردم، توزیع منافع خلق پول در راستای منافع مردم باید باشد.
مسئول مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه گفت: حجتالاسلام والمسلمین بحرینی در آن جلسهای که با ایشان داشتیم، تعریفی از بانک بر اساس مبانی نظام سرمایه داری ارایه دادند که ما بر اساس مبانی نظام اقتصادی اسلامی آن را قبول نداریم. وی بیان میکند که بانک، همزاد خلق پول است که ما بر این تعریف نقد کامل داریم. بانک بر اساس نظام سرمایه داری همزاد رباخواری و خلق پول است. ما تعریف خود را بر اساس مبانی اسلامی داریم و بر اساس آن، مدل ارایه دادیم و قانون آن را نیز نوشتیم. ما میگوییم بانک نهادی است که وظیفهاش ارایه خدمات پولی و تجهیز منابع پولی و مالی مردم و تخصیص آن به بخش واقعی اقتصاد است. این تعریف با رباخواری و خلق پول همزاد نیست.
وی افزود: اگر پس از چهل سال بخواهیم اصلاح قوانین بانکی را بدون تحول اساسی در این حوزه داشته باشیم، قطعا به نتیجه نمیرسیم. در زمینه بنگاه داری باید گفت که بانکها از منابعی که از طریق خلق پول و از مردم جمع میکنند زمین، سکه، ارز و ملک میخرند و میفروشند و باعث گرانی همه عرصهها میشوند. حتی اگر بانکها از خلق پول و منابع در اختیار نیز بخواهند برای بخش واقعی اقتصاد استفاده کنند و به تولید واقعی بپردازند باز جایز نیست، زیرا بانکها با منابعی که از خلق پول و از طریق مردم تجهیز میکنند باعث تمرکز ثروت و دارایی میشوند و همه چیز را به انحصار خود در میآورند و باعث شکاف درآمدی میشوند. اگر این دو یعنی شکاف درآمدی و انحصار دارایی صورت گیرد، فقر در جامعه نهادینه میشود و امکان رفع فقر وجود نخواهد داشت. مقام معظم رهبری تاکیدات مهم بر دوری بانکها از بنگاهداری دارند، ولی متاسفانه توجهی به این مسئله نمیشود. آیتالله جوادی آملی بیان کردند که ثروت جامعه باید چون خون در رگهای کل جامعه جاری شود و نباید پول، ثروت و دارایی جامعه محل جولان بانکها شود.
🔴 چند نکته درباره تجمعِ دیروز #دانشگاه_شریف
1️⃣ این چند عکس را نگاه کنید! فقط بخشی از واقعیت است. بخشی کوتاه از مشاهده کسانی که در کف میدان حضور داشتند.
2️⃣ واقعیت داستان با آنچه در بیبیسی و ... نشان میدهند بسیار متفاوت بود! نه کسی کشته شد، نه زخمی، نه جوی خون راه افتاد، نه ...! هر فیلمی هم که پخش کردند عدهای صرفاً در حال دویدن بودند ولی نوشته بودند جوی خون به راه افتاده و ...
3️⃣ نسبت دانشجویانی که در تجمعات حضور داشتند به نسبت کل جمعیت حاضر در دانشگاه واقعاً اندک بود. شب نیز دانشگاه آرامِ آرام بود.
4️⃣ همان دیشب وزیر علوم به دانشگاه آمد و با دانشجویان صحبت کرد. واقعا صحبت از درگیری شدید و این حرفها یک شوخی است. (شاید عدهای نمیدانند درگیری و درگیری شدید یعنی چه!!)
5️⃣ رکیکترین الفاظی که به ذهن انسان خطور میکند دیشب نثار نظام و مسئولینش شد ... چیزهایی که باورش هم بر انسان سخت است. حتی فحشها و سنگها نثار کسانی میشد که نمیخواستند در تجمعات باشند و از دانشگاه خارج میشدند! ظاهراً شعار #آزادی برای این جماعت در یک چیز خلاصه میشود!
6️⃣ تعدادی از لیدرهای اصلیشان دستگیر شدند. ما بقی دانشجویانی که صرفاً شعار میدادند همان دیشب تحویل خانوادههایشان شدند.
👈 روزگاری همه دوست داشتند فرزندانشان در #بهترین مدارس و بهترین دانشگاهها درس بخوانند. شاید وقت آن رسیده باشد که از بهترین یک #بازتعریف انجام بدهیم ...
هدایت شده از سمیرا خطیب زاده
✅ روایت یک رسانه از این دو تصویر تلخ
🔹شب جمعه در محله نازیآباد وقتی یک زن و شوهر جوان متدین با بچه هفت ماههشان به سمت خانه میرفتند در میان اغتشاشگران گیر میکنند.
🔹اغتشاشگرها با نارنجک دستی به ماشین این خانواده حمله کرده و چنین بلایی بر سر ماشین و جسم و جان این خانواده میآید. تمام بدن این بچه هفت ماهه ترکش خورده و چشمش در وضعیت بسیار بدی قرار دارد.
@Dr_khtibzadeh
هدایت شده از سمیرا خطیب زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادی کنیم از بوسیدن پرچم ایران توسط دانشآموز خوزستانی از دید دوربینهای مدار بسته
مدرسهای دخترانه در شهرستان لالی محرومترین شهر خوزستان
فرزندان ایران اینها هستن نه چهارتا نخالهای که پرچم ایران رو آتش میزنن
@Dr_khtibzadeh
✅ برای نوجوانان دنبال کتاب مناسبی؟!
┈┈••✾❀🌸❀✾••┈┈
1️⃣کتاب «۳۵ کیلو امیدواری» گرگوری، پسری ۱۳ ساله و ۳۵ کیلوگرمی است که دستهای ماهری دارد. دستهایی که چیزهای نو میآفرینند، تعمیر میکنند، باغبانی میکنند و... جذابه.
2️⃣کتاب نامه های خط خطی، عرفان نظرآهاری، با این کتاب نوجوان نازنینتون به قرآن علاقمند میشه.
3️⃣دور دنیا در هشتاد روز، ژول ورن، ترجمه هژبر، با این کتاب تخیل و دنیای نوجوان تقویت میشود.
4️⃣کتاب خمره، هوشنگ مرادی، نویسنده مورد علاقه نوجوانان. این کتاب دانشآموز را به سمت حل مشکل میبرد.
5️⃣رفاقت به سبک تانک، داودآبادی، خاطرات جنگ را به زبان طنز و جذاب نوشته.
6️⃣کتاب حکایت زمستان و خاکهای نرم کوشک آقای عاکف که اولی اراده و دومی معنویت نوجوان را تقویت میکند.
7️⃣سقای آب و ادب از سیدمهدی شجاعی، با این کتاب عاشق حضرت عباس میشه، که اگر بشه چی میشه☺️
8️⃣کتاب «آن بیست و سه نفر» هم طنز هم جذابه ماجرای تعدادی از نوجوانان اسیر هست.
9️⃣پسرک فلافل فروش داستان شهید ذوالفقاری از مدافعان حرم، جوانی نسل جدید که نوع لباس پوشیدن و برخورد و گفتار و رفتار او همه دوستان را به یاد شهید ابراهیم میانداخت.
🔟زیرتیغ سرگذشت شهید محسن حججی هم کتاب خوبیه.
🔻دربارۀ حالِ کنونیِ عزتالله ضرغامی
🖋 مهدی جمشیدی
۱. ما با یک «نسلِ مدیریّتیِ فرسوده» مواجه هستیم که خسته شدهاند، کم آوردهاند، بیش از این نمیتوانند، و شاید نمیخواهند مسیر انقلاب را ادامه بدهند. ازاینرو، «تظاهر به روشنفکری» میکنند تا شاید بدنۀ اجتماعی بیابند و کیسهای برای آیندۀ سیاسیشان بدوزند. تصوّر کردهاند که مسیر قدرت، از رهگذر «چنگکشیدن به چهرۀ ارزشها» میگذرد و هرچه که «سیمای منتقدانه» از خود بتراشند و سخن باطل ببافند، بازار مخاطبشان، داغتر و پُررونقتر خواهد شد. همان راهی را میروند که عدّهای رفتند و چند صباحی بر کرسی قدرت تکیه دادند و اینک خانهنشین و متروک و مطرود هستند. مثال عینیاش علی لاریجانی. عاقبت خوشرقصیهایش برای جریان غیرانقلابی جز این شد که اکنون خاکسترنشین است و ورشکسته سیاسی به شمار میآید؟!
۲. اینان به این اندازه از حضور در قدرت، راضی نیستند. بیشتروبیشتر میخواهند. دیدید که چگونه صف کشیدند برای ریاستجمهوری. گویا بازنشستگی ندارند؛ اگرچه در قدرت هم که بودند، «نشسته بر کرسی» بودند، نه «ایستاده در میدان». چرخۀ باطل ساختهاند و سیری ندارند. معدۀ قدرتخواهیشان، بیاندازه اتساعپذیر است. اگر آیتالله خامنهای از «چرخش قدرت» سخن نمیگفت و در بیانیۀ گام دوّم انقلاب، «جوانان مؤمنِ انقلابی» را به عرصۀ حکمرانی فرانمیخواند، بیش از اینها گرفتار این جماعتِ تکراری و تمامنشدنی میبودیم.
۳. کمکم دارند «ریزش» میکنند. چیزهای که میگویند، نشانگر «اتّفاقات باطنی»اشان است. امّا مسأله این است که سقوطِ «خودشان» را به «جامعه» نسبت میدهند و در لفافۀ «جانبداری از جامعه»، آن را «متهم» میکنند؛ متهم به عبور از ارزشهای دینی و تفکّر انقلابی. میگویند جامعه، دیگر کشش انقلابی ندارد و از راه رفته، بازگشته؛ میگویند جامعه، دچار تغییر ارزشی شده؛ میگویند جامعه با انقلاب، زاویه پیدا کرده است. حال آن که این اوصاف و احکام، جملگی بازگویی حال درونیِ خودِ اینان است و نه جامعه. «خودشان» را توصیف میکنند، امّا رندانه و زیرکانه، سقوط و ریزش خودشان را به «جامعه» نسبت میدهند. شدهاند «زبان جامعه». میهراسند از اینکه بگویند «ما» استحاله شدهایم. میخواهند جامعه را نیز در انحطاط فکریِ خویش، «سهیم» و «شریک» کنند تا هم خود را توجیه کنند و هم دستاویزی برای فشار بر حاکمیّت بیایند. همان سخن حجاریان است؛ فشار از پایین ... .
۴. هنوز درنیافتهاند که مردم، الگوی مدیریّتیِ «حاجقاسم سلیمانی» را میپسندند که با وجود حضور چهلساله «در قدرت»، هیچگاه «بر قدرت» نشد و ایدئولوژی انقلابیاش رقیق نگشت. نمیفهمند «عیانسازی وابستگی به ارزشها»، فضیلت نه نقطۀ ضعف. البتّه حتّی برای توجیه خویش، دست تصرّف و تحریف به سوی حاجقاسم نیز دراز کردند تا او را «غیرانقلابی» و «منتقد» جلوه بدهند، امّا در همان آغاز راه، آیتالله خامنهای برآشفت و گفت عدّهای سعی نکنند وی را «زاویهدار با انقلاب» و «بریدۀ از ارزشها» نشان بدهند؛ چراکه وی یک «انقلابی اصیل و ریشهدار» بود. حاجقاسم، آکندۀ از «محبّت» و «خوشبینی» و «ملاطفت» بود، امّا برای «جذب مخاطب به سوی ارزشها»، نه برای «سیّالسازی ارزشها» و «نسبیکردن مرزهای انقلابی». درونِ حاجقاسم، سرشار از «جزمیّت» و «قطعیّت» بود، ولی در عین حال، «گفتگو» و «مدارا» میکرد و اهتمام بر «جذب» داشت. در آنجا نیز که حس میکرد کسانی بهطور عامدانه در پی «تقابل با انقلاب» هستند، ابرو در هم میکشید و چشم میدراند و با عتاب و تلخی سخن میگفت؛ چنانکه با حسن روحانی چنین کرد و او را به عقب راند. حاجقاسم سلیمانی، هم «دافعه» داشت و هم «جاذبه».
۵. جملهای که ضرغامی نوشته، وی را در وادی «خواص اغواگر» نشانده است. میخواهد «واقعیّت اجتماعی» را تحریف کند؛ همان واقعیّتی که مردم در متن آن زندگی میکنند؛ آن هم در اوج جنگ روایتها. در واقع، مرتکب خیانت جنگی شده و از پشت، خنجر زده است. چون میداند «بازی روایت»، کارساز و فتنهافکن است، بر آن است که «بازیسازی» کند و خود را به «دیگریهای گذشته»، نزدیک سازد. در پی «جایابیِ جدید» است برای آیندهای که دور نیست. نیاز دارد به چهرۀ تازه و متفاوت با گذشته. این «نیاز سیاسی»اش را درک میکنم، و نهفقط من، که هر مخاطبی میفهمد او در چه مداری و با چه هدفی به حرکت درآمده است. ازاینرو، کسی او را «باور» نخواهد کرد و این مواضع، حاصلی نخواهد داشت جز فروغلتیدن در مرداب انزوای سیاسی و حاشیهنشینیِ اجتماعی. گوارای وجودش اینهمه بیتدبیری در تدبیر خویش.
۶. بسیجیها و انتظامیها در خطّ مقدّمِ نبرد، مظلومانه در خون خویش غوطهور میشوند و اینان در پشت جبهه، گرای پیشروی و نقطهزنی به رسانههای دشمن میدهند.
آقای رئیسی، قصد عزلِ این منصوبِ نابجا را نداری؟!