photo_2022-08-22_12-01-22.jpg
100.8K
📕جوان باید دستش از #کتاب رها نشود؛ کتاب بخواند، همه جورش را بخواند، در همین دورهی جوانی بخواند. این ذخیرهی حافظه را که بینهایت دارای ظرفیت است، هرچه می توانید، در دورهی جوانی پر کنید.
📕ما هرچه در جوانی در حافظه انباشتیم، امروز موجود است؛ هرچه در دوران پیری - که بنده همین حالا هم با همهی گرفتاریها، بیش از جوانها مطالعه می کنم - به دست میآوریم، ماندگاری ندارد. الان شما جوانید. این منبع قیمتىِ ارزشمند را از اطلاعات ارزشمند، از آگاهیهای مفید و لازم در زمینههای مختلفی که برای تبلیغ به آنها احتیاج دارید، هرچه می توانید، انباشته کنید؛ از این استفاده خواهید کرد.
⭕️امام خامنه ای ١٣٩١/٧/٩
#کتاب_بخوانیم
🔹در مثل مناقشه نیست. مقتدا صدر هم سابقه درخوری ندارد.
♦️هنگامی که طلحه الخیر صحابی پیامبر (ص)، به خاطر ریاست طلبی با امیر مومنان(ع) در افتاد، امویان دورش جمع شدند و تا می توانستند سواری گرفتند و امر را برای برخی عوام مشتبه کردند.
🔹آخر سر، طلحه هم با تیر هم اردوگاهی اش مروان بن حکم از پا درآمد و هنگام مرگ گفت "خون هیچ بزرگی مقل من به هدر نریخت"!
♦️بقایای حزب بعث و داعش (و از آنها بالاتر سرویس های غربی/عبری/عربی) تا حد ممکن از مقتدا صدر سواری می گیرند، هر وقت هم تاریخ مصرفش تمام شد، خلاص!
🔹صدر در اتفاقات عراق، بیشتر بازیچه کاظمی و بقایای رژیم صدام و دیگران است تا بازی گردان. او قرار بود امکان انتخاب نخست وزیری مستقل به جای کاظمی را در پارلمان به هم بزند اما به خاطر هوشیاری و همدلی و هماهنگی جریان های شیعه، ناکام ماند.
♦️ ایجاد آشوب در پوشش حمایت از مقتدا صدر، از شکست نقشه بازیگردان های پشت سر باند صدر حکایت می کند؛ به ویژه این که احتمال انتخاب نخست وزیر جدید قوت گرفته و از آن سو، بیانیه آیت الله سید کاظم حائری، برای حامیان دغلباز مقتدار صدر گران تمام شده است.
🔹جریان وابسته و مزدور غرب، هر جا که در بازی انتخابات و دموکراسی کم می آورد، ماموریت دارد زیر میز بزند و بی ثباتی و آشوب بر پا کند.
🔴#حیلههای_ربوی #حرام_قطعی است
✳️حجتالاسلام والمسلمین احمدعلی یوسفی، مسئول مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه :
شورای بانکی حوزوی، چهار بار جلوی طرح بانکداری مجلس را گرفته است/ خلق پول، فعالیتهای ربوی و بنگاهداری باید در طرح بانکداری حل شود
📌🔔اگر #حیلههای_ربوی حل نشود مشکلات اصلی نیز حل نمیشود. این حیلهها بر اساس نظر فقهی مراجع از جمله امام و رهبری #حرام_قطعی است و باید در قانون به صراحت بیاید.
❇️مسئول مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه یادآورشد:
بانکها از دو طریق خلق پول میکنند. نخست از طریق جمع آوری سپردههای مردم در بانکها است. یعنی بانکها چند ماهه در یک فرایند اقتصادی میتوانند ۱۰۰ میلیون سپرده مردم را به ۵۰۰ میلیون مبدل کنند و از این منبع به مردم وام پرداخت کنند و از منابع آن بهرهمند شوند. راه دوم، خلق پول از «هیچ» است. بانکها میتوانند حساب اشخاص حقیقی و حقوقی را هزاران میلیارد تومان شارژ کنند و این پول به عنوان دارایی و ملک بانکها به حساب میآید. در واقع بانکها بدون هیچ فعالیت اقتصادی موثر میتوانند هزاران میلیارد تومان به عنوان خلق پول، صاحب ملک و دارایی شوند.
یوسفی تصریح کرد: رهبری معظم انقلاب نیز در این زمینه فرمود، باید جلوی خلق پول توسط بانکها که کار غلط و اشتباهی است گرفته شود. نمیشود قانونی پس از چهل سال در این کشور مصوب شود، ولی تکلیف خلق پول مشخص نشود. آیتالله مکارم شیرازی خلق پول را حرام، اکل مال به باطل، قمار و اضرار اعلام کردند.
وی افزود: جلوگیری از خلق پول توسط بانکهای غیردولتی و انحصار خلق پول در بانک مرکزی بر اساس نیاز بخش واقعی اقتصاد، عدم اضرار به ثروت مردم، توزیع منافع خلق پول در راستای منافع مردم باید باشد.
مسئول مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه گفت: حجتالاسلام والمسلمین بحرینی در آن جلسهای که با ایشان داشتیم، تعریفی از بانک بر اساس مبانی نظام سرمایه داری ارایه دادند که ما بر اساس مبانی نظام اقتصادی اسلامی آن را قبول نداریم. وی بیان میکند که بانک، همزاد خلق پول است که ما بر این تعریف نقد کامل داریم. بانک بر اساس نظام سرمایه داری همزاد رباخواری و خلق پول است. ما تعریف خود را بر اساس مبانی اسلامی داریم و بر اساس آن، مدل ارایه دادیم و قانون آن را نیز نوشتیم. ما میگوییم بانک نهادی است که وظیفهاش ارایه خدمات پولی و تجهیز منابع پولی و مالی مردم و تخصیص آن به بخش واقعی اقتصاد است. این تعریف با رباخواری و خلق پول همزاد نیست.
وی افزود: اگر پس از چهل سال بخواهیم اصلاح قوانین بانکی را بدون تحول اساسی در این حوزه داشته باشیم، قطعا به نتیجه نمیرسیم. در زمینه بنگاه داری باید گفت که بانکها از منابعی که از طریق خلق پول و از مردم جمع میکنند زمین، سکه، ارز و ملک میخرند و میفروشند و باعث گرانی همه عرصهها میشوند. حتی اگر بانکها از خلق پول و منابع در اختیار نیز بخواهند برای بخش واقعی اقتصاد استفاده کنند و به تولید واقعی بپردازند باز جایز نیست، زیرا بانکها با منابعی که از خلق پول و از طریق مردم تجهیز میکنند باعث تمرکز ثروت و دارایی میشوند و همه چیز را به انحصار خود در میآورند و باعث شکاف درآمدی میشوند. اگر این دو یعنی شکاف درآمدی و انحصار دارایی صورت گیرد، فقر در جامعه نهادینه میشود و امکان رفع فقر وجود نخواهد داشت. مقام معظم رهبری تاکیدات مهم بر دوری بانکها از بنگاهداری دارند، ولی متاسفانه توجهی به این مسئله نمیشود. آیتالله جوادی آملی بیان کردند که ثروت جامعه باید چون خون در رگهای کل جامعه جاری شود و نباید پول، ثروت و دارایی جامعه محل جولان بانکها شود.
🔴 چند نکته درباره تجمعِ دیروز #دانشگاه_شریف
1️⃣ این چند عکس را نگاه کنید! فقط بخشی از واقعیت است. بخشی کوتاه از مشاهده کسانی که در کف میدان حضور داشتند.
2️⃣ واقعیت داستان با آنچه در بیبیسی و ... نشان میدهند بسیار متفاوت بود! نه کسی کشته شد، نه زخمی، نه جوی خون راه افتاد، نه ...! هر فیلمی هم که پخش کردند عدهای صرفاً در حال دویدن بودند ولی نوشته بودند جوی خون به راه افتاده و ...
3️⃣ نسبت دانشجویانی که در تجمعات حضور داشتند به نسبت کل جمعیت حاضر در دانشگاه واقعاً اندک بود. شب نیز دانشگاه آرامِ آرام بود.
4️⃣ همان دیشب وزیر علوم به دانشگاه آمد و با دانشجویان صحبت کرد. واقعا صحبت از درگیری شدید و این حرفها یک شوخی است. (شاید عدهای نمیدانند درگیری و درگیری شدید یعنی چه!!)
5️⃣ رکیکترین الفاظی که به ذهن انسان خطور میکند دیشب نثار نظام و مسئولینش شد ... چیزهایی که باورش هم بر انسان سخت است. حتی فحشها و سنگها نثار کسانی میشد که نمیخواستند در تجمعات باشند و از دانشگاه خارج میشدند! ظاهراً شعار #آزادی برای این جماعت در یک چیز خلاصه میشود!
6️⃣ تعدادی از لیدرهای اصلیشان دستگیر شدند. ما بقی دانشجویانی که صرفاً شعار میدادند همان دیشب تحویل خانوادههایشان شدند.
👈 روزگاری همه دوست داشتند فرزندانشان در #بهترین مدارس و بهترین دانشگاهها درس بخوانند. شاید وقت آن رسیده باشد که از بهترین یک #بازتعریف انجام بدهیم ...
هدایت شده از سمیرا خطیب زاده
✅ روایت یک رسانه از این دو تصویر تلخ
🔹شب جمعه در محله نازیآباد وقتی یک زن و شوهر جوان متدین با بچه هفت ماههشان به سمت خانه میرفتند در میان اغتشاشگران گیر میکنند.
🔹اغتشاشگرها با نارنجک دستی به ماشین این خانواده حمله کرده و چنین بلایی بر سر ماشین و جسم و جان این خانواده میآید. تمام بدن این بچه هفت ماهه ترکش خورده و چشمش در وضعیت بسیار بدی قرار دارد.
@Dr_khtibzadeh
هدایت شده از سمیرا خطیب زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادی کنیم از بوسیدن پرچم ایران توسط دانشآموز خوزستانی از دید دوربینهای مدار بسته
مدرسهای دخترانه در شهرستان لالی محرومترین شهر خوزستان
فرزندان ایران اینها هستن نه چهارتا نخالهای که پرچم ایران رو آتش میزنن
@Dr_khtibzadeh
✅ برای نوجوانان دنبال کتاب مناسبی؟!
┈┈••✾❀🌸❀✾••┈┈
1️⃣کتاب «۳۵ کیلو امیدواری» گرگوری، پسری ۱۳ ساله و ۳۵ کیلوگرمی است که دستهای ماهری دارد. دستهایی که چیزهای نو میآفرینند، تعمیر میکنند، باغبانی میکنند و... جذابه.
2️⃣کتاب نامه های خط خطی، عرفان نظرآهاری، با این کتاب نوجوان نازنینتون به قرآن علاقمند میشه.
3️⃣دور دنیا در هشتاد روز، ژول ورن، ترجمه هژبر، با این کتاب تخیل و دنیای نوجوان تقویت میشود.
4️⃣کتاب خمره، هوشنگ مرادی، نویسنده مورد علاقه نوجوانان. این کتاب دانشآموز را به سمت حل مشکل میبرد.
5️⃣رفاقت به سبک تانک، داودآبادی، خاطرات جنگ را به زبان طنز و جذاب نوشته.
6️⃣کتاب حکایت زمستان و خاکهای نرم کوشک آقای عاکف که اولی اراده و دومی معنویت نوجوان را تقویت میکند.
7️⃣سقای آب و ادب از سیدمهدی شجاعی، با این کتاب عاشق حضرت عباس میشه، که اگر بشه چی میشه☺️
8️⃣کتاب «آن بیست و سه نفر» هم طنز هم جذابه ماجرای تعدادی از نوجوانان اسیر هست.
9️⃣پسرک فلافل فروش داستان شهید ذوالفقاری از مدافعان حرم، جوانی نسل جدید که نوع لباس پوشیدن و برخورد و گفتار و رفتار او همه دوستان را به یاد شهید ابراهیم میانداخت.
🔟زیرتیغ سرگذشت شهید محسن حججی هم کتاب خوبیه.
🔻دربارۀ حالِ کنونیِ عزتالله ضرغامی
🖋 مهدی جمشیدی
۱. ما با یک «نسلِ مدیریّتیِ فرسوده» مواجه هستیم که خسته شدهاند، کم آوردهاند، بیش از این نمیتوانند، و شاید نمیخواهند مسیر انقلاب را ادامه بدهند. ازاینرو، «تظاهر به روشنفکری» میکنند تا شاید بدنۀ اجتماعی بیابند و کیسهای برای آیندۀ سیاسیشان بدوزند. تصوّر کردهاند که مسیر قدرت، از رهگذر «چنگکشیدن به چهرۀ ارزشها» میگذرد و هرچه که «سیمای منتقدانه» از خود بتراشند و سخن باطل ببافند، بازار مخاطبشان، داغتر و پُررونقتر خواهد شد. همان راهی را میروند که عدّهای رفتند و چند صباحی بر کرسی قدرت تکیه دادند و اینک خانهنشین و متروک و مطرود هستند. مثال عینیاش علی لاریجانی. عاقبت خوشرقصیهایش برای جریان غیرانقلابی جز این شد که اکنون خاکسترنشین است و ورشکسته سیاسی به شمار میآید؟!
۲. اینان به این اندازه از حضور در قدرت، راضی نیستند. بیشتروبیشتر میخواهند. دیدید که چگونه صف کشیدند برای ریاستجمهوری. گویا بازنشستگی ندارند؛ اگرچه در قدرت هم که بودند، «نشسته بر کرسی» بودند، نه «ایستاده در میدان». چرخۀ باطل ساختهاند و سیری ندارند. معدۀ قدرتخواهیشان، بیاندازه اتساعپذیر است. اگر آیتالله خامنهای از «چرخش قدرت» سخن نمیگفت و در بیانیۀ گام دوّم انقلاب، «جوانان مؤمنِ انقلابی» را به عرصۀ حکمرانی فرانمیخواند، بیش از اینها گرفتار این جماعتِ تکراری و تمامنشدنی میبودیم.
۳. کمکم دارند «ریزش» میکنند. چیزهای که میگویند، نشانگر «اتّفاقات باطنی»اشان است. امّا مسأله این است که سقوطِ «خودشان» را به «جامعه» نسبت میدهند و در لفافۀ «جانبداری از جامعه»، آن را «متهم» میکنند؛ متهم به عبور از ارزشهای دینی و تفکّر انقلابی. میگویند جامعه، دیگر کشش انقلابی ندارد و از راه رفته، بازگشته؛ میگویند جامعه، دچار تغییر ارزشی شده؛ میگویند جامعه با انقلاب، زاویه پیدا کرده است. حال آن که این اوصاف و احکام، جملگی بازگویی حال درونیِ خودِ اینان است و نه جامعه. «خودشان» را توصیف میکنند، امّا رندانه و زیرکانه، سقوط و ریزش خودشان را به «جامعه» نسبت میدهند. شدهاند «زبان جامعه». میهراسند از اینکه بگویند «ما» استحاله شدهایم. میخواهند جامعه را نیز در انحطاط فکریِ خویش، «سهیم» و «شریک» کنند تا هم خود را توجیه کنند و هم دستاویزی برای فشار بر حاکمیّت بیایند. همان سخن حجاریان است؛ فشار از پایین ... .
۴. هنوز درنیافتهاند که مردم، الگوی مدیریّتیِ «حاجقاسم سلیمانی» را میپسندند که با وجود حضور چهلساله «در قدرت»، هیچگاه «بر قدرت» نشد و ایدئولوژی انقلابیاش رقیق نگشت. نمیفهمند «عیانسازی وابستگی به ارزشها»، فضیلت نه نقطۀ ضعف. البتّه حتّی برای توجیه خویش، دست تصرّف و تحریف به سوی حاجقاسم نیز دراز کردند تا او را «غیرانقلابی» و «منتقد» جلوه بدهند، امّا در همان آغاز راه، آیتالله خامنهای برآشفت و گفت عدّهای سعی نکنند وی را «زاویهدار با انقلاب» و «بریدۀ از ارزشها» نشان بدهند؛ چراکه وی یک «انقلابی اصیل و ریشهدار» بود. حاجقاسم، آکندۀ از «محبّت» و «خوشبینی» و «ملاطفت» بود، امّا برای «جذب مخاطب به سوی ارزشها»، نه برای «سیّالسازی ارزشها» و «نسبیکردن مرزهای انقلابی». درونِ حاجقاسم، سرشار از «جزمیّت» و «قطعیّت» بود، ولی در عین حال، «گفتگو» و «مدارا» میکرد و اهتمام بر «جذب» داشت. در آنجا نیز که حس میکرد کسانی بهطور عامدانه در پی «تقابل با انقلاب» هستند، ابرو در هم میکشید و چشم میدراند و با عتاب و تلخی سخن میگفت؛ چنانکه با حسن روحانی چنین کرد و او را به عقب راند. حاجقاسم سلیمانی، هم «دافعه» داشت و هم «جاذبه».
۵. جملهای که ضرغامی نوشته، وی را در وادی «خواص اغواگر» نشانده است. میخواهد «واقعیّت اجتماعی» را تحریف کند؛ همان واقعیّتی که مردم در متن آن زندگی میکنند؛ آن هم در اوج جنگ روایتها. در واقع، مرتکب خیانت جنگی شده و از پشت، خنجر زده است. چون میداند «بازی روایت»، کارساز و فتنهافکن است، بر آن است که «بازیسازی» کند و خود را به «دیگریهای گذشته»، نزدیک سازد. در پی «جایابیِ جدید» است برای آیندهای که دور نیست. نیاز دارد به چهرۀ تازه و متفاوت با گذشته. این «نیاز سیاسی»اش را درک میکنم، و نهفقط من، که هر مخاطبی میفهمد او در چه مداری و با چه هدفی به حرکت درآمده است. ازاینرو، کسی او را «باور» نخواهد کرد و این مواضع، حاصلی نخواهد داشت جز فروغلتیدن در مرداب انزوای سیاسی و حاشیهنشینیِ اجتماعی. گوارای وجودش اینهمه بیتدبیری در تدبیر خویش.
۶. بسیجیها و انتظامیها در خطّ مقدّمِ نبرد، مظلومانه در خون خویش غوطهور میشوند و اینان در پشت جبهه، گرای پیشروی و نقطهزنی به رسانههای دشمن میدهند.
آقای رئیسی، قصد عزلِ این منصوبِ نابجا را نداری؟!
🔰 *پیشنهاد به صدا و سیما:*
🔹 علی دایی رو بیارید شبکه یک پخش زنده
بگید مشخصات اون دختری که تو اردبیل کشته شده رو بده
بعد پدر مادر اون دختره رو هم بیارید رو در رو کنید
اینجوری هم علی دایی آبرو حیثیت نمی مونه براش و مردم میفهمن این سلبریتی ها چقدر شوتن، هم خیلی از شبهه ها برطرف می شود .
هدایت شده از نقطه زن تحلیل های حجت الاسلام دکتر راسخی
راه عبور از فتنهها .mp3
9.76M
🔈 #کلیپ_صوتی
🎙 حجت الاسلام استاد #میرباقری
🔍راه عبور از فتنهها
◀️ راه عبور از فتنههای تاریخی و اجتماعی، شناخت مسئلهٔ ولایت در قرآن است. «مَنْ لَمْ يَعْرِفْ أَمْرَنَا مِنَ الْقُرْآنِ لَمْ يَتَنَكَّبِ الْفِتَنَ».
«مواضع اولیای الهی» و «میدانهای درگیری» و «مسیری که طی میشود تا غلبۀ اولیای حق بر اولیای طاغوت واقع شود»، در قرآن کریم بیان شده است.
◀️ واضح شدن حقیقت در عالَم، در فتنه واقع میشود. با بَدر و اُحُد و عاشوراست که جبهه حق پالایش میشود. یعنی در کورۀ امتحانات، تفکیک اتفاق میافتد و امام الهی است که محور ایجاد تفکیک است.
وقتی امیرالمؤمنین(ع) کورۀ جنگ را داغ کردند، از یک طرف مالک اشتر و عمار و... تربیت شدند و از آن طرف، خوارج و شمر و... بیرون رفتند. عالَم ما هم همینگونه است.
◀️ دستگاه فقاهت به محوریت فقیه پرچمدار (ولایت فقیه)، محور حجیّت در عصر غیبت است و هر کاری که در خارج از این مدار انجام شود هیچ خاصیت و ارزشی ندارد، حتی اگر انسان جانش را بدهد.
@gam_dovvom
اینجا #ایران است / به #جنگ_احزاب خوش آمدید...
.
♦️ مستهلک کردن ایران با "تروریسم شهری" ؛ حقیقتی که هیچکس هیچ وقت فرصت نمیکند به آن فکر کند. [آیا زنگ حساب نزدیک است؟]
.
🔺 ناآرامیهای اخیر و همینطور رخدادی که در آبان ۹۸ رخ داد را یک بار از زاویهای دیگر مرور کنیم.
به عددهایی که گفته میشود دقت کنید:
🔸 جراحت ۴ هزار نفر، اعم از نیروی حافظ امنیت و آتش نشان و امدادگر و رفتگر و ...
🔸 ۲۵ شهید
🔸 آتش گرفتن ۴۵ اتوبوس (در تهران)
🔸 در آتش سوختن ده ها آمبولانس
🔸 در آتش سوختن ساختمان چند بانک و ...
این بخش بسیار بسیار کوچکی از خسارت ناآرامی های اخیر است.
🔺 فرض کنید شما میخواهید به یک کشور خسارت بزنید. باید چند #موشک را با موفقیت شلیک کنید تا چنین خسارتی تحمیل شود؟
خروجی چنین عملیاتی چیست؟
مردم آن کشور همدل تر میشوند. متحد میشوند. اختلافات کنار میرود. آن کشور به شما ضرباتی دردناک میزند و تلافی میکند.
آیا راه بهتری برای خسارت زدن به یک کشور وجود دارد؟
به این دو جمله توجه کنید:
1️⃣ تجمع شهری
2️⃣ تروریسم شهری
یک بار عددهای فوق که به عنوان خسارت نوشتم را مرور کنید. در کدام کشوراروپایی یک تجمع را میتوانید نام ببرید که چنین خسارتی برجا گذاشته باشد؟
بارها رخدادهای خشنی رخ داده اما چنین خسارتی را شاهد نبودهایم.
آنچه در #ایران دارد رخ میدهد متفاوتتر است.
🔸 به این میگویند: تروریسم شهری
🔺 تروریسم شهری میکوشد با آموختن روشهای نبردهای چریکی (در فضای میدانی) به شهروندانی که مخاطبِ صفحاتِ مروجِ #آشوب میشوند آنها را به عنصر پیش برندهی "تروریسم شهری" علیه کشور خود تبدیل کند.
ایرانیان باید بپذیرند که کشور آنها در سالهای اخیر درگیر تروریسم شهری شده است.
تروریسم شهری را با کار فرهنگی نمیتوان جمع کرد. این بخش نیاز به کار #امنیتی دارد. (نه اکنون، بلکه زمانی که فضای شهر آرام است و سرویسها در حال جذب و آموزش نیرو هستند. نیروها را در آب نمک میخوابانند تا در پروژهی تروریسم شهری بعدی علیه ایران به کار بگیرند...)
نبردی که اخیرا علیه ایران رخ داد هزار و یک انگیزه داشت اما تا همینجای کار و با در نظر گرفتن همین چند مورد میتوان دریافت که اگر "تروریسم شهری" علیه کشوری عملی شود، حتی اگر هیچ یک از اهداف را محقق نکند، خساراتی سنگین (فراتر از حمله موشکی) میتواند روی دست شهروندان بگذارد...
.
🔺 امروز ایران بطور رسمی به عربستان سعودی اعلام کرد که به زودی هزینه ی استفاده از رسانههای خود را پرداخت خواهد کرد.
علت این صراحت چیست؟
علت همانی ست که مرور کردیم.
وقتی یک #رسانه بستری برای حضور #تجزیه_طلبان شد یعنی هدف آشوب آفرینی در کشور نیست، بلکه هدف پیشبرد پروژهی #تروریسم_شهری در کشور هدف از طریق جرات دادن به تجزیه طلبها و گستاخ کردنِ "شهروندان احمق" است.
🔺 آنچه علیه ایران رخ داده حتی آشوب هم نیست. "تروریسم شهری" ست که رسانهها در رخ دادنش نقش داشتهاند. رسانههای وابسته به عربستان که به مرکز تجمع تجزیه طلبان تبدیل شدهاند.
🔸 ایران به زودی خسارتهای اخیر را برای سعودی فاکتور خواهد کرد...
.
استاد میرباقری
🔍راه عبور از فتنهها
◀️ راه عبور از فتنههای تاریخی و اجتماعی، شناخت مسئلهٔ ولایت در قرآن است. «مَنْ لَمْ يَعْرِفْ أَمْرَنَا مِنَ الْقُرْآنِ لَمْ يَتَنَكَّبِ الْفِتَنَ».
«مواضع اولیای الهی» و «میدانهای درگیری» و «مسیری که طی میشود تا غلبۀ اولیای حق بر اولیای طاغوت واقع شود»، در قرآن کریم بیان شده است.
◀️ واضح شدن حقیقت در عالَم، در فتنه واقع میشود. با بَدر و اُحُد و عاشوراست که جبهه حق پالایش میشود. یعنی در کورۀ امتحانات، تفکیک اتفاق میافتد و امام الهی است که محور ایجاد تفکیک است.
وقتی امیرالمؤمنین(ع) کورۀ جنگ را داغ کردند، از یک طرف مالک اشتر و عمار و... تربیت شدند و از آن طرف، خوارج و شمر و... بیرون رفتند. عالَم ما هم همینگونه است.
◀️ دستگاه فقاهت به محوریت فقیه پرچمدار (ولایت فقیه)، محور حجیّت در عصر غیبت است و هر کاری که در خارج از این مدار انجام شود هیچ خاصیت و ارزشی ندارد، حتی اگر انسان جانش را بدهد.
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
🔴نعل وارونه ی آمریکا و پادوهای آن
#لیبرالیسم_نقابدار آمریکا و پادوهای آن ذات و ماهیتی جز دروغ گویی و حقه بازی و خشونت گرایی و تروریسم ندارد.
📌بقول فرانتس #فانون در آخر کتاب #دوزخیان_زمین:
رفقا! این غربی که دم از #حقوق_بشر میزند در گوشه گوشه زمین انسان ها را می کشد و...
✅#ژنرال_هانتینگتون در کتابش به براندازان فریب و حقه بازی می آموزد و می گوید دم از چیزی بزنید و علیه آن عمل کنید.
❇️سر دادن شعار «زن، زندگی، آزادی» هم دقیقا بر همین مبنا است.
📌 زن ها را به ابتذال می کشند و دختران و زنان معصوم را #کشتار می کنند و...
📌 #سفیر_مرگ بشریت اند و نفسهای حیات انسان ها را با #خشونت_عریان می برند.
📌صدای مخالفان را بنام #آزادی خفه می کنند تا مبادا باعث بیداری جامعه شود