هدایت شده از اروانه نیوز
اهدایی مبلغ دو میلیون ریال توسط یکی از بانوان محترم روستای اروانه که خواستند نامی از ایشان برده نشود به نیت حضرت سید الشهدا و عاقبت بخیری فرزندان
قبول باشه بانوی با غیرت روستا
✅اروانه نیوز ↙️
@arvanenews
🌹 شهید یحیی داودی 🌹
درد و غم زندگانی را از همان ابتدا بجان خریده و با از دست دادن پدر بزرگوارش گرمی و سردی روزگار را به دست خویش بسر کرده و با آن پنجه نرم نموده بود.
جدایی او از همه چیز وی را بیشتر بسوی خداوند متعال اتصال داده و با آن سادگی خاصش معبود را خالصانه عبادت نموده و مسیر الی الله را در خط زندگی خویش ترسیم نموده بود.
شهید داودی ۱۲ ساله بود که جرقه انقلاب تمامی وجودش را فرا گرفت و با آنکه کسی برایش اهمیت خاصی قائل نبود اما وی خود را در پیشاپیش حرکتهای انقلابی در روستا قرار داد و همراه دیگر
جوانان پرشور به نهضت الهی متصل گردید، تمامی وجودش بر این بود که به هر نحو ممکن انقلاب و اسلام را بیشتر یاری کند.
هر کاری که به وی سپرده می شد با جان دل و با افتخار و سربلندی انجام می داد و از هیچکس نیز چشم داشت تشکر را نداشت.
سعی و تلاش او بر این بود که در نهادهای انقلاب اسلامی فعالیت کند لذا در تشکیلات انجمن اسلامی روستای اروانه حضوری فعال داشت و جوانان را کمک می نمود و کارهای محول شده را با شوق و ذوق خاصی انجام می داد و در راستای این حرکت انقلابی مدتی نیز در جهاد سازندگی سمنان مشغول خدمت و انجام وظیفه بود.
از آنجاییکه دلش آمیخته به عشق الهی بود طاقت ماندن در پشت جبهه را نداشت لذا با اصرار و پافشاری زیاد خود را از طریق جهاد سازندگی برای اولین بار به جبهه رساند و در خرمشهر میان
خون و آتش از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمی نمود.
بعد از تشکیل بسیج در روستا از اولین کسانی بود که نام خود را در دفتر خدا نوشت و با شور و اشتیاق فراوان در کلاس های آموزشی و گشت و حفاظت و دیگر کارها انجام وظیفه نموده و در
جستجوی خطی می گشت که با آن بتواند خود را به معشوق پیوند دهد.
گویا راه را دیگر خوب یافته بود که از این طریق می شود به سرعت به آن کمال حقیقی دست یافت و از این مدرسه عشق است که آموزگار شهادت مهر لیاقت پیوستن به او را به قلبها ترسیم می کند.
آری از نیت پاک درونیش در و دیوار پایگاه بسیج ولی عصر باخبر بود و از زمزمه های سرود عشق اش خاطره ها دارد. گویا خیابان و کوچه کوه و دشت و بیابان از اسرار درونی وجودش باخبر بودند که از آهنگ پایش سر تسلیم فرود می آورند و ذرات زمین بدرقه راهش می شدند وی با تمام وجود لباس مقدس بسیجی را به تن می پوشید و با علاقه زیاد در برنامه های بسیج شرکت می نمود و در اردوها و مانورها چهره خندان و شادابش را به خاطر دارم که تنها برای رضای خدا شرکت می کرد و هیچ ادعایی نداشته کومنت سر کسی نمی گذارد و سلاحش را به گرمی می فشرد و بر آن افتخار می کرد.
آری او به تمام معنا ی واقعی بسیجی بود
شادی روح مطهرش صلوات
💠قرارگاه فرهنگی بیست و چهارمین یادواره شهدای روستای اروانه و دو لاله خوشنام - ستاد استقبال به پرچمداری شهید محمدرضا یاسی
استقبال از یادواره شهدای روستای اروانه
صد شاخه گل صلوات به همراه قرائت یک صفحه از کلام الله مجید هدیه به روح مطهر شهید
🌺شهید یحیی داودی🌺
امروزمان را با نام و یاد این شهید مزین میکنیم...
💠 قرارگاه فرهنگی بیست و چهارمین یادواره شهدای روستای اروانه و دو لاله خوشنام -, ستاد استقبال به پرچمداری شهید محمدرضا یاسی
🌹شهید یحیی داودی🌹
از خصوصیات بارز اخلاقی ایشان این بود که همیشه لبی خندان و اخلاقی نیکو داشت و فردی بسیار مهربان بود.
انگار که او به این ندای پیامبر اسلام که فرمود " من مبعوث شدم برای اینکه کرامت ها و فضیلت های اخلاقی را زنده نگه دارم " عمل کرده بود.
از دیگر جمله ویژگی های دیگر ایشان احترام گذاردن به دیگران (چه کوچک یا بزرگ) و شرکت در برنامه های عمران و آبادی روستا بود که تحت هیچ شرایطی دست رد به کسی نمی زد و تا آنجایی که مقدور بود بی تکلف انجام می داد.
💠 قرارگاه فرهنگی بیست و چهارمین یادواره شهدای روستای اروانه و دو لاله خوشنام - ستاد استقبال به پرچمداری شهید محمدرضا یاسی
از خاطرات هم رزم های شهید:
در چادر ما حاضر شد. مقداری کیک و نوشیدنی تناول کرد و بعد فرمود: می خواهم به حمام بروم.
انگار که می دانست میخواهد به شهادت برسد.
بعد از بازگشت از حمام مشغول کاری شد. ناگهان صدای غرش هواپیما شنیده شد و بعد بمباران وحشیانه هفت تپه که تمام منطقه را در برگرفت.
اغلب چادرها آتش گرفت، درختان از جا کنده شده بودند.
بعد از مدتی با آمدن ماشین های آتش نشانی و خاموش کردن آتش خیلی از عزیزان سوختند از جمله شهید شاهد
🌹یحیی داودی🌹
💠 قرارگاه فرهنگی بیست و چهارمین یادواره شهدای روستای اروانه و دو لاله خوشنام-ستاد استقبال به پرچمداری شهید محمدرضا یاسی
استقبال از یادواره شهدای روستای اروانه
صد شاخه گل صلوات به همراه قرائت یک صفحه از کلام الله مجید هدیه به روح مطهر سردار شهید
🌺 حاج ابوطالب داودی🌺
امروزمان را با نام و یاد این شهید مزین میکنیم...
💠 قرارگاه فرهنگی بیست و چهارمین یادواره شهدای روستای اروانه و دو لاله خوشنام -, ستاد استقبال به پرچمداری شهید محمدرضا یاسی
🌹شهید حاج ابوطالب داودی🌹
ایشان در سال 1327در خانواده مذهبی،عالم،پیشرو،مبارزاتی و از هر حیث موثر در اطرافیان و مردم بزرگ روستای اروانه متولد شد.
دروس.پایه و ابتدایی خود را نزد پدر
بزرگوار خود گذراند.در سنین نوجوانی به تشویق پدر و علاقه خود به مشهد مقدس برای تحصیلات علوم حوزوی مشرف شد.در مشهد با سختی های فراوان معیشتی،دوری از خانواده، ظلم دستگاه حکومتی،تنهایی و مبارزات انقلابی روبرور بود اما با این حال علاوه بر دروس حوزوی به تحصیلات دروس کلاسیک نیز پرداخت و پس از اخذ دیپلم ریاضی به دانشگاه فردوسی رفت و لیسانس خود را در رشته فلسفه و در زمان حکومت طاغوت گرفت و بدین صورت در هر دو عرصه حوزه و دانشگاه حضور یافت.
در زمان حضور در مشهد که تا پیروزی انقلاب ادامه داشت علاوه بر تحصیل،تبلیغ ،در کنار استاد خود آیت الله امام خامنه ای به مبارزات گسترده با رژیم شاهنشاهی پرداخت و در این مدت علاوه بر تهدید هایی که از سوی ساواک میشد بارها تا مرز زندانی شدن هم پیش رفت و سختی ها و فرار های فراونی را متحمل شد.با پیروزی انقلاب و ورورد حصرت امام خمینی به مدت دو ماه در تهران بود به طوری که در این مدت حتی خانواده و همسر ایشان از ایشان خبری نداشتند.
در دوران انقلاب از نشهد به قم هجرت کردند و به ادامه دروس حوزوی و خصوصا فلسفه نزد اساتید و مراجع بزرگ از جمله آیات عظام حسن زاده آملی،جوادی آملی،شیخ جواد تبریزی،فاصل لنکرانی،صالحی مازرندرانی و... پرداختند.طبیعتا پس از انقلاب وظیفه ایشان محدود به تحصیل و تبلیغ نمیشد و لذا برای خدمت به انقلاب،اسلام و مردم ایران اسلامی دست به کار شدند.ابتدا از تبلیغ در زندان های تهران از جمله زندان قصر آغاز نمودند.
پس از مدتی وارد جهاد سازندگی شده و تحت عنوان سنگر ساز بی سنگر به خدمت به محرومان و ستمدیدگان پرداخت و تا سال60در آنجا مشغول خدمت بود.با آغاز کار سپاه وارد سپاه پاسدارن شد و به عنوان نماینده حضرت امام در سپاه استان سمنان و لشکر علی بن ابی طالب قم حضور یافت و در کنار شهید زین الدین قرار گرفت.
در دوران دفاع مقدس به گفته خود ایشان و شهادت دوستان در همه عملیات ها حضور داشت به طوری که حدود70ماه حضور در جبهه برای ایشان ثبت بود.در دوران دفاع مقدس به گفته دوستان و همرزمانش بارها مجروح شده و حتی در کمر ایشان ترکشی قرار گرفت،که تا زمان شهادت این مطلب را به کسی اطلاع نداد و خانوده توسط یکی از دوستان ایشان از مجروحیتشان مطلع شدند.
شهید حاج ابوطالب داودی تا سال 1370 در سپاه سمنان،و از سال70 تا 77 سال در سپاه شهر ری،و تا سال 1383 در سپاه شرق تهران و سال آخر با حفظ سمت نماینده ولی فقیه در آماد و پشتیبانی سپاه بودند.
یکی از مشخصه ها و خصوصیات ایشان علاقه مفرط به ائمه معصومین بود،به طوری که این عشق سبب میشد ایشان هر ماه به پابوس حضرت رضا بروند که این برنامه را تا جایی که در آخرین ماه حیاط خود به زیارت امام رضا رفتند و با وداعی جانسوز در این دنیا از ایشان جدا شدند.همچنین ایشان مقید بودند هر زمانی که در قم بودند حداقل روزی یک مرتبه به زیارت بی بی فاطمه معصومه بروند و همگان را هم به این مطلب دعوت میکردند،علاوه بر زیارت این حضرات ایشان علاقه خاصی به سفر حج و زیارت حضرت رسول و ائمه مظلوم بقیع داشتند و همواره عشق و علاقه خود را در لین زمینه ابراز میکردند به گونه ای که اگر سالی می گذشت و ایشان به حج نمی رفتند،با دیدن تصاپیر حج خصوصا حج تمتع بی اختیار جلوی همگان و حتی بر سر سفره غذا اشک میریختند.البته لطف ائمه معصومین شمال حال ایشان بود و در سال آخر به صورت عجیبی سه مرتبه به این سفر مشرف شدند.علاقه عجیب ایشان به حضرت امام حسن نیز مثال زدنی بود و این نیز منجر شد که شهادت ایشان نیز در روز میلاد آن حضرت در نیمه ماه رمضان باشد.شهید حجا ابوطالب اکثر روزها را روزه بودند که غالبا بی سحر و با افطار بسیار مختصر بود و هر ساله ماه های شعبان و رجب را در کنار ماه رمضان روزه بودند.یمی لز برنامه های ایشان که تا آخرین روز حیاط شان ادامه داشت و در سفر و در حضر به آن مقید بودند تلاوت قرآن بود ...
ایشان بسیار ساده زیست ،خون گرم،صمیمی،مهربان،کم غذا،کم خواب،پر کار،اهل رعایت شدید در حفظ بیت المال،صمیمی و مهربان با کودکان،احترام به سالمندان،صله رحم با همه اقوام،گذشت،اقتدار،ولایت پذیری بسیار،دلسوز،احترام بسیار خاص به پدر و مادرشان،یتیم نوازی بسیتر خاص خصوصا نسبت به فرزندان شهداو...بود که مورد شهادت و اقرار هر کسی که با ایشان ارتباط و برخورد داشت می باشد.
ایشان ذر سال 1382پس از بازگشت از سفر حج دچار سرفه های شدیدی شدند و کلیه ایشان نیز دچار نارسایی شد،پس از مراجعه به پزشک تحت درمان قرار گرفت.در سیر درمان پزشکان آنها متوجه مشکل خونی در ایشان شدند،که با اقراری که پزشک ایشان از وی گرفت و آزمایشاتی که از ایشان گرفته شد،پی به اینکه بیماری ایشان ناشی از عوارض شیمیایی است برده شد.شهید داودی با تحمل حدود دوره یکساله بیماری و تحمل زجر و درد فراوان در آبان ماه سال 1383مصادف با پانزده رمضان روز میلاد امام حسن در بیمارستان بقیت الله تهران جان شهادت را سر کشیدند و همانند سرور شهیدان پس از سه روز در شب نوزدهم رمضان و شب قدر در گلزار شهدا قم ،در جوار خانم حضرت معصومه به خاک سپرده شد.
روحش شاد و یاد و نام اش ماندگار و راهش پر رهرو باد.انشاالله
💠 قرارگاه فرهنگی بیست و چهارمین یادواره شهدای روستای اروانه و دو لاله خوشنام-ستاد استقبال به پرچمداری شهید محمدرضا یاسی
خاطره ای از شهید حاج ابوطالب داودی
پس از شهادت پدرم در سال ۶۵ و خصوصا در دوران کودکی و نوجوانی که نبود پدر بسیار آزار دهنده بود ؛ شهید حاج ابوطالب داودی مرهمی بود بر دلم و همیشه باروی باز و خندان و محبت های فراوانش نسبت به ما و مخصوصا بنده ، از دردمان می کاست ..
هر وقت حاجی به بابل می آمد باوجود مشغله فراوان به همه سر میزد و امکان نداشت به بابل بیاید و از ما خبری نگیرد حتی شده در حد یک احوالپرسی ساده ..
در ماه های پایانی عمر با برکتشان به قم برای عیادت ایشان رفتم و شبی را در منزل ایشان ماندم . حال مساعدی نداشت و واضح بود درد فراوانی را تحمل میکند . در همان حال و با وجود تحمل درد زیاد ؛ نیمه های شب با صدای آرام مناجات و قرآن خواندن ایشان از خواب بیدار شدم . برایم عجیب بود دیدن آن حالت معنوی ایشان ..
روحشان شاد و یادشان گرامی ..
راوی: مالک علیپور(خواهرزاده شهید)
💠 قرارگاه فرهنگی بیست و چهارمین یادواره شهدای روستای اروانه و دو لاله خوشنام - ستاد استقبال به پرچمداری شهید محمدرضا یاسی
✅اروانه نیوز ↙️
@arvanenews
🔸سید محمد با حالت اشکبار به دنبال جنازه شهید حرکت می کرد . چند قدمی به او نزدیک شدم تا مرا دید بغلم کرد ، صورتم را بوسید و گفت مردحسابی ،چرا ما را خبر نکردی که حاجی شهید شد.
گفتم پس چگونه آمدی ؟
گفت : دیشب حاجی به خوابم آمد و مرا برای این مراسم دعوت کرد . من با
پیغام او آمدم.
🔸آخرین وداع در بقیع
با سوز دل برای جمعیت حاضر صحبت میکرد. اشک امانش نمی داد می گفت: من حاجی را در آخرین لحظات خداحافظی در بقیع کنار مرقد مطهر حضرت امام حسن مجتبی (ع) همراهش بودم.
چنان سوزناک با امام خود درد دل می کرد و اشک فراق بر چهره او جاری بود گویا این آخرین دیدار او با مدینه منوره است . وقتی خبر شهادت او را در شب نیمه ماه رمضان شب ولادت امام حسن (ع) شنیدم به خود نهیب زدم ، محمد باقر دیدی چگونه حاجی ، حسن خدمت خود را با امامش معامله کرد و رستگار شد.
به نقل از حجه الاسلام محمد باقر عبدوس امام جمعه موقت محترم سمنان
💠 قرارگاه فرهنگی بیست و چهارمین یادواره شهدای روستای اروانه و دو لاله خوشنام - ستاد استقبال به پرچمداری شهید محمدرضا یاسی
✅اروانه نیوز ↙️
@arvanenews
🌹صبر مخلصانه
صدای بلند ارباب رجوعی در داخل اطاق به گوشم می رسید. صدایی که با حرف های زشت و رکیک حاجی را مورد سرزنش قرار می داد.
آنقدر آن فرد با بی ادبی با حاجی صحبت میکرد که طاقت نیاوردم. درب اطاق را باز کردم و گفتم حاجی بگذار او را از اینجا بیرون کنم وحسابش را هم
برسم .
حاجی گفت : تحمل داشته باش او الان مشکلاتی دارد دلش پر از درد است بگذار بگوید.
بعد از اینکه جلسه تمام شد نامه ای را تنظیم کرده بود. گفت : این موارد را با جدیت پیگیری میکنی تا مشکل او حل شود.
بعد از مدتی آن فرد را دیدم ، گفت : به خدا شرمنده حاجی هستم با آن برخورد بدی که داشتم نه تنها مرا مؤاخذ نکرد بلکه مشکل مرا هم حل کرد .
به نقل از برادر خلوصی از کارکنان حوزه نمایندگی استان سمنان
💠 قرارگاه فرهنگی بیست و چهارمین یادواره شهدای روستای اروانه و دو لاله خوشنام - ستاد استقبال به پرچمداری شهید محمدرضا یاسی
✅اروانه نیوز ↙️
@arvanenews