🔴 هفته دفاع مقدس گرامی باد
#ایران_یکپارچه
#نشست_بصیرتی
#ثامن
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ثامن
✅ رهبر انقلاب: رفتن به پیادهروی اربعین فقط باید با نظر ستاد کرونا باشد
🔸اگر گفتند نه، که تا الان اینطور گفتهاند، همه باید تابع و تسلیم باشند. بهجای رفتن به مرز، از خانه اظهار ارادت کنیم.
🔸 روز اربعین مردم زیارت اربعین را بشینند بخوانند با حال، با توجه و شِکوه کنند پیش امام حسین علیه السلام، شکوه کنند و بگویند که یا سیدالشهداء ما دلمان میخواست بیاییم ولی نشد، وضع اینجوری است، تا اینکه نظری کنند، کمکی کنند.
#به_تو_از_دور_سلام
#اربعین_ولایی
♻️شبکه سایبری ثامن
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🔴 #جهت_چاپ_و_بازنـشر| گلچینی از فرمایشات امروز انقلاب با موضوع دفاع مقدس:
🌴 دفاع مقدس بخشی از هویت ملی است.
🌴 امنیت کشور به برکت دفاع مقدس است
🌴 دفاع مقدس یک پدیده عقلایی و یکی از عقلانی ترین حرکات ملت ایران بود
🌴 تحریف دفاع مقدس امر جدی و خطر بزرگی است و دست تحریف وجود دارد
🌴 پایه گذاری امثال قاسم سلیمانی ها در جنگ و در دوران دفاع مقدس گذاشته شد
🌴 تحریف در کمین است. هرچه از لحاظ زمان از دفاع مقدس دور میشویم باید از لحاظ معرفت به آن نزدیک شویم.
#دفاع_ماندگار
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
« #روزهای_لعنتی_عراقی_ها»
🔴 #دفاع_مانـدگار| در ۳۱ شهریور۵۹ چه گذشت...؟‼️
🔻 در ۳۱ شهریور ۵۹ ، صدام با ۱۲ لشکر زرهی و پیاده و سه تیپ مستقل و با برخورداری از یگانهای هوایی به خاک ایران تجاوز کرد. استعداد نیروهای عملکننده صدام حسین در آن زمان حدود ۳۰ هزار افسر نیروی هوایی و حدود ۱۲۰ هزار نیروی نظامی زمینی ماهر بود.
🔹آنان در این روز عمدتا از ارتفاعات شمال غرب خوزستان و محورهای شلمچه، چذابه، کوشک، جفیر، فکه و طلائیه وارد خاک ایران شدند که شامل لشکرهای ۷ ، ۱۱در قالب سپاه یکم و لشکرهای ۱، ۳، ۵، ۹ ، ۱۰و تیپهای مستقل ۳۱ ، ۳۳ در قالب سپاه سوم و گارد ویژه ریاست جمهوری بودند.
🔸ارتش عراق همزمان با استفاده از لشکرهای ۲، ۴ و ۸ پیاده و ۶ و ۱۲ زرهی در قالب سپاه دوم با عبور از ارتفاعات استانهای کرمانشاه و ایلام و با هدف تصرف سرپل ذهاب و گیلان غرب و ارتفاعات حساس این منطقه وارد ایران شدند. در آن زمان استان خوزستان در حالی مورد هجوم همزمان سپاههای اول و سوم عراق یعنی حدود ۷۹ هزار نیروی نظامی ورزیده عراق قرار گرفت که تنها لشکر مستقر در خوزستان (لشکر ۹۲ زرهی) با ۲۰ درصد استعداد درمقابل آن قرار داشت و سپاه و بسیج هم که در حال مبارزه با ضدانقلاب در استانهای شمالی و شمال غربی کشور بودند.
🔸 باید گفت صدام حق داشت براساس محاسبه مادی بگوید من تا یک هفته دیگر کار خوزستان را تمام میکنم و میوه آن را در تهران و مذاکرات سیاسی میچینم. اما همین ۲۰۰۰ نفر و نیروهایی که از استانهای دیگر به آنان پیوستند، چنان کار را براین ۷۹ هزار نیرو تنگ کردند که ورود نیروهای نظامی عراق به خرمشهر ۳۴ روز به طول انجامید و البته تنها ۱۹ماه بعد از آن نیز خرمشهر با عملیات بزرگ بیتالمقدس آزاد گردید و این درحالی بود که دشمن در جریان آزادی خرمشهر به اندازه دو لشکر (۱۹ هزار نفر) اسیر داد
🔹آنچه در حدفاصل سوم آبان ۵۹ - روز اشغال خرمشهر - تا سوم خرداد ۶۱ روز آزادی خرمشهر بر ارتش متجاوز رفت چنان بود که فرماندهان ارشد عراقی نظیر «وفیق السامرایی» آن را «روزهای لعنتی» لقب دادند.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
⛔️نه تحریم، نه تسلیم، نه تحریف
هفته دفاع مقدس، با شکوه تمام و در اوج شعور و تامل، در حال برگزاری است.
سخنان شیوای امام خامنه ای مدظله العالی در سر آغاز مراسم این هفته افتخار آفرین، بر شکوه و عظمت و نورانیت آن افزود.
خاطرات عجیب و بی نظیری از حماسه دفاع مقدس در جان های مدافعان راستین این انقلاب و مدیران اصلی این حماسه عظیم که ملت بزرگ ایران بودند، شوری برپا می کند، که قابل توصیف نیست.
ملتی که با هم بستگی، انقلابی عظیم را بادست خالی و متکی به خود، بدون هیچ هزینه ای به ثمر رساند.
و در دفاع مقدس، با تمام وجود وارد میدان شد. و دشمن را، که ابر قدرت های شرق غرب عالم و اقمار آنها و ارتجاع سیاه و قارون های منطقه و.... بودند، همه را در کنار دریاچه ماهی به شکست مفتضحانه هشت ساله کشاند.
و ابتدا ابر قدرت شرق را متلاشی کرد و در طول سی سال دفاع فرسایشی، در تمام زمینه ها و انواع جنگ های دیگر، ابر قدرت غرب را بار ها به گوشه رینگ برد و در نهایت، پوزه اش را به خاک مالید. به طوری که نه رویی در وطن دارد و نه جایی برای ماندن.
هشت سال دفاع مقدس تنها یک دفاع ساده در برابر یک جنگ ساده نبود که توسط یک همسایه ناباب و ابله و جاه طلبی مثل صدام راه انداخته باشد. بل جنگی بود یرای سرکوب و نابودی اسلام، انقلاب، نظام و ایران، توسط شیطان بزرگ آمریکا و همه شیاطین جنی و انسی عالم بود. که با تمام امکانات موجود دنیا و با پیشرفته ترین تجهیزات و آموزش های نظامی و نیروی تخصصی، تدارک و راه اندازی شد.
جنگی که با فرماندهی حیرت انگیز و بی نظیر و بی سابقه امام ره و به صورت ملی اداره شد و عقلایی آغاز و عاقلانه و پیروزمندانه پایان یافت.
اکنون ما مانده ایم و سال ها تهدید تحریم و تحریف دشمن، که اگر در دفاع مقدس، موفق به شکست دشمن نمی شدیم یک روز هم تاب و توان در برابر تهدید های شبانه روزی و لحظه ای جدی و خطرناک دشمن را نداشتیم و #تحریم های ظالمانه، نفس گیر و فلج کننده را بر نمی تافتیم و از همه بد تر تحریف حقایق جنگ و واقعیت های انقلاب و نظام، ما را از پا در می آورد.
لذا، ملت بزرگ ایران، در پیچ تاریخی در گیر نبردی در سه جبهه تهدید و تحریم و تحریف است که به مراتب از اصل جنگ وسیع تر، عمیق تر و خطیر تر است.
و #تحریف، که توسط خط #نفوذ صورت می گیرد از همه کمر شکن تر است.و آتش بیار تهدید و تحریم است.
با گند زدایی از مجلس و به دنبال آن از دولت، در اثر انتخاب رئیس جمهوری از سلاله سلیمانی، کار تحریف نیز، تمام خواهد شد. ان شاء الله.
"و قاتلوا هم حتی لا تکون فتنه و یکون الدین للله"
✍مجید حبیبیان
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹رهبر انقلاب، امروز: قبول قطعنامه که امام به آن جام زهر گفتند، کار مدبرانهای بود و در آن مقطع باید انجام میگرفت
اگر اینطور نبود امام آن را نمیپذیرفت. ما از نزدیک شاهد بودیم و میدیدیم که چه دارد میگذرد. باید مراقب تحریفها در این مورد بود.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ تحقیر محمدرضا پهلوی در زمان جنگ جهانی دوم
🔹رهبر انقلاب: در جنگ جهانی دوم نیروهای آمریکایی و شوروی در خیابانهای همین تهران رژه میرفتند.
🔹سران ۳ کشور بدون اجازه و ویزا و بدون اطلاع سران بیعرضه آن زمان وارد کشور شدند و جلسهای گذاشتند، شاه ایران محمدرضا وارد جلسه اینها شد، چرچیل و روزولت حتی جلوی او بلند نشدند و تحقیرش کردند.
🔹استالین فقط بلند شد و بعدها در خاطرات کمونیستها نوشتند برای اینکه او را جذب کنند جلوی او بلند شد.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🔴اردیبهشت ۹۹، وقتی وزیر صمت از برخورد با گرانفروشی ایران خودرو و سایپا صحبت کرد،
سمند ال ایکس ۱۱۶ میلیون تومن،
پژو ۴۰۵، ۱۱۰ میلیون،
پژو پارس ۱۳۸ میلیون،
سایپا ۱۱۱، ۶۶ میلیون
و تیبا ۷۸ میلیون تومن بود.
🔴روحانی بلافاصله وزیر صمت رو برکنار کرد و تا امروز وزارت صمت رئیسی نداره؛ قیمت روز همین خودروها بعد از سه ماه:
سمند ال ایکس ۱۸۳ میلیون،
پژو ۴۰۵، ۱۸۱ میلیون،
پژو پارس ۲۴۵ میلیون،
سایپا ۱۱۱، ۱۱۳ میلیون
و تیبا ۱۲۰ میلیون تومن!
⚠️آقای روحانی؛ ترامپ هم که بخواد به ضرر مردم و منافع ایران تصمیم بگیره، عینا همین تصمیمات شما رو میگیره!
#سرطان_اصلاحات
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi