💠 جهاد علمی امام صادق (ع)
🔶در دوران امام صادق علیهالسلام یک نهضت علمى ،فکرى و جنگ عقاید شروع شده بود که در سایر دوران سابقه نداشت. نهضتهای علمی و فکری بیش از نهضتهای سیاسی وجود داشت، علوم اسلامى درحال تدوین بود. در میان مسلمانان یک شور و هیجان براى فهمیدن و تحقیق پیدا شده بود و دعوای امویان و عباسیان فرصتی طلایی را برای تربیت جامعه به وجود آورده بود. لذا امام مبارزهی علمی و جهاد علمی برای تشکیل حکومت اسلامی و سپس تمدن اسلامی را در این دوران رهبری نمودند.
🔷سیاست حکومتداران در استفاده از قدرت علم، امام صادق (ع)را بر آن داشت تا با تعمق و تدبر در جوانب امور تصمیم مهمی بگیرند، کار سیاسی و مبارزهی علنی با توجه به آماده نبودن شرایط آن زمان، میتوانست یک انتحار سیاسی باشد،لذا امام به یک انقلاب بنیادی روی آوردند.کار سیاسی، دشواریهای فراوان دارد،ولی کار فکری -یعنی مبارزهی با تحریف- درحقیقت بریدن شاهرگ دستگاه خلافت است؛ دستگاهی که جز با تکیه بر دین انحرافی، توان ماندن نداشت.
🔰دوران امام صادق(ع) دوران فرقهها، نحلهها، دانشها و عالمان دروغین نیز بود. پیدایش علوم انحرافی و فرقههای گمراهکننده در جامعهی اسلامی، خطر بزرگی بود که اصل اسلام را تهدید میکرد. بنیعباس برای از بین بردن فضائل اهل بیت و مخدوشکردن چهرهی آنان، از اینگونه علوم و افکار انحرافی حمایت میکردند. تا جایی که حتی زنادقه نیز با حمایت دربار به تبلیغ کفر و الحاد میپرداختند.
✅ لذا امام با درک دقیق اوضاع و بصیرت کامل، به نهضت علمی روی آوردند و برای اینکه حکومت خود را بنا نمایند،ابتدا باید حکومت کفر را ساقط کنند و از آن جایی که «قدرت علم» یکی از اضلاع و پایههای مهم حکومت ستمگران بود، امام صادق(ع) با رویآوردن به نهضت علمی، علاوه بر اینکه به این ضلع از حکومت جور میتاختند، زمینهی تشکیل حکومتشان بر پایهی قدرت علمی اسلامی را نیز مهیا میساختند.
#جهاد_تبیین
#صادق_آل_محمد
🖌مصطفی_علیجانزاده
📣 بدانید | جشنواره ملی گپُگُف
🔅 ایدههای برتر جهت ایجاد فضای گفتگو در دانشگاه در موضوعات دلخواه با قالبهای متنوع
📎 ویژگی طرح:
▪️ مولفههای فضای گفتوگوی صمیمانه
▪️ بسترهای مناسب برقراری ارتباطهای دوستی دخترانه با انواع مخاطب
▪️ فضای مناسب برای دختران در سطح دانشگاه برای دورهمی و گفتوگو
▪️ المانهای جذاب برای دختران در پاتوقهای گفتوگو
📨 قالب ارسال:
🔸 فیلم از برگزاری ایده به همراه توضیحات برنامه
🔸 طرحنامه پیشنهادی
🎁 اهدا جوایز ویژه ۷میلیونی _ ۵ میلیونی و ۲ میلیونی جهت اجرای طرحها
⏳ زمان: ۲۱ تا پایان اردیبهشتماه
🔺 ثبتنام و ارسال ایدهها از طریق:
https://rafda.ir/gapogof/
دکتر مردانی:
⭕️ نظام حکمرانی به شدت نیازمند نگاه علمی، اخلاقی و دغدغهمند است/ دانشگاههای تهران نماد آموزش عالی هستند
🔸رئیس سازمان بسیج اساتید کشور گفت: دانشگاهها نقش بزرگی در ارتباط با توسعه و پیشرفت کشور دارند. به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی دانشگاه موتور محرکه و پیشران حرکتهای کشور است.
🔹پیشرفتهای کشور در حوزه علم و فرهنگ و اندیشه مرهون دانشگاه و دانشگاهیان است و استاد بسیجی نقش شاخص و روشنی دارد و ما به عنوان خدمتگزاران این عرصه وظیفه خطیری داریم و باید گامهای اساسی برداریم.
https://www.basijasatid.ir/story/75057
@basijasatidk
📢📣 نشست تبیینی و بصیرتی 🗓 یکشنبه؛مورخه ۳۱ اردیبهشت 🕛 ساعت ۱۲ ظهر 📌موضوع: جمیعت و فرزندآوری ✅ سخنران: استاد حوزه و دانشگاه، موسوی فاضل خراسانی 🟢 مکان:دانشگاه کوثر 🙏 از تمامی اساتید دعوت می شود در موعد مقرر شرکت فرمایند. پیشاپیش حضور اساتید محترم را خیر مقدم عرض می نمایم. 🖋معاونت تبیین وگفتمان سازی سازمان بسیج اساتید دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان خراسان شمالی
کانال ثامن بسیج اساتید شهرستان جاجرم
📢📣 نشست تبیینی و بصیرتی
این نشست به صورت متمرکز در مرکز استان برگزار میشود.
کسانی که در تاریخ ذکر شده در موقعیت هستند می توانند حضور داشته و در نشست شرکت نمایند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📝 بخوانید | دعوت عربستان از بشار اسد، کارآمدی راهکار مقاومت
#یادداشت_اساتید
آنزمان که غربگرایان راهکار مصالحه و تسلیم در برابر غرب را برتر از راهکار مقاومت میدانستند، رهبر انقلاب تاکید داشتند که بررسی هزینه ی نهایی هر دو راهکار نشان میدهد که نهایتا مقاومت، علیرغم سختی هایش، منافع دراز مدت و بیشتری دارد.
اینک که در هفتگرد شهادت سردار، بشار اسد پا به عربستان میگذارد و با برادر بندر بن سلمانی همنشین میشود که روزی قول براندازیش را به غربی ها داده بود، بر همگان بیش از پیش روشن میشود که راهکار مقاومت (دربرابر آن برجام نیم بند و وابسته ساز) هم عزت آفرین است و هم از جهت منطق شریعت و جغرافیا و حتی اقتصاد به صرفه تر و پر منفعت تر.
ان شالله با همت بخش اقتصادی و انسجام سیاسی در حوزه ی روابط با منطقه، از فرصتهای پیش آمده به برکت خون سردار و سربازانش برای شکوه ایران بهره ببریم.
تا خسروان چه دانند...
✍ دکتر جواد اصغریراد، عضو هیئت علمی دانشگاه پیامنور بجنورد
🔰یادداشت اساتید و تولید محتوای مکتوب علم و فناوری
هوش مصنوعی فرصت یا تهدید؟!
اصطلاح هوش مصنوعی در سال ۱۹۵۶ توسط جان مک کارتی یکی از بنیانگزاران هوش مصنوعی ابداع شد. این اصطلاح طی کنفرانسی در کالج دارثموث (Darthmouth College) مطرح شده و هم اکنون یک صنعت اختصاصی دارد و به یکی از زمینههای تحقیقاتی مهم مبدل شده است.
در اوایل سال ۲۰۱۸ میلادی بود که بسیاری از کارشناسان، متخصصان، دانشمندان و همچنین شرکتهای بزرگ تکنولوژی در جریان یک اجلاس جهانی که در سوئیس برگزار شد، از لزوم مقابله با توسعه بی رویه و جایگزینی کامل و بدون برنامه هوش مصنوعی با انسان سخن گفتند.
از آنجا که فناوری هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی در سالهای اخیر با پیشرفت قابل ملاحظهای مواجه شده است، غولهای تکنولوژی متعددی همچون گوگل، مایکروسافت، آمازون، اپل، سامسونگ و غیره به طراحی و ساخت ابزارهای هوشمند مبتنی بر فناوری هوش مصنوعی (Artificial intelligence) بسیاری روی آوردهاند. یکی از جدیدترین نمونههایی که سرو صدا و جنجالهای بسیاری را در جهان به پا کرد، دستیار صوتی مبتنی بر هوش مصنوعی گوگل دوپلکس بود که صدای آن شباهت بسیار بینظیری به صدای انسان دارد به گونهای که توسط کاربران قابل تشخیص نیست و مخاطب یک روبات است نه یک انسان!
حالا به نظر میرسد که چالشهای اخلاقی پیش روی هوش مصنوعی به سایر کشورهای جهان نیز سرایت کرده است چرا که بسیاری از مقامات چین نیز در این خصوص ابراز نگرانی کردهاند و خواستار جلوگیری از توسعه بدون برنامهریزی فناوری هوش مصنوعی شدهاند. همین چند وقت پیش در رویداد دات آقای رافل چان به محدودیتهای طراحی هوش مصنوعی در چین و حتی وجود قوانین متفاوت در ایالتهای مختلف اشاره داشتند؛رویدادی که با هدف معرفی پلتفرم جهانی GITP برگزار میشد، توسط شخصی که خود سرمایهگذار چندین طرح بوده این حوزه، فردی که از چین تا مالزی و اندونزی و ایران را سیر میکند تا ضمن معرفی خود به دنبال استعدادهای برتر باشد! تا به خودمان آییم و متوجه شویم در روزگاری که انسان هوشش را از نوع مصنوعی برای گذران اموراتش طراحی میکند اعتماد به دانشآموخته آریزونا و در اختیار قرار دادن اطلاعات در عصر دیتا چه سنگین میتواند باشد..
✍سید محمد موسوی ثانی ،مدرس دانشگاه فنی جاجرم و معاون پژوهش و فناوری بسیج اساتید شهرستان جاجرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 #امام_خامنه_ای (حفظهالله):
البته ما باید تاسف بخوریم که معنای امر به معروف و نهی از منکر، درست تشریح نمی شود...
#امر_به_معروف
️دوره رایگان " #روانشناسی_اسلامی "
موضوع: شخصیت سنج اسلامی شاکله
استاد:
حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدصادق شجاعی (مدرس دانشگاه و پژوهشگر حوزه روان شناسی اسلامی)
زمان برگزاری :
سه شنبه ۹ خرداد ساعت ۱۶ الی ۱۸
هزینه : رایگان
مکان برگزاری حضوری : محدوده مرکز شهر تهران
بستر برگزاری مجازی : سامانه اسکای روم یا آپارات
لینک ثبت نام:
tarjomangd.ir/event/shakele
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09121591229 تماس حاصل نمایید.