💢 #شیطان_پرستی و عوامل ورود آن در ایران/ بخش هفتم
🔰 زمينهها وعوامل جذب جوانان
🔺 بدون شک جذب افراد و گروهها به يک تفکر خاص، ريشه در يکسری زمينهها دارد. گرايش برخی جوانان ايرانی به شيطانپرستی نيز از اين قاعده مستثنی نيست.
🔺 سهم زمينههايی مانند: هيجانخواهی، آزادیخواهی، نا آگاهی، مدگرايی، رفاه و بیدردی، انگيزه سياسی و ابراز مخالفت و در نهايت افول معنويت را نيز نمیتوان در اين امر ناديده گرفت.
🔺 مروری کوتاه بر اخبار و اطلاعات موجود در مورد پيروان اين تفکر، يکی از راههای مناسب براي تيپشناسی اين افراد است.
🔺 کمتر ماهی است که اخباری در مورد دستگيری کسانی از طرفداران اين تفکر در رسانهها منتشر نشود.
🔺 اطلاع از اخبار برگزاری پارتیها و جشنهای نامتعارف و ديدن تصوير کسانيکه بازداشت شدهاند، کمک خوبی جهت شناخت تيپ اين افراد است.
🔺 آنچه از سر جمع گزارشها به دست میآيد، بيانگر آن است که معمول اين افراد، از اقشار مرفه جامعه هستند که دغدغه مادی ندارند. #مرفهين بیدردی که در قالب گروههای زير قابل دستهبندی هستند:
1⃣ تحصيلکردگان و سرخوردگان اجتماعی خارج از کشور که عمدتا دچار خسارت و شکستهای سنگين مادی و معنوی شدهاند.
2⃣ فرزندان #منافقان فراری، سلطنتطلبها، مفسدان اقتصادی رژيم #پهلوی که قبل و بعد از انقلاب موفق به فرار از کشور و محاکمه انقلابی شدند.
3⃣ افرادی از خانوادههای بسيار ثروتمند ساکن و مقيم داخل کشور که عمدتا دارای روابط خانوادگی و… با خارج نيز مرتبط میباشند.
4⃣ فعالان حوزه هنر و #موسيقی که با کشورهای ديگر علیالخصوص آمريکا، انگليس، کانادا و استراليا در ارتباط بوده و بنا به دلايل شغلی و حرفهای به اين کشورها مسافرتهای متعددی داشتهاند.
5⃣ جاسوسان فرهنگی سازمانهای اطلاعاتی و امنيتی #آمريکا و رژيم صهيونيستی که با هدف استحاله #فرهنگی وارد کشور شدند. براي نمونه در يک #پارتی در اطراف کرج که ۹۰ نفر دستگير شدند، همگی از اين نوع افراد بودند.
ادامه دارد ...
✍️ حجت الاسلام والمسلمین مصطفی اسکندری
🌐 https://www.asbaat.ir/?p=2065
🆔 @asbaat_ir
🔰 #سکولارشدن_حوزهها_آرزوی_دیرینه_دشمنان/ بخش پنجم
📝 #یادداشت| بدبین کردن حوزه نسبت به #نظام_اسلامی از سیاستهای #سلطه_گران جهانی
🔸 در قرون گذشته نيز روند «جداسازی دين از سياست» و «تضاد بين دين و علم» شتاب فزايندهای به خود گرفت.
🔸 اين روند به ويژه در يك قرن اخير به اوج خود رسيد به گونهای كه جوامع اسلامی اين مسئله را تقريباً امری پذيرفته شده تلقی كردند.
🔸 بسياری از متدينين و رهبران مذهبی با همان ذهنيتها و جهان بينی هايی كه به جدايی و تعارض ميان دنيا و آخرت، آسمان و زمين، ماده و معنی، معاش و معاد، عقل و دين، علم و ايمان و عقيده و عمل، متمايل بودند، به طور طبيعی قائل به جدايی #دين از #سياست نيز بودند.
🔸 آنها دين را به اهلش و سياست را هم به اهلش واگذار كرده و با اين سطح از جهان بينی مذهبی، زمينه انزوای دين و حذف نقش آن را در جامعه و جهان اسلام فراهم نموده بودند.
🔸 دقیقا بر همین اساس است که تلاش همه جانبه دشمنان بر جدا ساختن حوزههای علمیه به عنوان اصلیترین منبع تغذیه فکر دینی از سیاست و #حکومت استوار گردیده است.
🔸 به تعبیر مقام معظم رهبری: «سیاست سلطهگران جهانی این بوده و هست که مراکز دانش دین را منزوی، منفعل، بیروحیّه، بیابتکار، وابسته به خود و فارغ از آرمانهای بزرگ کنند.
🔹 آنان را به جدایی دین از سیاست، معتقد و از همگامی دین با تحوّلات شگرف جهانی مأیوس سازند، این ترفند نسبت به حوزههای علمیه، بکار رفته و تأثیراتی نیز کرده بود.»
🔸 به همین جهت است که «میکوشد #حوزه را نسبت به نظام اسلامی بیتفاوت یا بدبین سازد و متقابلاً نظام اسلامی را نسبت به حوزه بیاعتنا یا بیگانه بدارد. هم در حوزه و هم در محیطهای تصمیمگیری مسؤولان نظام، باید با این انگیزهها مقابله و در برابر آنها هشیاری نشان داده شود.»
🔸 دشمنان این کوشش و تلاش را با استفاده از همه امکانات خود مصروف می دارند و از هیچ کاری برای تحقق این آرزوی دیرینه خود غفلت نمی کنند: «امروز بسیاری از همت و پول و ابتکار و طراحی و برنامهریزی استکبار جهانی، مصروف این میشود که ببیند چگونه میتواند همین شما #طلاب و فضلا و علما را از راه راست #انقلاب منحرف کند. برای این کار، پول خرج میکنند. »
🔸 علت این همه سرمایهگذاری نیز کاملا مشخص است؛ از بین بردن اسلام و انقلاب: «میدانند اگر علما، همچنانکه تا امروز پیشگام این انقلاب بودهاند و در صفوف مقدم، در جنگ، در صحنههای انقلابی و در صحنهی سیاست حضور داشتهاند، باز هم حضور داشته باشند، بههیچوجه استکبار نمیتواند با این انقلاب روبهرو بشود. میخواهند این مانع – یعنی شما جامعه علمای اسلام – را از سر راه بردارند. برای این کار، برنامهریزی میکنند.»
🔸 دشمنان به خوبی میدانند که: «اگر روحانیون کشور ما در میدان نبودند و پرچم انقلاب به دوش آنها نبود، این پیروزی بهدست نمیآمد. این را دشمن میداند؛ لذا حقد عظیم او در درجهی اول متوجه اسلام و روحانیت است.»
📝 حجت الاسلام علی اکبر عالمیان
ادامه دارد ...
🌐 https://www.asbaat.ir/?p=4106
🆔 @asbaat_ir
🔰 بررسی جریانهای مختلف #حوزه_علمیه_قم/ بخش چهارم
🎙 #مصاحبه| نباید به حوزه نگاه بسیط داشته باشیم
🔺#حجت_الاسلام_والمسلمین_غفاریفر در پاسخ به این سؤال که آیا نشان دادن و توصیف پراکندگی موجود در حوزه علمیه مضر است و یا اینکه گامی در جهت اصلاح و پیشبرد اهداف آن است؟ گفت: سؤال میکنم: آیا اگر ما گفتیم در حوزه تشتّت هست و افرادی کارهایی در جهت عکس حرکت حوزه انجام میدهند، به حوزه توهین کردهایم؟ دروغ گفتهایم؟ تهمت زدهایم؟
🔺 این تشتت را خیلی منطقی در مورد تمام پدیدهها نشان دادیم، حوزه هم که از آنها خارج نیست. هیچ عالم متقی نمیگوید که هر که در حوزه آمده است پاک است؛ به همین دلیل شیعه از همان ابتدا نظریه #عدالت_صحابه را اساسش را زد. قرآن #منافقان را از اصحاب پیامبر معرفی کرد، تازه گفت که بعضی از اینها اینقدر پیچیده هستند که پیامبر، شما هم آنان را نمیشناسید.
🔺 پس ما قائل به نظریه عدالت صحابه نیستیم، و قائل نیستیم که هر کس آخوند شد و عبا و عمامه گذاشت سالم است، هر که پایش را در حوزه گذاشت سالم است؛ بخصوص وقتی نفاق را بینالمللی ببینیم. اگر قرار است که #آمریکا ما را از بین ببرد، اگر قرار است که #اسرائیل ما را در سطح جهان از بین ببرد، یعنی آنها که ما منافعشان را از بین بردیم، آنها با چه ابزاری بهتر از این به مقابله بیایند؟
🔺 پس هم عوامل و هم انگیزه و داعیه هست؛ آنها داعیه دارند، یعنی چیزی که اینها را دعوت میکند که مهربانتر از مادر شوند، اینها از آن عوامل استفاده میکنند و هر کدام از طریقی ضربه میزنند. من همین دو سه روز پیش یک مقاله کوچکی در شبکههای اجتماعی گذاشتم با عنوان «مغازهداران دونبش را بیشتر بشناسید» که برای مثال یک نمونه میگویم.
🔺 شخصی هم با طیف #قمهزنِ مدّعی ولایتمداری و هم با طیف مدّعی تقریب که زیارت عاشورا، عصمت اهلبیت و علم لدنی را یک طوری میخواهد تخریب کند و زیر سؤال ببرد، این فرد با هر دو طیف، جور است؛ چطور با هر دو جور میشود؟ به تناسب تقریبی،(نه تقریبی شرعی)؛ مواد تهیه میکند و به تناسب این قمهزنها هم برای آنها مواد تهیه میکند.
🔺 حالا با این حرفی که زدم گام اولی که برای مخاطب خودم برداشتم، انگیزه ایجاد کردم، برادران به حوزه #بسیط نگاه نکنیم، خواهران روحانی و طلبه به حوزه بسیط نگاه نکنید؛ یعنی چه؟ یعنی اول ببینید که یک دنیا زمینه تنوع در حوزه هست، همانها که اسم بردم، مثبت، منفی آنها را هم اسم بردم، داعیه تشدید آنها را هم نگاه کنید و بعد نسبت به حوزه قضاوت کنید.
🔺 آیا جریان سکولار هیومنیزم، یا انسانیزم، یا انسانخدایی که سیصد سال است توسط صهیونیستها در سطح جهان تبلیغ میشود، دست از سر حوزه برمیدارد؟ چون آخرین دینی که هنوز تسلیم نشده اسلام است، بخصوص با قرائت #شیعه.
ادامه دارد ...
🌐 https://www.asbaat.ir/?p=4155
🆔 @asbaat_ir
🔰 هندسه حیات #عالِم_انقلاب_اسلامی/ بخش دوم
🔸 برای برخورداری از یک سبک زندگی #فعال باید طرح و برنامهای مدون داشت. در این زمانه یک #عالم نمیتواند وظایفی یکبعدی و بسیط برای خود تعریف کند بلکه باید به گسترش دایره اثرگذاری خود بیندیشد.
🔸 اساساً باید به این نکته توجه داشت که عمر و حیات یک عالم دینی متعلق به خود او نیست، و او هر قدر عالم و بزرگوار هم باشد، باید خود را سرباز حضرت ولی عصر(عج) دانسته و با معیار رضایت ایشان زندگی کند.
🔸 پیش فرض این نگاره بر اساس مدلی پیشنهادی و مبنایی است که از آن به مدل حیات منظومهای(پنج وجهی) یاد میکنیم.
🔸 یک انسان هر اندازه رشدیافتهتر باشد و سرمایههای وجودی خود را بیشتر بهکار گیرد، نوع کنشهای #اجتماعی او نیز گسترش خواهد یافت. این گسترش دایره فعالیت اجتماعی برای یک عالم دینی، بر اساس میزان رشدهای مورد نیاز برای هر اقدام اجتماعی و بهصورتی گام به گام و مرحله به مرحله صورت میپذیرد.
🔸 یک عالم دینی در شرایط #انقلاب_اسلامی و استقرار حاکمیت دین در ۵ عرصه باید اقدام و نقشآفرینی داشته باشد:
1️⃣ عالم دینی و جامعه اسلامی
2️⃣ عالم دینی و حاکمیت دینی
3️⃣ عالم دینی و حوزههای علمیه
4️⃣ عالم دینی و جامعه جهانی
5️⃣ عالم دینی و جامعه نخبگانی
🔸 محیط پیرامون یک عالم در این شرایط جدید، دیگر محیطی بسیط نبوده و تنها مخاطبان محدود و معینی اطراف او حضور ندارند. در این اوضاع، تنوع نیازها بر اساس تنوع مخاطبان تعیین شده و هر یک باید بههنگام و متناسب پاسخ داده شود.
🔸 آنچه امروزه از سبک حیات و زندگی عالمان دینی مشاهده میکنیم، بر اساس شرایط دههها و بلکه قرنهای گذشته است و کمتر کسی به توسعه اقدامات و فعالیتهای خود اقدام میکند.
🔸 بیپاسخ گذاشتن نیازهای متکثر و متنوع و رو به رشد #جامعه_اسلامی و اضلاع گوناگون آن موجب میشود به لحاظ نظری، #کارآمدی_دین مورد تردید قرار گرفته و به لحاظ عملی، خلأهایی که باید با حضور فیزیکی یا تئوریک عالمان دینی پر میشد، با محتوای غیردینی و گاه ضد دینی پر شده و بهمرور جامعه اسلامی را از مسیر اصلی خود دور و منحرف نماید.
🔸 در این میان نقش عالمان دینی تعیین کننده است چرا که با ایجاد برخی تغییرات سازمانیافته در نوع نگرش خود به مناسبات عالِم دینی با جامعه پیرامونی در فضای انقلاب اسلامی و در مقام بایسته میتوانند بسیاری از کاستیها را جبران نمایند. در ادامه به معرفی هر یک از این ابعاد، ضرورتهای فعالیت و نوع اقدامات مورد نیاز میپردازیم.
ادامه دارد ...
✍️ حجت الاسلام حسین ايزدی
🌐 https://www.asbaat.ir/?p=1391
🆔 @asbaat_ir
🔰 جریانشناسی #حوزههای_علمیه_شیعه_لبنان/ بخش ششم
🎙 #مصاحبه|حزب الله و حزب أمل دو بال شیعه در لبنان
🔺 حجت الاسلام شاکر
🔹 به طور کلی مدارس را در سه بخش من تقسیمبندی میکنم، یک بخشش که مثل همان مدرسه #شهیداول که زیر نظر علمای فارغالتحصیل #نجف یا به نوعی میتوان گفت علمای منتسب به #حزب_أمل است که البته این حوزهها را تقریباً میتوان گفت که تنها اسمشان حوزه است،.
🔹 همین آقای #شمسالدین مدیر حوزه شهید اول خیلی ناراحت شد از من که تو با چه حقی اینجا نوشتی ضعیف، مگر ما ضعیفیم؟ بعد در همان سفر به من زنگ زد گفت که برادرزاده من پسر علامه مرحوم شمسالدین، میخواهد به حوزه برود، یک زحمتی بکش با آقای بینیاز صحبت کن که بیاید آنجا. این نمونه بارز ضعف حوزههای علمیه زیر نظر نجف است، البته نجف نگوییم، بهتر است بگوییم حزب أمل.
🔹 دلیلش هم برآورد شخصی من است، نمیدانم تا چه حد درست باشد، اینکه به هرحال با توجه به فضای بعد از انقلاب اینها با یک حالت چراغ خاموش، به حاشیه رفتند؛ از دو جهت، یکی که اینها خودشان را نتوانستند با بحثهای روز وفق بدهند.
🔹 مثلاً بحث روز ما امروزه این است که امام زمان ما کیست و یزید زمان کیست؟ مثلاً یزید زمان ما به فرض میگوییم اسرائیل است، یهود است، من باید شاخش را بشکنم.
🔹 اینها مبارزه کردهاند اهل #مقاومت بودهاند شهدای زیادی دادند اما مثل #حزبالله حق مطلب را ادا نکردند، باز تأکید میکنم اینها نه اینکه کوتاه آمدند نه اینکه هیچ کاری نکردند، اینها حق مبارزه با #اسرائیل را مثل حزبالله ادا نکردند.
🔹 وگرنه شهید زیاد دادند، در مقاومت کم نگذاشتند، الآن هم یکی از مُنادیان مبارزه با اسرائیل و بحث خط مقاومت حزب أمل است، الآن #شیعه در #لبنان دو بال دارد، أمل و حزبالله، یعنی اگر نباشد قطعاً نمیتوانند پرواز کنند.
ادامه دارد ...
🌐 https://www.asbaat.ir/?p=4191
🆔 @asbaat_ir
🔖 بررسی شخصیت #شیخ_علی_تهرانی/ بخش هشتم
🔰 عادت به حرفهای بی اساس همیشگی
🔺 شیخ علی تهرانی پس از یک دهه، بالاخره سالها پس از پایان جنگ و در سال ۱۳۷۴ خود را در یکی از پاسگاههای مرزی تسلیم نمود و بلافاصله به تهران منتقل شد.
🔺 #دادگاه_ویژه_روحانیت وی را به اتهام همکاری با دشمن در زمان جنگ، صدور فتوا علیه نیروهای انقلابی و تحریک #ارتش_عراق به کشتار مردم ایران محاکمه و وی را محارب تشخیص داد؛ اما با توجه به اینکه شخصا خود را تسلیم نیروهای نظامی ایران کرده بود با تخفیف به بیست سال حبس خارج از محل سکونتش محکوم کرد. شیخ علی تهرانی از کارهای گذشته خود اظهار ندامت کرد و خود را مستوجب اشد مجازات دانست.
🔺 شيخ علی در دادگاه با تاکید بر صحت مواضعش اعتراف کرد: «والله العلی العظيم موحدتر از آقای #خمینی (ره) در جهان هنوز نیامده است» وی در نهایت با وساطت مسئولین نظام اسلامی و انقلابیون از زندان آزاد شد.
🔺 #حسن_یوسفی_اشکوری از شرکت کنندگان در اجلاس ضدانقلابی #کنفرانس_برلین که در سال ۱۳۷۹ دستگیر شد و پس از گذراندن بخشی از کیفر خود آزاد گردید ۱۴ دی ۱۳۸۸ در سایت شخصیاش درباره شیخ علی تهرانی میگوید:
🔸 «پس از انکه در اوایل آذرماه پس از اعلام حکم به بند عمومی منتقل شدم با على تهرانی بیشتر آشنا شده و گفت و گوهایی طولانی در باب مسائل مختلف از جمله درباره خود ایشان با ایشان داشتم… ایشان گلهای از این محکومیت نداشت چرا که ایشان میگفت من در دادگاه به استناد آیاتی (از جمله آیات ۶۰ و ۶۱ سوره احزاب) گفتم من سه بار محکوم به اعدامم و دفاع هم نکردم و با پذیرفتن اتهام و قبول سه بار اعدام دادگاه پایان یافت.»
🔺 شیخ علی تهرانی عادت به زدن حرفهای بی اساس داشته و دارد. وی با بیان سخنانی بی مبنا درباره نحوه و میزان دینداری مردم در جمهوری اسلامی ایران گفته بود:
🔸 «نماز را در کل کشور حدود یک درصد از مردم می خوانند و در آموزش و پرورش و در مدارس بچه ها را گول می زنند و مردم را با استدلال های غلط گمراه میکنند و بعضیها را خانهنشین کردهاند و زمامدار هم در خصوص گمراهی جوانان بیتفاوت است و شاید هم خود زمامدار نداند و شاید خود او هم بگرید… .»
ادامه دارد ...
🌐 https://www.asbaat.ir/?p=4083
🆔 @asbaat_ir
📸 #عکس_نوشته| بازخوانی یک توصیه
💠 #امام_خمینی (ره): همه دستاندرکاران ـ به ویژه #رئیس_جمهور ـ باید از چاپلوسانِ دغلباز و زبانبازان حیلهگر بر حذر باشند و مشاوران خود را از اشخاص سابقه دار که تعهدشان قبل از انقلاب مشهود بوده است، انتخاب کنند. بسا که #منحرفان و #منافقان، خود را با ظاهری آراسته به تقوا جا بزنند و با دست ما به اسلام و کشور اسلامی صدمه زنند.
📚 صحیفه امام، ج 19، ص 370
#ریاست_جمهوری
#مشاوران_امین
#نفوذ
#منافق
🆔 @asbaat_ir
📌 #پرسمان_اسباط
پاسخِ پرسش دهم اسباط/ بخش نخست
🔟 پرسش دهم:
🔹جایگاه #امامت_جمعه در #نظام_اسلامی تا چه میزان دارای اهمیت است؟
🔹 ائمه جمعه چگونه میتوانند در رسیدن #انقلاب_اسلامی به اهدافش تاثیرگذار باشند؟
🔹 امام جمعه علاوه بر اقامه #نماز، چه کارکردهای دیگری باید داشته باشد؟
🔹 چه راهکارهایی برای تقویت ائمه جمعه میتوان پیشنهاد داد و وظیفه #حوزه_علمیه و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در این زمینه چیست؟
◀️ در پاسخ به این پرسش، #پاسخهایی از سوی #اعضای_فرهیخته کانال به ادمین اسباط ارسال شد که ضمن تشکر از مخاطبین گرامی، در ذیل منتشر میشوند و به جهت کثرت پاسخها، از ذکر اسامی ادمین آنها صرف نظر میگردد.
1️⃣ ما به امام جمعهها و نمایندههای ولیفقیهِ پیاده احتیاج داریم، در میان مردم باشند، بچههایشان در مدارس دولتی درس بخوانند، خدایی نکرده بیمار شدند بروند بیمارستان همان شهر، گاهی سوار اتوبوس شوند، از بغال، نانوای محله خودشان خرید کنند. امام جمعهِ سواره که مردم شهر او را ندیده باشند، پشت سر او هم نماز نمیخوانند، نفوذ کلام هم ندارد، امام جمعه یک شهر باید فاتحه مردم عادی به ویژه در حاشیه شهر برود، در عروسی مردم فقیر شرکت کند.
2️⃣ دیروز یکی مثل آیت الله مشکینی، آنهم در دوره ترورها نزد حضرت امام میرفتند و گریه میکردند که چرا باید من سوار ماشین ضدگلوله شوم و محافظ داشته باشم، امروز بعضی از امام جمعهها در این دوره امنیت بیش از آنچه وظیفه نظام است، به دنبال محافظ میگردند.
3️⃣ کسی که در جایگاه امامت جمعه ایستاده باید خودش بین خود و خدایش و رجوع به نفسش کلاهش را قاضی کند ببیند مثل ولیفقیه رفتار میکند، زندگی او هم همانند ولیفقیه است، فرزندان او هم مثل فرزندان او هستند، اگر نیست خودش کنار برود و این جایگاه مهم را به دیگری بدهد.
4️⃣ امروز دیگر امام جمعه و نماینده ولیفقیه یک شهر، فقط پدر طلاب و فضلای یک شهر و همنشین بچه حزباللهیها نباید باشد، باید سری به شعرا، فرهنگیان بزند، از بازنشستگان ادارات مختلف به مناسبتهای گوناگون عیادت کند، هنرمندان را فراموش نکند، وضعیت کتاب و کتابخوانی، وضعیت مساجد و حسینیهها، حتی سینماها و تالارها را از نظر فرهنگی رصد کند، باید طبیب دواّر باشد، این کارها امروز فقط از جوانها بر میآید.
5️⃣ رهبر معظم انقلاب، پس از رحلت حضرت امام وقتی در جایگاه ولیفقیه قرار گرفتند، هیچکدام از ائمه جمعه و نمایندگان ولی فقیه سابق را به احترام انتخاب امام راحل عزل نکردند، برخی چون آقای طاهری اصفهانی خودشان در مقابل نظام ایستادند و اتفاقا خودشان استعفا دادند و بعضی از آنها هم هنوز هستند مثل آقای نورمفیدی در استان گلستان، معلوم نبود این آقایانی که دم از خط امامی میزنند، اگر کسی از خودشان در این جایگاه قرار میگرفت با نمایندگان ولیفقیه و ائمه جمعه چه کار میکردند، اینها هنگام به قدرت رسیدن در دوم خرداد به آبدارچیها هم رحم نکردند.
ادامه دارد ...
🆔 @asbaat_ir