📌 اختصاصی #اسباط:
🔖 پرونده ویژه| #دانشگاه_ادیان
🎙 مصاحبه با حجت الاسلام #ابوالحسن_نواب/ بخش 2
🔰 کسی ما را نمیشناسد!!!!!
🔸 حجت الاسلام نواب در بخشی از گفتگوی خود که در پست قبل منتشر شد، تصریح داشت: «خارج از کشور که رفتم متوجه شدم کسی تشیّع و اسلام را نمیشناسد. حرفهایی که میزنند #بُلوف است؛ هیچ کس ما را دقیق و عمیق نمیشناسد؛ چیزی از ما نمیدانند.» در خصوص این سخن جناب آقای نواب، نقدها و نکات قابل تأملی مطرح است که به بخشی از آنها اشاره می شود.
🔸 این سخن آقای نواب حتی مورد تایید کارشناسان غیر ایرانی و غیر مسلمان و خارجی نیست تا چه رسد به آنانی که در طول 40 سال گذشته با مجاهدتهای خود در این عرصه فعالیت داشتهاند.
🔸 معلوم نیست آقای نواب در سفرهای خارجی کجا و با چه کسانی ملاقات میکند که به این برداشت رسیده است که شناخت و رویکرد هزاران انسان در همه قارهها به مکتب #تشیع را بلوف!! میخواند.
🔸 رویکردی که ابتدا با ظاهر شدن چهره مقدس #امام_خمینی (ره) بر صفحه تلویزیونهای دنیا آغاز و هم اکنون در راهپیمایی عظیم #اربعین خود را نشان میدهد.
🔸 مشاورین و مدعوین آقای نواب چه کسانی هستند که نوک حمله پیکان را همگام با عناصر #متحجر و #سکولار متوجه نقش 40 ساله انقلاب در #ترویج و #تبلیغ تشیع میکنند؟
ادامه دارد ...
🆔 @asbaat_ir
🔰 بررسی شخصیت #سید_مهدی_هاشمی/ بخش 9
🔺 انحرافات فکری پس از انقلاب
🔸 تلاش برای تخریب چهره رهبری!
🔹 یکی دیگر از عوامل به میدان آمدن طیف مهدی هاشمی معدوم، انتخاب آیت الله العظمی خامنهای به رهبری نظام اسلامی و بر باد رفتن آرزوها و خیالهای خام این جریان است.
🔹 چرا که با انتخاب معظمله به عنوان #ولی_فقیه این طیف توان فعالیتهای زیرزمینی و نفوذ در دوایر دولتی و تصاحب پستهای کلیدی را برای خود منتفی میدید.
🔹 از این رو با تأسی به مهدی هاشمی تا قبل از اعدام، که از هیچ تهمت و افترایی نسبت به امام و آیت الله #خامنهای پرهیز نداشت، این بار در دامنه وسیعی بر علیه مقام عظمای ولایت شروع به فعالیت کرد.
🔹 مهدی هاشمی در ارتباط با سابقه دشمنی خود با مقام معظم رهبری و تلاشهای خود جهت مشوش ساختن ذهن حضرت امام (ره) نسبت به ایشان اعتراف کرده و تصریح میکند که: «آقا #هادی (هاشمی) نقش بیشتری از من در این قضیه (مخدوش کردن چهره مقام معظم رهبری) داشت».
🔹 به علاوه تلاشهای دیگری همچون شایعهسازی، تهیه و پخش اعلاميه و شبنامه و … جهت تخریب چهره مقام معظم رهبری داشته که در جای دیگری به آن #اعتراف کرده است.
🔹 وی نامهای در دو صفحه خطاب به مقام معظم رهبری (زمان تصدی ریاست جمهوری ایشان ) در تاریخ 66/05/22 به رشته تحریر در آورد و ضمن عذرخواهی از بی ادبیها، اهانتها ، غيبتها، تهمتها وتضعيفها درخواست عفو نموده است.
ادامه دارد ...
🌐 https://www.asbaat.ir/?p=4885
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1866006547C4bbc9c7892
🔰 بررسی جریانهای مختلف #حوزه_علمیه_قم/ بخش 9
🎙 #مصاحبه| دونبشهای حوزوی
🔺#حجت_الاسلام_والمسلمین_غفاریفر در خصوص نقش مباحث اخلاقی در به وجود آمدن جریانات افراطی و تفریطی که سابقا بیان شد گفت:
🔸تا اینجا عرصه اندیشه بین #افراط و #تفریط را عرض کردم، دسته سوم عرصه اخلاق است، این جریان همه چیز را یاد دارد، همه چیز را میداند، اما دنیا و رفاه خود را چکار کند؟ در واقع گرفتار آن است.
🔸 عزیزی نقل میکرد که یکی از موجّهین و بزرگان انقلاب به درخواست دوستی به خانه او رفت. وقتی وارد خانه شدند صاحبخانه اصرار کرد که این آقای مهمان که عرض کردم از نخبگان و برجستگان است، ایشان را به زیرزمین ببرند محافظان او با توجه به سن بالای این شخصیت، مناسب ندیدند که ایشان بتواند این پلهها را طی کند چون این مسیر برایش آسیبرسان بوده است و وضعیت جسمی خوبی نداشته است، در نتیجه اصرار از صاحبخانه و انکار از محافظان صورت میگیرد.
🔸 یکی دو محافظ گفتند که بگذارید ما برویم ببینیم رفتوآمد چگونه است، میتوانیم ایشان را ببریم و بیاوریم؟ داخل زیرزمین رفتند و هم مسیر را شناسایی کردند و هم خانه را دیدند که چه شکلی است، خانه گلیم بود و عکس آقا بود و زندگی ساده بود؛ بالا که آمدند گفتند ما بههیچوجه ایشان را پایین نمیبریم، بایستی حتماً بالا برویم، بالا که رفتیم دنیای دیگری بود، خانه دیگری بود خانهای #اشرافی بود.
🔸 این قُماش در حوزه کم نیستند؛ و اینها اتفاقاً عامل جوش دادن این دو جریان ضد هستند. لذا شما وقتی به صحنه عمل بروید، یک آدمهایی را میبینید که با این دو ضد کنار میآیند، همین که گفتم دو نبش، بعضیها با #دو_نبش_سیاسی، بعضی با دو نبش عقیدتی، بعضی با دو نبش دیگر، جورِ جور هستند.
ادامه دارد ...
🌐 https://www.asbaat.ir/?p=4841
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1866006547C4bbc9c7892
📸 #عکس_نوشته| فتنه گران، دلها را داغدار کردند
💠 #آیت_الله_خزعلی (ره): سال 88 عکس #امام (ره) را پاره کردند و به #امام_حسین علیه السلام توهین کردند. این کارها را میرحسین و کروبی انجام دادند و الآن هم دل ما از دست اینها داغدار است.
#فتنه_88
#میرحسین_موسوی
#کروبی
#براندازان
#بصیرت
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1866006547C4bbc9c7892
پایگاه جریانشناسی اسباط
📌 اختصاصی #اسباط: 🔖 پرونده ویژه| #دانشگاه_ادیان 🎙 مصاحبه با حجت الاسلام #ابوالحسن_نواب/ بخش 2 🔰 ک
🔖 پرونده ویژه| #دانشگاه_ادیان
🎙 مصاحبه با حجت الاسلام #ابوالحسن_نواب/ بخش 3
🔰 قدرت فرامنطقه ای نشانه چیست؟!
🔸 در ادامه نقد به سخن حجت الاسلام نواب: «شناخت دنیا از امام(ره) و نهضت امام و نیز اسلام ناب به قبل از انقلاب برمیگردد، آنجایی که یاران امام(ره) به جز فعالیت مبارزاتی و تبلیغاتی در کشورهایی چون: #عراق، #سوریه، #لبنان، #پاکستان، #کویت و #لیبی، به کشورهای اروپایی چون #انگلستان و #فرانسه مسافرت داشتند.
🔸 با پیروزی انقلاب و رفت و آمد گروههای #جهادی و نهضتهای مبارز مسلمان و غیر مسلمان به ایران، تحت عنوان نیروهای #آزادی_بخش، این شناخت به سایر نقاط دنیا نیز کشیده شد، از آن پس سفارتخانههای ایران، سازمان فرهنگ و ارتباطات و نیز سازمان مدارس و حوزههای علمیه خارج از کشور، که بعد از آن به #جامعه_المصطفی تغییر نام داد، فعالیتهای گستردهای را در شناساندن تشیع ناب امام و انقلاب اسلامی انجام دادند.
🔸 این در حالی است که به گفته برخی از #مستبصرین و اولین مبلغان به برخی از کشورهای جهان قبل از آشنایی با این مراکز، با نوشتههای افرادی چون مرحوم #سیدمجتبی_موسوی_لاری با مکتب تشیع آشنا و یا بعد از آن با فعالیتهای مذهبی و اجتماعی کسانی مانند شیخ #زکزاکی در #آفریقا و ... به شناخت عمیق از آموزههای تشیع و انقلاب اسلامی رسیدهاند.
🔸 این بیان استاد نواب با آنچه امروز در عراق و #کشمیر و #بحرین و لبنان و #نیجریه و ... میبینیم قابل نقد است، شناخت عمیق بسیاری در دنیا از اسلام و تشیع ناب موجب چنین قدرت فرامنطقهای جمهوری اسلامی شده است.»
ادامه دارد ...
🆔 @asbaat_ir
🔰 جریانشناسی #موسسه_تنظیم_و_نشر_آثار_حضرت_امام(ره)/ بخش 10
💠 حامی فتنهگران در پژوهشکده امام خمینی (ره)!!!
🔺 در کارنامه سیاسی سیدمحمد موسوی بجنوردی همراهی با سران #فتنه_88 ثبت شده است. وی که در زمان اعلام درخواست غیرقانونی #رفراندوم برای مشروعیت نظام به وسیله #خاتمی، در دفتر #مجمع_روحانیون_مبارز حضور پیدا کرده و چسبیده به وی نشسته بود.
🔺 روزهای بعد هم دست از حمایت فتنهگران برنداشت و سالهای بعد هم به هر مناسبت به تایید فتنهگران پرداخت و منتقد #حصر_سران_فتنه شد.
🔺 از دیگر مواضع عجیب او اینکه وی با محکومین دادگاههای انقلاب اسلامی همراهی و با آنها عکس یادگاری میگیرد و به هر مناسبتی در مراسم آنان شرکت میکند و اخبار آن در فضای مجازی منتشر میشود.
🔺 تدریس بجنوردی در #پژوهشکده_امام_خمینی (ره) و انقلاب اسلامی، وابسته به موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام و مدیریت در این مجموعه در طول سالیان متمادی باعث شد رئیس وقت پژوهشکده در مراسم تجلیل از #موسوی_بجنوردی از او به عنوان شناسنامه پژوهشکده امام خمینی(ره) یاد نماید و اینکه فقهایی مثل بجنوردی سنتشکنی کردند و خیلی حرفهایی را که امکان گفتنش نبود را گفتند!
🔺 موسوی بجنوردی در همین جلسه یکی از آن سنتشکنیها را انجام میدهد و در بیانات خود اظهار میدارد: «ما نقص تبلیغات داریم و فقط فحش میدهیم که بهترین سخنان را هم از بین میبرد.
🔸 به جای فحش، مسائل اسلام و تشیع را بگوییم. چرا #مرگ؟ ما برای زندگی آمدهایم؛ با مرگ چیزی درست نمیشود. باید این فرهنگ را عوض کنیم. اگر میخواهیم #آمریکا را زمین بزنیم مسائل خود را مطرح کنیم. شعار اگر مقرون به شعور باشد ارزش دارد. اما نوعا شعارهای ما مقرون به شعور نیست!.»
ادامه دارد ...
✍️ پژوهشگر اسباط
🌐 https://www.asbaat.ir/?p=4824
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1866006547C4bbc9c7892
🔖 #ائتلاف_های_سیاسی در جمهوری اسلامی ایران/ بخش 5
🔰گسست در ائتلاف گروههای مشروطهخواه
🔺 بعد از انقلاب مشروطه مجددا سازمانهای سیاسی و انتشار روزنامههای رادیکال گسترش یافتند، به گونهای که شش ماه پس از آغاز انقلاب، تا ده ماه پس از تشکیل مجلس شورا، شمار روزنامهها و مجلات از شش نشریه به صد نشریه رسید.
🔺 پس از #انقلاب_مشروطه و تا سال ۱۲۸۶ش یک ائتلاف کاری ولو دشوار از بازرگانان، روحانیون، روشنفکران و پیشهوران، به منظور ایجاد جبههی واحد در برابر دولت وجود داشت و تهیدستان شهری و طبقهی کارگر نیز از این ائتلاف، حمایت گستردهای میکردند.
🔺 اما تدوین متمم قانون اساسی و تعریف دقیق رابطهی میان قوانین #شرعی و #عرفی و در نظر گرفتن حوزههای جداگانهای برای آنها، این ائتلاف را از هم گسست.
🔺 در این مقطع #روشنفکران، نویسندگان و روزنامهنگارانی نظیر #آخوندزاده، میرزا آقاخان کرمانی، طالبوف، مراغهای، #ملکم_خان، مستشارالدوله و دیگران به عنوان پدیدآورندگان اصلی و طبیعی اندیشههای غیر دینی در مجلس، قانون اساسی و مشروطیت محسوب میشدند.
🔺 از سوی دیگر، مجتهدان و روحانیون مشروطهخواه، نیز مخالفت خود را با حکومت شاه در مقابل حکومت مجتهد اعلم و قانون دولتی در مقابل قانون شریعت ابراز مینمودند و مداخلهی بیگانگان در کشور را به منزلهی مداخلهی بیدینان در سرزمین اسلامی میدانستند.
ادامه دارد ...
🌐 https://www.asbaat.ir/?p=4795
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1866006547C4bbc9c7892
🔰 #جریان_مخالف_دخالت_دین_در_سیاست/ بخش 8
📝 #یادداشت| جریان حامی طیف #ملی_گرا
3️⃣ #محسن_کدیور
🔻 محسن کدیور نیز یکی از چهرههای شاخص جریان روشنفکری دینی متمایل به غرب و تجدید نظر طلبان پس از پیروزی انقلاب اسلامی است. کدیور همچون غالب افراد جریان #روشنفکری_دینی مخالف نظام مبتنی بر #ولایت_فقیه، مدافع #سکولاریسم و معتقد به سازگاری اسلام با #دموکراسی و #حقوق_بشر غربی است.
🔻 او میگوید: «هر چند تفسیر رایج از اسلام از بسیاری جهات از #آزادی دین و عقیده حکایت ندارد، اما تفسیر دیگری از اسلام که بر اصول اساسی اسلام مبتنی است با آزادی دین و عقیده که در اعلامیه جهانی حقوق بشر ذکر شده سازگار است.»
🔻 از نظر کدیور «نظام مبتنی بر ولایت فقیه مخالف عقل و مغایر جمهوری خواهی است»! او این دیدگاه را در حالی به عنوان یک عالم حوزوی مطرح میکند که وی از مطالعات دینی عمیقی در #علوم_اسلامی و حوزوی برخوردار نیست.
🔻 به عنوان مثال وی نظریه ولایت فقیه را مولود #امام_خمینی (ره) میداند در حالی این نظریه دارای سابقهای طولانی در میان فقهای اسلامی در طول تاریخ اسلام میباشد.
✍️ حجت الاسلام محمد ملکزاده
ادامه دارد ...
🌐 https://www.asbaat.ir/?p=2141
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1866006547C4bbc9c7892
🔰 #سلفی_گری_و_وهابیت_در_ایران/ بخش 7 و پایانی
💠 وهابیت در خوزستان
🔸 سابقه مذهب تسنن در منطقه #خوزستان به کمتر از یک چهارم قرن میرسد. بر اساس برخی اطلاعات، از سال ۱۳۶۹ حدود ده نفر از عناصر «#خلق_عرب» که به دنبال جدایی خوزستان از ایران و تشکیل دولت مستقل عربی موسوم به «#الاحواز» بودند، در روستای کوت سیدصالح اهواز گرد هم میآیند و تصمیم به تغییر مذهب میگیرند تا بتوانند از حمایتهای سیاسی و مالی کشورهای عربی برخوردار شوند.
🔸به همین منظور جریان موسوم به «حرکه السُنّی» را پایهگذاری مینمایند، چرا که سران برخی دول عربی و کانونهای سلفی فعال در منطقه، حاضر به حمایت از گروههای مدعی تشیع بر ضد انقلاب اسلامی نبودند.
🔸 آنان با القاء این شبهه که «مذهب شیعه ساخته و پرداخته قومیت فارس و جمهوری اسلامی»، عناصر «خلق عرب» را به تغییر مذهب تحریک و تحریص نمودند.
🔸 رهبر این گروه فردی به نام #عبدالحمید_صالح_النزاری مشهور به سیدعبد نزاری بود. این مرد ۶۵ ساله که در حال حاضر به #آمریکا متواری شده، از اواسط دهه ۱۳۶۰ به مذهب اهل سنت گرویده بود. اعضاء گروه ابتدا تقیه میکردند و جلسات خود را با پوشش کلاسهای قرآن برگزار کردند.
🔸 در سالهای ۱۳۷۲ یا ۱۳۷۳ برای اولین بار در یک روستا به نام «#سویسه» از توابع شهرستان #کارون، چهار نفر به صورت دست بسته نماز خواندند و با این اقدام تغییر مذهب و سنی شدن خویش را اعلام نمودند و همین سرآغاز پیدایش تفکر سنی در منطقه شد.
🔸 این گروه از ابتدا رنگ وهابیت و افراطگرایی داشتند و موفق به جذب تعدادی از مردم منطقه و اقدام به انجام چند انفجار در سال ۱۳۸۴ شدند. البته اقدامات #دولت_اصلاحات و گروههای وابسته بدان و مشخصاً اقدامات «#جبهه_مشارکت» در تشکیل «#لجنه_الوفاق» و نقش آن در تقویت تفکر #وهابی در خوزستان را نباید نادیده گرفت.
✍️ حجت الاسلام والمسلمین مصطفی اسکندری
📚 جریانشناسی احزاب و گروههای زاویهدار در ایران، ص 368
🌐 https://www.asbaat.ir/?p=2362
🆔 http://eitaa.com/joinchat/1866006547C4bbc9c7892