36.safaee_sobat.F-1.mp3_101165.mp3
6.06M
🎙کلام استاد #علی_صفایی_حائری
🔰موضوع : پیرامون عوامل ثبات و تغییر شخصیت انسان
✔️چرا شخصیت ها در فقر و ثروت در سرّاء و ضرّاء در صحت و سقم در تنهایی و جمع در رخاء و بلاء متفاوت میشود
1⃣[جلسه اول]
🕙مدت: ٢۵:۱۴
📶حجم: ۶ مگابایت
🔍با دقت بشنوید....
🌐 @ashora_karbala
🔰امروز؛ راهی جز این نداریم !
✍ #شهید_بهشتی
💠اين گرانى روزافزون ارزاق، هيچ چيزش به اسلام نمی خورد. نگو آقا می فروشم بعد خُمسش را میدهم، مسجد هم با آن میسازم. تو گران نفروش، خمسش را هم نمیخواهم بدهى، مسجد هم نمیخواهم با آن بسازى. اين سيستم توزيع كالا كه امروز به نام سيستم آزاد توزيع كالا وجود دارد، فقط براى پول دارهاست. براى بی پولها كمال تنگناست.
💠و آن شب پيشنهاد قاطع من اين بود كه جمهورى اسلامى سيستم تازهاى را ابتكار و اختراع كند كه هرچه را در اين مملكت براى خوردن و پوشیدن و نوشيدن و زندگی كردن داريم، سر يك سفرۀ گسترده بگذارند و همۀ اين مردم در كنار آن سفره بنشينند تا بتوانند برادروار زندگی كنند.
💠نمی شود كه در يك خانه هفته اى يك بار هم گوشت نيايد و در خانۀ ديگر هر روز گوشت مصرف كنند. لذا گفتم از همسرم و فرزندانم می خواهم كه در اين راه پيش گام شوند. آنها هم هفته اى يكبار بيشتر نخورند. من خودم هفته اى چهار روز ظهرها اصلا خانه نيستم.
يك چيزى می آورند میخوريم. گاهى هم كه مثل پريروز چيزى نمی آورند، ماست و خيار می گيريم با نان می خوريم. چه عيبى دارد؟ چه اشكالى دارد؟
💠امروز ما راهى جز اين نداريم. اگر بخواهيم با آمريكا بجنگيم و اين جنگ را تا پيروزى كامل و بدون هيچ گونه سازش ادامه بدهيم، بايد الاقل هرچه داريم براى همديگر باشد
📚مبارز مظلوم - (صفحه ۲۸ و ۲۹)
🌐 @ashora_karbala
🔰لاضَرَرَ و لاضِرار در معماری
در طراحی و مدیریت شهر و مسکن، همواره باید به اصل «لاضَرَرَ و لاضِرار» توجه کرد.
🏢هیچ شخصی نباید با ساختن یک ساختمان بلند در کنار یک ساختمان مسکونی ویلایی به مردم ضرر بزند، همانطور که هیچ شخص دیگری نیز چنین چیزی را دوست ندارد.
⬅️همین مقدار ضرر برای یک خانه مسکونی ویلایی که یک ساختمان بلند در کنارش ساخته شده کافی است که او را از نور و باد که از عوامل موثر انتخاب و طراحی مسکن و سلامتی است، محروم کرده باشند.
⬅️مهمتر آنکه آن خانواده از بخشی از خانه خود(حیاط و امنیت و راحتی و آسایش ..) محروم شده است، چراکه نوامیس آن خانه دیگر نمیتوانند در مقابل چشمان بیشماری که از سمت خانههای بلند اطراف به سمتشان است، با خیال راحت در خانه خود تردد کنند! در صورتی که رسول خدا (ص) می فرمایند: «خانه هرکس حرم اوست»!و این امر هم موجبات اذیت و هم گناه( چشم چرانی)در جامعه را فراهم می سازد
#معماری_اسلامی_ایرانی
#تاثیر_معماری_بر_سبک_زندگی
🌐 @ashora_karbala
🔰زندگی کردن یعنی چِکار کردن!؟
💠درستی و نادرستی رفتارها ، تابع اعتقادات ، ارزش ها و افکار است . دخترکِ بی حجابی که در مقابل تذکر دیگران می گوید : بگذارید راحت زندگی کنیم ، به اعتقاد خود با داشتن #حجاب نمی تواند راحت زندگی کند .
بنابراین وقتی کسی به او می گوید با حجاب باش ؛ در حقیقت مزاحم زندگیِ راحت اوست . تفسیری که او از زندگی دارد ؛ اعتقاداتش ، جهان بینی و طرز فکرش؛ با داشتن حجاب ، سازگار نیست .
💠 تا فردی نتواند "نادرستی اعتقاداتِ" او را به وی ثابت کند نمی تواند وی را به حجاب معتقد سازد . باید به جای گفتگو درباره حجاب ، از او تفسیرِ زندگی را پرسید که زندگی در نگاه تو چیست که به خاطرش نباید حجاب داشت و با داشتن حجاب نمی توان آن را خوش و راحت سپری کرد ؟
زندگی کردن یعنی چکار کردن ؟
📚 راز یک فریب ، یوسف غلامی ، ص ۵۵
🌐 @ashora_karbala
#شرح_نهج_البلاغه
(ادامه شرح حکت ۴٧)
💠حضرت امیر(ع) در سومين سخن حكمت آميز خود مى فرمايد:
🍃وَشَجَاعَتُهُ عَلَى قَدْرِ أَنَفَتِهِ
شجاعت هر كس به اندازه بى اعتنايى او به ارزش هاى مادى است
💠روشن است وابستگى هاى انسان به مقام و مال و شهوات دنيا از شجاعت او مى كاهد و او را به اسارت مى كشاند؛ اما هنگامى كه خود را از اين امور آزاد سازد، با شجاعت حرف خود را مى زند و راه خود را مى پيمايد و در برابر كسى ذليلانه سر تعظيم فرو نمى آورد و با توكل بر خدا در برابر حوادث سخت مى ايستد.
💠در لسان العرب آمده است كه «أنَفْ» به معناى كراهت داشتن چيزى و خود را برتر از آن دانستن است، بنابراين «أنف» در جمله حضرت مى تواند اشاره به بى اعتنايى نسبت به ارزش هاى مادى باشد
💠ارزشهای مادی در هر جامعه ای رشد یابد به همان اندازه ارزشهای معنوی افول می یابد؛ و اگر در جامعه ای ارزشهای الهی و معنوی افول کند آن جامعه دچار ابتلائاتی خواهد شد ؛ البته بلا فقط زلزله و سیل و طوفان نیست ؛ اگر در جامعه آمار اعتیاد و طلاق و خیانت و امثالهم بالا برود یعنی این جامعه مبتلا به بزرگترین بلاها شده است
💠 مثلا در امر ازدواج اگر انسان ارزشهای مادی و درآمد و مسکن و ماشین را برتر از ایمان و پاکی و اعتقاد و اخلاق قرار بدهد یقینا همان گرفتاری که جوامع خداناباور غربی دچار آن شدند را ما هم دچار خواهیم شد؛ یا در انتخاب همسر زیبایی ظاهری را بر تمام وجوه انتخاب اولویت بخشد نیز همین مشکلات بوجود خواهد آمد
💠لذا حضرت میفرماید شجاعت این است که شما بر خلاف جریان حاکم در دنیای مادی پشت به این ارزشها کنی شجاعت این است.
🌐 @ashora_karbala
imam_mahdi.pdf
2.1M
📚پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب
(اعلام الهدایه _ #پیشوایان_هدایت ) برای مطالعه تاریخ و سیره ی اهل بیت(ع)
✍مؤلف:سید منذر حکیم
📕 جلد چهاردهم➖زندگانی بقیة اللّه امام مهدی(ع)
🔰 #مقام_معظم_رهبری
ما همینقدر مىدانیم که وجود مقدس امام زمان، مصداق وعدهى الهى است همینقدر مىدانیم که این بازماندهى خاندان وحى و رسالت، علم سرافراز خدا در زمین است«السلام علیک ایها العلم المنصوب و العلم المصبوب و الغوث و الرحمة الواسعة وعدا غیر مکذوب
حجت خدا در بین مردم زنده است؛ موجود است؛ با مردم زندگى میکند؛ مردم را مىبیند؛ با آنهاست؛ دردهاى آنها، آلام آنها را حس میکند. این، خصوصیت عقیدهى ما شیعیان است.
📖جلد چهاردهم مجموعه اعلام الهدایه پنج فصل دارد
1⃣ فصل اول درباره بشارت کتابهای مقدس آسمانی به ظهور منجی و غیبت ایشان در قرآن و روایات فریقیناست
2⃣فصل دوم به رشد و پرورش امام مهدی(عج) و مراحل زندگی ایشان تا شهادت امام حسن عسکری(ع) اشاره دارد
3⃣فصل سوم به مباحث؛ غیبت صغری، علل غیبت صغری و اقدامات امام مهدی(عج) در عصر غیبت صغری میپردازد
4⃣فصل چهارم درباره غیبت کبری و علل آن، اقدامات امام مهدی(عج) و وظایف شیعیان در زمان غیبت کبری است
5⃣فصل پنجم در مورد علائم ظهور امام مهدی(عج)، سیره ایشان در عصر ظهور و روایاتی از امام مهدی(عج) میباشد
📘کتابی بسیار ارزنده که در عین موجز بودن و فشردگی بحث، از غنای کامل برخوردار است و با تحقیقی کافی و وافی که برای آن انجام پذیرفته، میتواند به عنوان یکی از منابع بسیار خوب تاریخی مورد عموم مردم و نیز محققان حوزوی و دانشگاهی استفاده قرار گیرد
🌐 @ashora_karbala