🔰 ورزش باستانی یک فرهنگ است
🔻 آیتالله خامنهای در مراسم تجلیل از پهلوانان: #ورزش_باستانی برای ما فقط یک ورزش نیست؛ یک تاریخ است، یک #فرهنگ است؛ یعنی چند هزار سال سابقهی تاریخی و سابقهی فرهنگی... با خودش دارد که بسیار ارزشمند است. ۱۳۶۷/۲/۲۷
🏷 انتشار بهمناسبت روز #فرهنگ_پهلوانی و #ورزش_زورخانه_ای
💪روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانهای
در ایران ۱۷ شوال، روز شکست عمربن عبدود از امام علی(علیه السلام) در جنگ خندق روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای نام دارد. ورزشی که پیشینه ای کهن در فرهنگ ایرانی دارد و نمایانگر پیوند جوانمردی و قدرت روحی و جسمی است. ورزش زورخانه ای و پهلوانی، ریشه در تفکر بزرگ شیعه و اسلام دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️عكس العمل كاربران انگلیس به تاجگذاری چارلز سوم😁
🌹جهاد تبیین🌹
رفتار های سردار
🔹امروز اتحادیه عرب با بازگشت سوریه، موافقت کرد. این اتفاق یعنی پذیرش رسمی حکومت بشار و رسمیت یافتن پیروزی جبهه مقاومت و اراده ایران مقابل اراده بسیاری از کشورها و گروههای فعال منطقه و در واقع اراده آمریکا و اروپا و همه رهبران غرب.
🔹این واقعه را بگذارید کنار حضور پر معنا و افتخار آفرین آقای رییسی در سوریه و نمایش ارتباط گرم دو کشور در منطقه و جهان. که همایش پیروزی بود.
🔹این واقعه را بگذارید کنار چرخش پر معنای کشورهای متحد آمریکا در منطقه، که نمایشگر تغییر جغرافیای سیاسی دنیا است، تغییری که به سود ایران و محور انقلاب و مقاومت است.
🔹این واقعه را بگذارید کنار نمایش اقتدار نظامی ایران در خلیج فارس در مقابل نفتکشهای آمریکایی و اروپایی که این قدرتنمایی پیام روشنی را به غرب مخابره میکند.
🔹این واقعه را بگذارید کنار اعدام یکی از سرکرده های گروههای تروریستی مورد حمایت اروپا و آمریکا در ایران.
🔹این واقعه را بگذارید کنار دستور آقای رییسی بر شکل گیری فرآیند حذف دلار ، اتفاقی که امروز به سرعت در کل دنیا در حال شکل گیری است و در ایران هم.
🔹از این نشانه ها الی ما شاء الله پیدا میکنید که اگر حاشیه های مضحک فلان عکس و فلان خبر خاله زنکی درباره مجلس یا دولت و امثالهم اجازه دهد، همگی نشان دهنده رخدادن یک اتفاق مهم و کلان در منطقه و جهان است و آن افزایش اقتدار ایران آنهم در قامت محور مقاومت در جهان است.
🔹این اقتدار بیرونی نشان دهنده یک قوت درونی است، قدرتی که ریشه در انسجام ایمانی و صبوری حماسی مردم در اتفاقات کلانی دارد که در این چند سال رخداده است. آخرین آنها هم شکست اغتشاش مهندسی شده چند وجهی دشمن در داخل بود.
🔹این اقتدار باعث خواهد شد عملا فشار خارجی کم شده و صحنه برای بازسازی ویرانه های اقتصادی و غیر اقتصادی داخلی فراهم شود.
🔹در این میان رفتار سردار قاآنی نیز در نوع خود جالب توجه بود. او دقیقا در زمانی که آقای رییسی در سوریه بود، و طبیعتا باید او هم در سوریه در کنار ایشان میبود، اما جالب است که سردار همان زمان در قم و در حال گفتگوهای مختلف با طلاب و علما بود.
🔹شخصیت راهبردی به نام سردار قاآنی که متوجه مخابره معنای رفتارش به دنیا هست، این زمان و این مکان را چرا انتخاب کرده؟ او نشان میدهد ریشه این موفقیتهای اعجاب آور در کجا است. همانجایی که مدتی است دشمن تلاش میکند نوک پیکان تخریب خود را متوجه آنجا کند. پایگاه غیرت و عقیده، خاستگاه علم و قیام. و مظهر اصلی «بن مایه استحکام درونی نظام و مردم»؛قم.
15.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉ چرا باید در مورد حجاب گفتگو کنیم؟
⁉ آیا این همایش تکرار محتوایی تکراری در مورد مسئلهای کاملا اختیاری نیست؟
✔ ما در این دوره معتقدیم که به مسئله حجاب به طور صحیح، دقیق و کامل پرداخته نشده است. پس از انقلاب آنچه گفتیم و شنیدیم، غالبا مواضع احساسی و بدون رویکرد گفتگو و پاسخگویی به سوالات مخاطبان بوده است.
🔶 برخی موضوعات این دوره:
بررسی تاریخچه، مبانی، مسائل و شبهات ناظر به موضوع حجاب در اسلام، ایران، و غرب
🔸آغاز دوره: ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲
🔸روز های پنجشنبه
🔸به صورت حضوری و برخط
🔅 مهلت ثبتنام:۲ الی ۱۱ اردیبهشت
📎 ظرفیت محدودی برای ثبتنام حضوری فراهم شده است.
ثبت نام از سایت بنیاد شهید پالیزوانی(رحمهاللهعلیه)
🌐 shahidpalizvani.ir
🔴 سالها یک رسانهی غربی پیدا نمی شد که بگوید «امام_خمینی»!
همه می گفتند «آیتالله_خمینی»
🔹سال 59 از یکی از اساتید یهودی_آلمان پرسیده بودند
«استاد! چرا رسانههای شما نمیگویند امام خمینی؟».
خندهای کرد و گفت «آخر ما بعضی چیزها را متوجه شدیم!».
کیفاش را باز کرد و یک کتاب در آورد. ترجمهی آلمانی کتاب «ولایت فقیه» امام بود. گفت «آقای خمینی یک تئوری جهانی دارد. وقتی ما بگوییم «امام»، ایشان بین کشورهای دنیا شاخص میشود.
چون کلمهی «امام» قابل ترجمه نیست.
ولی وقتی بگوییم «رهبر»، این کلمه در فرهنگ غرب بار منفی دارد.
دیگر ما ایشان را کنار استالین و موسیلینی و هیتلر قرار میدهیم.
کلمهی «رهبر» به نفع ما و کلمهی «امام» به نفع آقای خمینی است.
از طرف دیگر اگر ایشان یک جایگاه دینی دارد، ما به ایشان میگوییم «آیتالله»، اما «امام» یک بار معنوی دارد! از طرفی ایشان آن طور میشود امام امت اسلامی که مسلمانهای دنیا را دور خودش جمع بکند!».
🔹یک رسانهی غربی یا شرقی را پیدا نمیکنید که گفته باشد «امام خمینی». رسانههای غربی حتی نپذیرفتند که یک آگهی بدهند به نام «امام خمینی»! حتی در ازای 60،000 مارک قبول نکردند که یک آگهی چاپ کنند!
🔹شهریور 58 که در مجلس خبرگان قانون اساسی ، شهید بهشتی کلمهی امامت را در قانون اساسی گذاشت،
ریاست آن مجلس با آقای منتظری بود.
امام خمینی گفتند شما نمیتوانی مجلس را اداره کنی، برو کنار، آقای بهشتی اداره کند. وقتی شهید بهشتی آمد اصل پنجم را مطرح کند که ولی فقیه نائب امام زمان و امام امت اسلامی است، کشور ریخت به هم.
بازرگان اعلام استعفای دستهجمعی دولت کرد.
امیرانتظام اعلام کرد که مجلس خبرگان قانون اساسی باید منحل شود.
سر یک کلمه کشور ریخت به هم!
🔹امامتمحوری،
🔹 امّتگرایی،
🔹عدالتگستری،
🔹و دوقطبی مستکبرین، مستضعفین
اساس تئوری امام خمینی بود.
🔹امام خمینی از دنیا رفتند.
آقای هاشمی رفسنجانی آمدند پنج روز بعد از رحلت امام خمینی در دومین خطبهی اولین نمازجمعهی بعد از رحلت امام، راجع به ولایت فقیه دو جمله گفتند:
یک: «ما نمی خواهیم بعد از رحلت امام خمینی به جانشین ایشان «امام» بگوییم» !
این همه دعوا داشتیم با شرق و غرب؛
شهید بهشتی قربانی شد برای احیای این کلمه؛
قانون اساسی پنج بار روی امامت ولی فقیه تأکید کرده،
امام این را از سال 48 مطرح کرده،
شما میگویی نمیخواهیم!؟
به اسم اعزاز امام خمینی گفتند به جانشیناش نمیگوییم امام!
انگار یکی به شما بگوید من چون خیلی شما را دوست دارم، افکار شما را میخواهم با شما دفن کنم!
جملهی دومشان این بود : «خبرگان مرجع تعیین نکرده است».
یعنی جانشین امام خمینی نه مرجع است و نه امام.
🔹وقتی ایشان جای «امام» گذاشت «رهبر»،
«امّت» شد «ملّت».
یعنی عملاً سیستم ملت، رهبر انگلیسیها را پذیرفتیم
و سیستم امت امامت امام خمینی را کنار گذاشتیم ...
وقتی «امّت» شد «ملّت»،
عناصر امّت یعنی «خواهران و برادران قرآنی» که وظایفی مثل امر به معروف و نهی از منکر نسبت به هم دارند، تبدیل شدند به عناصر ملت یعنی «شهروند» و « هموطن».
🔹اما کلمهی سوم یعنی «عدالت»؛ مقدسترین کلمهای که آقای هاشمی در دوران ریاست جمهوریشان ابداع و تحمیل کردند به نظام اسلامی، کلمهی «توسعه» بود.
فرق عدالت و توسعه این بود که «عدالت» را خدا و پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله) و حضرت علی (علیه السّلام) تعریف میکنند، اما «توسعه» را صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی و صهیونیستهای عالَم.
🔹در عرصهی بینالملل هم دو کلید واژهی قرآنی «مستکبرین» و «مستضعفین» را ایشان تحریف کردند و گفتند «مستکبرین» فحش و توهین آمیز است! به جایش بگوییم «قدرتهای جهانی»! خب وقتی گفتی «مستکبرین» باید با آنها «مبارزه» کنی، اما وقتی گفتی «قدرتهای جهانی» باید با آنها «تعامل» کنی.
«مستضعفین»را هم کردند«قشر آسیبپذیر»؛
یعنی آدمهای بیعرضهای که خودشان پذیرای آسیباند!
🔹 پنج کلید واژهی قرآنی امام خمینی که اساس گفتمان نهضت اسلامی بود، توسط ایشان تحریف شد به همان کلیدواژههایی که دشمنان میخواستند.
🔹تا موقعی که کلید واژههای قرآنی امام خمینی که رأس آنها امام بودن ولی فقیه است احیا نشود، هر کاری که بکنیم، وصله پینه کردن است...
💥پس هیچ مطلبی مانند این عبارت جگر دشمنان را نمیسوزاند که بگوییم:
؛ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
؛ ❤️ «امام خامنهای» ❤️
؛ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
(سرباز ولایت) سهشنبه 16 اردیبهشت 1399
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عرض ارادت و محبت مخالفان جمهوری اسلامی به هم🤣🤣😜
🔸 الحمدالله جمهوری اسلامی از ناحیه اپوزیسیون نه تنها شانس آورده، که این گروههای چندصد گانه که هر کدام ملعبه دست یک سرویس خارجی و البته بخش بزرگی از آنها هم دانسته یا نادانسته بر انگشت تدبیر سیستم امنیتی و اطلاعاتی کشور مدیریت میشوند، محل خنده و تفریح است.
🔹 لطفاً گوش کنید و بخندید و هم کمی بیشتر فکر کنید، به ویژه آن طیفی که روی دیوار این جماعت یادگاری نوشته و فکر میکنند عددی هستند.
🔸بابت انتشار این دودقیقه که پر از مهر و محبت اپوزیسیون به هم است عذرخواهی میکنیم ، اما دیدیم که اینها همینی هستند که گوش میکنید. واقعا دلمان برای افرادی که چشم امید به این گروههای اینترنتی بستهاند میسوزد و ای کاش کمی فکر میکردند.... از کینگ فخرآور تا سکویی تاجبخش تا منظرپور نظریهپرداز و .... همه جمعند و...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعوت به قیام علیه اجبار
#سعیدیسم برای اعتراضات مدنی فراخوان داد.
ویدئوی طنزی که گریه هم داره ☹️😅
به نظرتون براندازا و صورتی ها و مسئولین منفعل میتونن پاسخی به این ویدئو بدن؟!
✍ سعیدیسم
با عرض سلام
متاسفانه صفحه رسمی حضرت آقا در ایرانی ترین سکوی مجازی، از صفحه بعضی سلبریتیهای مجازی، دنبال کننده کمتری دارد.
نشر معروف کنید و این صفحه را به همه معرفی نمایید و برای حضرت آقا ولو سیاهی لشکر هم که شده، یارگیری کنید.
در فصولی که به راحتی به رهبری تهمت میزنند، اهانت میکنند و وقیحانه حرمت نائب الحجه را میشکنند، ما مرده باشیم که بگذاریم اهانت کننده ها نفس راحتی بکشند.
یک یا علی بگیم و این صفحه را تا آخرین توان تکثیر و تبلیغ کنیم تا ان شاء الله عدد دنبال کننده های این کانال را تا قبل از 14 خرداد بتوانیم به یک میلیون برسانیم.
ولله، اعتقادا عرض میکنیم همین نشر معروف از مصادیق #جهاد_تبیین است.
از قافله خیر عقب نمانید.
حاج مهدی رسولی
🔻مواجهه نیروی انتظامی با کشف حجاب -۱
🖊مهدی جمشیدی
بدونشک، حجاب را باید در درجه نخست، یک «مقوله فرهنگی» به شمار آورد که در فهرست «سبک زندگی اسلامی و ایرانی» قرار میگیرد و از نمادهای هویّتی زنِ مسلمان ایرانی است. این واقعیّت فرهنگی، دلالتهای دیگری نیز مییابد و مجموعهای از معانی را با خود حمل میکند اما به طریق اوّلی و اساسی، چنین منزلتی دارد. ازاینرو، علاج وقوع لغزش و انحراف در آن نیز در مرحله نخست، فرهنگی است؛ یعنی باید از «سازوکارهای فرهنگی» برای تولید و بازتولید این ارزش فرهنگی بهره گرفت و به آن در دل و جان مردم، عمق بخشید. ارزش حجاب، باید جامه «باور» به تن کند و به پارهای از «هویّت» فرد تبدیل بشود.
حال اگر پس از این مرحله، کسانی در جامعه اسلامی - که اکثریّت افراد آن متعهد به ارزشهای اسلامی هستند - «گردنکشی» و «قانونشکنی» کردند، روشن است که نباید به «توصیه» و «موعظه» بسنده کرد و باید «سازوکارهای قضائی» را در پیش گرفت. حجاب یک ارزش دینی است که به سبب «جنس اجتماعی» اش، باید «قانونی» نیز بشود و باید قانون از حجاب در عرصه عمومی دفاع کند. هر گونه سازش و مماشات در این زمینه، جامعه را آلود و آفتزده خواهد کرد و بهتدریج، ارزشهای فرهنگی دیگر را نیز دچار سستی و بیاعتباری خواهد نمود.
پس حجاب، یک «ارزش اسلامیِ اجتماعی» است و ضعف حجاب و کشف حجاب، «حرام اجتماعی» است. آنچه که «حرام» است ممکن است مورد نهی «اخلاقی» یا «قانونی» قرار بگیرد، اما آنچه که «اجتماعی» است، بهحتم باید منزلت «قانونی» بیابد و قانون از اجرای آن دفاع کند. پس مسأله کشف حجاب، فقط این نیست که «حرام» است، بلکه «حرام اجتماعی» است و اجتماعیبودنش به معنی ضرورت حضور «قانون» در کنار آن است.
بنابراین، کسانی که مدّعی هستند که تنها باید سازوکارهای فرهنگی را به کار گرفت و پای قانون و کارگزاران قانونی را به این عرصه باز نکرد، چه بخواهند و چه نخواهند، کشف حجاب را «حرام اجتماعی» نمیدانند و آن را به «حرام شخصی» فروکاهیدهاند. چنین برداشت تقلیلگرایانهای از کشف حجاب - که سویههای اجتماعی و عمومی آن را نادیده میگیرد - خطایی آشکار و پُرخسارت است.
روشن است که باید در مواجهه با ضعف حجاب و کشف حجاب، ترکیبی از سازوکارهای نرم و سخت را به کار گرفت و دچار تقلیلگرایی نشد، امّا مسأله این است که در طول دهههای گذشته، نهادها و نیروهای فرهنگی در این باره، دچار «کمکاری» و «کمعملی» بودهاند و تبدیلشدن حجاب به یک چالش، حاصل غفلتها و انفعالها و خاموشیهای آنهاست. همه نهادهای فرهنگی در طول دهههای گذشته، فرصتها و امکانهای فراوانی برای «روایتپردازی» درباره حجاب و نشاندن حجاب در «ساختار هویّتی» داشتهاند، اما از این زمینهها و بسترها، استفاده چندانی نکردهاند.
در واقع، حجاب از لحاظ منطق فرهنگی، در حال «رهاشدگی» و «بهخودوانهادگی» بوده است. از قلب سیاستگذاری فرهنگی که شورای عالی انقلاب فرهنگی است تا نهادهای مجری از قبیل آموزش و پرورش، «بیعملیهای فراوان» داشتهاند و کارنامهشان قابلدفاع نیست. در چنین خلائی، بهتدریج مسأله دیرینه حجاب، برجستهتر و چالشیتر شد و توانست بحران تولید کند. از مدّتها پیش میشد حدس زد که زخم کهنه حجاب، مستعد تولید تنش و تکانه است و باید برای توجیه و توضیح حجاب و درونیسازی آن، چارهاندیشی کرد.
بخشی بزرگی از جامعه، حتّی مستقل از کنشگری نهادهای فرهنگی، به حجاب وفادار بودند و ماندند و هیچ نوسانی در هویّت آن راه نیافت، اما بخش کوچکی از جامعه، گرفتار کجروایتهایی شدند که در فضای تهی از اعمال حکمرانی فرهنگی، یکهتازی کرد و ذهنیّتشان را دگرگون کرد. این تغییر زیرپوستی، اندکاندک آشکار شد و نمود و تعیّن یافت و بحران آفرید. همه این اتّفاقها در پیش چشم نهادهای فرهنگی و کارگزاران و تصمیمسازان آنها قرار داشت، اما به اندیشهورزی و عمل آنها پیوند نخورد.
این مسیر افولی و چالشی طی شد تا به نقطه کنونی رسیدیم که مسأله «ضعف حجاب» به «کشف حجاب» تبدیل شده است، بلکه به عیان مشاهده میکنیم که حتّی کشف حجاب نیز در حال تبدیلشدن به «کشف بدن» است. در واقع، همه لغزشها و انحرافهای فرهنگی که در طول دهههای گذشته، بهتدریج رخ دادند و شکل ظاهریِ بخشهایی از جامعه را دگرگون کردند، در ماههای اخیر با «شتاب خیرهکننده» ای در حال گسترش و عادیسازی هستند.
🖇منتشرشده در مهر:
🔻مواجهه نیروی انتظامی با کشف حجاب -۲
🖊مهدی جمشیدی
در چنین شرایطی، هیچ عاقل آیندهاندیشی به سازوکار فرهنگی بسنده نمیکند، بلکه میکوشد متناسب با «اضطرارهای فرهنگیِ کنونی»، نهادهای امنیتی و قضائی و انتظامی را به عرصه فرابخواند تا مجال پیشروی از این حرام اجتماعی گرفته شود و «ثبات فرهنگی» ایجاد شود و «اقتدار ضربهخورده»، بازسازی شود، آنگاه در قالب برنامههای فرهنگیِ تفصیلی به علاج بپردازد. وضع کنونیِ صحنه فرهنگی، به گونهای نیست که صلاح باشد نیروی انتظامی را از آن راند و به حضور و کنشگری نیروهای فرهنگی اکتفا کرد؛ چراکه در این معرکه ترکیبی و چندگانه، انگیزههای غیرفرهنگیِ فراوانی بازیگردانی و بازیگری میکنند.
نهتنها ضروری است که نیروی انتظامی، مواجهه هوشمندانه خود را ادامه بدهد و از قانون، عقبنشینی نکند، بلکه باید حضور و حیاتش در این میدان، بسیار محسوستر و مؤثّرتر نیز باشد. ما در وضع خاصی قرار داریم که برای جبهه دشمن، حکم «زمان طلایی» دارد و او میتواند در این فرصت، ما را زمینگیر نماید. پس باید «سهم الزام» را در مواجهه افزود و مجال نداد که این زنجیره، تثبیت و کامل شود. کاری که امروز از حاکمیّت ساخته است، فردا به دشواری ممکن خواهد بود.
اگر از این مقطع عبور کنیم، روشن است که باید بر «سهم اقناع» بیفزاییم و از تمام سازوکارهای فرهنگی بهره بگیریم تا هرچه بیشتر، «الزام قانونی» را به «تعهد وجدانی» تبدیل نمائیم. ازاینرو، انقباضهای حقوقی و حسّاسیّتهای قانونی و بهکارگیری نیروی انتظامی، هیچ تعارضی با کارهای فرهنگی میانمدّت و بلندمدّت ندارد، بلکه میتواند از طریق ایجاد «ثبات فرهنگی» و «بازآفرینی اقتدار سیاسی»، زمینهساز آنها باشد.
در مقابل، برچیدن یا تعلیق الزام قانونی، به بدنه اجتماعی تجدّدی در ایران جسارت میبخشد تا هرچه بیشتر پیشروی کند و مسیرهای بازگشت را مسدود نماید. در عین حال، هرگز نباید تصوّر کرد که جامعه با چنین رویکردی مخالف است و مواجهه نیروی انتظامی را برنمیتابد. هر آنچه که در چهارچوب قانون و با روشهای اخلاقی انجام بگیرد، مورد توافق جامعه نیز هست و هیچ گسستگی و تعارضی ایجاد نخواهد کرد.
🖇منتشرشده در مهر:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گوشهای از فاجعهی بزرگی که غرب برای کودکان رقم زده
🔹همونایی که برای شیطان سرباز پرورش میدن به شیعه خرده میگیرن که چرا بچهت رو با باور مهدوی پرورش میدی
🆘 @Roshangari_ir
🔜 Rubika.ir/roshangari_ir
هدایت شده از خبرگزاری فارس
حکم اعدام ۲ قرآنسوز هتاک اجرا شد
🔹یوسف مهرداد و صدرالله فاضلیزارع، ۲ مجرم اسلامستیز و هتاک به ارزشهای فرهنگی و اعتقادی مردم ایران از طریق فعالیت گسترده در فضای مجازی اقدامبه توهین به دین اسلام و نشر عمومی این توهینها میکردند.
🔹این دو نفر بهدلیل ارتکاب جرایم علنی مثل سبالنبی، اهانت و اتهام به مادر پیامبر اکرم به دار مجازات آویخته شدند.
@Farsna - Link
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🔺آغاز تولید فراسرزمینی محصولات زمزم در عمان
🔹با حضور قیس بن محمد الیوسف، وزیر صنعت، تجارت و توسعه سرمایهگذاری عمان و مدیرعامل گروه زمزم اتفاق افتاد:
امضاءقرارداد همکاری شرکت زمزم و یک شرکت عمانی برای تولید فراسرزمینی
هدایت شده از خبرگزاری فارس
سخنگوی وزارت خارجه: عملا محدودیت سفر برای اتباع و شهروندان بهویژه تجار بین ایران و عربستان وجود ندارد
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
هدایت شده از موسسه مصاف
آغاز رسیدگی به شکایت قالیباف از اسحاق جهانگیری
🔺 «محمدباقر قالیباف» اسفندماه سال گذشته بابت سخنان «اسحاق جهانگیری» در مناظرات انتخاباتی سال ۹۶ شکایت کرده است.
🔹قرار است به شکایت قالیباف از جهانگیری طی چند روز آینده رسیدگی شود.
🆔 @Masaf
نکنه مختصات دیکتاتور عوض شده ما خبر نداریم؟!
👤 محمدرضا پهلوی:
هرکس با نظام شاهنشاهی مخالفه، باید از ایران بره!
👤 نماینده انگلیس:
اگر موافق پادشاهی نیستید، باید از انگلیس برید!
🔻 جمهوری اسلامی:
1️⃣ زنان و دختران بیحجاب هم فرزندان این آبوخاک هستند.
2️⃣ هنرمندانی که از اشتباه گذشته خودشان اظهار پشیمانی کنند، میتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.
🔸حالا از نظر بعضیا دیکتاتور کیه؟ جمهوری اسلامی.
🆔 @Masaf
تصویر صفحه اول والاستریت ژورنال از یک انقلاب جدید
🔺 نشریه والاستریت ژورنال با الهامگرفتن از تصویر پیادهشدن امام خمینی (رحمةالله علیه) از هواپیما میگوید انقلاب جدیدی در منطقه در حال شکلگیری است.
🔸 این نشریه در متن خود اشاره دارد که برخلاف آنچه دیگران فکر میکنند که چین یا روسیه رهبر انقلاب هستند، واقعیت آن است که رهبری این حرکت در اختیار ایران است.
🆔 @Masaf
📸 طرح روى جلد مجله اشپیگل آلمان:
اردوغان بر صندلی شکسته سلاطین عثمانی
🆔 @Masaf
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️ غیرت ابالفضلیه تو رگ جوونای ما
🔸️ مداحی کربلاییسیدرضا #نریمانی بهیاد شهید حمیدرضا الداغی
📥 دانلود صوت کامل
📌 #اخبار
رسانه اهلبیتمدیا
@AhleBeytMedia
Www.AhleBeytMedia.ir
25.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 نماهنگ «حسرت زیارت»
🎤 با صدای: گروه سرود عشاقالنبی
🎼 @masafmusic
khal khali ghermeze final.mp3
15.87M
🥰سری جدید کارخونه قصهها
🔸این داستان: #خالخالی_قرمزه
✍🏻نویسنده: مریم علی مددی
🗣راوی: فائزه آل داود
🎭صداپیشگان:
علی عباسی
مهتاب احمدی
بهروز جلالی
محسن تفضلی مقدم
کارگردان:
محسن تفضلی مقدم
#کارخونه_قصهها
👼🏻 کانال واحد کودک مؤسسه مصاف (قندِعسل)
👼🏻 @ghandeassall
4_5902174535251137008.mp3
14.96M
🎧 قطعه «سرزمین زیتون»
🎙کلام: سین واو، تیر، روح سبز، فاتح
🎵ضربآهنگ: اسکار بیتز
🎼 @masafmusic
وقتی قطار که از فرانسه به انگلیس میرفت پر شد، خانمی کنار یکمرد انگلیسی نشست. خانم فرانسوی خیلی نگران و پریشان بود. مرد انگلیسی پرسید، چرا نگرانید؟ مشکلی هست؟ وی گفت من با خودم 10.000یورو دارم که بیشاز مقدار مجاز برای خارجی است
مرد انگلیسی گفت خب بیا نصفشان کنیم. اگر پلیس شما را گرفت، اقلا نصفش حفظ شود. آدرستان در انگلیس را بهمن بدهید تا به شما برگردانم. و همینکار را کردند. در بازرسی مرزی خانم فرانسوی جلویتر از مرد انگلیسی بود و چمدانش را نگشتند. نوبت مرد انگلیسی شد. مرد انگلیسی شروع به دادو قال کرد و گفت سرکار! این خانم 10هزار یورو با خودش دارد. نصفش را داده بهمن تا رد کنم. نصف دیگرش با خودش است. بگیریدش.
من بهوطنم خیانت نمیکنم. من با شما همکاری کردم تا ثابت کنم چهقدر بریتانیایکبیر را دوست دارم. زن را بازرسی کردند و پول را گرفتند. افسر پلیس از میهندوستی سخن گفت و اینکه چهقدر یکقاچاق ساده به اقتصاد کشور ضرر میزند و از مرد انگلیسی تقدیر کرد.
قطار "هم" بهراهش ادامه داد و به انگلیس رفت. زن فرانسوی بعداز دو روز دید مرد انگلیسی جلوی منزلش است. با عصبانیت گفت آدم پر رو چی میخواهی از جان من؟ مردِ انگلیسی با آرامش معناداری، پاکتِحاوی 15.000یورو را به وی داد و گفت این 10هزار یورو پول شما و این 5هزار "هم" جایزه شما!
تعجب نکنید. من میخواستم حواس آنها از کیف من که حاوی 3میلیون یورو بود پرت شود! مجبور شدم چنین حیلهای بهکار برم!
القصه ....
حواسمان باشد که گاهی عده ای برسر مسایلی جنجال می کنند که مردم متوجه نشوند ده سال کشور رابه ورته نابودی کشانند .
همه چیز کشوررا به برجام بی فرجام گره زدند حتی آب خوردن مردم را .
باعث تعطیلی هزاران کارخانه تولیدی شدند . کارخانه ها و صنایع بزرگ را به ثمن بخس به اطرافیانشان دادند .
پول مردم بی پناه را به بورس کشانند و انان را از هستی ساقط کردند .
دولتشان بهار تابعیتی ها و جاسوسان بودبطوریکه آنان را در کنار خویش جای دادند که بوی آدامس دهانشان را استشمام می کردند .
سیلیبرتی های از خدا بی خبر و وطن فروش را حمایت کردند .باعث تورم ۷۰% شدند .
ودراخر دولتشان برای زمین زدن دولت بعد از خود ، تا پنج سال بعد از بانک مرکزی استقراض کردند .
.
اکنون هم حامی فتنه دواعش و فواحش شدند و خطاب ملت به آنان می کنند و در برابر شهدای امنیت و امر به معروف سکوت بی شرمانه ای کرده اند و .......
حواسمان باشد چرا علیه دولت انقلابی و مردمی اینگونه کینه توزانه برخورد میکنند و سر وصدا و جار وجنجال را می اندازند . مواظب باشیم حواسمان را پرت نکنند .
گویا که این قوم تاریخ را باور ندارند...
هدایت شده از خبرگزاری فارس
هدایت شده از خبرگزاری فارس
احتمال سیل در ۱۰ استان
🔹سازمان هواشناسی: احتمال وقوع سیل در استانهای کرمانشاه، کردستان، زنجان، ایلام، چهارمحالوبختیاری، ارتفاعات خوزستان، لرستان، قزوین، البرز، تهران وجود دارد.
@Farsna