Iran tajavoz.10.5.mp3
زمان:
حجم:
12.07M
گزارش عجیب سی ان ان ؛ ادعای تجاوز ایران به عضو کومله / پشت پرده بازی با کلید واژه تجاوز چیست؟
در روزهای گذشته گزارشی عجیب و قابل تامل از سی ان ان منتشر شده که در آن از ادعای تجاوز به یک عضو کومله توسط ایران حرف هایی مطرح شده است. یک سوال جدی وجود دارد که به بهانه ی این ادعا لازم است آن را مرور کرد : چرا کلید واژه ی "تجاوز" روی میز رسانه ای دشمنان ایران قرار گرفته ؟
43.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش عجیب سی ان ان ؛ ادعای تجاوز ایران به عضو کومله / پشت پرده بازی با کلید واژه تجاوز چیست؟
در روزهای گذشته گزارشی عجیب و قابل تامل از سی ان ان منتشر شده که در آن از ادعای تجاوز به یک عضو کومله توسط ایران حرف هایی مطرح شده است. یک سوال جدی وجود دارد که به بهانه ی این ادعا لازم است آن را مرور کرد : چرا کلید واژه ی "تجاوز" روی میز رسانه ای دشمنان ایران قرار گرفته ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شناسایی و دستگیری عوامل شعاردهنده در منازل توسط سازمان اطلاعات فراجا!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩 خیلی از جوانانی که #نه_به_اعدام میگویند نمیدانند که این افراد چه جرمهایی مرتکب شدهاند.
#جهاد_تبیین
🎥 حجتالاسلام#سیدنواب_موسوی
#رسالات
⭐️⭐️⭐️من دارم می روم که تو چادرت را در نیاوری⭐️⭐️⭐️
یکی از پرستاران دوران دفاع مقدس به نام سركار خانم موسوی تعريف می كردند: « يادم می آيد يک روز که در بيمارستان بوديم، حملۀ شديدی صورت گرفته بود. به طوری که از بيمارستان های صحرايی هم مجروحين زيادی را به بيمارستان ما منتقل می کردند. اوضاع مجروحين به شدت وخيم بود. در بين همۀ آنها، وضع يکی از آنها خيلي بدتر از بقيه بود. رگ هايش پاره پاره شده بود و با اين که سعی کرده بودند زخم هايش را ببندند، ولی خونريزيی شديدی داشت. مجروحين را يکی يکی به اتاق عمل مي برديم و منتظر مي مانديم تا عمل تمام شود و بعدی را داخل ببريم. وقتی که دکتر جراح اين مجروح را ديد، به من گفت که بيارمش داخل اتاق عمل و برای جراحي آماده اش کنم. من آن زمان چادر به سر داشتم. دکتر اشاره کرد که چادرم را در بياورم تا راحت تر بتوانم مجروح را جا به جا کنم. همان موقع که داشتم از کنار او رد می شدم تا بروم توی اتاق و چادرم را در بياورم، مجروح که چند دقيقه ای بود به هوش آمده بود به سختی گوشۀ چادرم را گرفت و بريده بريده و سخت گفت: من دارم می روم که تو چادرت را در نياوری. ما برای اين چادر داريم مي رويم. چادرم در مشتش بود که شهيد شد. از آن به بعد در بدترين و سخت ترين شرايط هم چادرم را کنار نگذاشتم. »
توضیح قوهقضاییه درمورد علت ممانعت خروج از کشور همسر و دختر علی دایی
مرکز رسانه قوهقضاییه:
در پی ممانعت نسبت به خروج همسر و دختر علی دایی از کشور، پیگیریها حاکی از آن است در پی اقدامات اخیر خانواده علی دایی «صاحب یک گالری بزرگ طلا و جواهر» همسر علی دایی متعهد شده بود قبل از قصد خروج از کشور نهادهای ذیربط را از تصمیم خود مطلع کند.
بر همین اساس، پس از اطلاع نهادهای مربوطه از پرواز حامل همسر علی دایی، با هماهنگی صورت گرفته پرواز یادشده در فرودگاه کیش فرود آمده و همسر و دختر علی دایی از هواپیما خارج شدهاند.
🗣*OPT*
واکنش علی دایی به پرواز ناتمام همسر و دخترش به دوبی!
همسر و دخترم امروز از فرودگاه امام خمینی کاملا قانونی سوار هواپیما شدند تا به دوبی بروند اما هواپیمای شرکت ماهان را از دوبی برگرداندند و در کیش به زمین نشاندند؛ دختر و همسرم را از پرواز پیاده کردند اما بازداشت نشدند.
واقعا نمیدانم دلیل این کارها چیست. آیا میخواستند تروریست بازداشت کنند؟ همسرم و دخترم برای یک سفر چند روزه قرار بود به دوبی بروند و برگردند.
آنها کاملا قانونی از محل بررسی پاسپورت عبور کرده و سوار هواپیما شدند اما از دوبی این همه مسافر را برگردندند تا همسر و دختر من را پیاده کنند.
اگر مشکلی بوده چرا آنها را بازداشت نکردند؟ اگر مشکلی نیست چرا آنها را برگرداندهاند.
🗣ایسنا
دختر و همسر علی دایی رو در حالیکه میخواستن فرار کنن برن دبی ممنوع الخروج کردن…
آقای شهریار فوتبال! حالا وقت پاسخگویی به اون دروغاییه که تو آتیش فتنه به خاطر خانواده ات دمیدی
🗣 سید هانی هاشمی