#ساندويچ_فاهيتای_مرغ
🌭🌭🌭 برای درست كردنش سينه مرغ رو نواری برش بديد با کمی نمک، فلفل و پاپريكا مزه دار كنيد يكساعت قبلش یه پياز خلالی كنيد تفت بديد بزاريد كنار، فلفل دلمه های رنگی رو نواری برش بديد ی تفت بديد نرم بشه خیلی له نشن بزاريد كنار و در نهايت مرغ ها رو با حرارت بالا با روغن خیلی كم تفت بديد و زير رو کنید تا بپزه و بعد باپياز داغ و فلفل دلمه های تفت داده مخلوط کمی آبلیمو تازه و کمی گشنيز سرو كنيد. برای اين مدل ساندويچ بيشتر از نون پیتا كه سوپر ماركتا به صورت بسته ای دارند استفاده ميشه كه خیلی خوشمزه ترش ميكنه البته لواش هم برای #ساندويچ كردنش گزينه مناسبیه
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
@ashpazbashiii
هدایت شده از 🌹آرشیو آشپزخونه پریا🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝
#نخودپلو با گوشت کوفته ای 😍😍
از این به بعد نخود پلو رو اینجوری درست کن👌
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
@ashpazbashiii
🌹آرشیو آشپزخونه پریا🌹
🔝 #ترشی_فلفل_سبز ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ @ashpazbashiii
🔝
#ترشی_فلفل_سبز
📝مواد لازم
▪️ فلفل سبز یک کیلو
▪️ سرکه یک و نیم کیلو
▪️ نمک یک قاشق
♨️طرز تهیه
ابتدا با نوک چاقو شکم فلفل ها را شکاف کوچکی می دهیم و آنها را به مدت سه روز در آب و نمک قرار میدهیم باید به این نکته توجه داشت که تمام مدت این سه روز صبح و عصر آب و نمک آن را عوض می کنیم.
باید توجه داشت که در هر وعده تعویض آب دو قاشق نمک در آن می ریزیم تا تلخی و تندی فلفل ها به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
بعد از گذشت سه روز فلفل ها را داخل قابلمه ریخته می جوشانیم سپس آب آن را صاف کرده و به مدت دو روز در هوای آزاد می گذاریم تا کاملاً خشک شود.
در آخر فلفل های نیمه خشک را با سرکه می جوشانیم و داخل شیشه می ریزیم.
مدت زمان جا افتادن این ترشی هشت تا ۱۰ روز است.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
@ashpazbashiii
🌹آرشیو آشپزخونه پریا🌹
🔝 #چیکن_استراگانف همراه با پاستا ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ @ashpazbashiii
🔝
#چیکن_استراگانف همراه با پاستا
📝مواد لازم
سینه مرغ خرد شده یک عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
قارچ خرد شده یا پرک شده 1 پیمانه
سیب زمینی خلالی 3 عدد
برای تزئین نمک و فلفل و ادویه کاری به میزان لازم
خامه 3 قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
آرد 2 قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
♨️طرز تهیه
پیاز رو در روغن سرخ کرده ، مرغ های خرد کرده رو بهش اضافه کنیم. بعد هم نمک و ادویه و فلفل و قارچ. شیر رو در ظرف جداگانه ای ریخته و روی حرارت میذاریم. آرد رو در کمی آب سرد حل کرده و توی شیر میریزیم و مرتب به هم میزنیم تا گوله نشه.
مخلوط شیر و آرد رو با مرغ ها که سرخ کرده بودیم مخلوط میکنیم و در آخر خامه رو اضافه کرده و سریع از روی حرارت برمیداریم. چون خامه اگه روی حرارت بمونه میبره.
مخلوط آماده شده رو در ظرف سرو ریخته و با چیپس خلالی تزئین کنیم. من به جای چیپس خلالی از پاستا استفاده کردم😋
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
@ashpazbashiii
🌹آرشیو آشپزخونه پریا🌹
🔝 #سالاد_ماستی_مرغ ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ @ashpazbashiii
🔝
سلام عزیزان سالاد آوردم واستون خوشمزه و عالی و پر از خواص منتها از عکس راضی نیستم چون تاریک بود خونه 😅 عکسش بد افتاد
#سالاد_ماستی_مرغ
در روزها گرم سالاد مرغ ماستی را پیشنهاد میکنم
📝مواد لازم
1 عدد سینه مرغ آبپز و ریش ریش شده( من تو مواد خوابوندم و بخار پز كردم)
1 عدد کاهوی متوسط
1 عدد هویج متوسط
1 کاسه ذرت
1 حبه سیر
1 لیوان ماست( در صورت تمایل میتونین بیشتر استفاده کنید)
2 قاشق غذاخوری پر مایونز
نصف پيمانه شوید
نمک مقداري
♨️طرز تهیه
سینه مرغ را آبپز کرده ریش ریش کنید هویج را پوست کنده رنده کنید . کاهو را ريز خرد کنید. شوید را ریز خرد کنید.
در ظرفی تمام مواد را ریخته ذرت را اضافه کرده با هم مخلوط کنید. ماست و مایونز را با هم مخلوط کرده روی مواد بریزید و خوب هم بزنید.
در ظرف سرو ریخته و روی سالاد ذرت بریزین. قبل از سرو کمی در یخچال بذارین. دستور از دوست عزیزم سوده جون❤️
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
@ashpazbashiii
#دلمه پیاز
💢مواد داخل دلمه شامل پیاز داغ فراوان. گوشت چرخ کرده. برنج و لپه. سبزی معطر خشک شامل شوید و ریحان و جعفری. نمک. زردچوبه. فلفل سیاه. سرکه. شکر. دو قاشق ماست و دوقاشق سرشیر محلی.
💢پیازهارو هم بعد از پوست گرفتن از یک طرف پیاز به صورت عمودی یه برش عمیق میزنیم تا به وسط پیاز برسه و پنج دقیقه داخل آب میجوشونیم تا لایه هاش از هم باز بشن. یه سس درست کردم شامل پیاز داغ. دوتاحبه سیر هم خرد کردم و تفت دادم. رب گوجه و یه قاشق جعفری تازه خردشده. و نمک و ادویه دلخواه و روی دلمه ها رو ریختم و دم گذاشتم. ماست و سرشیر دلمه رو منسجم و خوشمزه میکنه.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
@ashpazbashiii
#کوکوی_کلم_بروکلی 🍃
📝مواد لازم برای ۱۲عدد👇
کلم بروکلی یک دسته بزرگ(یک کیلو)
تخم مرغ بزرگ دو عدد
آرد ¼ پیمانه
روغن زیتون دو یا سه ق غ
نمک دریا و فلفل هرکدام ¼ ق چ
سیر له شده یک حبه
پیاز چهار عدد
♨️داخل قابلمه آب جوش روی گاز، کلم بروکلی هارو بریزید و بذارید به مدت پنج دقیقه در آب درحال جوش به صورت نیم پز بشن.(اجازه ندید کامل بپزن). بعد داخل یک ظرف بزرگ همه مواد رو بریزید،پیازها رو رنده کنید. کلم بروکلی ها که خنک شدن رنده کنید یا ریز خرد کنید. مواد رو مخلوط کنید و به اندازه دلخواه دربیارید و در ماهیتابه سرخ کنید.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
@ashpazbashiii
#دونات_پیتزایی
💢خمیر جادویمون که ور اومد یکم ورز میدیم تا هوای اضافش خارج بشه حالا حالا به خمیرمون قارچ ریز شده فلفل دلمه ریز شده و یکم سس گوشتی (پیاز و گوشت چرخکرده و نمک و فلفل و زردچوبه ادویه البته من بدونه رب درس کردم یعنی با زردچوبه البته یکمم خوش نمک و ادویه که خمیرمونم کامل طعم دار بشه).
💢اضافه میکنیم ورز میدیم روی سینی کار یکم ارد میپاشیم خمیرررو با وردنه باز میکنیم و با کاتر دونات قالب میزنیم و در روغن داغ و غوطه ور سرخ میکنیم با شعله متوسط دو طرفش رو همزمان سرخ کنید یعنی یه طرفش که یه کوچولو سرخ شد برش گردونید و از همون اول که میندازید تو روعن با قاشق روش روغن بریزید تند تندکه خوب پف کنه.
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
@ashpazbashiii