💡 مستحبّی که هزار واجب در آن است!
آیت الله بهجت (ره):
🔘 معلوم میشود نماز شب مستحبّی است نظیر روضه خوانی، که وقتی در زمان رضاخان - روضه خوانی را - منع کردند، یکی از اصحاب و اطرافیان حاج شیخ عبدالکریم حایری رحمه اللّه به ایشان عرض کرد:
🔹 چیزی نیست، روضه خوانی یک عمل مستحبّ است که پهلَوی آن را منع کرده است.
▫️ حاج شیخ رحمه اللّه فرمود:
🔸 بله مستحبی که هزار واجب در آن است.
▫️ خدا میداند که چه قدر احکام واجب و چه چیزهایی از حالات، سیره و کلمات سیّد الشّهدا و سایر معصومین علیهم السّلام که در مقدمه ی روضه نقل میشود، که - این مطالب - سبب تقویت دین و موجب افزایش ایمان مردم است!
⬅️ در محضر بهجت، جلد اول، نکته ۳۳۲
🏷 #امام_حسین علیه السلام #آیت_الله_بهجت (ره) #محرم
🟢@ashti_bakhoda
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◽️حجت الاسلام والمسلمین میرهاشم حسینی:
انگیزه های مانع قیام
#میرهاشمحسینی
🟢@ashti_bakhoda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چه کنم که امام زمانم از من راضی باشد؟
🎙 استاد#مومنی
#امام_زمان
#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَ
🟢@ashti_bakhoda
#حدیث_روز
💠پرسودترین تجارت
🔸امام على علیه السلام:
احسان کنید که آن، برترین کِشت و سودآورترین کالا (سرمایه) است.
📚غررالحکم/ح6112
✍🏼 همه ی ما به دنبال سرمایه گذاری مطمئن هستیم. امام اول شیعیان این تجارت و سرمایه گذاری پر سود را معرفی کرده و آن را احسان و نیکی به دیگران می داند. بدیهی است که در راس احسان به دیگران، والدین و دوستان هستند.
🟢@ashti_bakhoda
نورانیت مجلس امام حسین علیه السلام.mp3
4.27M
🔅مجلس امام حسین علیهالسلام هر سال یک عنایت خاص داره!
#استاد_عالی
🟢@ashti_bakhoda
اثر اشک.mp3
8.79M
✘ جریانِ جاری شدنِ اشک ما بر سیدالشهداء
✘ و مکانیسم تأثیر آن بر قلب
✘ و نحوهی اثرگذاری آن در آینده انسان!
#استاد_شجاعی
🟢@ashti_bakhoda
🔻 مستحبات و مکروهات را بشناسیم...
🟠 خواص درمانی برنج
▫️ عَنْهُ عَنْ عُثْمَانَ بْنِ عِيسَى عَنْ خَالِدِ بْنِ نَجِيحٍ قَالَ: شَكَوْتُ إِلَى أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ وَجَعَ بَطْنِي فَقَالَ لِي خُذِ اَلْأَرُزَّ فَاغْسِلْهُ ثُمَّ جَفِّفْهُ فِي اَلظِّلِّ ثُمَّ رُضَّهُ وَ خُذْ مِنْهُ فِي كُلِّ غَدَاةٍ مِلْءَ رَاحَتِكَ وَ زَادَ فِيهِ إِسْحَاقُ اَلْجَرِيرِيُّ تَقْلِيهِ قَلِيلاً وَزْنَ أُوقِيَّةٍ وَ اِشْرَبْهُ.
🔸 خالد بن نجيح گويد از دلدرد خود به امام صادق سلام الله علیه شكايت نمودم.
حضرت به من فرمودند: «برنج بگیر و آن را بشوی و در سایه خشک کن و نرم کن و از آن هر روز به اندازه یک کف، صبح بخور. -و در روایت دیگری آمده است- به اندازه سی یا هفتاد گرم آن را تفت بده و بخور.»
👈🏻 «تَقْلِيه» یعنی آن را بدون روغن تفت بده.
📚 الکافي (ط اسلامیه)، ج ۶، ص ۳۴۲
🟢@ashti_bakhoda
⭕️دعوت حبیب بن مظاهر از بنی اسد برای یاری امام حسین
🔻در شب ششم محرم جناب حبیب بن مظاهر اسدی با اذن امام حسین علیهالسلام براى آوردن یاور و کمک، به قبیله بنىاسد که نزدیک کربلا بودند رفت و به عنوان بزرگ آنان گفت: بهترین ارمغان را برایتان آورده ام، شما را به یاری پسر رسول خدا دعوت میکنم.
🔺اسدیان که تعدادشان به 90 نفر می رسید برخاستند و برای یاری امام حسین علیه السلام حرکت کردند. در این میان مردی مخفیانه عمر بن سعد را آگاه کرد و او مردی بنام "ازْرَق" را با 400 سوار به سویشان فرستاد.
🔹آنان در میان راه با یکدیگر درگیر شدند، در حالی که فاصله چندانی با امام حسین ع نداشتند. در این میان جمعى از بنىاسد شهید و زخمى و بقیه ناگزیر به فرار شدند. سپس حبیب بن مظاهر خدمت امام حسین علیهالسلام آمد و جریان را عرض کرد. امام علیه السلام فرمودند: "لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلاّ بِاللّه "
#تقویم_محرم
#امام_حسین_علیه_السلام
#ششم_محرم
#خواص_عاشورایی
#بصیرت
🟢@ashti_bakhoda
🔸خواص عاشورایی:
قاسم بن الحسن علیه السلام
🔻قاسم فرزند امام حسن (علیهالسلام) بود که در دو سالگی پدر بزرگوارش را از دست داد و تا هنگام شهادت در دامان پرمهر و عطوفت عموی گرامی خود، امام حسین (علیهالسلام)، پرورش یافت و در واقعه کربلا به اتفاق مادر و دیگر برادران و خواهران خود حضور داشت.
🔺در شب عاشورا، آنگاه که امام حسین (علیهالسلام) خطبه خواند و به یاران خود فرمود: «فردا من و شما همه کشته خواهیم شد» وی پنداشت این افتخار از آنِ مردان و بزرگسالان است و شامل نوجوانان نمیشود. از اینرو پرسید: «آیا من هم فردا کشته خواهم شد؟»
🔹امام (ع) با مهربانی پرسید: «فرزندم، مرگ در نزد تو چگونه است؟» عرض کرد: «أحلى مِنَ العَسَل»؛ «شیرینتر از عسل» حضرت فرمود: آری به خدا سوگند، عمو به فدایت، تو از آنان هستی که پس از گرفتار شدن به بلایی سخت کشته خواهی شد.
♦️روز عاشورا ابتدا امام حسين (علیهالسلام) به او اجازه ميدان رفتن نداد؛ امّا قاسم دست و پاى امام (علیهالسلام) را بوسيد و پافشارى و التماس كرد و با نشان دادن بازوبندی که پدرش امام حسن (ع) به بازویش بسته بود و در او وصیت کرده بود که هرگز دست از یاری عمویت برندار؛ اذن میدان گرفت. وی سرانجام پس از کشتن تعدادی از دشمنان خدا، به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
#تقویم_محرم
#امام_حسین_علیه_السلام
#ششم_محرم
#خواص_عاشورایی
#بصیرت
🟢@ashti_bakhoda