انعکاس فعالیت موکبهای بنیاد بینالمللی عاشوراء👆 در خبرگزاری مهر 👇
mehrnews.com/x35KCj
هدایت شده از 🏴پورتال امام حسین علیه السلام
🏴 عزاداری حسینی در جهان
🌐 ۳۷. بنیاد بینالمللی عاشوراء
📔 تدوین و انتشار دو کتاب کودک به زبانهای عربی و فارسی
«بنیاد بینالمللی عاشوراء» در راستای فعالیتهای اربعینی خود و با توجه به اهمیت نسل آینده، اقدام به انجام کارهایی برای کودکان و نوجوانان مینماید.
این بنیاد، امسال و به مناسبت موسم اربعین ۱۴۴۶ (۱۴۰۳ ش.) دو کتاب کودک به نامهای «حمائم الأربعین - به زبان عربی» و «کبوتران اربعین - به زبان فارسی» تدوین و منتشر نمود.
این کتابِ داستان و رنگآمیزی کودکانه، قصهٔ «کبوتر کوچولو»یی است که در روزهای شلوغ زیارت اربعین، جایی برای نشستن در بینالحرمین کربلاء پیدا نمیکند. او روی سیم برق مینشیند و سؤالات جالبی از «مامان کبوتر» میپرسد...
این قصه در دو زبان عربی و فارسی به قلم حجتالاسلام «سید علیرضا حسینی (عارف)» نوشته شده و خانم «منصوره صحرایی صرمی» تصویرسازی آن را بر عهده داشته است.
«مؤسسه بینالمللی فرهنگ و معارف اهلبیت(ع)» و «مرکز آموزش زبان و آموزشهای تخصصی بینالملل» در آمادهسازی این کتاب و «نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت» انتشار آن به بنیاد کمک کردند.
▪️▫️▪️▫️▪️
#آزادگان_عالم_در_خیمه_حسیناند
#کربلاء_طریق_الاقصی
#arbaeen2024
#بنیاد_بینالمللی_عاشوراء
#مؤسسة_عاشوراء_الدولیة
✨✨✨✨✨
🚩 پورتال امام حسین (علیه السلام)
💠 @imamhusaynportal
هدایت شده از اخلاق و اعتدال (کانال علیرضا حسینی عارف)
🚩 از عاشوراء 🏴 تا اربعین؛
با چهل قطعهٔ عاشورایی از چهل کتاب
9⃣3⃣ منزل سی و نهم - کتاب سی و نهم - قطعهٔ سی و نهم
کبوتر کوچولو یک بار دیگر با تعجب به مردم نگاه کرد و از مادرش پرسید: زیارت امام حسین(ع) خیلی مهم است که اینهمه آدم برای آن میآیند؟
مامان کبوتر گفت: بله عزیزم. خدا امام حسین را خیلی دوست دارد. او کسانی که امام حسین را دوست دارند را هم دوست دارد. پس، آدمهایی که به زیارت اربعین میآیند خدا آنها را دوست دارد و به آنها ثواب میدهد. تازه، مردم در این زیارت، خیلی چیزها هم یاد میگیرند.
کبوتر کوچولو: مثلا چی یاد میگیرند؟
مامان کبوتر: مثلاً در نجف و توی راهپیمایی اربعین و حرم کربلا، از روحانیها ها یاد میگیرند که چطوری نماز خود را بهتر بخوانند؛ یا کسانی که در موکبها به زائران خدمت میکنند را میبینند و از آنها مهربانی و اخلاق را یاد میگیرند؛ یا از کسانی که به زائران آب و غذا میدهند، کمک و بخشش به دیگران را یاد میگیرند.
📚 مشخصات کتاب
✓ نام: کبوتران اربعین
✓ موضوع: کتاب قصه و رنگآمیزی کودک
✓ تألیف: سید علیرضا حسینی (عارف)
✓ ناشر: قم - بنیاد بینالمللی عاشوراء - تابستان ۱۴۰۳ (به مناسبت موسم اربعین ۱۴۴۶)
----------
🍀 اخلاق و اعتدال ؛
کانال سید علیرضا حسینی (عارف)
در پیامرسان ایتا
@alirezahoseiniaref
🏴 عزاداری حسینی در جهان
🇮🇷 ۴۲. ایران - تهران
آغاز فعالیت موکب تهران بنیاد بینالمللی عاشوراء
از صبح امروز یکشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۳ و همزمان با سالروز اربعین حسینی، راهپیمایی معروف به جاماندگان اربعینی در نقاط مختلف ایران در حال برگزاری است.
این پیادهروی از «میدان امام حسین (علیه السلام) تهران» تا «بارگاه حضرت عبدالعظیم حسنی (علیه السلام) در شهرری» هم برپا میشود و موکبهای بسیاری در طول مسیر، به زائران خدمترسانی میکنند.
«موکب بنياد بین المللی عاشوراء» نیز فعالیت خود در این مراسم را آغاز کرده که تا پایان آن (در ساعت ۱۳) ادامه خواهد داشت.
بخشی از فعالیتها و خدمات این موکب عبارت است از:
بزرگسالان:
- قرائت قرآن کریم
- قرائت زیارت اربعین
- توزیع زیارت اربعین جیبی
- توزیع پرچمهای عزاداری حسینی
- ایستگاه مشاوره خانواده
- ایستگاه پزشکی
- استماع فایلی با موضوع «از عاشوراء تا غزه» و بیان احساسات
خردسالان:
- بخش «خادم کوچولو» برای ترویج فرهنگ ارادت به اهلبیت(ع)
- نقاشی و رنگآمیزی مفاهیم عاشورایی
- توزیع کتاب کودکانه «کبوتران اربعین»
- گل بازی و ساخت مهر نماز
- ساخت اروگامی و کاردستی
- اعلام همبستگی با کودکان غزه
همچنین توزیع آب آشامیدنی و پذیرایی با شربت و دمنوش نیز در برنامه قرار دارد.
محل موکب بنیاد عاشوراء در راهپیمایی جاماندگان تهران در «خیابان ١٧ شهریور، جنب ایستگاه مترو امیرکبیر» قرار دارد؛ و مقدم شما عزاداران و فرزندان عزیزتان را گرامی میدارد.
▪️▫️▪️▫️▪️
#کربلاء_طریق_الاقصی
#arbaeen2024
#بنیاد_بینالمللی_عاشوراء
✨✨✨✨✨
🚩 پورتال امام حسین(ع)
💠 @imamhusaynportal
هدایت شده از اخلاق و اعتدال (کانال علیرضا حسینی عارف)
🚩 از عاشوراء 🏴 تا اربعین؛
با چهل قطعهٔ عاشورایی از چهل کتاب
0⃣4⃣ منزل چهلم - کتاب چهلم - قطعهٔ چهلم
✓ چند توصیه برای پس از بازگشت از سفر اربعین:
۱. پس از بازگشت، برخی از خاطرات زیبا و آموزندۀ سفرتان را به عنوان سوغات معنوی، برای دوستان و اطرافیان بازگو کنید تا آنها هم قدری از شهد شیرین این سفر را بچشند.
حتی میتوانید آن خاطرات را بنویسید یا در شبکههای اجتماعی انتشار دهید تا دیگران نیز برای زیارت اربعین در سال آینده تشویق شوند.
۲. از این پس، بهتر است به رسم ادب و تشکر برای توفیق زیارت و نیز تجدید میثاق، هر روز یا حدّاقل هر شب جمعه، «زیارت امام حسین(ع) از راه دور» را فراموش نکنید.
۳. همچنان که با تربیت جهادی و پذیرش زحمت، برای رضای خدا و عشق به سیدالشهداء(ع) رنج این سفر را بر خود هموار کردید، پس از آن نیز برای اجرای احکام دین و آرمانهای اهل بیت(ع) بکوشید.
۴. تلاش کنید پس از بازگشت به وظایف اجتماعی خود، انرژیِ چندین برابری و انگیزۀ شکستناپذیر عاشورایی و روحیهٔ جهادیِ به دست آمده در این سفر را حفظ کنید.
۵. زیارت اربعین، سرمایۀ معنوی بزرگی است که شیطان و شیطانصفتان همۀ تلاش خود را برای ربودن آن از شما میکنند. آنان با گرفتارکردن شما به غیبت، دروغ، عصبانیت بیجا یا گناهان دیگر، میخواهند سرمایۀ شما را از بین ببرند.
📚 مشخصات کتاب
✓ نام: ره توشه اربعين
✓ موضوع: درسها و خاطراتی از زیارت اربعین امام حسین(ع)
✓ تألیف: مهدی نیلیپور
✓ ناشر: مشهد - آستان قدس رضوی - ۱۳۹۵
----------
🍀 اخلاق و اعتدال ؛
کانال سید علیرضا حسینی (عارف)
در پیامرسان ایتا
@alirezahoseiniaref
هدایت شده از 🏴پورتال امام حسین علیه السلام
🏴 عزاداری حسینی در جهان
🇮🇶 ۴۵. عراق - کربلاء
هشتمین همایش علمی و بینالمللی اربعین از فردا آغاز میشود.
به همت مرکز مطالعات و پژوهشهای کربلا (اسم اصلی به عربی: مرکز کربلاء للدراسات والبحوث) «هشتمین همایش علمی و بینالمللی زیارت اربعین» از فردا آغاز میشود.
بر مبنای اعلام این مرکز، همایش هشتم در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۷ و ۸ شهریور ۱۴۰۳ (28 و 29 آگست 2024 م.) برگزار خواهد گردید و اندیشمندانی از ۳۶ کشور جهان در آن به ارائه مقالات و سخنرانیهای خود میپردازند.
«همایش علمی و بینالمللی زیارت اربعین (نام در زبان اصلی: المؤتمر العلمي الدولي لزيارة الأربعين)» هر ساله از سوی مرکز مطالعات و پژوهشهای کربلا و با مشارکت دانشگاههای عراق و مجامع علمی خارج از این کشور فراخوان شده و در ایام اربعین در کربلای معلی برگزار میشود.
موضوع هشتمین دوره این همایش علمی و بینالمللی «زیارت اربعین؛ به سوی رویکردهای جهانی به انسان و تمدن (عنوان اصلی به عربی: زیارة الأربعین.. نحو مقاربات عالمیة للإنسان والحضارة)» است.
همزمان، «کانالهای پورتال بزرگ امام حسین(ع)» و «سایت تخصصی حسینینیوز» به انعکاس اخبار این همایش خواهند پرداخت.
شایان ذکر است «مرکز مطالعات و پژوهشهای کربلا (نام در زبان اصلی: مركز كربلاء للدراسات والبحوث)» بازوی پژوهشی آستان مقدس امام حسین (علیه السلام) محسوب میشود و فعالیتهای گسترده علمی، تحقیقاتی، انتشاراتی و فرهنگی دارد.
▪️▫️▪️▫️▪️
#کربلاء_طریق_الاقصی
#arbaeen2024
#بنیاد_بینالمللی_عاشوراء
✨✨✨✨✨
🚩 پورتال امام حسین(ع)
💠 @imamhusaynportal
🏴 عزاداری حسینی در جهان
🇮🇶 ۴۷. عراق - کربلاء
اخبار هشتمین همایش بینالمللی زیارت اربعین - 2⃣
دبیرکل آستان مقدس حسینی: ندای «لبیک یا حسین» دشمنان دین را به وحشت میاندازد/ قضیه فلسطین، امتداد قضیه امام حسین(ع) است
«هشتمین همایش علمی و بینالمللی اربعین» صبح امروز چهارشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۳ در سالن خاتم الانبیاء(ص) واقع در حرم مطهر امام حسین(ع) آغاز به کار کرد.
پس از قرائت آیاتی از کلام الله المجید که به وسیله استاد «کریم منصوری» تلاوت شد، دبیرکل آستان مقدس حسینی به عنوان اولین سخنران مراسم افتتاحیه این همایش پشت تریبون قرار گرفت.
آقای حاج «حسن رشید العبایجی» این مراسم، افتتاحیه به شرکتکنندگان در هشتمین همایش اربعین خیر مقدم گفت و از توفیق میزبانیِ دانشمندان و پژوهشگران، ابراز خوشحالی کرد.
وی با تأکید بر اینکه "نهضت امام حسین (علیه السلام) از همان روز اول پیروز شد، زیرا نبرد با باطل و بی عدالتی بود" ادامه داد: در این نبرد، حقیقت روشن بود و خونی که در راه حق ریخته شد بر شمشیر پیروز گردید.
دبیرکل آستان مقدس حسینی ادامه داد: قیام حضرت سیدالشهداء(ع) "نماد ایثارگری و شجاعت" است و ارزش های عدالتخواهانه و اصول والایی که امام(ع) برای آنها مبارزه کردند، قویتر از ابزارهای ظلم و بیعدالتی بود.
آقای العبایجی زیارت اربعین را بیانگر تصاویر تلخ و اندوهباری دانست که اهل بیت نبوت در معرض آن قرار گرفتند و گفت: مسیر امام حسین(ع) بعد از روز عاشورا به برکت روشنگری هایی ادامه یافت که به رهبری امام زین العابدین (علیه السلام) و حضرت زینب (سلام الله علیها) انجام شد.
دبیرکل آستان مقدس حسینی در سخنان خود به مهمترین مسأله روز جهان اسلام هم اشاره کرد و گفت: قضیه فلسطین، امتداد قضیه امام حسین (علیه السلام) است.
وی تأکید کرد: مبارزه برای آزادی فلسطین، فراخوانی مستمر برای حمایت از حق و انسانیت است، همانگونه که امام حسین(ع) در نبرد خویش با باطل، به دنبال حق و انسانیت بود.
حاج حسن رشید العبایجی تصریح کرد: امروز ندای «لبیک یا حسین» فقط جملهای برای بیان محبت و وفاداری نیست، بلکه شعاری است که دشمنان دین را به وحشت می اندازد و حاکمان ظالم را به لرزه درمیآورد.
شایان ذکر است «هشتمین همایش علمی و بینالمللی زیارت اربعین» با موضوع و عنوان «زیارت اربعین؛ به سوی رویکردهای جهانی به انسان و تمدن (عنوان اصلی به عربی: زیارة الأربعین.. نحو مقاربات عالمیة للإنسان والحضارة)» به همت مرکز مطالعات و پژوهشهای کربلا (اسم اصلی به عربی: مرکز کربلاء للدراسات والبحوث) امروز و فردا چهارشنبه و پنجشنبه ۷ و ۸ شهریور ۱۴۰۳ (28 و 29 آگست 2024 م.) برگزار میشود و اندیشمندانی از ۳۶ کشور جهان در آن به ارائه مقالات و سخنرانیهای خود میپردازند.
«همایش علمی و بینالمللی زیارت اربعین (نام در زبان اصلی: المؤتمر العلمي الدولي لزيارة الأربعين)» هر ساله با موضوعات مختلف از سوی مرکز مطالعات و پژوهشهای کربلا (بازوی پژوهشی آستان مقدس امام حسین علیه السلام) و با مشارکت دانشگاههای عراق و مجامع علمی خارج از این کشور فراخوان شده و در ایام اربعین در کربلای معلی برگزار میشود.
▪️▫️▪️▫️▪️
#کربلاء_طریق_الاقصی
#arbaeen2024
#بنیاد_بینالمللی_عاشوراء
✨✨✨✨✨
🚩 پورتال امام حسین(ع)
💠 @imamhusaynportal
هدایت شده از 🏴پورتال امام حسین علیه السلام
🏴 عزاداری حسینی در جهان
🇮🇶 ۵۱. عراق - کربلاء
اخبار هشتمین همایش بینالمللی زیارت اربعین - 6⃣
رییس دانشگاه ذی قار: زیارت اربعین یک «حادثه عظیم معنوی» است
«هشتمین همایش علمی و بینالمللی اربعین» صبح دیروز چهارشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۳ در سالن خاتم الانبیاء(ص) واقع در حرم مطهر امام حسین(ع) آغاز به کار کرد.
پنجمین سخنران مراسم افتتاحیه این همایش، دکتر «یحیی عبدالرضا الخفاجی» رییس دانشگاه ذی قار بود.
دانشگاه ذی قار یکی از دانشگاههای مشارکتکننده در همایش هشتم بود و رییس آن در سخنان خود با ابراز سپاس عمیق از آیتالله شیخ «عبدالمهدی الكربلائی» متولی شرعی آستان مقدس حسینی و نیز از مرکز مطالعات و پژوهشهای کربلاء گفت: برگزارکنندگان این همایش تلاشهای فراوانی برای امور علمی و اجرایی آن انجام دادند و همین تلاشها باعث موفقیت آن در دستیابی به اهداف مورد نظر گردیده است.
وی ادامه داد: این همایش همچنین نشاندهنده التزام برگزارکنندگان آن به علم و معرفت است و نقش مؤثری در تحکیم همکاریهای آکادمیک و پژوهشی ایفاء میکند.
دكتر الخفاجی همچنین به زیارت میلیونی اربعین هم اشاره کرد و گفت: ما قدردان زحمات همه کسانی هستیم که در طول این زیارت سهمی در خدمت به زوار امام حسين (عليه السلام) داشتند. همچنین از همه افرادی که از نقاط مختلف جهان برای زیارت به كربلاء آمدند تشکر میکنیم.
وی زیارت اربعین را یک «حادثه عظیم معنوی» خواند و از آستان مقدس حسینی برای خدمات ارزشمند و تلاشهای فراوانی که موجب تسهيل زیارت و رفاه زائران میشود تشکر کرد.
شایان ذکر است «هشتمین همایش علمی و بینالمللی زیارت اربعین» با موضوع و عنوان «زیارت اربعین؛ به سوی رویکردهای جهانی به انسان و تمدن (عنوان اصلی به عربی: زیارة الأربعین.. نحو مقاربات عالمیة للإنسان والحضارة)» به همت مرکز مطالعات و پژوهشهای کربلا (اسم اصلی به عربی: مرکز کربلاء للدراسات والبحوث) امروز و فردا چهارشنبه و پنجشنبه ۷ و ۸ شهریور ۱۴۰۳ (28 و 29 آگست 2024 م.) برگزار میشود و اندیشمندانی از ۳۶ کشور جهان در آن به ارائه مقالات و سخنرانیهای خود میپردازند.
«همایش علمی و بینالمللی زیارت اربعین (نام در زبان اصلی: المؤتمر العلمي الدولي لزيارة الأربعين)» هر ساله با موضوعات مختلف از سوی مرکز مطالعات و پژوهشهای کربلا (بازوی پژوهشی آستان مقدس امام حسین علیه السلام) و با مشارکت دانشگاههای عراق و مجامع علمی خارج از این کشور فراخوان شده و در ایام اربعین در کربلای معلی برگزار میشود.
▪️▫️▪️▫️▪️
#کربلاء_طریق_الاقصی
#arbaeen2024
#بنیاد_بینالمللی_عاشوراء
✨✨✨✨✨
🚩 پورتال امام حسین(ع)
💠 @imamhusaynportal