هدایت شده از جعفر
🔴 سنتکام: ۴ پهپاد که یک ناوشکن آمریکایی را هدف قرار داشت سرنگون کردیم
🔹فرماندهی مرکزی آمریکا بامداد پنجشنبه خبر داد که چهار پهپاد دوربُرد که از یمن به پرواز در آمده بود را سرنگون کرده است.
🔹سنتکام مدعی شد که این پهپادها، یک ناوشکن آمریکایی را که در دریای سرخ در حرکت بوده، هدف قرار داشتند.
هدایت شده از جعفر
🔴 تلفات قابل توجه صهیونیستها در عملیات مقاومتی در اریحا
🔹رسانههیا عبری صبح امروز(پنجشنبه) از عملیات ضد صهیونیستی در «اریحا» در کرانه باختری خبر دادند.
🔹به نوشته این رسانهها، چند فرد مرتبط با مقاومت به سمت اتوبوس و ۲ خودروی حامل شهرکنشینان صهیونیست در نزدیکی شهرک «العوجا» در اریحا تیراندازی کردند.
🔹این حمله منجر به زخمی شدن ۱۰ صهیونیست شده و حال یکی از آنها وخیم گزارش شده است.
هدایت شده از جعفر
🔴 حمله رژیم صهیونیستی به زینبیه دمشق
🔺ارتش رژیم اسرائیل ساعاتی قبل، هدفی را در منطقه زینبیه دمشق مورد حمله قرار داد. بر اساس اعلام منابع محلی، در این حمله دو غیرنظامی مجروح شدند.
🔺در همین رابطه، یک خبرنگار صهیونیست مدعی شد: ارتش اسرائیل با موشکهای کروز، یک مقر حزب الله لبنان را در حومه دمشق مورد هدف قرار داده است.
هدایت شده از جعفر
Tahdir joze18.mp3
4.16M
#تندخوانی #جزء 18 قرآن کریم
بانوای #استاد_معتزآقائی
هدیه به پیشگاه مطهر آقا امام زمان(عج) به نیت سلامتی و تعجیل در فرج مولاجانمان❤️
به نیابت از همه #شهدا
♦️پروژه جدید براندازا به نام سارا تبریزی کلید خورده و مجدداً این موجودات با کلیدواژه: «زیر شکنجه کشته شد» شروع به شایعهپراکنی درمورد مرگ این دختر کردن!
🔹اما طبق چیزی که حتی شبکه کثیف اینترنشنال هم بهش اعتراف کرده این دختر ۲۵ آبان ۱۴۰۲ با «گذرنامه جعلی» قصد رفتن به انگلیس رو داشته که توی فرودگاه بازداشت میشه و بعد از چند روز با قید وثیقه بصورت موقت آزاد میشه.
🔹چندوقت بعد هم با حکم دادگاه بخاطر استفاده از گذرنامه جعلی و چند اتهام دیگه به حبس تعلیقی محکوم میشه.
🔹اما در نهایت روز پنجم فروردین توی خونه پدرش تو تهران خودکشی میکنه و ششم فروردین هم خانوادهش به خاک میسپارن!
🔹بعد از اینکه معلوم شد به سر مهسا امینی باتوم نخورده و پاهای حسین روغنی سر جاشه و هیچ تجاوزی به آرمیتا عباسی نشده، دیگه فقط احمقها عقب مونده دروغای این حروم لقمههای مزدور رو باور میکنن
🔹«آدم»
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 سگ ها و سنگ ها (۴)
در ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ ماموری به نام علی اکبر رنجبر به دلیل تعلل در استفاده از سلاحش، از ناحیه گردن مورد اصابت چاقوی یک خلافکار قرار گرفت و به شهادت رسید!!
اگر می خواهید دلیل تعلل آن مامور و بقیه همکارانش را در مواقع مشابه بدانید به حکم اعدام #سرهنگ_جوانمردی نگاه کنید!!
این دقیقا همان بستن سنگ ها و بازگذاشتن سگ هاست!
بارالها به حق این #شب_قدر به همه مسئولین و قانونگذاران بصیرت و نگاه عمیق عطا کن و همه گرفتاران بخصوص آقای جوانمردی را نجات بده. اللهم فُکّ کل اسیر ...
#ماه_رمضان
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 معنای #هدایت_مردم این است که هوسهای فاسد کنندهای که گاهی به نام آراء و خواست مردم مطرح میگردد، از #افق_انتخاب_مردم دور شود| رهبر حکیم انقلاب اسلامی
▪️ما به یاری خدا اجازه نخواهیم داد که هوسهای فاسدکننده در افق انتخاب مردم باشند؛ چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی. ما منافع بلندمدت کشور را فدای محبوبیت کوتاه مدت خود نخواهیم کرد.
👤سید یاسر جبرائیلی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از أین عمار
🔻وزارت دفاع آمریکا «پنتاگون» به العربیه: از هیچ عملیات نظامی بزرگ اسرائیل در رفح حمایت نمیکنیم. نه طرحهای نظامی بلکه توصیههایی را به اسرائیل ارائه میدهیم
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
https://eitaa.com/Akhbare_Yaman