سید خودت گفتی در قدس نماز خواهم خواند... :))))💔
ما منتظریم
♻️ کانال #آخرین_سنگر↙️
@akharin_sangar
1.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اجتماع ضد صهیونیستی در میدان فلسطین تهران
🔹شرکت کنندگان در تجمع شبانه ضد اسرائیلی در میدان فلسطین تهران خواستار انتقام از جنایات این رژیم در لبنان شدند.
♻️ کانال #آخرین_سنگر↙️
@akharin_sangar
🔴 سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی: برنامههایی داریم که در صورت لزوم به ایران پاسخ دهیم.
♻️ کانال #آخرین_سنگر↙️
@akharin_sangar
❌نتانیاهو در سازمانِ ملل: "به ایران پیام میدهیم که اگر به ما حمله کند، آن را پاسخ میدهیم و جایی در ایران نیست که دست ما به آن نرسد!"
🔻در مورد صحبتهای نتانیاهو چند نکته گفتنیست؛
▪️۱. نخست وزیرِ رژیم در سخنرانیِ سازمان ملل خود، پیشخبرِ عملیاتِ ظهرِ جمعهیِ ضاحیهی لبنان را چند دقیقه قبل از اجرا، داد!
▪️۲. نتانیاهو تهدید کرد در صورتِ حملهیِ ایران، آن را پاسخ میدهد.
▪️۳. اسرائیل به نوعی خواست که تهران در "تلهی تنش" نیافتد؛ تصمیمگیرانِ اصلی در تهران باید تصمیم بگیرند که میخواهند "سیاستِ مدارا برای فرارسیدن زمانِ برخوردِ مناسب" را در پیش ببرند یا "انتقامِ همسطحِ واقعی!" را در دستور کار قرار میدهند.
▪️۴. نتانیاهو در بخشی از صحبتهای خود می گوید "جایی در ایران نیست که دستِ ما به آن نرسد!"؛ از این جمله دو برداشت میکنم: یک. اشاره به برتری نظامی اسراییل دارد که هدیهای از سوی غرب است است و نه توان بومیِ این رژیم. دو. اشاره به "اشرافِ اطلاعاتی" که حاصل از "دانشِ فنی" و "شبکه نفوذِ اسراییل در ایران" دارد.
▪️۵. اسرائیل اگر بتواند کار حزب الله در لبنان را یکسره کند _که انشالله اینطور نخواهد شد_ قطعا مابقی جریانِ مقاومت را تا دیماه ۱۴۰۳، تعقیب خواهد کرد؛ تحلیلگرانِ حوزه منطقه سادهاندیش نباشند!
#علی_قلهکی
♻️ کانال #آخرین_سنگر↙️
@akharin_sangar
🚨در اقدامی عجیب نتانیاهو در فرودگاه نیویورک از برگشتن به اسرائیل منصرف شد.
♻️ کانال #آخرین_سنگر↙️
@akharin_sangar
🔹ادعای عجیب رویترز: نصرالله به شدت مجروح شده است اما به طرز شگفت انگیزی زنده مانده است!
♻️ کانال #آخرین_سنگر↙️
@akharin_sangar
🚨#فوری | بایدن به پنتاگون دستور داد تا برای جنگ منطقه ای در خاورمیانه آماده شود‼️
♻️ کانال #آخرین_سنگر↙️
@akharin_sangar
❌ سوال مهم: آیا شبکه #نفوذ و جریان غربگرا در داخل کشور همانند ترور حاج قاسم به شیطان عالم برای ترور سید حسن هم چراغ سبز نشان داده است؟
♻️ کانال #آخرین_سنگر↙️
@akharin_sangar
عصر ظهور
🚨در اقدامی عجیب نتانیاهو در فرودگاه نیویورک از برگشتن به اسرائیل منصرف شد. ♻️ کانال #آخرین_سنگر↙️ @
❌نهاد های امنیتی رژیم صهیونیستی به دلیل خطر احتمالی هدف قرار گرفتن هواپیمای نتانیاهو در مسیر بازگشت به سرزمینهای اشغالی، پرواز را لغو کرده اند
♻️ کانال #آخرین_سنگر↙️
@akharin_sangar
♨️پیاده نظام رسانه ای صهیونیسم
و یک تحلیل خاله زنکی !
نفوذی کراوات نمیزند !
#نفوذ
♻️ کانال #آخرین_سنگر↙️
@akharin_sangar
🚨 #هم_اکنون پنجمین حمله اسرائیل در کمتر از یک ساعت به حومه جنوبی #بيروت
♻️ کانال #آخرین_سنگر↙️
@akharin_sangar