هفت قاعده در برخورد با نوجوانان
۱- کارهای شما اهمیت دارند
بسياى از پدر و مادرها فكر مىكنند با بزرگتر شدن كودكانشان دیگر به عنوان مربی کاری از دستشان برنمیآید. اين نظر كاملاً اشتباه است. بررسیهای علمی به وضوح نشان میدهند که فرزندپروری به شیوه درست همچنان به رشد سالم فرزندان در دوره نوجوانی، دورماندن آنها از دردسرها و عملکرد تحصیلی خوب یاری میرساند.
۲- از محبت دريغ نكنيد
ستایش شفاهی فرزندتان و نشان دادن عواطفتان به طور فیزیکی را کنار نگذارید. هيچ دليل نداريم كه فكر كنيم نوجوانان از محبت بیدریغ پدر و مادرشان صدمهاى مىبينند. البته در صورتى كه آنها را جلوى دوستانشان در آغوش نكشيد!
۳- خود را كنار نكشيد
بسيارى از پدر ومادر ها كه در سال هاى كودكى با كار و زندگى كودكان خود همراهند، به محض بزرگ تر شدنشان خود را كنار مىكشند. اين كار اشتباه است. هنوز هم مهم است که در زندگی فرزندتان دخیل باشید- شاید حتی بیشتر از قبل. در برنامههای مدرسه فرزندتان شرکت کنید. دوستان او را بشناسيد. و زمانهایی را با هم بگذرانید.
۴-روشهای فرزندپروریتان را با سن فرزندتان سازگار کنید
بسیاری از راهبردهای فرزندپروری که در یک دوره سنی موثر بودهاند، در مرحله بعدی رشد فرزندتان کارآییشان را از دست میدهند. برای مثال بزرگتر شدن کودکان توانایی استدلالشان هم بيشتر مىشود و اگر چیزی که از آنها میخواهید، از نظرش بیمعنا باشد، با شما مخالفت خواهد كرد.
۵- حد و حدود بگذارید
مهم ترين نياز كودكان عشق و محبت والدين است. اما اولویت بعدی به همان اندازه مهم ایجاد یک ساختار است، حتى نوجوانان نيز نياز به تعیین قواعد و حدود دارند. محكم و در عين حال منصف باشيد. در صورتی که فرزندتان پختگی بیشتری از خود نشان داد، قواعدتان آسانتر کنید. اگر او نمیتواند به درستی از این آزادی استفاده کند، دوباره قواعد را سختتر کنید و چند ماه دیگر آزادتر کردن او را امتحان کنید.
۶- مشوق استقلال باشيد
بسيارى از پدر ومادرها به نادرست ميل به استقلال در فرزندان خود را به سركشى، نافرمانى و يا بىاحترامى تعبیر میکنند؛ اما ميل به استقلال رفتارى كاملاً طبيعى و سالم است. فضاى روانى لازم براى اتكا به خود را در اختیار فرزندتان قرار دهيد، وسوسه كنترل همیشگی او را در خودتان مهار کنید.
۷- دليل تصميماتتان را بيان كنيد
هر پدرومادر خوبى انتظاراتى از فرزندانشان دارد، اما برای آنکه نوجوانتان این انتظارات را برآورده کند، قواعد و تصمیماتتان باید واضح و متناسب باشند. در حالیکه فرزندتان با افزایش سن مهارت بیشتری در استدلال پیدا میکند. ديگر اصلاً خوب نيست كه به او بگوييد: «حرف حرف من است.»
@asraredarun
اگر میخواهید بر خشم خود در برابر کودک مقابله کنید با چشمان فرزندتان دنیا را ببینید:
کودکان عمدا کارهایی نمیکنند که شما ناراحت شوید بلکه دلیل کارهایشان این است که مثل بزرگسالان فکر نمیکنند. اگر اجازه دهید رفتارشان شما را بیازارد مرتب در رنج و عذاب خواهید بود.
روش درست این است که بخشی از رفتار آنها را ناشی از شرایط سنی بدانید.
یک کودک دو ساله در حال یادگیری است و وقتی بشقاب را پرت میکند میخواهد ببیند چه میشود. اگر یک بشقاب پلاستیکی به وی بدهید خواهید دید که پس از پرت کردن آن به سراغ چیز دیگری رفته و شما نیز کمتر ناراحت خواهید شد پس محیط را برایش بیخطر کنید.
وقتی خود را جای او بگذارید، محیط را آماده کرده و بسیاری از اوقات به جای عصبانی شدن میخندید.
@asraredarun
وقتی پدر یا مادری دچار نمایش زندگی نزیسته است اصولا در فرزند او تمایلی برای مقاومت در برابر این افراط شکل می گیرد. " مثلا در مقابل پدر یا مادری که بیش از حد منظم یا وسواسی است فرزندی بزرگ می شود که شلخته و بی نظم است !
در برابر پدر یا مادری که بیش از حد درویش مسلک و پارسا نماست، کودکی رشد می کند که پول دوست و حسابگر است" و این همان چیزی است که یونگ می گوید : «هیچ چیز بیش از زندگی نزیسته والدین بر فرزندانشان تاثیر نمی گذارد ! »
به همین خاطر یونگ توصیه می کند که هنگامی که با فرزندانتان بر سر موضوعی اختلاف نظر شدید و درگیری دارید و نمی توانید همدیگر را تحمل کنید زمانی را به این اندیشه و پرسش اختصاص دهید که " آیا این افراط فرزندم پاسخی به افراط من در جهت معکوس نمی باشد ؟" همچنان که در قانون سوم نیوتن می خوانیم : "هر عملی را عکس العملی است مساوی و در خلاف جهت آن" !
@asraredarun
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رفتاری که قاتل شخصیت بچههاست!
💠 پسری به صورت ارثی از #خانوادهاش #تواضع را یاد گرفته و پسر دیگری به صورت #ارثی قُد است. اگر ما در کلاس دائماً فرد قُد را توبیخ و فرد متواضع را تشویق کنیم، با این کار هر دو را نابود کردهایم!
💠 در قرآن داریم لیس للانسان الا ما سعی. باید به سعی نمره داد. کسی که به صورت ارثی متواضع است، تلاشی برای این تواضع نکرده که تشویق شود. علم اخلاقی که به «فرآیند» رسیدن به ملکات و این تواضع کار ندارد را باید نابود کرد! در چنین نظامی بچهای از سر ضعف و ترس رفتارهایی را انجام میدهد و تشویق میشود و این ارزشی ندارد.
🔴 #استاد_پناهیان
@asraredarun
انسان شناسی ۵۰.mp3
6.14M
#انسان_شناسی ۵۰
#امام_خمینی (ره)
#استاد_شجاعی
#حجهالاسلام_کاشانی
✖️ چرا ناگهان از یک حافظ قرآن، اژدهای وحشتناکی مثل شِمــر بیرون میآید؟
✖️ و یا عمر سعد، با همهی یقینی که به حقانیت جبههی حق دارد، در برابر مُلک ری، نمیتواند ایستادگی کند؟
💥 چطور میشود از مجاهدترین انسانها، ناگاه، خطرناکترین چهرهها برای جبههی حق، خروج میکند؟
چه کنیم، این حادثهی شوم، برای ما رخ ندهد؟
@Ostad_Shojae
هدایت شده از مشاور خانواده| خانم فرجامپور
سلام 🌹
در خدمتتون هستم
با بحث مشاوره
در رابطه با 👇
✴️خانواده و مشکلات خانوادگی
✴️همسرداری
✴️سیاستهای زنانه
✴️تربیت فرزند
✴️ازدواج
✴️اصلاح تغذیه
✴️مسائل اعتقادی
(فرجامپور)
جهت تنظیم نوبت به ای دی زیر پیام بدید
👇👇
@asheqemola
مبحث نکات و سیاست های همسرداری و طب اسلامی را در این کانال پیگیر باشید👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2376597514Cd7df27c490
کانال فرم های مشاوره
https://eitaa.com/joinchat/3032088595Cbc12a9d09e
#نظر_شما
سلام طاعاتتون قبول
امروز با خانم فرجام پور صحبت کردم واقعا از اینکه خدا بهم عنایت داره و چنین انسان های شریفی رو تو مسیر زندگیم قرار داده شاکرم .. ایشون با آرامش و حوصله تمام صحبت های من رو گوش کردند و حتی بیشتر از زمان تعیین شده وقت گذاشتند .. بسیار ممنونم از ایشون راهکارهایی رو ارائه دادند که مطمئنم با یاری خدا به نتیجه میرسم. و باز هم به مشورت احتیاج داشتم از ایشون کمک میگیرم ..
اجرتون با امام زمان ان شاالله همیشه موفق باشید 🌺
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
خدا را شکر🌺
هر چه هست لطف خداست 🌹
التماس دعا🌺
┄┅─✵💝✵─┅┄
با نام و یاد خدا
میتوان
بهترین روز را
برای خود رقم زد...
پس با عشق
وایمان قلبی بگویی
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
خدایا به امید تو💚
❌نه به امیدخلق تو
سلام صبحتون بخیر🌺
@asraredarun
┄┅─✵💝✵─┅┄
↷❈🔅❂🌙❂🔅❈↶
#حدیث_رمضان
💫حضرت زهرا علیها السلام فرمود:
روزه دارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح
خود را حفظ نكرده روزه اش به چه كارش خواهد آمد.✨
#طاعات_و_عباداتتان_قبول
#التماس_دعا
@asraredarun
••✬🌟❃✨✬✨❃🌟✬••